Nedir bu yaaaa perşembeyi mi bulmuş herkes bir haftalık emeklerimizi yedirecekler bize
İnşallah hasarsız atlatırız yememek zor da yesek bie tartı bize kıyk geçsin yarınlık
Bu arada durumlar nasıl eksiye iniş var mı
spor yokk sabit malesefff
Niyeki ama menüler çok iyiydi sen su içmiyorsun yine değil mi
Az çok olmalı yoksa ben de bu hafta pek yürüyemedim ama az da ol var hareket
1 lt anca içtim
Yapma ama yaaaa bak söz ver bugün 3 lt ye tamamla olur mu
Ben 1 saat uzanayım en iyisi hadi görüşürüz
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn
Valla seni ayakta alkışlıyorum nursena abla pizzacıya gidipte pizza yemeden gelen nadir insan vardır doğrusuEki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık
Asuman abla rabbim okuduğunuz Kur'an ve dualarınızı kabul etsin inşallah...AmiiiinnnnnnnYok canım günümüz bitti de
Cuma da başka yere sözüm var diye Perşembe oldu Kur'an okuyacağız ablanın ölmüşleri için
Özlem hayırlısı olsun hakkında canımYenacığım evdeyken ben de kontol edebılıyorum bagırsak hareketlerımıAma geçen sene çok sıkıntı çektim, gece 10-12de eve geldiğim için ve de tüm gün oturduğum için gazman gibi geziyordum, hatta hemeroid ve makat çatlağım bundan dolayı oldu. Bana da kefir, zeytinyağlı sebze yemekleri,bitki çayları kısmen iyi geliyor ama hareket etmem lazım illaki
Bizim malatyanın ana besini bulgur biliyosun,o bulgurla pilav çok farklı oluyor, aklına geldiğime sevindim
Pazartesi bir iş görüşmem var gene
Canım eşin içinde hayırlı olsun inşallah oda kurtulur kilolarındanAsumancığım ben düzenli bildirim yapamam diye girmemiştim en baştan,kendime 2,3 gün izim verdim kafa toplamak için, ondan sonra kararlıyım kaçamaksız başlıycam, o zaman da bildirim yapıcam artık
Haa size anlatmadım ben onu, evet eski diyetisyene gidiyo. Bugün gitmiş işte, çok ödem var demiş kadın, ilk olarak amacımız kilo vermek değil, bu ileri doğru giden ibreyi durdurmak demiş, kahvaltıda 3 dilim felan ekmek vermiş hatta ama asla hamurişi, tatlıs vs yok demiş.Bir kaç ay önce bizi bir rum meyhanesinde yakalamıştı bu kadınEleos diye bir meyhane, eşime demişki nasıl yakaladım ama sizi Bakın demiş ben de içiyorum ama eğer içiyorsam diğer günler dikkat ediyorum, üst üste bir haftada iki kere içmiyorum, hayatta her istediğimi yemeyi ama ara ara yemeyi tercih ederseniz kilo almazsınız demiş. Bakalım bugün okulda olduğu için düzenli beslenememiş ama yarın listeye uymaya başlıycak
Günaydıngünaydın.. dün hastanede takviye idim. yani 12 de bitiyordu mesaim..ama hastaların tedavileri taburculukları yatışları gibi bir sürü işi bitirene dek saat 1i geçti. evde hemen topiğe girip geçmişi okudum hızlıca 2:50 de mesajımı atıp uyudum.. ayaktayım şimdi işte..
bu gün eşimle izmire gidiyoruz. ufaklığı da götürürüz herhalde.. burada görümcem var ben bakarım demişti ama içim rahat etmiyor.
pazartesi döneceğiz. o zamana dek nete giremeyebilirim.
o yüzden bildirimimi yaptım sayın..
spor YOK
kilo AYNI
kaçamak şimdilik toplamda 4 oldu
umarım bu süreyi hasarsız atlatırım...
hoşçakalın.. sizleri özlicem
Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı
gez mis gibi sıcak izmir havası al pazartesi diyete tam gaz devamm iyi haftasonlarıgünaydın.. dün hastanede takviye idim. yani 12 de bitiyordu mesaim..ama hastaların tedavileri taburculukları yatışları gibi bir sürü işi bitirene dek saat 1i geçti. evde hemen topiğe girip geçmişi okudum hızlıca 2:50 de mesajımı atıp uyudum.. ayaktayım şimdi işte..
bu gün eşimle izmire gidiyoruz. ufaklığı da götürürüz herhalde.. burada görümcem var ben bakarım demişti ama içim rahat etmiyor.
pazartesi döneceğiz. o zamana dek nete giremeyebilirim.
o yüzden bildirimimi yaptım sayın..
spor YOK
kilo AYNI
kaçamak şimdilik toplamda 4 oldu
umarım bu süreyi hasarsız atlatırım...
hoşçakalın.. sizleri özlicem
Kızlar bide size dünki menümü yazayım bi bakın bakalım artık baya düzene girdim sayılır çok şükür inşallah hep böle devam eder
Sabah: 1 dilim ekmek
Biraz peynir (sabah evden erken çıkıyorum oyüzden ekmeğimin arasına azcık peynir koyup yiyorum)
Ara 10:30 : 1 elma
Öğlen : servis kaşığıyla 1 kaşık pilav
: 1 kepçe etli nohut
: yoğurt
: 1 dilim ekmek
Ara 16:00 : 1 elma
Akşam : 1 dilim ekmek
: Biraz peynir ve yeşillik
: 2 kaşık kabak yemeği
Ara 21:00 : 1 küçük havuç
: 2-3 adet çilek
Akşama kadar 3 litre su içtim 1 tanede yeşil çay içtim
Menüm bu şekilde sizce nasıl kızlar azmı? çokmu?
Neyse ben kaçıyorum işler beni bekliyo öpüldünüz
Kızlar bide size dünki menümü yazayım bi bakın bakalım artık baya düzene girdim sayılır çok şükür inşallah hep böle devam eder
Biraz peynir (sabah evden erken çıkıyorum oyüzden ekmeğimin arasına azcık peynir koyup yiyorum)
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
aanemle telde konuşuyorum mevlit falan okunmuş da onu anlatıyo kusura bakma cevap yazamıyom
slm kizlarrrrrr
Gunaydin arkadaslar,gununuz guzel gecsin..
Bugun cok yogunum..bana kolay gelsin..
Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı
dün beni cok mutlu eden birsey oldu, uzun süredir görmedigm bir mahalle komsumla denk geldik yolda ve bana aynen sunlari söyledi.cocuklariniz olmasaydi yaninizda kesinlikle sizi taniyamazdim, ne kadar cok kilo vermissinizagzim kulaklarima vardi resmen
ama nedense sonra aksam üzerime bir durgunluk cöktü gene, oturup agladim bir güzel.hayatimizdaki hersey nasilda bir pamuk ipligine bagli.yalnis zamanda yalnis bir yerde oluyorsun ve bir anda yok oluveriyorsan dünyadan.cok acisu aralar inanilmaz bir duygu karmasasi yasiyorum, sonum hayr olsun insallah.
herkese iyi günler diliyorum.ve birde sordu nuhan galiba ama ben belkide cevabi kacirdim,Esracim ölcülerimizi yarin mi veriyoruz ?
Ablacım aslında az oluyo biliyorum ama akşam 8 gibi yemek yiyorum oyüzden fazla kaçırmak istemiyorum doğrusu ama yoğurdu unutmuyorum desem yalan olur ben bugün yogurt yiyim en iyisi sağol hatırlattığın için ayrıca bende sana hatırlatıyorum SU İÇ nursena ablagez mis gibi sıcak izmir havası al pazartesi diyete tam gaz devamm iyi haftasonları
akşam az olmuş gibi 1 kasede yoğurtmu yesydin acep
Canım valla yaptığın ne kadar doğru bilmiyorum ama böle yemek yememek zor bişey bende eskiden senin gibi yapıyodum yemiyodum çokta güzel kilo veriyodum ama bıraktığım an geri hop diye bana fazlasıyla dönüyodu neyse çok konuştum sen anladın onu kuzumöcelikle herkese gunaydın
menun gayet guzel
valla yemek yemeyi özledım ben 4 gundur su attıracak dıyet yapıyorum ya
bıttım aç değilim ama bur da sızın fotolara bakınca iç geçirmiyor değilim
oooffffffffffffffff
gel pazartesi gel
ya aslında benımkısı dediğim gıbı gozumu doyuramıyorum mıdem tok çünkü
bunu nasıl yapıcam bılemıyorum
bır fıkrı olan varmı?
ilknur gecmis olsun esine güzelim.
banu tekrar gecmis olsun kizin icin.
asuman Allah kabul etsin canim.
nursena süper kahvalti afiyet olsun canim.
özlem is görüsmende hayirlisini diliyorum sana.
esracim sanada en kisa zamanda istedigin isi bulmani diliyorum, ne iyi yapmissin arkadasinla bulusmakla.iyi geliyor degisiklikler.
yenacim bende sorun cektim bir zamanlar kabizlik konusunda, sabahlari kahvaltidan önce yedigim bir kivi bu soruna engel oluyor artik cok sükür.
nfy cok gencsin ve masallah cokta olgunlasmissin.yalniz merak ettim bu kadar erken olgunlasmak seni yormadi mi? ben 22 yasindayken cok hoppa birseydim
dün beni cok mutlu eden birsey oldu, uzun süredir görmedigm bir mahalle komsumla denk geldik yolda ve bana aynen sunlari söyledi.cocuklariniz olmasaydi yaninizda kesinlikle sizi taniyamazdim, ne kadar cok kilo vermissinizagzim kulaklarima vardi resmen
ama nedense sonra aksam üzerime bir durgunluk cöktü gene, oturup agladim bir güzel.hayatimizdaki hersey nasilda bir pamuk ipligine bagli.yalnis zamanda yalnis bir yerde oluyorsun ve bir anda yok oluveriyorsan dünyadan.cok acisu aralar inanilmaz bir duygu karmasasi yasiyorum, sonum hayr olsun insallah.
herkese iyi günler diliyorum.ve birde sordu nuhan galiba ama ben belkide cevabi kacirdim,Esracim ölcülerimizi yarin mi veriyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?