Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın.. dün hastanede takviye idim. yani 12 de bitiyordu mesaim..ama hastaların tedavileri taburculukları yatışları gibi bir sürü işi bitirene dek saat 1i geçti. evde hemen topiğe girip geçmişi okudum hızlıca 2:50 de mesajımı atıp uyudum.. ayaktayım şimdi işte..

bu gün eşimle izmire gidiyoruz. ufaklığı da götürürüz herhalde.. burada görümcem var ben bakarım demişti ama içim rahat etmiyor.
pazartesi döneceğiz. o zamana dek nete giremeyebilirim.
o yüzden bildirimimi yaptım sayın..

spor YOK

kilo AYNI

kaçamak şimdilik toplamda 4 oldu

umarım bu süreyi hasarsız atlatırım...

hoşçakalın.. sizleri özlicem

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum valla bu aralar gece sohbetleri pek olmuyo nedense herkeste bi bahar yorgunluğu var galiba benimde sizden farkım yok doğrusu yattıkça yatasım geliyo akşam eve gidiyorum 1-2 saat oğlumla vakit geçiriyorum sonra onu uyuturken bende yanında uyuyup kalıyorum hiç bir aktivitem kalmadı doğrusu neyse hayırlısı herşeyin bu günümüze şükür hepiciğinizi öptüm kızlar

İlknur kuzum çok geçmiş olsun eşine inşallah kısa zamanda düzelir parmağı

Eki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık
Valla seni ayakta alkışlıyorum nursena abla pizzacıya gidipte pizza yemeden gelen nadir insan vardır doğrusu

Yok canım günümüz bitti de
Cuma da başka yere sözüm var diye Perşembe oldu Kur'an okuyacağız ablanın ölmüşleri için
Asuman abla rabbim okuduğunuz Kur'an ve dualarınızı kabul etsin inşallah...Amiiiinnnnnnn
Özlem hayırlısı olsun hakkında canım
Canım eşin içinde hayırlı olsun inşallah oda kurtulur kilolarından
Günaydın
Güle güle git gel inşallah ablacım hayırlı yolculuklar

Banu abla dün hemen çıkmak zorunda kaldım yazamadım tekrar çok geçmiş olsun kızına inşallah önemli bişey yoktur biran önce toparlanır

sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı

Kızlar bide size dünki menümü yazayım bi bakın bakalım artık baya düzene girdim sayılır çok şükür inşallah hep böle devam eder

Sabah: 1 dilim ekmek
Biraz peynir (sabah evden erken çıkıyorum oyüzden ekmeğimin arasına azcık peynir koyup yiyorum)

Ara 10:30 : 1 elma

Öğlen : servis kaşığıyla 1 kaşık pilav
: 1 kepçe etli nohut
: yoğurt
: 1 dilim ekmek

Ara 16:00 : 1 elma

Akşam : 1 dilim ekmek
: Biraz peynir ve yeşillik
: 2 kaşık kabak yemeği

Ara 21:00 : 1 küçük havuç
: 2-3 adet çilek

Akşama kadar 3 litre su içtim 1 tanede yeşil çay içtim

Menüm bu şekilde sizce nasıl kızlar azmı? çokmu?

Neyse ben kaçıyorum işler beni bekliyo öpüldünüz

gez mis gibi sıcak izmir havası al pazartesi diyete tam gaz devamm iyi haftasonları

akşam az olmuş gibi 1 kasede yoğurtmu yesydin acep

Son düzenleme:

öcelikle herkese gunaydın
menun gayet guzel
valla yemek yemeyi özledım ben 4 gundur su attıracak dıyet yapıyorum ya
bıttım aç değilim ama bur da sızın fotolara bakınca iç geçirmiyor değilim
oooffffffffffffffff
gel pazartesi gel
ya aslında benımkısı dediğim gıbı gozumu doyuramıyorum mıdem tok çünkü
bunu nasıl yapıcam bılemıyorum
bır fıkrı olan varmı?

Günaydin kizlarrrrr!!!! Kaç gündür kostur kostur yoruldum yaaaa.... 15dk'ya tekrar basliycak kosturmaca :)

Gecmis olsun esine...

Banucum kizina dedigin gibi duble geçmis olsun! Insallah kirik falan yoktur...

gayet iyi böyle gidersen ama benden çabuk kilo verirsin

ilknur gecmis olsun esine güzelim.

banu tekrar gecmis olsun kizin icin.

asuman Allah kabul etsin canim.

nursena süper kahvalti afiyet olsun canim.

özlem is görüsmende hayirlisini diliyorum sana.

esracim sanada en kisa zamanda istedigin isi bulmani diliyorum, ne iyi yapmissin arkadasinla bulusmakla.iyi geliyor degisiklikler.

yenacim bende sorun cektim bir zamanlar kabizlik konusunda, sabahlari kahvaltidan önce yedigim bir kivi bu soruna engel oluyor artik cok sükür.

nfy cok gencsin ve masallah cokta olgunlasmissin.yalniz merak ettim bu kadar erken olgunlasmak seni yormadi mi? ben 22 yasindayken cok hoppa birseydim

dün beni cok mutlu eden birsey oldu, uzun süredir görmedigm bir mahalle komsumla denk geldik yolda ve bana aynen sunlari söyledi.cocuklariniz olmasaydi yaninizda kesinlikle sizi taniyamazdim, ne kadar cok kilo vermissiniz agzim kulaklarima vardi resmen

ama nedense sonra aksam üzerime bir durgunluk cöktü gene, oturup agladim bir güzel.hayatimizdaki hersey nasilda bir pamuk ipligine bagli.yalnis zamanda yalnis bir yerde oluyorsun ve bir anda yok oluveriyorsan dünyadan.cok aci su aralar inanilmaz bir duygu karmasasi yasiyorum, sonum hayr olsun insallah.

herkese iyi günler diliyorum.ve birde sordu nuhan galiba ama ben belkide cevabi kacirdim,Esracim ölcülerimizi yarin mi veriyoruz ?

1. dünkü lisem
  2. 2 dilim ekmek
  3. 1 yumurta haş..
  4. 2 tk.cemen,5 zeytin 2tk lor
  5. şekersiz limonlu çay
  6. 2 tk tahin pekmez

öğle5 k. haşlama pirinç,4 kaşık etli nohut,1 kase roka salatası yağsız tuzsuz,4 kaşık hardal kavurması,
    akbirkase pazı haşlama ,gün boyu 2-3 lt su 2 saat spor15 gün sonra diyetisyene gidecem duanızı eksik etmeyin kızlar

Günaydın güzel hatunlar,
süper bir gün geçirirsiniz umarım. ben spora gidicem bugün yine.

Yasemincim mesajın orjinalini bulamadım :)
ben de regl olucam malesef ölçüm yaparken, çok farkedeceğini sanmıyorum aslında. olmadı öbür ay daha güzel bir sonuç alırız.

Gunaydin arkadaslar,gununuz guzel gecsin..

Bugun cok yogunum..bana kolay gelsin..

kolay gelsin canım. yine ne mammişler yapacaksın acaba

Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı

bu pamuk eller de yenir ki bence :) çok tatlı fıstık ya , öp benim için Nursenacım.

Deryacım insanların senin çocukların varken bile tanıyamayacağı günler çok yakın. çok mutlu oldum senin için böyle güzel bir anı yaşamışsın diye.

Canım senin vasıtanla tüm kızlara yazayım; istediğiniz an verebilirsiniz ölçülerinizi. pazartesi öğlene kadar herkes vermiş olursa çok iyi olur.

gez mis gibi sıcak izmir havası al pazartesi diyete tam gaz devamm iyi haftasonları

akşam az olmuş gibi 1 kasede yoğurtmu yesydin acep
Ablacım aslında az oluyo biliyorum ama akşam 8 gibi yemek yiyorum oyüzden fazla kaçırmak istemiyorum doğrusu ama yoğurdu unutmuyorum desem yalan olur ben bugün yogurt yiyim en iyisi sağol hatırlattığın için ayrıca bende sana hatırlatıyorum SU İÇ nursena abla
Canım valla yaptığın ne kadar doğru bilmiyorum ama böle yemek yememek zor bişey bende eskiden senin gibi yapıyodum yemiyodum çokta güzel kilo veriyodum ama bıraktığım an geri hop diye bana fazlasıyla dönüyodu neyse çok konuştum sen anladın onu kuzum

Canım derya kuzum sıkma canını biliyorum zor bi durum insanın sevdiği birini aniden kaybetmesi ama hayat devam ediyo malesef ve senin eşin çocukların ve sorumlulukların var oyüzden biran önce toparlan bitanem ayrıca bak ne güzel emeğinin karşılığını alıyosun insanlar farkı görüyo ben eski şen şakrak deryayı istiyom hıııııııııııııııı kızarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…