Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Msjınız alınmıştır hemen akşam gidip ölçüyorum yarın bildirim yaparım esracım

Son düzenleme:
Selamün aleykümm....

günaydınn dicem ama gene öğlen olmuş nerdeysee....

uykum varr uyumak istiyorumm...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...Allahım ne olcak benim halimm....

ben de çok üşengecim her zamanki gibi Zeynepcim. öğle yemeğinden sonra ucundan tutayım artık işlerin.

ya tabi bide öğle yemeği var...ne yapsamki acaba...zaten bişey yapasım yok canım acıyo bide havalarda böyle olunca hiç bişeye gitmiyo elim...:26:mutfağı toplıyayım yemek koyayım bari bende zorakide olsa....çamaşırda yıkasam hoş olcak....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün büyük kız sınavdan sonra eve geldi ve direk hastaneye gittik.
Şükür büyük kız sadece bileğini burkmuş ama küçük kız acil ameliyata alınması gerekiyormuş geniz eti yüzünden
Doktor emin olmak için röntgen çekelim demişti sonra röntgenle doktora gittiğimizde adamcağız bile şok oldu :26:
Boğazının % 90ı geniz eti yüzünden kapanmış yani sadece yüzde 10 nefes alabiliyormuş
Röntgeni istediğin doktora göster kesinlikle aynı şeyi söyleyecek acil ameliyat şart dedi. Nefes alamadığı için devamlı ağzı açık dolanıyor, gece uykusunda ağzı acık ve horluyor üstelik yemek yememeside o yüzdenmiş.
Nasıl bir şeyse üst çenesi bile nefes alamadığı için az da olsa öne doğru kaymış ( görünürde birşey yok ama röntgende bariz ortada )
Bademcikleride normalden biraz daha büyük ileride onlarıda aldırmadan kurtulamazsınız isterseniz onlarıda alalım dedi çünkü öbür türlü iki kere narkoz yiyecek :26: Burnunda da et varmış oda engelliyormuş üstüne :26:

Eşim biraz daha rahat o konuda madem bu kadar cocuğun nefes almasını etkileniyor hemen cumartesi yaptıralım diyor Aynı gün taburcu ediyorlar ama kuzum daha çok ufak yaaa ameliyat sonrasında da bir kaç gün baya bir huysuzluk yapar diye düşünüyorum :26: Ne bileyim yaa çok canım sıkıldı ama röntgendeki nefes alabileceği minicik alanı görünce bende doğru olduğuna inandım
Ameliyatıda 600 liraya yapcaklarmış ulen ne pahalı şu ameliyatlar bu sigortalıya olan fiyat sigortasıza 1800 demezmi adam yuh dedim içimden hadi bizim sigortamız var olmayan insancıklar ne yapsın nerden bulsun okadar parayı

Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı

Onun o yumuk yumuk ellerini yerimmmmmmmmmmmmmmm
Öp o güzel kuzucuğu mıncıklıya mıncıklıya

Banucuğum geçmişler olsun. iki kuzucuk da hasta sanırım. miniğe ameliyat dediyse doktoru bence de yaptırın canım. rahat etsin bir an önce yavrucak.

selam kızlar...

Esracım açık kalmış sayfayı okurken şimdi farkettim...iyiyim hamd olsun...sen de iyisindir inşallah sporu bırakma canım sıkıldın belki ama faydası çok ben 2 ay gitmiştim süper fark olmuştu...

Cecoş çookkk geçmiş olsun...üzülme canım inşallah kolayca atlatır.çouklar daha dirençli...

İlknurcum
eşine çok geçmiş olsun...

Bugün işler bana kaldı deposayımı var diye..koştur koştur dolanıyorum su içmeyi unutuyorum şimdi şişemi aldım...
dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk sinemaya gittik zaten saate ancak yetişince yemek yemeye vakit bulamadık üzülmedim zati
eve gitmemiz 22:00 yi bulunca eşime tost yaptım bende 2 ısırık aldım1 bardak tarçınlı süt içtim...hafif hissediyorum...

Bir saat kadar uyudum iyigeldi
Sonra kurabiyeyi gözlemeleri yaptım eşimi kızımı gönderdim şimdi de ben bir çay içip hazırlayıp çıkacağım inşallah
Dün neden iştahımın açık olduğu ortaya çıktı regl oldum kötü oldu ama tam da okumaya giderken elden bişey gelmez dinleyici olacağım artık ablayı aradım haber verdim üzüldüm valla ya
Neyse evin içi mis gibi tarçın kokuyor Allahım sana geliyorum
Banucum geçmiş olsun canım bence de bir an evvel yaptırıp rahatlatın kuzucuğu bikaç gün içinde rahatlar hiç olmazsa
Valla hastanelerin durumu fena dediğin gibi benim eşime de burun ameliyatı dedi Dr acil 1800 tl istediler fark tabii bu kemik de sorun varmış birazda mecburi estetiğe girdiği için devlet. Ödemiyormuş sanki biz estetik istemişiz gibi

Kıslar merhaba,

Benden bugunun sözü;
" İnsanlar kendilerini anlatmazlar, ya abartırlar ya kendilerini yerden yere batirirlar..."

Banucugum çok geçmiş olsun...Baska bir doktara götürmeyi düşünüyormusun? Gerçi geniz etinin alınması herzaman iyidir...

Son düzenleme:

insallah canim, cok tesekkür ederim moral verici cümlelerin icin , hepimiz birgün istedigimiz gibi olucaz yarin sabah veririm o halde ölcülerimi

zehracim inan o kadar zor ki,alisicam tabiki ama zaman alicak.ben babasiz büyüdüm, babam yerine koymustum.ki bana bir öz babanin bile yapmayacagi seyleri yapmisti.mekani cennet olur insallah

Selamün aleykümm....

günaydınn dicem ama gene öğlen olmuş nerdeysee....

uykum varr uyumak istiyorumm...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...Allahım ne olcak benim halimm....

ben de çok üşengecim her zamanki gibi Zeynepcim. öğle yemeğinden sonra ucundan tutayım artık işlerin.

simdi ikinizde aynanin karsisina geciyorsunuz ve söyle diyorsunuz.sen iste yada isteme bu islerin hallolmasi gerekiyor,bosuna kendine iskence etmede,kalk isini gücünü bitir hadi kizlar tembellik yok, eli is tutanin beyni rahat olur.

banu gecmis olsun bu sefer kücük kizin icin ama yapacak birsey yok yani.baksana zavalli kizin hayati ne kadar zorlasiyor.esin gibi rahat olmayi dene.ameliyattan sonra kizinin ne kadar rahatliycagini düsün ve üzülmemeye calis.biliyorum anne yüregi öyle demiyor ama bu sekilde kendinede yazik ediyorsun.sen ne kadar güclü olursan herkes icin en iyisi olur.bir an önce yaptirip kurtulun.minik meleginde hemencicik sagligina kavussun.Allah yardimcisi olsun meleginin (amin)

ne güzel değişiklik olmuş sinema falan. yemek de yiyememişsin, yaşasın

kolay gelsin sana canım. su şişeni hiç bırakma elinden. ben sabahtan dolduruyorum 1,5 litreyi. öğleden sonra bitiyor, ya yeni şişe alıyorum ya da dolduruyorum yine. o da yatmadan bitiyor. böyle böyle 3 litreyi geçiyorum. bardakla içince bu kadar içemiyor insan.

eşin için geçmiş olsun canım. inşallah siz de rahatlarsınız bir an önce olup.
enem ne güzel mammişler yapmışsın. yemeyeceksin anladığım kadarıyla, iradeli arkadaşım benim

Deryacığım malesef yapacak bir şey olmuyor dua etmekten başka böyle yakınını kaybedince. sen de huzur bulması için dua et canım, inşallah yattığı yerde huzur bulur. ne zordur senin için tahmin ediyorum, ama sen inançlı bir insansın canım. sen ona rastlamışsın, baba bilmişsin onu. o da sana rastlamış, bir evlat kazanmış. elde kalanlar o kadar kıymetli ki. bunlarla avunmak düşüyor insana çoğu zaman. Allah sabırlar versin canım.

hemen kalkıp işimi gücümü halledip sporuma gidicem canım, sağol :)

Banucugum çok geçmiş olsun...Baska bir doktara götürmeyi düşünüyormusun? Gerçi geniz etinin alınması herzaman iyidir...

Valla canım daha öncede 3 doktor görmüştü ve hepside ameliyat demişti ama ben geniz etinin bu kadar büyük olduğunu görünce inanamadım düşünsene boğazında 1 parmaktan daha dar bir alan nefes almasına müsade ediyor %90ı kapalı geniz etinden :26:
Ya Egedenize gösterme imkanım olsa birde onun fikrini almak isterdim en azından biraz daha emin olabilirdim

Öyle aslında ama işte büyük kızımdada ameliyattan çıkana kadar ağlayıp durmuştum ki biraz daha büyüktü o :26: ufaklık birde çok cılız ve hastalandığında bile baygın düşüyor artık bu ameliyat sonrasında çok daha fazla huysuzluk yapacaktır. Tabi ben yine ameliyattan çıkana kadar içimi dışıma çıkartırım kesin ağlamaktan :26:
Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnn

ay canım ya kıyamam benim kız aynı böyleydi işte oyüzden çok sıkıntı çektik benimkinin bademciklerde fenaydı geniz eti içinde aynı

şeyi demişti doktor bizede yüzde 90 nı kapalı hala ne düşünüyonuz ameliyat için diye bide fırça yediydik...şimdi çok rahatladık

banucum....ameliyat öncesi sakinleştirici verdiler..istemek gerekiyomuş herkese vermiyolarmış bizim kız çok hassas özellikle istedik

biz...bizden ayrılışını falan hiç hatırlamıyo ameliyat sonrası gözünü açtığında odada benim ayağımdaydı sallıyodum...ay anlatırken bile yeniden

yaşıyomuş gibi oldum...ameliyattan sonra iki şişe serum verdiler onlar bitince taburcu olduk..eve dönerkende markete uğradık

meyvesuyunu falan kendi aldı çok heveslenmişti ama dondurma bulamadık....çocuklar daha kolay atlatıyolar hakketen...bencede

ertelemeyin canım...fiyatlar çok canım bende bu yakada

rahat 15 20 hastaneyle görüştüm...enson çakmak erdem hastanesinde 350 tl ye yaptırdık...hemşireler falanda güzel ilgilendi...

Rabbim işinizi rast getirsin tez zamanda şifa versin inş...

kendini üzme bitanem, bak bu ameliyatlar küçük olunca daha kolay ve sağlıklı oluyor... hayirlisi ile çabucak iğleşir inşallah...

kizlar kizlar geleemmmii. :)) Geldim gene. Sabah esim ise gec gitti guzel bi kahvalti hazirliyayim dedim biri cahisse biraz miymintidir herseyi yemez ihihih zorla yedirdim. Hadi dedim eslik edeyim salatalik kestim. 1 dilim sadece siyah ekmek yedi bolca salatalik domatez tukettim birde yumurta hasladim. simdide 2 saat gecti sirkeli balli su iciyorum ( iyk) Camasir makinamda 6 aydir baglanmadigindan elimde yikiyorum. :/ ... Bardaga dolu tarafindan bakayim bayagi kalori yakiyorum kanimca. E okul oldugu icin hafta ici bayagi birikiyor. bugunden saliya kadarda burda okullar tatil. hafta ici kalkmak bilmem bugunde 7 de cin gibi ayaktaydim ahahah. Neyse kimler varmisss :) ?

inan bana şuan seni çok iyi anlıyorum..daha iki ay oldu bizimde...hastanede beni gören herkes bukadar basit bir ameliyat için

kendine yaptığına bak dedi....ama annesin işte kıyamıyosun dayanamıyosun amaaaa sonrasında çocuğun daha iyi bir şekilde sana

geri dönmesi onu daha sağlıklı görmek çok başka bişey canım...bak benim o yemek yemeyen kızım şimdi çok güzel yiyo ve üstüne

bide şunu yap bunu yap diye sipariş veriyo hanfendi...gece uykuları düzeldi..artık nerdeyse nefes aldığı bile duyulmuyo çok

rahatladı...ilaçlardan kurtulduk....oyüzden çok üzme kendini çok sıkıntı yapma...ağlamak içten gelen bişey yapabileceğin bişey yok

koyver gitsin içinde tutma ama çokta kafanda kurupta kendini doldurma canımm...beni hatırlarsan eğer çocuğumun huyunuda

bildiğim için aylar öncesinden başlamıştım şöyle yapıcak böyle olucak çok ağlar ne yapıcam Allahım kendimi bi doldurmuşumki

sonrasında inan aptallığıma yandım...olanlardan çok kendimi doldurduğum için sıkıntı çekmişim meğer..sen yapma böyle...

Tünaydınn
Sayfam açık kaldı anca okuyorum, misafirim vardı, ancak pc basındayım, oglen yemegım yoktu gene kahvaltı tarzı yaptım,aksama esımın lıstesıne uygun yemek yapıcam, marketten alısverıs yaptım geldım,

selam kk milleti:)

nasılsınız bakalım?

benim bugün çok işim var çooook, bende bugün xayım gibiii temizlik yapıcam evde:)

dün baya hareketli bi gün oldu, öğlene doğru işim bitmişti dışarıda, sonrasında teyzeme uğradım napıyo diye, teyzemgilde arabayla
önce kendi hastanesine gidicekmiş kontrole, sonrada dayımı ziyarete gidicekmiş hastaneye, ee dedim arabada yer varsa bende geliyim, arabada yer varmış, biraz uzunca vaktimi aldı kontrolden dolayı bekleme olduğundan ama olsun dayımı ziyaret etmiş oldum, epeydir bende gidicektim zaten, birde dayımın hastaneye 2dolmuşla ancak gidebilirdim zaten.
vesselam sonra diğer teyzemde de çaydı derken sonrasında ancak evin yolunu buldum ve çok yoruldum.....
sonra evde gel koştur falan.

az önce eltimle 45dk telefonda konuştuk, bu telefonla fazla konuşmak benim kafama kulaklarıma hiç iyi gelmiyo,
artık telde fazla konuşmamaya çalışcam, baya rahatsız ediyo beni yaaa.....
kafam kulaklarım ne biçim oldu yaaaa şuan

geçmişide okudum.

aaa birde ben yine bugünden bildirimlerimi yapayım:

YENAcım:
bu hafta 100.4kg.

ASUMANZEYNEPcim:
bu hafta 120dk ispor.

şu 90a bi inemedim yaaaa, inemem tabi bu yemeyle bu da ayrı bi konu zaten....
ama ben 90 olmak istiyoruuuuum
bana ne yaaaaa, kaç haftadır 100ileri 100geriiiii.......
hala ben kendimden şüphe etmiyorumda diyorumki acaba terazide bi sorunmu oldu diyorum kendime yaaaa
böyle yiyerek olmaz meyraaaaa
sefa istiyorsan cefa çekeceksin bu konuda mecbur meyraaaaa.......
al sana meyra al sana meyra

neyse kızlar ben alıntılarıma da ışın hızıyla bakıyım veeee hemen işlerimin başına koyulayım sonra, yoksa yetişmicek diye korkuyorum.
hepinizi öpüyorum kocamanca
görüşürüz kızlar.

Ablacığım o kurabiyerleden bana da gönder yaa. Bayılırım tarçınlı kurabiyeye. Ceviz de olsa daha da bayılırım

Böyle özel günlerde regl olmak çok kötü oluyo ya. Ben,mde 24ünde olmam lazımdı olmadım daha. 2 ay önce de 15 gün gecikmişti. Güya bende kist yokmuş doktor öle dedi ama adetim gecikiyo gene. Neyse geç olsun güç olmasın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…