Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım üzme kendini. Benim kardeşim de geniz etinden ameliyat oldu ama uyurken ağzı açık uyurdu küçükken, 18 yaşında oldu ameliyatını. Geçmiş olsun tekrar

Banucugum gecmis olsun ufakliga! Büyügünde sukur fazla birsey degilmis sadece burkmus...
Ufakligida bence bir an önce ameliyat ettirinde cocuk cagiz kurtulsun canim Benimde kucukken geniz eti ve burunda et vardi. ameliyat oldum ondan sonra iyi oldum sukur :)

sen mı yaptım nursenaa bu içli köfteyi

tansaştan almış eşim 4 tanese 3750 falanmış bende yaparımda öle 1-2 taneyle kalmam yerim valla 6-7 yeme kapasitem mevcut

kızlar kızın okulundan para istediler unuttum dün şimdi gidip geleyim geçmiş okurum öpüldünüzz
yane koy fotoları kaç yapıyorum azcıkın amma

ne güzel iletim raporu yolluyorsun

---------

Nevincim nasılsın?
Ay bu konuda çok becerikliyimdir tatlım

Ablacım çok çok geçmiş olsun ama sıkma canını bak zeynep'in kuzucuğuda oldu kendide sölüyo zaten kolay oldu şimdi çok rahat diye sende içinni ferah tutmaya çalış emin ol sağlıklı bi şekilde girip çıkar ameliyattan kuzucuğun biliyorum ana yüreği ne sölesende değişmiyo ama ferah tut rabbim yar ve yardımcınız olsun ablacım...Amiiiiinnnn

kolay gelsin canım. yine ne mammişler yapacaksın acaba

[/B]

Hayır esracığım ben beslenme sıramı savdım bu ay...
ev işi yaptım sonra kızım geldi karnını doyurup okula gitti sonra oğlanı okula bırakıp işe geldim..
ÖZellikle servisle gelmedim ki gece 1 e kadar kalıp servisle dönmeyeyim diye..akşam eşimle birlikte döneceğiz onun işyeri de yakın..

Sen de dün arkadaşınla brilikte vakit geçirmişsin ne güzel..
KEndini daha iyi hissediyorsundur değilmi.?

Banucuğum çok geçmiş olsun...aynen benim kızıma konulan teşhis ve aynen benim kızım da çok zayıftı..bak ameliyattan sonra nasıl da düzelecek iştahı ve rahat nefes alması...
ayrıca ağız sürekli açık olduğu için çene yapısını da bozuyor çok doğru...
Allah yardımcınız olsun canım...Eşin haklı aslında bir an evvel olup bitmesi daha iyi..
Nasıl olsa götürdüğün her doktor aynı şeyi söylüyorsa başka çaresi yok...
600 lira gerçekten pahallıymış..Çocuk hastanelerin de çok ileri tarihemi atıyorlar ameliyat gününü baş vurdunuzmu.?

süper ne güzel gün geçrimişsiniz öyle..
Çok iyi geliyor değilmi.? o bir iki saat bile insana...

zehracim inan o kadar zor ki,alisicam tabiki ama zaman alicak.ben babasiz büyüdüm, babam yerine koymustum.ki bana bir öz babanin bile yapmayacagi seyleri yapmisti.mekani cennet olur insallah

ne iyi bir insanmış ki hala onunla ilgili çok güzel sözler ,çok güzel duygular besliyorsun..
Çok şanslısın onu tanımakta.. kaybetmiş olsan bile hayatında böyle biri var dı.

Eki Görüntüle 670562 öğle yemeğim tavuklu içli köfte

Ben de şeklini görünce makinadamı şekillendirdin diyecektim sonra ki mesajın da satın aldığınızı yazmışsın...
Bu şekil çok seviyorum ama hiiç yapamıyorum.. ben arada yaptığımda her biri farklı şekil de oluyor :)
Afiyet olsun...

Son düzenleme:
Yasemincim mesajın orjinalini bulamadım :)
ben de regl olucam malesef ölçüm yaparken, çok farkedeceğini sanmıyorum aslında. olmadı öbür ay daha güzel bir sonuç alırız.

evet esracım züğürt tesellisi yapıyorum zaten gelicek aya iyi sonuç alırım diye

selam güzeller

banucum kızın ameliyat olucakmış geçmiş olsun.küçük cadı hemen atlatır ameliyat sonrası büyümesi yemesi değişir bak görürsün çevremde örnekleri çok kuzum

işler yoğun yetişilmiyor elemanlar var ama yapacak adam yok kızlar kakari kikiri acaba bizdemi zamanında öyle idik bir 5-10 dakika kafa dağıtırsın sonra kaldığın yerden devam edersin ama bunlar hep kafa dağıtıp cozutmak istiyorlar

sabah kahvaltım
1 katı yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 domates bol maydonoz 2 dilim tam buğday ekmeği açık 1 fincan çay

öğle
1 tabak türlü 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği( makarna yerine ekmeği tercih ettim)

ara öğünlerde elma yedim

akşam
kabak mücver fırında salata yoğurt yemeyi düşünüyorum

2 fincan yeşil çay içtim ama su içmedim denecek kadar az:2: bu su içmemek zaten kg yi ödemi attırmayan demi kendi kendimi teselli edeyim.

nursena içli köfteni gördüm.ben kendimde yaparım imkan olsada bütün topiğe yapabilsem bir pazar
öptüm kuzular sevgiyle huzurla kalınn.

meyracim kiyamam ben sana ya :) tatile geldigimde senden önce ben görürsem senin icin alirim ben bebegim:)

çok teşekkür ederim bitanem benim:)

bu arada sen nasıl oldun? daha topladın değilmi kendini canım??

çok saol canım benim:)
denicem mutlaka....

bu arada vasfiye teyze süpermiş yaaa:)))
dün 3videosunu da izledim akşamda:)))
hala aklıma geldikçe gülüyorum, aynı benim KVgibi bi nalına vuruyo bi mıhına vuruyo kadın:))
ne çektin be selahattin:) napacan işte, çalışacan.............. :)

çok geçmiş olsun canım, oğlunada geçmiş olsun.....

buralar nekadar sessizz....iyisizz dostlarrr....

şükür iyiyiz canım, saolasın.
sen nasılsın tatlım?

ve aleyküm selam dafi ablam.

demek herkesin içinde hala o küçük çocuk azda olsa duruyo:)
ne güzel ama işte......
bana alsaydın bende sevinirdim açıkçası
zaten 2de bebeğim var yatak odamda, komidinin üzerinde duruyolar, 2side oturuyo, biri kız biri oğlan
BEYZUŞ ablamında bebek koleksiyonu vardı bu arada:)
bi ara biraz fotolarını eklemişti, göstermişti bana:)
ama onda ne bebekler var bi görceksinki sorma:)

ben geldim herkes gitmiş..
o zaman bende nuhan gibi..
vıııııııııııııınnnnnnnnnnnn tıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttt.............
tatlı rüyalar...

anaaaam bizim kızlar uçmuşlaaaaar

Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı

senin minikte az tombik heralde:)
eller tombik tombik maşaallah:)

canım kızlarına çok geçmiş olsun yaaaa.
cimcimeye benimde şimdi moralim bozuldu, yinede buna şükür tedavisi var canım, hayırlısı neyse o olsun canım.

aman güya alıntılarımı yazıp gitcektim; ben alıntıları yazarken 2-3kere üst üste telefon çaldı ve mecbur konuştum kaç dakikadır, hem vaktim gitti hemde kulaklarım kafam, üffff
bende de vertigo başlangıcımı var bilmem......
neyse sonrada kapı çaldı, komşu çaya çağırdı, şimdi bu komşuma gitmesem olmaz, şimdide oraya çaya gitcem....
işlerim bugün kalcak gibiiiiii
neyse ordan erken kalkıp gelip işlerimi yetiştirmeye çalışcam bakalım...... kısmet...
neyse ben kaçar artık, yorgun kırgın bi elveda ile........

kizlar uzmanlik sorum var gene?
bunlar benim kedimin tirtikladigi koltuklarım...
yatas tina modeli artik üretilmiyor. ama buna benzeyen modeller 2700-3000tl civarı yatas 950 tlye yüzünü değistiriyor .. fiyat sizce nasil? yüzünümü değistirteyim yoksa yeni koltuk mu alayim?

Son düzenleme:
bu pamuk eller de yenir ki bence :) çok tatlı fıstık ya , öp benim için Nursenacım.

[/B]
yedim bilee senin yerinede
Selamün aleykümm....

günaydınn dicem ama gene öğlen olmuş nerdeysee....

uykum varr uyumak istiyorumm...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...Allahım ne olcak benim halimm....
sen neden böle oldun çok hızlı gidiyodunn kızın ameliyatından bu yana daha rahat davranıyosun demi diyette
geçmiş olsun arkadaşım aynı ameliyatı daha ucuza yapan yer varsa araştır orda yaptır dereden toplamıyoz parayı millete ne kadan kolay gelyo sanki para allah sigortasız yardım etsin valla

bende gel seni mıncırıyım dedim
gıdıklıyorum bana diyoki anne beni fıncırma fıncırma kelimeleri söyleyemeyince bayılıyom
ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de bayılırım tarçına kurbiyeye
küçüklü büyüklü olmasının sebebi dostunu düşmanını bilmeyen yaprmış yena annem öyle der puaçaları falan büyüklü küçüklü yaparım bende

Anam orda bi içli köfte gördüm sanırım afiyet olsun yaramasın ablacım
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
az öle bıcırık ablamız uzun dur

bende istiyorum köşe yaza biraz borçlar rahatlasın ama dediğin gibi yataş falan çok pahalı kasaları sağlam ama ttaş gibi eğer kendi deiştiriyosa güzel olur bence bide geçen günde kadınlar koltuk takımı yüzlettim 1 buçuğa dedi 2 tek 1 ikili 1 3lü varmış ama pek beğenmemiş
bence sen yüzlet nasıl olsa 2-3 sene sonra aalha izin verirse çoluk çocuğa kaarışırsan ev döşemek zorunda kalıcaksın inşallah o zaman istediğin gibim alırsın

sen neden böle oldun çok hızlı gidiyodunn kızın ameliyatından bu yana daha rahat davranıyosun demi diyette

bilmiyomki...ameliyatla ilgisi varmıdırki...:44:canım zaten çok hızlı vermiyodum ben ayda ortalama 2 kilo falan gidiyodu...ama son bir aydır hiç uyku düzeni yok gecelerim gündüz gündüzlerim gene gündüz...nezaman nasıl düzelir bilmiyorum...anca anneme falan gidersem bir gece çocukla o ilgileniyo güzelce bi uyuyorumki buda en son 15 gün önceydi...hatta ozaman bi gecede görümcem bizdeydi iki gece rahat uyumuştum...yaşlanıyomuyum ne bu uykusuzluk bütün dengelerimi yemek düzenimi bozuyo...abartıp kaçamak yapmak yerine hepten yemek yemeyi bırakıyorum oda kötü oluyo...ayrıca bazen kendime özel yemek hazırlamayada üşeniyorum vs vs...:26:

koltuklarından memnunsann yüzünü değiştir bencee...

şükür iyiyiz canım, saolasın.
sen nasılsın tatlım?

sağol canım iyiyim...şu sıra bunalım takılıyorum galibaa....gerçi ondan bile emin değilimm...

simdi ikinizde aynanin karsisina geciyorsunuz ve söyle diyorsunuz.sen iste yada isteme bu islerin hallolmasi gerekiyor,bosuna kendine iskence etmede,kalk isini gücünü bitir hadi kizlar tembellik yok, eli is tutanin beyni rahat olur.

sağol canım aynaya gerek kalmadı çünkü senin yazını okuduğumda çoktann ortalığı toplamış mutfağımı temizlemiş yemek koymuştum....çokk teşekkürederim tavsiyen içinn...

bi geçmişi okuyuppp geliyiimmm

hoşgeldin canım...dün yaşını sordum ama cevap yazmaya vaktim olmadı sonrada unuttum...:26:

maşallah yaşına göre çok olgunsun...nekadarlık evlisin...çokmu sordum ne...ben 19 yaşında evlenmiştimde....bazen sadece evlenmiş

olmak bile olgunlaştırıyo insanı...

şimdi sen de beni yiyosun kuzum ya, sanki bi beslenme sırasında döktürüyorsun da :) haftasonu evde yaptığın ıspanaklı böreği unutmadığımdan evde mammiş yapıyosun diye düşünmüştüm :)

sabahtan beri bi durgunluk vardı, senle konuşunca geçti valla canım. salondaki kızlar da şaşırdı, soyunma odasına giderken suratım sirke satıyordu, çıktım otuziki dişim meydanda
şimdi çok çok çok daha iyiyim, çok teşekkürler aradığın için

canım kediyle yine aynısı olacağından bence bunlara örtü mü diktirsen acaba? misafir geldiğinde örterdin hemen. kadıköy şöğütlüçeşme caddesinde, caminin karşısında örtü diken dükkanlar var diye hatırlıyorum. onun dışında kasası sağlamsa ve sadece kumaştan yapılmışsa yüzletebilirsin. az bi şey deri kısmı varsa yüzletince gerdirebiliyor o kısımlar. fiyat da makul sanki.

enem Zeynep ne yaşlanması kuzum ya. aynı yaştayız sen iki tane doğurup nerdeyse gelin edecen , bizde tık yok :) dur kuzum, yok öyle yaşlanmak falan. bu ara her şey üst üste geldi ya ondan böyledir.

dün gece yazmayı unutmuşum, eşine geçmiş olsun canım. nazar mı var acaba sizde?

Son düzenleme:
selam cücüşlerim ben geldiimm

yarım saattir geçmişi okuyordum , çeneler tam gaz maşAllahhh

bugün 8 saat dersim vardı , perişan oldum yine , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111:

BANUŞŞ geçmiş olsun canımm ...

benim herif geldi , kaçtım yavrularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…