Valla canım daha öncede 3 doktor görmüştü ve hepside ameliyat demişti ama ben geniz etinin bu kadar büyük olduğunu görünce inanamadımdüşünsene boğazında 1 parmaktan daha dar bir alan nefes almasına müsade ediyor %90ı kapalı geniz etinden :26:
Ya Egedenize gösterme imkanım olsa birde onun fikrini almak isterdimen azından biraz daha emin olabilirdim
Öyle aslında ama işte büyük kızımdada ameliyattan çıkana kadar ağlayıp durmuştum ki biraz daha büyüktü o :26: ufaklık birde çok cılız ve hastalandığında bile baygın düşüyor artık bu ameliyat sonrasında çok daha fazla huysuzluk yapacaktır. Tabi ben yine ameliyattan çıkana kadar içimi dışıma çıkartırım kesin ağlamaktan :26:
Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün büyük kız sınavdan sonra eve geldi ve direk hastaneye gittik.
Şükür büyük kız sadece bileğini burkmuş ama küçük kız acil ameliyata alınması gerekiyormuş geniz eti yüzünden
Doktor emin olmak için röntgen çekelim demişti sonra röntgenle doktora gittiğimizde adamcağız bile şok oldu :26:
Boğazının % 90ı geniz eti yüzünden kapanmış yani sadece yüzde 10 nefes alabiliyormuş
Röntgeni istediğin doktora göster kesinlikle aynı şeyi söyleyecek acil ameliyat şart dedi. Nefes alamadığı için devamlı ağzı açık dolanıyor, gece uykusunda ağzı acık ve horluyor üstelik yemek yememeside o yüzdenmiş.
Nasıl bir şeyse üst çenesi bile nefes alamadığı için az da olsa öne doğru kaymış ( görünürde birşey yok ama röntgende bariz ortada )
Bademcikleride normalden biraz daha büyük ileride onlarıda aldırmadan kurtulamazsınız isterseniz onlarıda alalım dedi çünkü öbür türlü iki kere narkoz yiyecek :26: Burnunda da et varmış oda engelliyormuş üstüne :26:
Eşim biraz daha rahat o konuda madem bu kadar cocuğun nefes almasını etkileniyor hemen cumartesi yaptıralım diyorAynı gün taburcu ediyorlar ama kuzum daha çok ufak yaaa ameliyat sonrasında da bir kaç gün baya bir huysuzluk yapar diye düşünüyorum :26: Ne bileyim yaa çok canım sıkıldı ama röntgendeki nefes alabileceği minicik alanı görünce bende doğru olduğuna inandım
Ameliyatıda 600 liraya yapcaklarmışulen ne pahalı şu ameliyatlar bu sigortalıya olan fiyat sigortasıza 1800 demezmi adam yuh dedim içimden hadi bizim sigortamız var olmayan insancıklar ne yapsın nerden bulsun okadar parayı
Onun o yumuk yumuk ellerini yerimmmmmmmmmmmmmmm
Öp o güzel kuzucuğu mıncıklıya mıncıklıya
Eki Görüntüle 670562 öğle yemeğim tavuklu içli köfte
sen mı yaptım nursenaa bu içli köfteyi
Ay bu konuda çok becerikliyimdir tatlımne güzel iletim raporu yolluyorsun
---------
Nevincim nasılsın?
Şükür büyük kız sadece bileğini burkmuş ama küçük kız acil ameliyata alınması gerekiyormuş geniz eti yüzünden
Doktor emin olmak için röntgen çekelim demişti sonra röntgenle doktora gittiğimizde adamcağız bile şok oldu :26:
Boğazının % 90ı geniz eti yüzünden kapanmış yani sadece yüzde 10 nefes alabiliyormuş
Röntgeni istediğin doktora göster kesinlikle aynı şeyi söyleyecek acil ameliyat şart dedi. Nefes alamadığı için devamlı ağzı açık dolanıyor, gece uykusunda ağzı acık ve horluyor üstelik yemek yememeside o yüzdenmiş.
Nasıl bir şeyse üst çenesi bile nefes alamadığı için az da olsa öne doğru kaymış ( görünürde birşey yok ama röntgende bariz ortada )
Bademcikleride normalden biraz daha büyük ileride onlarıda aldırmadan kurtulamazsınız isterseniz onlarıda alalım dedi çünkü öbür türlü iki kere narkoz yiyecek :26: Burnunda da et varmış oda engelliyormuş üstüne :26:
Eşim biraz daha rahat o konuda madem bu kadar cocuğun nefes almasını etkileniyor hemen cumartesi yaptıralım diyorAynı gün taburcu ediyorlar ama kuzum daha çok ufak yaaa ameliyat sonrasında da bir kaç gün baya bir huysuzluk yapar diye düşünüyorum :26: Ne bileyim yaa çok canım sıkıldı ama röntgendeki nefes alabileceği minicik alanı görünce bende doğru olduğuna inandım
Ameliyatıda 600 liraya yapcaklarmışulen ne pahalı şu ameliyatlar bu sigortalıya olan fiyat sigortasıza 1800 demezmi adam yuh dedim içimden hadi bizim sigortamız var olmayan insancıklar ne yapsın nerden bulsun okadar parayı
kolay gelsin canım. yine ne mammişler yapacaksın acaba
[/B]
selam kızlar...
Esracım açık kalmış sayfayı okurken şimdi farkettim...iyiyim hamd olsun...sen de iyisindir inşallah sporu bırakma canım sıkıldın belki ama faydası çok ben 2 ay gitmiştim süper fark olmuştu...
Cecoş çookkk geçmiş olsun...üzülme canım inşallah kolayca atlatır.çouklar daha dirençli...
İlknurcum eşine çok geçmiş olsun...
Bugün işler bana kaldı deposayımı var diye..koştur koştur dolanıyorum su içmeyi unutuyorum şimdi şişemi aldım...
dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk sinemaya gittik zaten saate ancak yetişince yemek yemeye vakit bulamadık üzülmedim zati
eve gitmemiz 22:00 yi bulunca eşime tost yaptım bende 2 ısırık aldım1 bardak tarçınlı süt içtim...hafif hissediyorum...
zehracim inan o kadar zor ki,alisicam tabiki ama zaman alicak.ben babasiz büyüdüm, babam yerine koymustum.ki bana bir öz babanin bile yapmayacagi seyleri yapmisti.mekani cennet olur insallah
Yasemincim mesajın orjinalini bulamadım :)
ben de regl olucam malesef ölçüm yaparken, çok farkedeceğini sanmıyorum aslında. olmadı öbür ay daha güzel bir sonuç alırız.
meyracim kiyamam ben sana ya :) tatile geldigimde senden önce ben görürsem senin icin alirim ben bebegim:)
Meyracıgım kısa sürede pişmesi ve daha lezzetli olması için bir sır vereyim
Tüm malzemeleri(yağını tuzunu domatesini fasülyesini soğanını domatesini) doğra tencereye, orta ateşte altı çok açık olmamak kaydıyla 20-25 dakika hiç ağzını açma, sonra ağzını aç azıcık sıcak su ikle ve karıştır, tekrar pişmeye bırak, maksimum 1 saate pişer bu şekilde eğer sertse belki bi 10dakika daha, bu pişirme hem en sağlıklı yöntem hem de fasülye bu şekilde süper oluyor
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn
buralar nekadar sessizz....iyisizz dostlarrr....
selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi ancak okudum
cecoş kızına geçmiş olsun
ilknur eşine geçmiş olsun
Allah hayırlı şifalar versin
meyracım bende umreye gittiğimde çocuklara oyuncak alırken gelinlerede birer tane bebek aldım. hani o kocaman taze bebek zannedilen kel bebekler varya onlardan aldım. çocuk gibi sevindiler
ben geldim herkes gitmiş..
o zaman bende nuhan gibi..
vıııııııııııııınnnnnnnnnnnn tıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttt.............
tatlı rüyalar...
Eki Görüntüle 670245 sabah kahvaltım minik cadı illa ben tutucam dedi tabağı zaten domateslerimi ve tostun 3 te birinide yedii yumurtasını yemek istemedi benim tabağa gözünüdikmiş cadıı
yedim bilee senin yerinedebu pamuk eller de yenir ki bence :) çok tatlı fıstık ya, öp benim için Nursenacım.
[/B]
sen neden böle oldun çok hızlı gidiyodunn kızın ameliyatından bu yana daha rahat davranıyosun demi diyetteSelamün aleykümm....
günaydınn dicem ama gene öğlen olmuş nerdeysee....
uykum varr uyumak istiyorumm...bir sürü işim var hiç bişey yapasım yokk...Allahım ne olcak benim halimm....
geçmiş olsun arkadaşım aynı ameliyatı daha ucuza yapan yer varsa araştır orda yaptır dereden toplamıyoz parayı millete ne kadan kolay gelyo sanki para allah sigortasız yardım etsin vallaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
ohhhhhhhhhhhhhhhh ben de bayılırım tarçına kurbiyeyeBir saat kadar uyudum iyigeldi
Sonra kurabiyeyi gözlemeleri yaptım eşimi kızımı gönderdim şimdi de ben bir çay içip hazırlayıp çıkacağım inşallah
Dün neden iştahımın açık olduğu ortaya çıktı regl oldum kötü oldu ama tam da okumaya giderken elden bişey gelmez dinleyici olacağım artık ablayı aradım haber verdim üzüldüm valla ya
Neyse evin içi mis gibi tarçın kokuyor Allahım sana geliyorum
Banucum geçmiş olsun canım bence de bir an evvel yaptırıp rahatlatın kuzucuğu bikaç gün içinde rahatlar hiç olmazsa
Valla hastanelerin durumu fena dediğin gibi benim eşime de burun ameliyatı dedi Dr acil 1800 tl istediler fark tabii bu kemik de sorun varmış birazda mecburi estetiğe girdiği için devlet. Ödemiyormuş sanki biz estetik istemişiz gibi
küçüklü büyüklü olmasının sebebi dostunu düşmanını bilmeyen yaprmış yena annem öyle der puaçaları falan büyüklü küçüklü yaparım bendeBen de şeklini görünce makinadamı şekillendirdin diyecektim sonra ki mesajın da satın aldığınızı yazmışsın...
Bu şekil çok seviyorum ama hiiç yapamıyorum.. ben arada yaptığımda her biri farklı şekil de oluyor :)
Afiyet olsun...
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnAnam orda bi içli köfte gördüm sanırım afiyet olsun yaramasın ablacım
az öle bıcırık ablamız uzun dur:
dün 3videosunu da izledim akşamda:)))
hala aklıma geldikçe gülüyorum, aynı benim KVgibi bi nalına vuruyo bi mıhına vuruyo kadın:))
ne çektin be selahattin:) napacan işte, çalışacan.............. :)
senin minikte az tombik heralde:)
eller tombik tombik maşaallah:)
.
kizlar uzmanlik sorum var gene?Eki Görüntüle 670617 Eki Görüntüle 670618
bunlar benim kedimin tirtikladigi koltuklarım...
yatas tina modeli artik üretilmiyor. ama buna benzeyen modeller 2700-3000tl civarı yatas 950 tlye yüzünü değistiriyor .. fiyat sizce nasil? yüzünümü değistirteyim yoksa yeni koltuk mu alayim?
sen neden böle oldun çok hızlı gidiyodunn kızın ameliyatından bu yana daha rahat davranıyosun demi diyette
kizlar uzmanlik sorum var gene?Eki Görüntüle 670617 Eki Görüntüle 670618
yatas tina modeli artik üretilmiyor. ama buna benzeyen modeller 2700-3000tl civarı yatas 950 tlye yüzünü değistiriyor .. fiyat sizce nasil? yüzünümü değistirteyim yoksa yeni koltuk mu alayim?
şükür iyiyiz canım, saolasın.
sen nasılsın tatlım?
simdi ikinizde aynanin karsisina geciyorsunuz ve söyle diyorsunuz.sen iste yada isteme bu islerin hallolmasi gerekiyor,bosuna kendine iskence etmede,kalk isini gücünü bitirhadi kizlar tembellik yok, eli is tutanin beyni rahat olur.
bi geçmişi okuyuppp geliyiimmm
Hayır esracığım ben beslenme sıramı savdım bu ay...
ev işi yaptım sonra kızım geldi karnını doyurup okula gitti sonra oğlanı okula bırakıp işe geldim..
ÖZellikle servisle gelmedim ki gece 1 e kadar kalıp servisle dönmeyeyim diye..akşam eşimle birlikte döneceğiz onun işyeri de yakın..
Sen de dün arkadaşınla brilikte vakit geçirmişsin ne güzel..
KEndini daha iyi hissediyorsundur değilmi.?
kizlar uzmanlik sorum var gene?
Eki Görüntüle 670617 Eki Görüntüle 670618
bilmiyomki...ameliyatla ilgisi varmıdırki...:44:canım zaten çok hızlı vermiyodum ben ayda ortalama 2 kilo falan gidiyodu...ama son bir aydır hiç uyku düzeni yok gecelerim gündüz gündüzlerim gene gündüz...nezaman nasıl düzelir bilmiyorum...anca anneme falan gidersem bir gece çocukla o ilgileniyo güzelce bi uyuyorumki buda en son 15 gün önceydi...hatta ozaman bi gecede görümcem bizdeydi iki gece rahat uyumuştum...yaşlanıyomuyum ne bu uykusuzluk bütün dengelerimi yemek düzenimi bozuyo...abartıp kaçamak yapmak yerine hepten yemek yemeyi bırakıyorum oda kötü oluyo...ayrıca bazen kendime özel yemek hazırlamayada üşeniyorum vs vs...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?