saol canım teşekkür ederim..hayat diyelimmi beni olgunlaştırana..bazen çok yorulduğumu gerçekten hissediyorum keşke yaşıtlarım gibi gezip dolaşsam günümü gün etsem kazandığım parayı rahatça harcaya bilsem diyorum ama olmuyo canım yapamıyorum alısmamısım...nfy cok gencsin ve masallah cokta olgunlasmissin.yalniz merak ettim bu kadar erken olgunlasmak seni yormadi mi? ben 22 yasindayken cok hoppa birseydim
kizlar uzmanlik sorum var gene?Eki Görüntüle 670617 Eki Görüntüle 670618
bunlar benim kedimin tirtikladigi koltuklarım...
yatas tina modeli artik üretilmiyor. ama buna benzeyen modeller 2700-3000tl civarı yatas 950 tlye yüzünü değistiriyor .. fiyat sizce nasil? yüzünümü değistirteyim yoksa yeni koltuk mu alayim?
hoşgeldinselam cücüşlerim ben geldiimm
yarım saattir geçmişi okuyordum , çeneler tam gaz maşAllahhh
bugün 8 saat dersim vardı , perişan oldum yine , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111:
BANUŞŞ geçmiş olsun canımm ...
benim herif geldi , kaçtım yavrularrr
selam cücüşlerim ben geldiimm
yarım saattir geçmişi okuyordum , çeneler tam gaz maşAllahhh
bugün 8 saat dersim vardı , perişan oldum yine , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111:
BANUŞŞ geçmiş olsun canımm ...
benim herif geldi , kaçtım yavrularrr
20 yaşında evlendim ablacım şimdi 22 yasındayım 2 sene olacak evleneli...hoşgeldin canım...dün yaşını sordum ama cevap yazmaya vaktim olmadı sonrada unuttum...:26:
maşallah yaşına göre çok olgunsun...nekadarlık evlisin...çokmu sordum ne...ben 19 yaşında evlenmiştimde....bazen sadece evlenmiş
olmak bile olgunlaştırıyo insanı...
enem Zeynep ne yaşlanması kuzum ya. aynı yaştayız sen iki tane doğurup nerdeyse gelin edecen, bizde tık yok :) dur kuzum, yok öyle yaşlanmak falan. bu ara her şey üst üste geldi ya ondan böyledir.
dün gece yazmayı unutmuşum, eşine geçmiş olsun canım. nazar mı var acaba sizde?
saol canım teşekkür ederim..hayat diyelimmi beni olgunlaştırana..bazen çok yorulduğumu gerçekten hissediyorum keşke yaşıtlarım gibi gezip dolaşsam günümü gün etsem kazandığım parayı rahatça harcaya bilsem diyorum ama olmuyo canım yapamıyorum alısmamısım...
15 yasımda bursaya merkeze okul için gittim orda yurtta kaldım mecburen kendi sorumluluğumu kendim aldım ve büyük bi yük sahibi oldum işte zaten böyle başladı hayat yorgunluğum..ama hiçte pişman değilim çünkü kendime sahip çıkmayı varı yoğu paramın kıymetini herşeyi daha ii öğrendim ama bazen diyorumki keşke öğrenmeseydim..sonra okul bitti calısmaya başladım düğün hazırlıkları sonra düğün borçları sonra tüp bebek masrafları derken kendime harcamaya ne para nede vakit bulabildim böyle işteeee
20 yaşında evlendim ablacım şimdi 22 yasındayım 2 sene olacak evleneli...
evet aslında onun verdiği olgunluk hayatı 15 yasında aileden uzak tanımaya calısmak filan bi sürü sey iştee ama ailemin bana olan maddi manevi yardımlarını güvenlerini ayrıca belirtmek isterim...aslında memnunum böyle olmaktan ama bazen gerçekten cok yorulduğumu hissediyorummm
çok beğendimKalp navigasyon cihazı değildir. Kalbinizin götürdüğü yere gitmeyin....
banucum çok geçmiş olsun canımcım.tecrübeli arkadaşlar gerekeni söylemişler zaten.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün büyük kız sınavdan sonra eve geldi ve direk hastaneye gittik.
Şükür büyük kız sadece bileğini burkmuş ama küçük kız acil ameliyata alınması gerekiyormuş geniz eti yüzünden
Doktor emin olmak için röntgen çekelim demişti sonra röntgenle doktora gittiğimizde adamcağız bile şok oldu :26:
Boğazının % 90ı geniz eti yüzünden kapanmış yani sadece yüzde 10 nefes alabiliyormuş
Röntgeni istediğin doktora göster kesinlikle aynı şeyi söyleyecek acil ameliyat şart dedi. Nefes alamadığı için devamlı ağzı açık dolanıyor, gece uykusunda ağzı acık ve horluyor üstelik yemek yememeside o yüzdenmiş.
Nasıl bir şeyse üst çenesi bile nefes alamadığı için az da olsa öne doğru kaymış ( görünürde birşey yok ama röntgende bariz ortada )
Bademcikleride normalden biraz daha büyük ileride onlarıda aldırmadan kurtulamazsınız isterseniz onlarıda alalım dedi çünkü öbür türlü iki kere narkoz yiyecek :26: Burnunda da et varmış oda engelliyormuş üstüne :26:
Eşim biraz daha rahat o konuda madem bu kadar cocuğun nefes almasını etkileniyor hemen cumartesi yaptıralım diyorAynı gün taburcu ediyorlar ama kuzum daha çok ufak yaaa ameliyat sonrasında da bir kaç gün baya bir huysuzluk yapar diye düşünüyorum :26: Ne bileyim yaa çok canım sıkıldı ama röntgendeki nefes alabileceği minicik alanı görünce bende doğru olduğuna inandım
Ameliyatıda 600 liraya yapcaklarmışulen ne pahalı şu ameliyatlar bu sigortalıya olan fiyat sigortasıza 1800 demezmi adam yuh dedim içimden hadi bizim sigortamız var olmayan insancıklar ne yapsın nerden bulsun okadar parayı
selam canım hoşgeldinselamlar canlarım geçmişi okumadan bi selam diyim dedim .. nasılsınız cancoşlar...
Anladım canım Allah eksikliklerini göstermesin...bişey sormak istiyorum daha önce anlattıysan ben atlamış olabilirim ayrıca istemiyosan cevap vermek zorundada değilsin canım...daha çok yenisin neden tüp bebek için acele ettinizz merak ettim...:26:
nursenacigim, çok kalabalik misafir gelginde L koltuk yetmiyor sanırım.. . ama çok rahatlar.. yolcucugum koltuklarımı seviyorum bende yüzünü değistereyim sonra ev tasinirsam takim alayim bununlada oturma odası yaparim falan diye hayal ediyorum. Clutcum ben kadiköye gidip o işi bir arastirayim...Bu fikir süper oldu bir fiyat ve görüntü değerlendirmesi yaparim... çokmersi..
özkacigim, işte bilemedim yeni mobilyalar dahami dayanıksızb ben bu koltuğu 2006 da almisim sügerli falan hala taş gibi..
Konumuz, erken olğunlaşmak,
Bence erken olgunlasmak mutlu olunacak yada gurur duyulacak bir durum değil diye düşünüyorum. Ben gözümü açtiğimdan buyana çalışan bir insanım. Yanı en erken 5-6 yasimi hatırlıyordum o yasta bile bir çuval pirinci kilo kilo torbaladiğimi hatırliyorum. 15 yasimda bir evin elekrik su faturalarını üzerime düsen kirayi ödeyebiliyordum ve ayaklarimin üzerinde durabiliyordum. Erken olğunlaştim diyemem sadece güçlü kadın oldum. Herşey yaşında güzel... yaşının gereği neyi gerektiyorsa o yaşansın. Kimse erken evlenmesin hatta geçte evlenmesin :)))
nursenacigim, çok kalabalik misafir gelginde L koltuk yetmiyor sanırım.. . ama çok rahatlar.. yolcucugum koltuklarımı seviyorum bende yüzünü değistereyim sonra ev tasinirsam takim alayim bununlada oturma odası yaparim falan diye hayal ediyorum. Clutcum ben kadiköye gidip o işi bir arastirayim...Bu fikir süper oldu bir fiyat ve görüntü değerlendirmesi yaparim... çokmersi..
özkacigim, işte bilemedim yeni mobilyalar dahami dayanıksızb ben bu koltuğu 2006 da almisim sügerli falan hala taş gibi..
Bence erken olgunlasmak mutlu olunacak yada gurur duyulacak bir durum değil diye düşünüyorum. Ben gözümü açtiğimdan buyana çalışan bir insanım. Yanı en erken 5-6 yasimi hatırlıyordum o yasta bile bir çuval pirinci kilo kilo torbaladiğimi hatırliyorum. 15 yasimda bir evin elekrik su faturalarını üzerime düsen kirayi ödeyebiliyordum ve ayaklarimin üzerinde durabiliyordum. Erken olğunlaştim diyemem sadece güçlü kadın oldum. Herşey yaşında güzel... yaşının gereği neyi gerektiyorsa o yaşansın. Kimse erken evlenmesin hatta geçte evlenmesin :)))
sağol canımda eşime ne olmuştuki hatırlayamadımm....:26:kızım düştü demiştim eşimle ilgili bişey yazdığımı hatırlamıyorum....ama eğer yazdıysam bak buda yaşlılık alametiii...
niye cevap vermiyimki ablacım rahatsız olmuyorum ben sorulmasında..
bende polikistik over var eşiminde sperm azlığı +ileri hareket azlığı + morfoloji bozuklulugu ve varikosel var..
aşılamayı tercih etmedik çünkü bende pko var onada ayrıyeten para vermek istemedim tüp denedik ilk denemede tuttu olumlu sonuç aldık keseyi içerisinde bebeği gördük ama kalp atışlarını duyamadık mecburen kürtaj oldum.0donmuş olarak 3 bebeğim daha var ama
.bidahaki denemeyi suan için düşünmüyorum baya bi yıprandığımı fark ettim ayrıca tedavi sürecindede 7 kilo aldım ablacımm..böyle işte ama yinede binlerce şükür...dr um %90 bebek kaynaklı problem doğarsa sakat olabilirdi dedi zaten o yüzdende korkuyoruz eşimin ailesinde sakat olanlar cok fazla aslına bakarsan birazda o yüzden istedik tüp bebeği
evet ççookk haklısın aslında ama ben yinede gurur duyuyorum ama duyduğum gurur erken olgunlaştım diye değil canım dediğin gibi güçlü kadın oldum diyee
ayrıca evet hersey yasında güzel aslında ben şimdi cogu sey için pişmanlık duyuyorum ama bunun nedeni yasadıgım sorunlar değilde erken aldığım sorumluluklar... şimdi bi kız kardeşim var o benim gibi erken olgunlaşmasın ama güçlü bi kadın olsun diye elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum..keşke bizede yol gösteren olsaydı ama yoktu sadece sorumluluk sahibi olmayı güçlü durmayı öğrendik yinede bunada şükür ama içimde kalan seyler olmuyorda değil mesela hafta sonu 2 gün bekarkenki gibi kız arkadaşlarımla kalıp kocamı evde yalnız bırakıp 2 gece yalnız takılcam
saolsun eşim o konuda anlayışlı arada böyle izin vererek jestler yapıyo bende 4-5 ayda bir olmak kaydıyla değerlendiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?