Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum bencede sen bi baktır vertigo olabilir benim annemde var ve telefonla konuştuğu zaman çok kötü oluyo oyüzden ihmal etme bitanem
Nuhan ablacım bence koltukların gayet sağlam gibi duruyo kumaşını değiştirsen yeterli olur sanırım
Ay ne tatlı bişey o öyle ya maşallah

Aynurum bilgiler için teşekkürler kuzum

Arkadaşlarım merhaba :) İzin süresi epey uzadı benim :) Kayınvalidemi 3 gün önce gönderdim, gidene kadar bizde kalındı, akşam yemekleri, kahvaltı vb. toplu olarak bizde yapıldı, kalmadığı günler de biz yeni eve taşındık, epey yoğun geçti yani.

Üç gündür biriken işlerimi halletmek için dışarılardayım :) Diyet işinin ucunu hepten saldım, hem fazla kaçtı hem de yürüyüşlerimi hemen hiç yapamadım. Bu sabah bitkin hissetmeme rağmen zorladım kendimi 35 dk. yürüyebildim ancak. Tartılmadım ama sanırım 2 kilo civarında aldım Yenacığım benim izin durumum devam edebilirse sevinirim, tam gaz geri dönmeye hazır değilim henüz :))

Son bir iki sayfaya göz attım,
Banu geçmiş olsun canım ufaklığa ameliyathane görünmüş... Daha geçen ay aile dostumuzun 3.5 yaşında oğlu geniz eti ameliyatı oldu. Çok rahat bir operasyonmuş ve düşündüklerinden çok daha basit atlatmışlar. Sizinki de öyle olur umarım.

Nuhan, eğer kendi servisi 950 liraya işçilik, sünger, kumaş vb. içinde değiştiriyosa çok çok iyi bir fiyat bence. Kedinin darbelerinden fazla etkilenmeyecek olabildiğince dayanıklı bir kumaş seçip kaplatmak iyi bir fikir gibi görünüyor. Ben 2009'da aynı ikilemde kalmıştım, aynı tip köşe kanepemizi yüzletmekle yenisini almak arasında tereddüt etmiştim ama bana o zaman verilen fiyat 1.100 lira idi yüzletmek için. Üstelik 3 hafta kadar kanepesiz kalacaktık (tv karşısı kanepesi olduğu için önemliydi bizim için), bir de kampanyada Doğtaş'ta 1.700'e yenisini bulunca daha fazla düşünmeyip yenisini almıştım.

Umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir, annemlere gideceğim için çıkmma gerekiyor ama artık daha sık uğrayacağım :)) Yarına güzel bildirimler, şimdilik hoşçakalın :))

Selam kizlar yeme istegi geldikce girip yorumlari okuyorum. -hicbisey yemeyince daha az kilo veriyorum ya ben Neyse bende bugün esim kömbe istedi kömbe yaptim. Ama telas yok gidim canim cekmiyor cunku küflenmis kömbe resimlerine baktim ahahaha. Bu bogaz isi insana neler yaptiriyor yahu. suandada bugün kapanisierken yapmayi dusunuyorum Haslanmis beyaz et yedim gögsünden üstünede yogurdumu döktüm oo mis. Catlicam simdi. Sayenizde bogazimi tutuyprum kizlar. Ama basari öykülerinde okumustum diyetteyim demeyin zayiflamak istiyorum diyin. Kendi kendinize girismek ister gibi oluyorsunuz Niye yedim bu zamana kadar diye bi ara, Sonra geciyor ama ihihi.

ay cnmm gerçekten çok teşekkürler valla herkesi bilme ama benim için umut verici oldu yazdıkların hayırlısı demekten öte yol yok ...

zaten bütün sorunda bu ya hani hissettiğin yastasın diye işte ben 22 yasındayım evet hala içim kıpır kıpır ama alınan sorumluluklar bu kıpırtılara sen sus otur bakalım diyoooyani yaş 22 ama 30 oldum resmen tabi bunda dıs görünüşümünde etkisi var malum 90- lık hatun oluncaaa

ablacım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim ama işte herkesin yasadıgı sıkıntılar bir olmuyo ya o yüzden bazen birileri sana ne desede imkansız oluyo...
eger ben suan tüp bebeği denemeyip bekleseydim inanki psikolojimi düzeltemezdim..en azından şimdi bi kez deneyip o zorluğu gördüm ve bidahaki denemeden önce kendime zaman verdim
şimdi donmus bebeklerimin 5 yıl ömrü var işte ben kendime en fazla bu kadar zaman verdim şimdilik düşünmüyorum ama zaman neyi gösterir bilmiyorum...
bekleyip görcez....
MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.... bizim içinde güzel seyler olacağına inanıyorum..

yaşasın yavaş yavaş da olsa dönüyorsun aramıza Umutcum :)
256843589. kez hoşgeldin
bi daha bu kadar özletme kendini, olur mu :)

Son düzenleme:

herkesin güçlü kadın olgun kadın tabiri farklı evet haklısın canım..
bu yüzden bende kendime göre güçlü kadınım olgun biriyim diyebiliyorum...çünkü kimse kimsenin ne yasadıgını tam bilemez birbirimizi böyle yasadıgımız şeyleri anlattıkça tanıyabiliyoruz...
eger yazdıklarım yanlış geliyosa kusura bakmayın benim fikrim olduğu için söyledim...

inşallah senin için hayırlısı olur kardeşim rabbim bebeişlerini kolaylıkla eline almayı nasip etsin .... şimdi bebeişleri değil göbüşleri düşünelim göbüşler gidincedeee onlar gelsin :) :)

ahhh kuzum, 29 yaşında olup da çoğu zaman 60 mış gibi hisseden birine diyorsun bunları :)))

kilolar gidince daha da gençleşeceğiz canım, ruhen de fiziken de.

inşallah senin için hayırlısı olur kardeşim rabbim bebeişlerini kolaylıkla eline almayı nasip etsin .... şimdi bebeişleri değil göbüşleri düşünelim göbüşler gidincedeee onlar gelsin :) :)
saol canım Allah razı olsun....
eveeett suanda bebiş fikrini attım göbüş fikrine yoğunlaştım hayırlısıyla boşalacak göbüşler sonrada gelsin bebişler ve sağlıklı anneleriii

Tecrubüleri ögrenmek güzel oluyor. Sagol.. umut... sügeri değisecekse +300 ekle diyor fakat been baya bir inceledim sügersiz yapilir diye düsünüyorum... Bizim kedicik kadife lere dokunmuyor.. bunu öğrendik. bende pek kadifeyi pek sevmem, hata bazen huylanırım ama tercih edeceğim.. çok mersi

saol canım Allah razı olsun....
eveeett suanda bebiş fikrini attım göbüş fikrine yoğunlaştım hayırlısıyla boşalacak göbüşler sonrada gelsin bebişler ve sağlıklı anneleriii

inşallah inşallah aynı fikirlerdeyim ... herşeyin bi zamanı var rabbim daha iyi bilir bizim için hayrlısı ne ise o olsun öptüm çok çok ....

ahhh kuzum, 29 yaşında olup da çoğu zaman 60 mış gibi hisseden birine diyorsun bunları :)))

işte canım bu yüzden insan inanki yoruluyor...bende isterdim suan arkadaşlarım gibi aldığım parayı harcamayı gezmeyi tozmayı ama yapamıyorum (eşimle evliliğimden dolayı değil)
bunun tek sebebide küçük bi ilçeden çıkıp bursada tek basıma ailem olmadan elime aldığım parayı idareli kullanmayı sunu suraya versem söyle yapsam babamdan para istemesem derken derken farkında olmadan bilinç altıma yerleştirmişim suan ister istemez yapamıyorum...
ama dediğin gibi zayıfladığımda kendime güvenimin biraz daha geleceğini fiziğimle beraber bazı seylerin değişeceğine inanıyorum ama yanlışmı bilmiyorum???:44:

Çcugunu allah bağışlasın... güzel mutlu bir geleceği olsun..

MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
ay cnmm gerçekten çok teşekkürler valla herkesi bilme ama benim için umut verici oldu yazdıkların hayırlısı demekten öte yol yok ...

kızlar ilginç gelcek ama niye anlattığımı bilmiyorum....ama en basit haliyle teferruatlara girmeden anlatmaya çalıştım...

ay bende aynen böyle hissediyorum..niye böyle olduk kuzum yaa...hakkaten hep kilolarımızın suçu...bir an önce kurtulmalıyız onlardannn...

vayyy tarçına bak kumaş bilem seçiyoo....
Çcugunu allah bağışlasın... güzel mutlu bir geleceği olsun..

Aminn canım sağolasınn....Rabbim tez zamanda sanada nasip etsinn..

yazdikların asla yanlıs gelmiyor...Hani derler ya başka açıdan bak. Ben senin açına geçip bakayım neler görüyorum?;
Her vucüdün ağrı eşiği çok farklıymıs... Örneğin ben ağrıya çok dayanıklıyımdır. Biryerim kesilse kirilsa öyle avazim çiktigi kadar bağırmam. Annemin ise cani çok azdr ufacık birşeyde ortaliği birbirine kadar..
Bu hayatın zorluklarına dayanma mevzusuda tam bunun gibi birşey olmalı..Bu ülkede çoçuğuna çöpten ekmek alıp yediren kadınlar var. Tecavüzcüsü ile evlenen kadınlar var. Sen henüz çok gençsin, daha yaşacak görecek çok şeyin var... Şükredelim allah daha büyük acılar göstermesin...Şükürler olsun, herşey insanlar için... hayatta sağlıklı oluduğumuza, elimizin ayağimizin tutuğuna, gözlerimizin gördüğüne, herşeyi duyduğumuza şükürler olsun.

Ne güzel yazmışsın nuhan abla evet bunların hepsini yapabildiğimiz için çok şükür çoooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…