Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Düşünsene bana gelen misafirler oturamayıp ayakta kaliyorlarmış..

benim feminitstliğim tutmuştu... geçti..

hayır hayır kesinlikle feministce değil güçlü kadın.. ayakları yere basan bilinçli kadın olmak kötümü hepimiz bu saydıklarımın ucundan biraz birazız

aynen isyan etmiyorum zaten nuhanım polisim:)))...yasadıklarımın beni dahada olgunlaştıracağına geleceğim için ii şeyler olacağına inanıyorum...hayat zorluklarl dolu gülün bile dikeni var önemli olan o dikenlerden yara almamak alsak bile sıyrıklarla kurtulmak diye düşünüyorum ama bilmiyorum yanlısmı..

evet kuzum ben zaten sohbetlerin ya ucundayım ya sonunda

aman hayat herkese adil davranmıyor ama Allaha şükür diyelim ...

senin parmak nasıl oldu canım ağrıyor diyordun en son ama?

bazen banada öyle oluyo...bazen hepten yabancı kalıyorum konulara...

parmakk genel olarak iyi biraz daha basabiliyorum üstüne ama bazen neresine nasıl denk geliyosa çok canım acıyoo çığlık attırıyo yani

kii nuhancımın dediği gibii bende acıya dayanıklıyımdır...ama çok şükür bu halime ilk gün hiç geçmez gibi geliyodu..

spor aletleri gelmiş ne güzellll bende kendime egzersiz seti aldımmm içerisinde el yayı göğüs yayı ve atlama ipi var 20 liraya

plates setide vardı ama benm küçük topuyla bandı vardı onu almadımmm

Son düzenleme:
kızlar merhabalar hepinize iyi akşamlar topiğnize şöyle bir göz attım baya bi yakın buldum sizi kendime neler yapıyorsunuz yarışma falan varmı paylaşımlarınız yanı sıra .size de takılmayı isterim doğrusu.

aramıza hoşgeldinn ozaman...demedi deme fena bağımlılık yaparızz..gerçi ben pek becerememde arkadaşlar yapar yanii...:26:

Cuma günleri kilo bildirimi yapiliyor? bize katildiktan 2 hafta sonra listelere girebilirsin...
Cuma günleri haftalık spor bildirmi yapiyor..
Cuma günleri hafta boyunca kaç tane kaçamak yaptigini itiraf edebiliyorsun...
Her ayin son haftası, bel basen ölçüsü bilidirimi yapiliyor...
hos geldin....

YENAcım ben yarın 4 ten sonra geliyorum şimdiden bildireyim dedim..
geçen hafta 95.5
bu hafta 94.0
fark 1.5
spor yok
kaçamak 1 adet küçük boy patatesli börek
(adet dönemim yaklaştı)

canım bn ilk defa vereceğim ölçüüde tam olarak nasıl ölçüyosunuz??bilmiyorumda

Tuhafiyeden bir ad. mezura satın alıyorsun...Diyetin sembolu pembe rengi tercih edebilirsin..Benimksi sarı....
gerçi karatay son kitabini kapağinda, mezurayi kirmizi kulanmış...
pardon ben ne anlatiyordum...
Mezurayı belinin en ince yerine dek getirip (tam bel) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kalçanın en genis yerine dek getirip, (tam kalça) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kendi başına yaparak eğirlerek göremem hata yaparım diyorsan eşinden rica edip karışında prova mankeni gibi duruyorsun... ben ünv. öğrencisi iken prova mankenliği yapmiştim aklima geldi bi an..

Son düzenleme:

sağol canım yapmam gerekenleri kaydettim zaten hatırlatırsınız herhalde

senin şu anlatımlarına bayılıyorum yaaaayrıca benim kocam kilomu bile bilmiyor yorum yapamaz o konuda cok kızarım o yüzden ölçümüde ona aldırmam
ne zamanki çok çalışıp istediğim kiloya gelirim o zaman kilomuda ölçümüde bilebilirrr
bu arada göğüs ölçülüyomu canım..bide çıplakkenmi yapıcazz:44:

kızlar kilo çizelgesi nasıl değiştiriliyor bilen varmı yeniden mi yapıcaz???

teşekkür ederim inşallah canım bağımlılık yapsın da birbirimizi motive edelim neler yapmam gerekiyo anlatırsanız sevinirim

ben kendi adıma uzun süredir aburcuburdan pilav makarna ve hamurişinden uzak duruyorum..he tabi bide kızartmalardan...ayrıca 5

yada 6 öğün düzgün beslenmeye çalışıyorum...(bugünlerde biraz bozmuş olsamda)bide akşam 7 den sonra bişey yememeye

çalışıyorum ve genelde başarıyorum...ve en önemlisi spor yapmaya çalışıyorumm...buarada adım zeynep 28 yaşında iki kız çocuk annesi ve ev

hanımıyım...105 kilo ile başladım şuan 89 90 arası gidip geliyorum gerçi tartımın pili bitmiş bir haftadır tartılamadım inş daha

aşağılara inmişimdir..

benimkide yeşill...ay yok o anneminkiydi benimki maviii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…