benim kedim kadifeye dokunamıyor.. huyanıyor sanırsam... hiç telif etmedim ama şeftaliyede dokunmaz sanırım...
selam güzeller
gene derinnn konulara dalmışınız gençlerrrr
nünümmm ığğğ bende tarçın gibi ne kadife ne şeftali ne kiviii elleyemembazen başkalarına garip gelsede
selam güzeller
gene derinnn konulara dalmışınız gençlerrrr
hoşgeldinn...artık çıktıkk geç kaldın senn...
Düşünsene bana gelen misafirler oturamayıp ayakta kaliyorlarmış..
benim feminitstliğim tutmuştu... geçti..
yazdikların asla yanlıs gelmiyor...Hani derler ya başka açıdan bak. Ben senin açına geçip bakayım neler görüyorum?;
Her vucüdün ağrı eşiği çok farklıymıs... Örneğin ben ağrıya çok dayanıklıyımdır. Biryerim kesilse kirilsa öyle avazim çiktigi kadar bağırmam. Annemin ise cani çok azdr ufacık birşeyde ortaliği birbirine kadar..
Bu hayatın zorluklarına dayanma mevzusuda tam bunun gibi birşey olmalı..Bu ülkede çoçuğuna çöpten ekmek alıp yediren kadınlar var. Tecavüzcüsü ile evlenen kadınlar var. Sen henüz çok gençsin, daha yaşacak görecek çok şeyin var... Şükredelim allah daha büyük acılar göstermesin...Şükürler olsun, herşey insanlar için... hayatta sağlıklı oluduğumuza, elimizin ayağimizin tutuğuna, gözlerimizin gördüğüne, herşeyi duyduğumuza şükürler olsun.
evet kuzum ben zaten sohbetlerin ya ucundayım ya sonunda
aman hayat herkese adil davranmıyor ama Allaha şükür diyelim ...
senin parmak nasıl oldu canım ağrıyor diyordun en son ama?
kızlar merhabalar hepinize iyi akşamlar topiğnize şöyle bir göz attım baya bi yakın buldum sizi kendime neler yapıyorsunuz yarışma falan varmı paylaşımlarınız yanı sıra .size de takılmayı isterim doğrusu.
canım bn ilk defa vereceğim ölçüüde tam olarak nasıl ölçüyosunuz??bilmiyorumda
kızlar merhabalar hepinize iyi akşamlar topiğnize şöyle bir göz attım baya bi yakın buldum sizi kendime neler yapıyorsunuz yarışma falan varmı paylaşımlarınız yanı sıra .size de takılmayı isterim doğrusu.
aramıza hoşgeldinn ozaman...demedi deme fena bağımlılık yaparızz..gerçi ben pek becerememde arkadaşlar yapar yanii...:26:
canım bn ilk defa vereceğim ölçüüde tam olarak nasıl ölçüyosunuz??bilmiyorumda
Cuma günleri kilo bildirimi yapiliyor? bize katildiktan 2 hafta sonra listelere girebilirsin...
Cuma günleri haftalık spor bildirmi yapiyor..
Cuma günleri hafta boyunca kaç tane kaçamak yaptigini itiraf edebiliyorsun...
Her ayin son haftası, bel basen ölçüsü bilidirimi yapiliyor...
hos geldin....
senin şu anlatımlarına bayılıyorum yaaaTuhafiyeden bir ad. mezura satın alıyorsun...Diyetin sembolu pembe rengi tercih edebilirsin..Benimksi sarı....
gerçi karatay son kitabini kapağinda, mezurayi kirmizi kulanmış...
pardon ben ne anlatiyordum...
Mezurayı belinin en ince yerine dek getirip (tam bel) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kalçanın en genis yerine dek getirip, (tam kalça) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kendi başına yaparak eğirlerek göremem hata yaparım diyorsan eşinden rica edip karışında provo mankeni gibi duruyorsun... ben ünv. öğrencisi iken provomankenliği yapmiştim aklima geldi bi an..
teşekkür ederim inşallah canım bağımlılık yapsın da birbirimizi motive edelim neler yapmam gerekiyo anlatırsanız sevinirim
Tuhafiyeden bir ad. mezura satın alıyorsun...Diyetin sembolu pembe rengi tercih edebilirsin..Benimksi sarı....
gerçi karatay son kitabini kapağinda, mezurayi kirmizi kulanmış...
pardon ben ne anlatiyordum...
Mezurayı belinin en ince yerine dek getirip (tam bel) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kalçanın en genis yerine dek getirip, (tam kalça) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kendi başına yaparak eğirlerek göremem hata yaparım diyorsan eşinden rica edip karışında prova mankeni gibi duruyorsun... ben ünv. öğrencisi iken prova mankenliği yapmiştim aklima geldi bi an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?