senin şu anlatımlarına bayılıyorum yaaaayrıca benim kocam kilomu bile bilmiyor yorum yapamaz o konuda cok kızarım o yüzden ölçümüde ona aldırmam
ne zamanki çok çalışıp istediğim kiloya gelirim o zaman kilomuda ölçümüde bilebilirrr
bu arada göğüs ölçülüyomu canım..bide çıplakkenmi yapıcazz:44:
ben kendi adıma uzun süredir aburcuburdan pilav makarna ve hamurişinden uzak duruyorum..he tabi bide kızartmalardan...ayrıca 5
yada 6 öğün düzgün beslenmeye çalışıyorum...(bugünlerde biraz bozmuş olsamda)bide akşam 7 den sonra bişey yememeye
çalışıyorum ve genelde başarıyorum...ve en önemlisi spor yapmaya çalışıyorumm...buarada adım zeynep 28 yaşında iki kız çocuk annesi ve ev
hanımıyım...105 kilo ile başladım şuan 89 90 arası gidip geliyorum gerçi tartımın pili bitmiş bir haftadır tartılamadım inş daha
aşağılara inmişimdir..
benimkide yeşill...ay yok o anneminkiydi benimki maviii....
ben kendi adıma uzun süredir aburcuburdan pilav makarna ve hamurişinden uzak duruyorum..he tabi bide kızartmalardan...ayrıca 5
yada 6 öğün düzgün beslenmeye çalışıyorum...(bugünlerde biraz bozmuş olsamda)bide akşam 7 den sonra bişey yememeye
çalışıyorum ve genelde başarıyorum...ve en önemlisi spor yapmaya çalışıyorumm...buarada adım zeynep 28 yaşında iki kız çocuk annesi ve ev
hanımıyım...105 kilo ile başladım şuan 89 90 arası gidip geliyorum gerçi tartımın pili bitmiş bir haftadır tartılamadım inş daha
aşağılara inmişimdir..
benimkide yeşill...ay yok o anneminkiydi benimki maviii....
tmm canım ozaman çıplakken banyodan cıktıkmı alırım ölçüyü...evet yaa göğüsler benmde baya büyük küçülürmü bilmemmBen bir grmin, bir mmin bile hasabini yapan birisiyim.. Ölçüler içinde giysi olmaması mantıklı geliyor...
Gögüslerimiz konu dişi....
Zayiflarken gögüsler küçülmez diyorlar...fakat sirt genişigi değisiyor gerçi bende az biraz küçülme oldu...
Herkes mezurasinin rengini söylesin....
geçmiş olsun canım çabucak toparlanısrınız inşallahhhh
geçmiş olsun.....
İlknurcum geçmiş olsun eşine sıkma canını Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım topikçek görünmez kazalara geliyoruz.Allah daha kötülerinden korusun kuzum
kızlar selammmmen yakın ilknuru gördüm geçmişe çok bakamadım.birde cecoşun kızı düşmüş geçmiş olsun minik kuzuyaa banucum.
bende koştur koştur kardeşimle çarşı v.s dolaştık konyada giyecek kıyafet bakındı durdu aldı aldı zayıf olunca tabi herşey yakışıyor inşallah bizlerde o 38 bedenleri giyeriz kuzular.hafta sonu konyaya gitme durumu var yol bilmeyiziz bilmeyiz sora sora bağdatı bulcaz artık.
umarım tüm güzeller
iyidir diyet iyi gidiyor çok dikkat ediyorum yürüyüşümü yapıyorum düzenlide....leslie bacımızı 1 haftadır boşladım reglden inanılmaz şişlik var gelemedi bir türlü benimde her ay ölçümünde regl denk gelecek nasıl olcak esra kuzucumm yaaa
neysem eşim geldi gelmek üzere salata yapıcam öptüm hepinizi sevgilerr
Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnn
Aferim pıtırcık
İnşallah daha aşağılarıda görürsünYanlış anlama ama sanki çok az yiyorsun ve düzensiz yiyorsun gibime geldi :44:
Okulda birşey yemiyormusunbu yazdıkların arasında sadece Salata var dişe gelecek diğer şeyler zaten ara öğün
Yani şu anda bukadar az yersen yarın öbür gün kilo vermen durunca daha az yemek zorunda kalacaksın kilolar gitsin diye eee bundan daha azıylada yaşanmaz ki kız
Yine sen bilirsin ama sabah kahvaltı edemesende en azından okulda şöyle içi alınmış peynirli, domatesli bir sandeviç yiyebilirsin yanında ayranlaÖğlende eve gelince en azından bir çorba ve salatayla karnını doyurabilirsin
Akşamda sebze yada et tarzı birşeylerle salata yoğurt
geçmiş olsun canımm....
selamün aleyküm şekerler
aylar sonra dolma yaptımev ahalisi hala şaşkın
bol bulgurlu az kıymalı ve az yağlı ve tabisii az tuzlu aylar sonra yiyince güzel geldi herkeze
banuşumm saçlarını güle güle kullan canımcım
kızına da dediğin gibi duble geçmiş olsun hay allah ya görünmez kaza ,inşallah bişi çıkmıcak tatlım,rabbim beterinden korusun ailemizi evlatlarımızı.amin..
ilknurcum eşinede çok geçmiş olsun canım.
beyzus ve ilknur83 gecmis olsun :)yena cok tatli olmus kostum :)
bende özledim cücüşş , ama el mahkum çalışmak çalışmak çalışmak durumu var biliyonnn
oohh sporunuda yapmış, afferim benim minik kuşumaaa :129::129::129:
İlknurcum geçmiş olsun canımm ....
CASTLE hoşgelmişsin bacımm
ÖZlemciğim ben de sürekli dikkat etmek zorundayım..KAbız olduğum an hemeroidim azıyor çok kötü bir durum yaşayan bilir verdiği rahatsızlığı
ben artık tanıdım kendimi..O yüzden pek sorun yaşamıyorum bu konuda...Örneğin yürüyüş çok iyi geliyor ve yemeklerden sonra aralarda içtiğim sıcağa yakın ılık su benim kurtarıcım...
Kefir ve kış sebzelerin tümü ayrıca bakliyatlar :)
Bugün oğlana kırmızı pantolon almaya gittiğim de malatya bulguru aldım seni hatırladım :) Bir ara bahsediyodun ya köy bulguru pişirdim falan..
Esracığım sen spora aramı vermiştin.??
Eğer öyleyse neden.? derhal izahat ver :)))
Banucuğum geçmiş olsun kızına..nasıl acımıştır hemde taşa vurmuş kıyamam...
İlknurcuğum çok geçmiş olsun canım...İş kazası falanmı nasıl olmuş ki öyle..
nursenacığım öncelikle sanamaşallah..Sonrada ne pizzacı aile çıktınız diyorum..
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum valla bu aralar gece sohbetleri pek olmuyo nedense herkeste bi bahar yorgunluğu var galiba benimde sizden farkım yok doğrusu yattıkça yatasım geliyo akşam eve gidiyorum 1-2 saat oğlumla vakit geçiriyorum sonra onu uyuturken bende yanında uyuyup kalıyorum hiç bir aktivitem kalmadı doğrusu neyse hayırlısı herşeyin bu günümüze şükür hepiciğinizi öptüm kızlar
İlknur kuzum çok geçmiş olsun eşine inşallah kısa zamanda düzelir parmağı
Valla seni ayakta alkışlıyorum nursena abla pizzacıya gidipte pizza yemeden gelen nadir insan vardır doğrusu
Asuman abla rabbim okuduğunuz Kur'an ve dualarınızı kabul etsin inşallah...Amiiiinnnnnnn
Özlem hayırlısı olsun hakkında canım
Canım eşin içinde hayırlı olsun inşallah oda kurtulur kilolarından
Günaydın
Güle güle git gel inşallah ablacım hayırlı yolculuklar
Banu abla dün hemen çıkmak zorunda kaldım yazamadım tekrar çok geçmiş olsun kızına inşallah önemli bişey yoktur biran önce toparlanır
Günaydin kizlarrrrr!!!! Kaç gündür kostur kostur yoruldum yaaaa.... 15dk'ya tekrar basliycak kosturmaca :)
Gecmis olsun esine...
Banucum kizina dedigin gibi duble geçmis olsun! Insallah kirik falan yoktur...
ilknur gecmis olsun esine güzelim.
banu tekrar gecmis olsun kizin icin.
asuman Allah kabul etsin canim.
nursena süper kahvalti afiyet olsun canim.
özlem is görüsmende hayirlisini diliyorum sana.
esracim sanada en kisa zamanda istedigin isi bulmani diliyorum, ne iyi yapmissin arkadasinla bulusmakla.iyi geliyor degisiklikler.
yenacim bende sorun cektim bir zamanlar kabizlik konusunda, sabahlari kahvaltidan önce yedigim bir kivi bu soruna engel oluyor artik cok sükür.
nfy cok gencsin ve masallah cokta olgunlasmissin.yalniz merak ettim bu kadar erken olgunlasmak seni yormadi mi? ben 22 yasindayken cok hoppa birseydim
dün beni cok mutlu eden birsey oldu, uzun süredir görmedigm bir mahalle komsumla denk geldik yolda ve bana aynen sunlari söyledi.cocuklariniz olmasaydi yaninizda kesinlikle sizi taniyamazdim, ne kadar cok kilo vermissinizagzim kulaklarima vardi resmen
ama nedense sonra aksam üzerime bir durgunluk cöktü gene, oturup agladim bir güzel.hayatimizdaki hersey nasilda bir pamuk ipligine bagli.yalnis zamanda yalnis bir yerde oluyorsun ve bir anda yok oluveriyorsan dünyadan.cok acisu aralar inanilmaz bir duygu karmasasi yasiyorum, sonum hayr olsun insallah.
herkese iyi günler diliyorum.ve birde sordu nuhan galiba ama ben belkide cevabi kacirdim,Esracim ölcülerimizi yarin mi veriyoruz ?
selam kızlar...
Esracım açık kalmış sayfayı okurken şimdi farkettim...iyiyim hamd olsun...sen de iyisindir inşallah sporu bırakma canım sıkıldın belki ama faydası çok ben 2 ay gitmiştim süper fark olmuştu...
Cecoş çookkk geçmiş olsun...üzülme canım inşallah kolayca atlatır.çouklar daha dirençli...
İlknurcum eşine çok geçmiş olsun...
Bugün işler bana kaldı deposayımı var diye..koştur koştur dolanıyorum su içmeyi unutuyorum şimdi şişemi aldım...
dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk sinemaya gittik zaten saate ancak yetişince yemek yemeye vakit bulamadık üzülmedim zati
eve gitmemiz 22:00 yi bulunca eşime tost yaptım bende 2 ısırık aldım1 bardak tarçınlı süt içtim...hafif hissediyorum...
Gecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorumçok teşekkür ederim bitanem benim:)
bu arada sen nasıl oldun? daha topladın değilmi kendini canım??
çok saol canım benim:)
denicem mutlaka....
bu arada vasfiye teyze süpermiş yaaa:)))
dün 3videosunu da izledim akşamda:)))
hala aklıma geldikçe gülüyorum, aynı benim KVgibi bi nalına vuruyo bi mıhına vuruyo kadın:))
ne çektin be selahattin:) napacan işte, çalışacan.............. :)
çok geçmiş olsun canım, oğlunada geçmiş olsun.....
şükür iyiyiz canım, saolasın.
sen nasılsın tatlım?
ve aleyküm selam dafi ablam.
demek herkesin içinde hala o küçük çocuk azda olsa duruyo:)
ne güzel ama işte......
bana alsaydın bende sevinirdim açıkçası
zaten 2de bebeğim var yatak odamda, komidinin üzerinde duruyolar, 2side oturuyo, biri kız biri oğlan
BEYZUŞ ablamında bebek koleksiyonu vardı bu arada:)
bi ara biraz fotolarını eklemişti, göstermişti bana:)
ama onda ne bebekler var bi görceksinki sorma:)
anaaaam bizim kızlar uçmuşlaaaaar
senin minikte az tombik heralde:)
eller tombik tombik maşaallah:)
canım kızlarına çok geçmiş olsun yaaaa.
cimcimeye benimde şimdi moralim bozuldu, yinede buna şükür tedavisi var canım, hayırlısı neyse o olsun canım.
tmm canım ozaman çıplakken banyodan cıktıkmı alırım ölçüyü...evet yaa göğüsler benmde baya büyük küçülürmü bilmemm
Moral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum
evet canım zayıfladıkça küçülür ama sarkarda tedbir için göğüs kaslarını çalıştıracak hareketler yapmak lazım
Burada pizza yaziyor dimi?
Efeeeetttttt:26::26::26:
Ama valla ceyrek kadardi:26::26::26:
Üstelik durdum durdum bugün yedim ona yaniyorum
iii bakalım bida olmasın..
Ben bir grmin, bir mmin bile hasabini yapan birisiyim.. Ölçüler içinde giysi olmaması mantıklı geliyor...
Gögüslerimiz konu dişi....
Zayiflarken gögüsler küçülmez diyorlar...fakat sirt genişigi değisiyor gerçi bende az biraz küçülme oldu...
Herkes mezurasinin rengini söylesin....
hiçç yapmadımmmm....hıhhhhhhhhhhEki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...
nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
bende katılıyorum giysi olmamalı...kim demiş göğüsler küçülmez diye...bende ençok onlar küçüldü...100 bedenden 85 hatta 80 bedene indim.... üstelik sarkmada yok sporun faydası galiba..
hiçç yapmadımmmm....hıhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?