Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bir grmin, bir mmin bile hasabini yapan birisiyim.. Ölçüler içinde giysi olmaması mantıklı geliyor...
Gögüslerimiz konu dişi....
Zayiflarken gögüsler küçülmez diyorlar...fakat sirt genişigi değisiyor gerçi bende az biraz küçülme oldu...

Herkes mezurasinin rengini söylesin....

süpersin canım bende ilk başladığımda 105 idim ama şubattan beri düzgün diyet yapıyorum o zaman 99 dum.şimdi 92 oldum ama bu ara motivasyonum çok bozuldu bunun için yeni arayışlara girdim ve sizi buldum .ama şubattan beri 'bir kaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlüğünde takıldım .orda haftalık yarışıyorduk.ve en kilolu bendim çok moralim bozuluyordu

Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...

nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1

Son düzenleme:
tmm canım ozaman çıplakken banyodan cıktıkmı alırım ölçüyü...evet yaa göğüsler benmde baya büyük küçülürmü bilmemm

geçmiş olsun canım çabucak toparlanısrınız inşallahhhh

geçmiş olsun.....

İlknurcum geçmiş olsun eşine sıkma canını Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canımm....

beyzus ve ilknur83 gecmis olsun :)yena cok tatli olmus kostum :)

Günaydin kizlarrrrr!!!! Kaç gündür kostur kostur yoruldum yaaaa.... 15dk'ya tekrar basliycak kosturmaca :)

Gecmis olsun esine...

Banucum kizina dedigin gibi duble geçmis olsun! Insallah kirik falan yoktur...

Gecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorum
Yenacim aynen canim is kazasi
Kizlar esim arkadasiyla birlikte tamirhane calistiriyorlar ve asa yukari 1 ay önce esim yine bir arabayla ugrasirken eline fren balatasi düsürmüs eve geldiginde sismisti ve kirik oldugu belliydi resmen
Esim inatla hayir kirik falan degil hayatim sadece incittim dedi ve doktora gitmedi
Haftalarca aciyo dedim ama yine o meshuuuur inadindan dolayi gitmedi ve artik dayanamadigi icin gitmek zorunda kaldi
Bu sabah saat 7 de kendi gitti hastaneye . Bende geliyim dedim o saatte cocuklari napicaz sen kal zaten sadece elimi uyusturup yaparlar ameliyati dedi peki dedim sen bilirsin gel gelelim öyle olmamis iste narkoz verip uyutmuslar ve neredeyse yanlis yerden kaynayan kemigi kirip tekrardan demir yardimiyla birlestirmisler
ve ben bunlari narkozdan ayildiginda ögrendim
Üstelik o haliyle araba kullanip eve gelmis
Simdi arada zonkluyo diyor yani dedim icten ice cok kizdim ama söylemedim ne gelirse basina essek inadindan geliyo Moral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum

evet canım zayıfladıkça küçülür ama sarkarda tedbir için göğüs kaslarını çalıştıracak hareketler yapmak lazım

Hafdada 4 yada 5 gün step yapiyorum. Step yaparken, elime 1 kg ağılık alıyorum. Çünkü kollarımda tuzluk diye hitap edilen bölümler sarkti... Başka hiç bir yerimde sarkma çatlama yok. Şimdi bu agirliklar sayesinde biraz toparlaniyor. ama çok yavaş....bilginize...

bende katılıyorum giysi olmamalı...kim demiş göğüsler küçülmez diye...bende ençok onlar küçüldü...100 bedenden 85 hatta 80 bedene indim....üstelik sarkmada yok sporun faydası galiba..

Herkes mezurasinin rengini söylesin....

Eki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...

nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
hiçç yapmadımmmm....hıhhhhhhhhhh

Selamlar sevgiler
Günüm güzel geçti ama yürüme fırsatı bulamadım bu kadınların çenesi bitmiyor
Azcık başım ağrıyor böyle bol çeneli ortamlardan sonra hep böyle olurum
Çayım demleniyor içeyim daha iyi olurum
Esracım iradeni felan değilim malesef hem yaptığım kurabiyeden hem de yapılanlardan yedim regl de etkili olabilir iradesizliğimde
Kurabiyem süper olmuş valla özlemcim göndereyim sana da ben de ceviZli severim de benim kızlar yemezse diye eklemedim
Yarın da gezme var canım istemiyor

Çifter çifter göndermişim
Geçmişi okudum ama yüzeysel oldu
Umut'u gördüm sevindim
Nuhancım köşe ben de istiyorum da dediğin gibi misafire uygun değil kardeşimden biliyorum bence de sağlamsa yüzünüdeğiştir bende düşünüyorum bakalım ödenek ayırabilirsek

Son düzenleme:
şey nünüm 3 adet kaçamak :18::18: YARIN SÖYLEYECEKTİM SORUNCA KÖTÜ OLDUM

ama ama benimde regl dönemi üstelik şişip şişip oturuyorum gelemedide...

aman ne gerekçe kendi kendimi kandırmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…