Selamlar sevgiler
Günüm güzel geçti ama yürüme fırsatı bulamadım bu kadınların çenesi bitmiyor
Azcık başım ağrıyor böyle bol çeneli ortamlardan sonra hep böyle olurum
Çayım demleniyor içeyim daha iyi olurum
Esracım iradeni felan değilim malesef hem yaptığım kurabiyeden hem de yapılanlardan yedim regl de etkili olabilir iradesizliğimde
Kurabiyem süper olmuş valla özlemcim göndereyim sana da ben de ceviZli severim de benim kızlar yemezse diye eklemedim
Yarın da gezme var canım istemiyor
Selamlar sevgiler
Esracım iradeni felan değilim malesef hem yaptığım kurabiyeden hem de yapılanlardan yedim regl de etkili olabilir iradesizliğimde
Kurabiyem süper olmuş valla özlemcim göndereyim sana da ben de ceviZli severim de benim kızlar yemezse diye eklemedim
şey nünüm 3 adet kaçamak :18::18: YARIN SÖYLEYECEKTİM SORUNCA KÖTÜ OLDUM
ama ama benimde regl dönemi üstelik şişip şişip oturuyorum gelemedide...
aman ne gerekçe kendi kendimi kandırmaca
hoşgeldin canım.ben yazana kadar arkadaşlar cevaplamışlardır zatenkızlar merhabalar hepinize iyi akşamlar topiğnize şöyle bir göz attım baya bi yakın buldum sizi kendime neler yapıyorsunuz yarışma falan varmı paylaşımlarınız yanı sıra .size de takılmayı isterim doğrusu.
şiir gibi kadın,şiir gibide anlatmışCuma günleri kilo bildirimi yapiliyor? bize katildiktan 2 hafta sonra listelere girebilirsin...
Cuma günleri haftalık spor bildirmi yapiyor..
Cuma günleri hafta boyunca kaç tane kaçamak yaptigini itiraf edebiliyorsun...
Her ayin son haftası, bel basen ölçüsü bilidirimi yapiliyor...
hos geldin....
nuhan bu ev amerikan mutfak koltuk takımı alsam çok kalabalık olcak en iyisi bi köşe o pufun yerinede portatik 2li bi kanepe almayı düşündüm ben sonradan sünger masrafı falan çıkartırlarsa baya pahalıya gelir ne gerek var o fiyata kampanyalardan yenisini alırsın süngerleri deiştirmiceksen daha ucuz olur o zaman iyi tabi kasası sağlam bulamazsınnursenacigim, çok kalabalik misafir gelginde L koltuk yetmiyor sanırım.. . ama çok rahatlar.. yolcucugum koltuklarımı seviyorum bende yüzünü değistereyim sonra ev tasinirsam takim alayim bununlada oturma odası yaparim falan diye hayal ediyorum. Clutcum ben kadiköye gidip o işi bir arastirayim...Bu fikir süper oldu bir fiyat ve görüntü değerlendirmesi yaparim... çokmersi..
özkacigim, işte bilemedim yeni mobilyalar dahami dayanıksızb ben bu koltuğu 2006 da almisim sügerli falan hala taş gibi..
Konumuz, erken olğunlaşmak,
Bence erken olgunlasmak mutlu olunacak yada gurur duyulacak bir durum değil diye düşünüyorum. Ben gözümü açtiğimdan buyana çalışan bir insanım. Yanı en erken 5-6 yasimi hatırlıyordum o yasta bile bir çuval pirinci kilo kilo torbaladiğimi hatırliyorum. 15 yasimda bir evin elekrik su faturalarını üzerime düsen kirayi ödeyebiliyordum ve ayaklarimin üzerinde durabiliyordum. Erken olğunlaştim diyemem sadece güçlü kadın oldum. Herşey yaşında güzel... yaşının gereği neyi gerektiyorsa o yaşansın. Kimse erken evlenmesin hatta geçte evlenmesin :)))
he eeheee peki eşimizedemi cıplak ölçtürcezTuhafiyeden bir ad. mezura satın alıyorsun...Diyetin sembolu pembe rengi tercih edebilirsin..Benimksi sarı....
gerçi karatay son kitabini kapağinda, mezurayi kirmizi kulanmış...
pardon ben ne anlatiyordum...
Mezurayı belinin en ince yerine dek getirip (tam bel) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kalçanın en genis yerine dek getirip, (tam kalça) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kendi başına yaparak eğirlerek göremem hata yaparım diyorsan eşinden rica edip karışında prova mankeni gibi duruyorsun... ben ünv. öğrencisi iken prova mankenliği yapmiştim aklima geldi bi an..
ahh bu nursena niye bi başta bi ortada var benden başkadamı var acepppEki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...
nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
gelmiş geçmiş olsunnnGecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorum
Yenacim aynen canim is kazasi
Kizlar esim arkadasiyla birlikte tamirhane calistiriyorlar ve asa yukari 1 ay önce esim yine bir arabayla ugrasirken eline fren balatasi düsürmüs eve geldiginde sismisti ve kirik oldugu belliydi resmen
Esim inatla hayir kirik falan degil hayatim sadece incittim dedi ve doktora gitmedi
Haftalarca aciyo dedim ama yine o meshuuuur inadindan dolayi gitmedi ve artik dayanamadigi icin gitmek zorunda kaldi
Bu sabah saat 7 de kendi gitti hastaneye . Bende geliyim dedim o saatte cocuklari napicaz sen kal zaten sadece elimi uyusturup yaparlar ameliyati dedi peki dedim sen bilirsin gel gelelim öyle olmamis iste narkoz verip uyutmuslar ve neredeyse yanlis yerden kaynayan kemigi kirip tekrardan demir yardimiyla birlestirmisler
ve ben bunlari narkozdan ayildiginda ögrendim
Üstelik o haliyle araba kullanip eve gelmis
Simdi arada zonkluyo diyor yani dedim icten ice cok kizdim ama söylemedim ne gelirse basina essek inadindan geliyoMoral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum
hheee o nursena varya boyu posu devrilmeyesice bugün tosladı doğum gününün sahibesi öğretmen cafede yaptılar pasta haricinde arkadaşları 1 er çeşit getirmiş anam 15 çeşitti içinden gözüme kestirdimi yidim amma sonuçta hamur işiydi akşam yemaği yemedim 2 çatal kızımın pastasının içindeki bademleri yedim yiyemiyo ağzıma verdi anne hamm anne hammm anneeside hammmmmmmmmmmm yaptı bitti gitiiittiiiiiPeki
Ama ben cok utandim simdi nursena bile yememis tüüü banaaaa:26::26::26:
1. Yumurta
Yarım paket margarin
1 su bardak nişasta
1 su bardak sıvıyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
Kabartma tozu vanilya
Aldığı kadar un
Üzerine
5 kaşık pudra şekeri
1 kaşık tarçın
Ben içine de 1 tatlı kaşığı tarçın koydum
Normal kurabiye hamuru yapılıyor piştikten sonra sıcakkken pudra şekeri ve tarçına bulanıyor
İsterseniz içine ince çekilmiş fındık ya da ceviz de yakışır
Afiyet olsun
asucum o margarin yerine tereyağ kullansam olmazmı....8yıldır almıyorum kullanmıyorum ben margariniii....
Olur tabii hem de daha güzel olur
asuu 2 lt su içtimmmmmmmmmm dahada yatana kadar içerim
Cuma günleri kilo bildirimi yapiliyor? bize katildiktan 2 hafta sonra listelere girebilirsin...
Cuma günleri haftalık spor bildirmi yapiyor..
Cuma günleri hafta boyunca kaç tane kaçamak yaptigini itiraf edebiliyorsun...
Her ayin son haftası, bel basen ölçüsü bilidirimi yapiliyor...
hos geldin....
Tuhafiyeden bir ad. mezura satın alıyorsun...Diyetin sembolu pembe rengi tercih edebilirsin..Benimksi sarı....
gerçi karatay son kitabini kapağinda, mezurayi kirmizi kulanmış...
pardon ben ne anlatiyordum...
Mezurayı belinin en ince yerine dek getirip (tam bel) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kalçanın en genis yerine dek getirip, (tam kalça) ölçüstürüp kağıda not ediyorsun...
Kendi başına yaparak eğirlerek göremem hata yaparım diyorsan eşinden rica edip karışında prova mankeni gibi duruyorsun... ben ünv. öğrencisi iken prova mankenliği yapmiştim aklima geldi bi an..
Ben bir grmin, bir mmin bile hasabini yapan birisiyim.. Ölçüler içinde giysi olmaması mantıklı geliyor...
Gögüslerimiz konu dişi....
Zayiflarken gögüsler küçülmez diyorlar...fakat sirt genişigi değisiyor gerçi bende az biraz küçülme oldu...
Eki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...
nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
Gecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorum
Yenacim aynen canim is kazasi
Kizlar esim arkadasiyla birlikte tamirhane calistiriyorlar ve asa yukari 1 ay önce esim yine bir arabayla ugrasirken eline fren balatasi düsürmüs eve geldiginde sismisti ve kirik oldugu belliydi resmen
Esim inatla hayir kirik falan degil hayatim sadece incittim dedi ve doktora gitmedi
Haftalarca aciyo dedim ama yine o meshuuuur inadindan dolayi gitmedi ve artik dayanamadigi icin gitmek zorunda kaldi
Bu sabah saat 7 de kendi gitti hastaneye . Bende geliyim dedim o saatte cocuklari napicaz sen kal zaten sadece elimi uyusturup yaparlar ameliyati dedi peki dedim sen bilirsin gel gelelim öyle olmamis iste narkoz verip uyutmuslar ve neredeyse yanlis yerden kaynayan kemigi kirip tekrardan demir yardimiyla birlestirmisler
ve ben bunlari narkozdan ayildiginda ögrendim
Üstelik o haliyle araba kullanip eve gelmis
Simdi arada zonkluyo diyor yani dedim icten ice cok kizdim ama söylemedim ne gelirse basina essek inadindan geliyoMoral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum
Selamlar sevgiler
asu şu oyun isteğini yolladın yoldan çıktım valla güzel oyunmuş bana can yollasanaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aynen oo valla takıldım keşfediyorum ben daha acemiicandy crush ise o oyun benim de canlarım bitti, üstelik feysbukum olmadığı için 35den sonraki oyunlar da açılmıyor
aynen oo valla takıldım keşfediyorum ben daha acemii
asu şu oyun isteğini yolladın yoldan çıktım valla güzel oyunmuş bana can yollasanaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
candy crush ise o oyun benim de canlarım bitti, üstelik feysbukum olmadığı için 35den sonraki oyunlar da açılmıyor
canlar bitince telefonun saatini ileri alıyorum can geliyor :)
siz de bilgisayarınkini alın tarihi 1 gün ileri mesela, belki can gelir
zevkli oyun valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?