Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İstek yolla da göndereyim canım. Ipadde başka türlü gönderemiyorum
Esra senin oyun valla günlerdir takıldık ailecek :)
Şu anda eşim ben ve büyük kızım oynuyor

eşimin telefonda ayrı kurulu, benimkinde ayrı :)
eşim de şu an benimkinden oynuyo, bağımlılık yaptı resmen :)
kardeşim de kurmuş, o da oynuyormuş. bir araya gelince şeker sesleri birbirine karışıyor 3 yerden

En kısa zamanda denenecek

benim kedim kadifeye dokunamıyor.. huyanıyor sanırsam... hiç telif etmedim ama şeftaliyede dokunmaz sanırım...

Çok yakın arkadaşım öyle seftali gibi tüylü yiyeceklere elleyemez..

Yaniii...Bu genişliğe bir de kıyafetlemi yapiciizz allasen..:)

Herkes mezurasinin rengini söylesin....

sarı-siyah

Eki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...

nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
YENA 1

Bugün çay saatin de yapılan kaçamak..acaba nedir nedir :)))

Eşimin de resmen hastane ve doktor fobisi var . itiraz etse de bence öyle..
Çok kızıyorum o yüzden ona...

Son düzenleme:
Biz çok beğendik ailecek
Ben çok üşenirim kurabiye yapmaya bu çok kolay oldu içindeki nişastadan dolayı sanırım hem de gevrekleşitrdi
Neyse ben kapayım konuyu bence:26:

Bizim evin yakınındaki markette tarçınlı cevizli kurabiye varrr Allahtan geç oldu market kapandı

nuhan,

demişin ya tecavüzcüyle evlenen kadınlar diye...Bu olayı yaşayan kadını ve ailesini gördüm tanıdım ben
Çook kötü Tarif edilemez

Bir de aile içi taciz

nuhan,

demişin ya tecavüzcüyle evlenen kadınlar diye...Bu olayı yaşayan kadını ve ailesini gördüm tanıdım ben
Çook kötü Tarif edilemez

Bir de aile içi taciz

ağır cezada staj yaparken babasının istismarına uğrayan bir kızcağız gelmişti. babası da orda, kız zangır zangır titriyordu.

o kadar şanslıyız ki. hep alınanlarda gözümüz, verilenlerin kıymetini bilmek için bunları duymak gerekiyor.

xayim sana bir şiir yazayim,
pamuk elli al yanaklı tontoş kaynoşum benim...
dili tatlı, ak mezuralı tontoş kaynoşum benim....
artikim oldumu bilmiyorum..

Nursenacigim, mutfak için köşe takimlarını bende çok seviyorum...du bi hesap yapayim benim mutfaga sigarmi diye...

Kadın olmak zaten güçlü olmayı gerektiyor...Anne olmak zor eş olmak zor... gelin olmak zor...
ekledigin verilerde süper emeğine sağlık.

Cankuşum senin adam asker ya hem düzenli tertipli ölçer...

yedigin pasta yaramasın emi...

clutchcugum ya, ben bugun çok çalismaya çalistim.... yarın çook önemli bir görüsmem var... anlımın akı ile üstesinden gelmem gerekiyor... onun içindir azcuk stresliyim sanırsam....Benim koca adayi telefon etti ben burada çalisamiyorum yarın sınavim var sabaha kadar uyumucam gelip odam da çalisabilirmiyim dedi.. bende olmaz ya gelemezsin. annenin evi neyine yetmiyor falan hatta bu gece uyuman lazim yarın toplantida uyuklarsin falan diye caz yaptim... ee sonra gel dedim.. bende sanirim bu gece uyumiyacagim işler bitmiyor. birde buraya bugun laf yetiştirime modundayım... Artik yarin toplantida uyurmuyuz yoksa basarilimi oluruz bilemiyorum.

aa gögüslerinden baya gitmis....sasirdim valla benimkiler nie küçülmüyor

Allahım sarı mezular öne geçti.....

nuhan,

Çook kötü Tarif edilemez

Bir de aile içi taciz

Yenacigim bu durum bana çok acı geliyor...O kadının bir mesleği parası ve gücü olmadigi ve toplumsal baskı paralelinde böyle bir ömür tüketiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…