İstek yolla da göndereyim canım. Ipadde başka türlü gönderemiyorum
Esra senin oyun valla günlerdir takıldık ailecek :)
Şu anda eşim ben ve büyük kızım oynuyor
Geçen gün ben aldım can geldi ama sonra tarihi normale alınca 24 saat oynayamadım
1 hafta ileri alınca 7 canmı gelir:)) teknolojiyle yarışıyoruz desene
o zaman da 1 hafta ileri al canım
1. Yumurta
Yarım paket margarin
1 su bardak nişasta
1 su bardak sıvıyağ
1 çay bardağı pudra şekeri
Kabartma tozu vanilya
Aldığı kadar un
Üzerine
5 kaşık pudra şekeri
1 kaşık tarçın
Ben içine de 1 tatlı kaşığı tarçın koydum
Normal kurabiye hamuru yapılıyor piştikten sonra sıcakkken pudra şekeri ve tarçına bulanıyor
İsterseniz içine ince çekilmiş fındık ya da ceviz de yakışır
Afiyet olsun
Eeee sonra da bir hafta mı bekleyeceğiz o zaman :))
Almıyorum artık can gönderenlerimiz var sağolsunlar
benim kedim kadifeye dokunamıyor.. huyanıyor sanırsam... hiç telif etmedim ama şeftaliyede dokunmaz sanırım...
senin şu anlatımlarına bayılıyorum yaaaayrıca benim kocam kilomu bile bilmiyor yorum yapamaz o konuda cok kızarım o yüzden ölçümüde ona aldırmam
ne zamanki çok çalışıp istediğim kiloya gelirim o zaman kilomuda ölçümüde bilebilirrr
bu arada göğüs ölçülüyomu canım..bide çıplakkenmi yapıcazz:44:
Herkes mezurasinin rengini söylesin....
Eki Görüntüle 671085
Geçen cumadan buyana kaç kaçamak yaptınız?Elimdeki veriler asağidaki gibi...
yokmu itiraf eden...
nursena 1
efeeeeeemmm 2
SahGizem1
nursena 4
egedeniz03 4
nfy_9185 1
nuhan 1
YENA 1
Gecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorum
Yenacim aynen canim is kazasi
Kizlar esim arkadasiyla birlikte tamirhane calistiriyorlar ve asa yukari 1 ay önce esim yine bir arabayla ugrasirken eline fren balatasi düsürmüs eve geldiginde sismisti ve kirik oldugu belliydi resmen
Esim inatla hayir kirik falan degil hayatim sadece incittim dedi ve doktora gitmedi
Haftalarca aciyo dedim ama yine o meshuuuur inadindan dolayi gitmedi ve artik dayanamadigi icin gitmek zorunda kaldi
Bu sabah saat 7 de kendi gitti hastaneye . Bende geliyim dedim o saatte cocuklari napicaz sen kal zaten sadece elimi uyusturup yaparlar ameliyati dedi peki dedim sen bilirsin gel gelelim öyle olmamis iste narkoz verip uyutmuslar ve neredeyse yanlis yerden kaynayan kemigi kirip tekrardan demir yardimiyla birlestirmisler
ve ben bunlari narkozdan ayildiginda ögrendim
Üstelik o haliyle araba kullanip eve gelmis
Simdi arada zonkluyo diyor yani dedim icten ice cok kizdim ama söylemedim ne gelirse basina essek inadindan geliyoMoral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum
En kısa zamanda denenecek
Biz çok beğendik ailecek
Ben çok üşenirim kurabiye yapmaya bu çok kolay oldu içindeki nişastadan dolayı sanırım hem de gevrekleşitrdi
Neyse ben kapayım konuyu bence:26:
Bizim evin yakınındaki markette tarçınlı cevizli kurabiye varrr Allahtan geç oldu market kapandı
nuhan,
demişin ya tecavüzcüyle evlenen kadınlar diye...Bu olayı yaşayan kadını ve ailesini gördüm tanıdım ben
Çook kötüTarif edilemez
Bir de aile içi taciz
Migros'ta değil mi
Evet orda da var ama bize yakın başka markette de var, migrostaki de güzel demi
nuhan,
demişin ya tecavüzcüyle evlenen kadınlar diye...Bu olayı yaşayan kadını ve ailesini gördüm tanıdım ben
Çook kötüTarif edilemez
Bir de aile içi taciz
Yaniii...Bu genişliğe bir de kıyafetlemi yapiciizz allasen..:)
QUOTE]
yaa yaaa ama öyle demeee yaaaaanapiim ben ölçünün nasıl alındığını bile bilmiyomki yeni öğrendimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?