iştahmı kabartiyorsuunuuz ya... bi oyunum eksikti... az kaldi işi gücü birakıp dalacam o hangi oyunsaeee niye demiyonuz bana hangi oyun olduğunu...
eee niye demiyonuz bana hangi oyun olduğunu...
iştahmı kabartiyorsuunuuz ya... bi oyunum eksikti... az kaldi işi gücü birakıp dalacam o hangi oyunsazaten isten kaçmaya çalisiyorum...
clutchcugum ya, ben bugun çok çalismaya çalistim.... yarın çook önemli bir görüsmem var... anlımın akı ile üstesinden gelmem gerekiyor... onun içindir azcuk stresliyim sanırsam....Benim koca adayi telefon etti ben burada çalisamiyorum yarın sınavim var sabaha kadar uyumucam gelip odam da çalisabilirmiyim dedi.. bende olmaz ya gelemezsin. annenin evi neyine yetmiyor falan hatta bu gece uyuman lazim yarın toplantida uyuklarsin falan diye caz yaptim... ee sonra gel dedim.. bende sanirim bu gece uyumiyacagim işler bitmiyor. birde buruya bugun laf yetiştirime modundayım... Artik yarin toplantida uyurmuyuz yoksa basarilimi oluruz bilemiyorum.
aa gögüslerinden baya gitmis....sasirdim valla benimkiler nie küçülmüyor
Allahım sarı mezular öne geçti.....
banane banane istiyom iştee....o oyun söylenecek arkadaşşş.....
çifte telliyi bende cok severimmm bende gelelmmiiiiboverin ya.. yolcugum, biz çifte telli oynuyalım...
boverin ya.. yolcugum, biz çifte telli oynuyalım...
Zeynepcim kusura bakma, candy crush saga oyunun adı.
Yena nereye kayboldu acaba:44:
esram ya esram o bitane başka hepicinize küstüm işte hııhhh...
mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim
mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim
eee bu oyunun devam butonu nerdeee....yada benim pc mi sorunlu acep...jetonu geç düşüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?