Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok iyi geçer eminim toplantınız. hazırsın diye böyle geyiğe sarıyorsundur. ben de sınavlara hazırsam paso geyik yapardım :)
seninkiler de küçülmüştür de sen farketmemişsindir bence.

ben bi koşu yeni çizelgemi yapıp geliiimmmm
malum 1.5 kilo vermişimmmmmm

Zeynepcim kusura bakma, candy crush saga oyunun adı.

mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim

eee bu oyunun devam butonu nerdeee....yada benim pc mi sorunlu acep...jetonu geç düşüyo...

mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim

Hoşgeldin öncelikle
Sonra da hadi söyleseneeee

Asumanla Nursenaya söyle, ben feysden oynamıyorum malesef

hoşgeldin canım aramıza, azmin daim olsun

eee niye demiyonuz bana hangi oyun olduğunu...

söyleyiversen
asu benim canlar hemen bitiyo basmadı kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…