Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 kaçamakla 800 gr gayet iyi canım, tebrikler

bi de utanma ya, hepimiz birbirimizden beteriz

cok tesekkürler esracimmm
Durdum durdum son iki gün sapittim hemde belki 98i ucundan accik görürdüm ama neyse artik haftaya kaldi
Ben normaldede cok su icen biriydim ama simdi 2 litre garantide 3e de cikabiliyorum bazen
Tabiri caizse oarmut model varya iste o benim

canım yeşilköyden yeşilyurta doğru yürü :) ben yeşilyurtta çalışıyorum..ama yarın olmazki cumartesi çalışmıyourz....((

yararlı bir link
benim günlük içmem su miktarı 2.95 litreymiş ve ben sadece 2 litre içebiliyorum,kendimi zorlucam.
gerçi sıvı alımım fazla ama sanırım su yerine geçmiyor

SU VAKFI

kızlarr nasılsınızz

bende feci bir bas agrısı ile uyandım hala toplayamadım.gece geç saatlere kadar ders çalıstım soru çözdüm beynim alışık değilya böle selere eminim sinyal gönderiyor bana:)

tartılmakta birseyler yiyip ilacımı içtikten sonra aklıma geldi buhafta 100.1
ikili rakamlara bir geceydim ondan sonrasını cok kolay verirdim yaniiii sanırım

aslında kaçamaımda olmuyor ama verdigimde 1 kiloyu gecmiyor biraz canımı sıkıyor sanırım bu durum ama içtigim ilaçlara veriyorum.ben günde 5 6 tane ilaç içiyorum ay ne cok aglak bişi oldum ama napayım bunları anca size yazıyorum

geçmiş olsun canımcım.sen 99 ları görmüşsündür bugün.ben uyanır uyanmaz tartılıyorum sonra kahvaltıdan sonra tartıldığımda 200 300 gr farklı çıkıyor

peki :) ben başka başlıkla araştırayım en iyisi. iyi geceler canım:)

canım bölgesel incelme ile ilgili başlıklara bak bu uygulamayı bende duydum yazdım bende bundan bir hafta önce başlayacaktım ama yoğunluktan gecikme oldu nisanda başlayacağım inşallah çok metini duydum yeni lpg nin inşallah sende faydasını görürsün ilgili başlıklara yaz takip edeceğim seni canım :)

Kızlar size de kolay gelsin :)

Merhaba Kızlar :) Kilo verenleri tebrik ederim. Ben de bu sabah tartılıp acı gerçekle yüzleşecektim ama unutmuşum, yiyip içtikten sonra da tartılmak istemedim. Yarın bakayım durum ne kadar vahim, önümüzdeki hafta da daha iyi bir diyete başlayayım.

Pazartesi günü doktor randevum var, doğum kontrol hapımı değiştirmesini isteyeceğim doktorumun bir de rutin muayene olacağım neredeyse 2 senedir gitmemiştim muayeneye. Hapım değişince daha iyi hissederim belki kendimi, bitkinlik; şişkinlik vb. şikayetlerm var... Yürüyüşlerime de yeniden başlayacağım inşallah.

Bahar geldi, yaz kapıda ama bu yaza geçen yazdan daha kilolu giriyor olmanın üzüntüsü var bende. Ama burada motivasyon rügarları esiyor ne güzel :) Dilerim ben de etkilenirim bundan.

yaşasın yavaş yavaş da olsa dönüyorsun aramıza Umutcum :)
256843589. kez hoşgeldin
bi daha bu kadar özletme kendini, olur mu :)
Hoşbulduk Esracığım 256843590. kere hoşbulduk çok tatlısın
Geçmiş olsun bu arada. Umarım kalıcı olmaz bitkinliğin...
...
Yenacim aynen canim is kazasi
..
Çok geçmiş olsun canım eşine. Ucuz atlatmış gene, kısa sürede iyileşir umarım.
Naber Asucuğum? Ben yürüyüşü mürüyüşü iyice ihmal ettim son haftalarda haftada 1 gün ortalama ile yaptım geçen haftalar boyunca. Sen tam gaz gezöeye devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla :))))
Acil şifalar Banucuğum. Miniğin ameliyatının rahat geçmesine sevindim, hemencecik iyileşir, anlamazsınız bile inşallah.
Gözün aydın Beyzuş :) Gerçi başını okuyamamıştım ama sonuçların iyi çıkması çok güzel haber.

ahahahahah topraaammm sen çok yaşa.
hay ne güldürdün beni
çıldırdımmı bilemiyorum yenacım da şu an sevindirik ve görmemiş modundayım

:124::124::124:
Allah ım bana da bana da o görmemiş moddan istiyorummmm
cecoşummm ne iyi ettin haberlerini getirdin.tekrar gecmiş olsun çok demek pek huysuzluk yapmadı afferim küççük cadına:)))
sslm kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım...

ben iyiyim nafiyecim sen nasılsın: 4-12 calısıcaktın dimi gece boyunca bızımlasın yani

selam,
geldim... sakileştim mi? Hayır...
ben hiçbir toplantima geç kalmam... şu saate mail atacağım dersem atarım. Şu kadar sürede bu iş biter derim ve bitirim... ve benim böyle manyak olduğumu bu adam biliyor...
tam saat 14,10 da geldi.... ben sitenin girisinde leylek gibi bekledim yukariya çikip 3 dak daha kaybetmiyim diye...İlk lafı bugun hersey ters gidiyor....ve böyle tuhaf bir siritma..
bende cevap: senle konusmak istemiyorum... evden çikmadan önce ne kadar sorumsuz olduğunu böyle geç kalabilme olasılığı vardıysa, bunu düsünmesi gerektigini vs vs ona uzun bir mali yazdım.... hiç konuşasım yok. Sanırım uzun bir süre konuşmiyacağım. çünkü bu iş bizim için önemli....
Eh gelelim toplantıya, e tabi geçikme için biraz laf yedim... hiç kaldiramiyorum benya...sonuç olarak olumlu birsey var. 3aylik deneme sürecine başliyoruz. aylık çalısacağız el sıkıştık. Hiç sorunsuz 3 ayı atlatırsak bir yıllık sözleşme imzaliycağız...bu iş benim için çok önemli düzenli para girişi olcak ve rahatlıcağız...

neyse iş modum ile sizleri yordum... sahgizem ve xay sizleri özelikle tebrik ediyorum...
cecosum cadının iyi olmasına sevindim..simid gidip üstümü değistirip yüzümü yikiyim..

ben iyiyim nafiyecim sen nasılsın: 4-12 calısıcaktın dimi gece boyunca bızımlasın yani
bende iyiym canım..evet 4-12 yim canım nisan 21 e kadar..yarında abimin düğün alışverişine gicez izin aldım öyle işte:)))

hoş geldin nuhancım sakinleş biraz yaa hatta yüzünü değil bi duş al rahatlada gel yada ne olursa ol gel biz seni rahatlatırızzz:)):)

aynen bende o şekilde davranırım ,ne beklemeyi severim nede bekletmeyi, bir yere gidilecekse bir şey yapılacaksa planlı programlı olmalı o program şaşınca bende şaşıyorum...ve eşimin bazen rahatlığı beni çıldırtır, birde ben o kadar sinirlenmişimdir adam hala nolcakkii modunda dolaşmazmı sıkıversem boğazını yinede sinirim geçmez.
atlatmışsın tatlım artık sıkıntı etme senden kaynaklanan bir şeyde değildi..sonuçtada iyiye bağlanmış çok sevindim hayırlı ve daimi olsun inşallah.sende enerjini gereksiz şeylerle tüketme,işine odaklan canımcım.
erkek milleti işte hep diyorum saçları da akıllarıda kısa

teşekkür ederim nuhanım kibar polisim benim

aynen saçlarıda akıllarıda kısa hatta benimkisi kel... aynen ya ne var ki diyor. Orada kadın bana geç geleceğinz zaman daha erken haber verin bizde program yapalım, bugun iyiki boştuk normalda yoğun oluyoruz diye laf sokmuş... adam bana hala ne varki diyor...
Bu özel üniversitelerde bi alem ya...verdikleri eğitim kötü, hocaları bir tuhaf. 10,30 da sınav var. Hoca saat 11,30 da geliyor. Hatta daha komigi var. Bu gece internet üzerinden saat 10,00da inkilap tarihi sinavi varmis.Benim öğrencilim süpermiş...

Son düzenleme:
tartiya yalin ayakmi çikiyorsun?
evet tatlım
ölçümlü halide bu,ayy içimi dışımı gördünüz

ayy nuhan güldürdün beni allah iyiliğini versin emikel se hiç umut yok ayy ölcem gülmektennn

hangi üniv ki bu?

selam bayanlar dünden beri yine yine 5897893268943 tane sayfa olmuş yaa oku oku yetişemiyoeum yaaaaaaaaa nasılsınız ne var ne ççççooooooookkkkkkkkkkk......... ben bugun kaçamaklar yaptım çok çok

valla canım benimkin
inde üstler baya giidikkkk hatta ben beni kızdırdığı zaman üstten acık yerler hava aldı galiba beyninmi sulandıda beni anlamıyon diyorumda tartışma düzeli veriyo gülmektennn

sana az cadılık yapayım dedim canım :) gidiyosun gidiyosunn gelmiyosun. çok özlüyoruz hakikaten

ama bu sefer ayak seslerin gümbür gümbür, eminim bebeğin doğumunda seni birkaç beden daha küçük görmelerini umarak motive olacaksındır sen de

doktora gitmekle iyi yapıyorsun canım, smear falan da yaptırırsın belki, her sene yaptırmak lazımmış. benimkini birkaç ay önce değiştirdi ama ara kanamalarım hala sona ermedi yara iyileşmesine (yara iyileşti sanırım, başka rahatsızlıkları ortadan kalktı çünkü) rağmen. ben de birkaç ay bırakmayı planlıyorum dkhnı. çünkü 12-13. hapı alınca ara kanamalar başlıyor. sanırım haptan artık bunlar. bunu gözlemlemek istiyorum. zaten 3 yıl olacak neredeyse kullanamaya başlayalı, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyormuş. umarım sen de rahat edeceğin bir hapa devam edersin canım.

neyseki bu günü bir şekilde toparlamışsın. inşallah telafi edeceksindir de gerisini, ben sana güveniyorum. umarım istediğin gibi olur bu iş ve devamındaki tüm işlerin.

seni çok iyi anlıyorum Nünüm. ben de yapı olarak iş konusunda fazla disiplinli ve takıntılıyım. hatta her konuda öyledyimdir, bir yere sözümüz varsa o saatte gitmeyi çok önemserim mesela eşimle ortak yaptığımız şeylerden biri olarak. oysa eşim işindeki posziyonu gereği de o kadar rahat ki. işe 1 saat geç kalsa hiç sorun olmuyor, bütün çalıştığı yerlerde böyleydi. onların işi iş bitirmeye yönelik genelde. o da o yüzden rahattır, uykusunu alamazsa geç gider. ama onu uyandırana kadar benim göbeğim çatlar tabiri caizse. o geç kaldıkça ben bunalırım. hele bir yere gitmek haftasonu bazen krize dönüşüyor. kahvaltıyı yapıp duş alması bile saatler alabiliyor. ben tez canlı o rahat olunca da sürekli kavga modunda oluyoruz. sen zaten vereceğin tepkiyi belirlemişsindir ama özel hayatınızda bunu tolere edebileceğini, iş hayatınızda hoş görmenin mümkün olmadığını en net şekilde ifade et canım. yoksa her şey senin için çekilmez hale gelir. zaten o da anlayacaktır bence hatasını, o sırıtma genelde onun alameti oluyor.

meyracım tartım arzum'un şu modeli ,kas,yağ,su falan da ölçüyor.

ARZUM AR 553 FİTSENSE VUCUT ANALİZ BASKULU GittiGidiyor'da 81426676

Ayşe abla memnun musun tartından? bi de salondakiyle karşılaştırdığında kas yağ sonucunu tutarlı mı acaba (tabi karşılaştırıyorsuan :))) ? eşim de bunlardan almak istiyor ama fiyatları çok geniş bir skalada malum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…