4 kaçamakla 800 gr gayet iyi canım, tebrikler
bi de utanma ya, hepimiz birbirimizden beteriz
Günaydın Herkese
En sonunda adet oldum 5 gün gecikmeyle, karnım çok ağrıyoo, bugün temizlik günüm off, 2 gündür çok iştahlıydım, tabii pasta börek yemedim ama akşam yemeğimi yedikten sonra gittim bide 1 dilim peynile ekmek yedim mesela, sonra doymadım eşimin meyvesinden yedim, zararsız ama doyumsuz 2 gün geçirdim
Yarın da eşimin arkadaşına davetliyiz,8de gelin demiş, yemeğimizi mecburen geç yiycez yani yarın, yarın sbaha kahvaltıdan sonra yeşilköy sahilind eyürümek istiyorum ama adet de oldum umarım karnım çok ağrımaz
geçmiş olsun canımcım.sen 99 ları görmüşsündür bugün.ben uyanır uyanmaz tartılıyorum sonra kahvaltıdan sonra tartıldığımda 200 300 gr farklı çıkıyorkızlarr nasılsınızz
bende feci bir bas agrısı ile uyandım hala toplayamadım.gece geç saatlere kadar ders çalıstım soru çözdüm beynim alışık değilya böle selere eminim sinyal gönderiyor bana:)
tartılmakta birseyler yiyip ilacımı içtikten sonra aklıma geldibuhafta 100.1
ikili rakamlara bir geceydim ondan sonrasını cok kolay verirdim yaniiii sanırım
aslında kaçamaımda olmuyor ama verdigimde 1 kiloyu gecmiyor biraz canımı sıkıyor sanırım bu durum ama içtigim ilaçlara veriyorum.ben günde 5 6 tane ilaç içiyorumay ne cok aglak bişi oldum ama napayım bunları anca size yazıyorum
peki :) ben başka başlıkla araştırayım en iyisi. iyi geceler canım:)
Hoşbulduk Esracığım 256843590. kere hoşbuldukyaşasın yavaş yavaş da olsa dönüyorsun aramıza Umutcum :)
256843589. kez hoşgeldin
bi daha bu kadar özletme kendini, olur mu :)
Çok geçmiş olsun canım eşine. Ucuz atlatmış gene, kısa sürede iyileşir umarım....
Yenacim aynen canim is kazasi
..
Çifter çifter göndermişim
Geçmişi okudum ama yüzeysel oldu
Umut'u gördüm sevindim
Nuhancım köşe ben de istiyorum da dediğin gibi misafire uygun değil kardeşimden biliyorum bence de sağlamsa yüzünüdeğiştir bende düşünüyorum bakalım ödenek ayırabilirsek
Acil şifalar Banucuğum. Miniğin ameliyatının rahat geçmesine sevindim, hemencecik iyileşir, anlamazsınız bile inşallah.Selamün aleyküm kizlarrrrr
Kuzucugum su anda ameliyatta birazdan cikacak insallah
Şükür hic ağlamadan girdi ameliyata hatta ameliyat önlüğünü giyince ben prenses oldum diye yatağin üzerinde ziplayip durdu
Insallah sonrasindada iyi olur
Dualariniz icin Allah razi olsun
Simdilik kactim ama daha sonra haber veririm sizlere yine
Gözün aydın Beyzuş :) Gerçi başını okuyamamıştım ama sonuçların iyi çıkması çok güzel haber.Hayırlı cumalar arkadaşlar....
Az önce Dr'umla konuştum.Sonuçlarım iyi Hamdolsun.Sadece fibrokistmiş...
Geçmiş olsun deyip hayır duanızı esirgemediniz.Hepinize çok teşekkür ederim.Aranızda tek tek cevap veremediğim olduysa tekrar
tekrar teşekkür ediyorum...Rabbim cümlemizi sağlıktan yoksun etmesin...
Şimdi gelelim kilo bildirimine...Ne çektin Beyza, ne çektin bu kilodan diyesim var..Biraz moralsizlik biraz korku duyguları ile yedim arkadaşlar ve cevabımı aldım..
Yenacığım;
Kilom:96......
ahahahahah topraaammm sen çok yaşa.ben kaçar kızlar söz ve yazarı ajdar olan son parçamı seslendirerek veda ediyorum sizlere esen kalın:)
Aşksız çok ağırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi ne de trilyon
NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYON
Seni sevdim tanrıma şükür en son
Hafiflendim uçtum gittim kon kon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon...
Allah ım bana da bana da o görmemiş moddan istiyorummmmçıldırdımmı bilemiyorum yenacım da şu an sevindirik ve görmemiş modundayım
:124::124::124:
cecoşummm ne iyi ettin haberlerini getirdin.tekrar gecmiş olsun çok demek pek huysuzluk yapmadı afferim küççük cadına:)))Selam kizlar
Merak etmissinizdir diye bir mesjlikta olsa giryim dedim
Kuzu cok sukur iyi tamin ettigim kadar huysuzluk yapmiyor ama tabi agrisi var
Saat 4den sonra eve gidecegiz i sallah
Aysecigim sag ol aramissin ama telim kizimdaydi o yuzden donemedim sana
Allah razi olsun canim hepinizden .... Aminnnnn
Neyse simdilik kactim kuzu uyandikca mizikiyor anne diyeinsallah yarina birseyi kalmaz
sslm kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım...
bende iyiym canım..evet 4-12 yim canım nisan 21 e kadar..yarında abimin düğün alışverişine gicez izin aldım öyle işte:)))ben iyiyim nafiyecim sen nasılsın: 4-12 calısıcaktın dimi gece boyunca bızımlasın yani
hoş geldin nuhancım sakinleş biraz yaa hatta yüzünü değil bi duş al rahatlada gel yada ne olursa ol gel biz seni rahatlatırızzz:)):)selam,
geldim... sakileştim mi? Hayır...
ben hiçbir toplantima geç kalmam... şu saate mail atacağım dersem atarım. Şu kadar sürede bu iş biter derim ve bitirim... ve benim böyle manyak olduğumu bu adam biliyor...
tam saat 14,10 da geldi.... ben sitenin girisinde leylek gibi bekledim yukariya çikip 3 dak daha kaybetmiyim diye...İlk lafı bugun hersey ters gidiyor....ve böyle tuhaf bir siritma..
bende cevap: senle konusmak istemiyorum... evden çikmadan önce ne kadar sorumsuz olduğunu böyle geç kalabilme olasılığı vardıysa, bunu düsünmesi gerektigini vs vs ona uzun bir mali yazdım.... hiç konuşasım yok. Sanırım uzun bir süre konuşmiyacağım. çünkü bu iş bizim için önemli....
Eh gelelim toplantıya, e tabi geçikme için biraz laf yedim... hiç kaldiramiyorum benya...sonuç olarak olumlu birsey var. 3aylik deneme sürecine başliyoruz. aylık çalısacağız el sıkıştık. Hiç sorunsuz 3 ayı atlatırsak bir yıllık sözleşme imzaliycağız...bu iş benim için çok önemli düzenli para girişi olcak ve rahatlıcağız...
neyse iş modum ile sizleri yordum... sahgizem ve xay sizleri özelikle tebrik ediyorum...
cecosum cadının iyi olmasına sevindim..simid gidip üstümü değistirip yüzümü yikiyim..
aynen bende o şekilde davranırım ,ne beklemeyi severim nede bekletmeyi, bir yere gidilecekse bir şey yapılacaksa planlı programlı olmalı o program şaşınca bende şaşıyorum...ve eşimin bazen rahatlığı beni çıldırtır, birde ben o kadar sinirlenmişimdir adam hala nolcakkii modunda dolaşmazmı sıkıversem boğazını yinede sinirim geçmez.selam,
ben hiçbir toplantima geç kalmam... şu saate mail atacağım dersem atarım. Şu kadar sürede bu iş biter derim ve bitirim... ve benim böyle manyak olduğumu bu adam biliyor...
tam saat 14,10 da geldi.... ben sitenin girisinde leylek gibi bekledim yukariya çikip 3 dak daha kaybetmiyim diye...İlk lafı bugun hersey ters gidiyor....ve böyle tuhaf bir siritma..
bende cevap: senle konusmak istemiyorum... evden çikmadan önce ne kadar sorumsuz olduğunu böyle geç kalabilme olasılığı vardıysa, bunu düsünmesi gerektigini vs vs ona uzun bir mali yazdım.... hiç konuşasım yok. Sanırım uzun bir süre konuşmiyacağım. çünkü bu iş bizim için önemli....
Eh gelelim toplantıya, e tabi geçikme için biraz laf yedim... hiç kaldiramiyorum benya...sonuç olarak olumlu birsey var. 3aylik deneme sürecine başliyoruz. aylık çalısacağız el sıkıştık. Hiç sorunsuz 3 ayı atlatırsak bir yıllık sözleşme imzaliycağız...bu iş benim için çok önemli düzenli para girişi olcak ve rahatlıcağız...
neyse iş modum ile sizleri yordum... sahgizem ve xay sizleri özelikle tebrik ediyorum...
cecosum cadının iyi olmasına sevindim..simid gidip üstümü değistirip yüzümü yikiyim..
hadi gözünaydın:)
birde senin tartının markası nedir? güzelmiş baya:)
meyracım tartım arzum'un şu modeli ,kas,yağ,su falan da ölçüyor.
ARZUM AR 553 FİTSENSE VUCUT ANALİZ BASKULU GittiGidiyor'da 81426676
evet tatlımtartiya yalin ayakmi çikiyorsun?
ayy nuhan güldürdün beniaynen saçlarıda akıllarıda kısa hatta benimkisi kel... aynen ya ne var ki diyor. Orada kadın bana geç geleceğinz zaman daha erken haber verin bizde program yapalım, bugun iyiki boştuk normalda yoğun oluyoruz diye laf sokmuş... adam bana hala ne varki diyor...
Bu özel üniversitelerde bi alem ya...verdikleri eğitim kötü, hocaları bir tuhaf. 10,30 da sınav var. Hoca saat 11,30 da geliyor. Hatta daha komigi var. Bu gece internet üzerinden saat 10,00da inkilap tarihi sinavi varmis.Benim öğrencilim süpermiş...
valla canım benimkinaynen saçlarıda akıllarıda kısa hatta benimkisi kel... aynen ya ne var ki diyor. Orada kadın bana geç geleceğinz zaman daha erken haber verin bizde program yapalım, bugun iyiki boştuk normalda yoğun oluyoruz diye laf sokmuş... adam bana hala ne varki diyor...
Bu özel üniversitelerde bi alem ya...verdikleri eğitim kötü, hocaları bir tuhaf. 10,30 da sınav var. Hoca saat 11,30 da geliyor. Hatta daha komigi var. Bu gece internet üzerinden saat 10,00da inkilap tarihi sinavi varmis.Benim öğrencilim süpermiş...
Merhaba Kızlar :) Kilo verenleri tebrik ederim. Ben de bu sabah tartılıp acı gerçekle yüzleşecektim ama unutmuşum, yiyip içtikten sonra da tartılmak istemedim. Yarın bakayım durum ne kadar vahim, önümüzdeki hafta da daha iyi bir diyete başlayayım.
Pazartesi günü doktor randevum var, doğum kontrol hapımı değiştirmesini isteyeceğim doktorumun bir de rutin muayene olacağım neredeyse 2 senedir gitmemiştim muayeneye. Hapım değişince daha iyi hissederim belki kendimi, bitkinlik; şişkinlik vb. şikayetlerm var... Yürüyüşlerime de yeniden başlayacağım inşallah.
Bahar geldi, yaz kapıda ama bu yaza geçen yazdan daha kilolu giriyor olmanın üzüntüsü var bende. Ama burada motivasyon rügarları esiyor ne güzel :) Dilerim ben de etkilenirim bundan.
Hoşbulduk Esracığım 256843590. kere hoşbuldukçok tatlısın
Geçmiş olsun bu arada. Umarım kalıcı olmaz bitkinliğin...
Çok geçmiş olsun canım eşine. Ucuz atlatmış gene, kısa sürede iyileşir umarım.
Naber Asucuğum? Ben yürüyüşü mürüyüşü iyice ihmal ettim son haftalarda haftada 1 gün ortalama ile yaptım geçen haftalar boyunca. Sen tam gaz gezöeye devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla :))))
Acil şifalar Banucuğum. Miniğin ameliyatının rahat geçmesine sevindim, hemencecik iyileşir, anlamazsınız bile inşallah.
Gözün aydın Beyzuş :) Gerçi başını okuyamamıştım ama sonuçların iyi çıkması çok güzel haber.
selam,
meyracım tartım arzum'un şu modeli ,kas,yağ,su falan da ölçüyor.
ARZUM AR 553 FİTSENSE VUCUT ANALİZ BASKULU GittiGidiyor'da 81426676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?