esracım memnunum en azından elimin altındaAyşe abla memnun musun tartından? bi de salondakiyle karşılaştırdığında kas yağ sonucunu tutarlı mı acaba (tabi karşılaştırıyorsuan :))) ? eşim de bunlardan almak istiyor ama fiyatları çok geniş bir skalada malum.
sana az cadılık yapayım dedim canım :) gidiyosun gidiyosunn gelmiyosun. çok özlüyoruz hakikaten
ama bu sefer ayak seslerin gümbür gümbür, eminim bebeğin doğumunda seni birkaç beden daha küçük görmelerini umarak motive olacaksındır sen de
doktora gitmekle iyi yapıyorsun canım, smear falan da yaptırırsın belki, her sene yaptırmak lazımmış. benimkini birkaç ay önce değiştirdi ama ara kanamalarım hala sona ermedi yara iyileşmesine (yara iyileşti sanırım, başka rahatsızlıkları ortadan kalktı çünkü) rağmen. ben de birkaç ay bırakmayı planlıyorum dkhnı. çünkü 12-13. hapı alınca ara kanamalar başlıyor. sanırım haptan artık bunlar. bunu gözlemlemek istiyorum. zaten 3 yıl olacak neredeyse kullanamaya başlayalı, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyormuş. umarım sen de rahat edeceğin bir hapa devam edersin canım.
neyseki bu günü bir şekilde toparlamışsın. inşallah telafi edeceksindir de gerisini, ben sana güveniyorum. umarım istediğin gibi olur bu iş ve devamındaki tüm işlerin.
seni çok iyi anlıyorum Nünüm. ben de yapı olarak iş konusunda fazla disiplinli ve takıntılıyım. hatta her konuda öyledyimdir, bir yere sözümüz varsa o saatte gitmeyi çok önemserim mesela eşimle ortak yaptığımız şeylerden biri olarak. oysa eşim işindeki posziyonu gereği de o kadar rahat ki. işe 1 saat geç kalsa hiç sorun olmuyor, bütün çalıştığı yerlerde böyleydi. onların işi iş bitirmeye yönelik genelde. o da o yüzden rahattır, uykusunu alamazsa geç gider. ama onu uyandırana kadar benim göbeğim çatlar tabiri caizse. o geç kaldıkça ben bunalırım. hele bir yere gitmek haftasonu bazen krize dönüşüyor. kahvaltıyı yapıp duş alması bile saatler alabiliyor. ben tez canlı o rahat olunca da sürekli kavga modunda oluyoruz. sen zaten vereceğin tepkiyi belirlemişsindir ama özel hayatınızda bunu tolere edebileceğini, iş hayatınızda hoş görmenin mümkün olmadığını en net şekilde ifade et canım. yoksa her şey senin için çekilmez hale gelir. zaten o da anlayacaktır bence hatasını, o sırıtma genelde onun alameti oluyor.
Ayşe abla memnun musun tartından? bi de salondakiyle karşılaştırdığında kas yağ sonucunu tutarlı mı acaba (tabi karşılaştırıyorsuan :))) ? eşim de bunlardan almak istiyor ama fiyatları çok geniş bir skalada malum.
kıslar, canım hamur çekiyor... nasıl anlatamam ben şimdi kalkip mufaga gidip söyle mayali bir bohaça yapayim mi? Bugünkü öfkemin üzerine acayip güzel olur...tek sorumluda buldum nasılsa?
mayayi kabartim bile... aayyy inanmiyorum kendime.nevrim döndü resmen..yap cnm yap ödül olsun sana... :) :)
kıslar, canım hamur çekiyor... nasıl anlatamam ben şimdi kalkip mufaga gidip söyle mayali bir bohaça yapayim mi? Bugünkü öfkemin üzerine acayip güzel olur...tek sorumluda buldum nasılsa?
ben de geleyimmm miyanına da bir çay koyarız oh mis
zaten metobolizmamın yavaslıgına takığım,dertliyim.sen de kötü stresli birgün geçirdin konusur rahatlarız
ay hadi lütfen gel...hadi gel yiyip kilo yapalim..hamuru yoğrudum bile...
yiyip yiyip kilo alalım güzel fikirmiş...
gecen gün istanbulda doktor dönüşü vıaport a girdik.dedim eşime hep önünden geçiyoruz bir kere bir girelim.
kurtköy tabelalarını görünce sen geldin hemen aklıma..
sonra vıaportun içinde spor yapanları gördüm.ne kalabalık ne doluydu..çılgınlar giibi çalısıolardı..
dedim nuhanda mı buraya geliyor acaba..gerci o kadar büyük siteler var ki orada nedense sürekli nerede oturdugunu tahmin etmeye çalıstımpek cok kulaklarını çınlattım
ben de geleyimmm miyanına da bir çay koyarız oh mis
zaten metobolizmamın yavaslıgına takığım,dertliyim.sen de kötü stresli birgün geçirdin konusur rahatlarız
yavrular bugün saçımı kestirdim ,resim ekledim
yüzümün gözümün şişliğine bakmayın , okul çıkışı , ve 2 gündür ağrılardan uyku tutmayan bi bünye , idare ediverin artıkınnn
buarada kuaförüm şoka girdi beni görünce
hoş gelmişsiiinnnselammm hatunlarrr ben geldiiimmmm :))
mayayi kabartim bile... aayyy inanmiyorum kendime.nevrim döndü resmen..
ay hadi lütfen gel...hadi gel yiyip kilo yapalim..hamuru yoğrudum bile...
hemencecik bakcam aynurum eminim çokk güzel olmuşturyavrular bugün saçımı kestirdim ,resim ekledim
yüzümün gözümün şişliğine bakmayın , okul çıkışı , ve 2 gündür ağrılardan uyku tutmayan bi bünye , idare ediverin artıkınnn
buarada kuaförüm şoka girdi beni görünce
canımcım ben alalı 2 yıldan fazla oluyor inan hiç hatırlamıyorum,ama linkte gittigidiyorda fiyatı yazıyordu.bida atıyorum tatlımb
xay o tartiyi kaç liraya aldin??? Her yerde bulunurmu? Türkiye'ye gelince alayim kendime bir tane
amann cücüşümmm tebrik edilecek nem var benimmmmm bizim hatunlar 2ser 3er veriyor depresyona giriyorumMERYEMİMMM haftaya 2 haneliler haa kuzumm , tebrik ederimm , afferim sana cücüşümmm , minik civciviimmm
selammm hatunlarrr ben geldiiimmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?