Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım memnunum en azından elimin altında
salondakiyle sadece 103 kiloyken bir kere ölçmüştüm sonra ölçtürmedim.pazartesi ölçüm yaptırmayı düşünüyorum salonda,ve her ay ölçücem..bazen tutarsız olabiliyor bilmiyorum belkide benden kaynaklanıyordur ama sonuçta tabiki profesyonel ölçmesi mümkün değildir.
ben evde belirli bir yer belirledim aynı yerde tartılıyorum çünkü,bizim evin muhtelif yerlerinde tartılar farklı gösteriyor.

birde tonbiklere ağır haraket ediyor derler.. yalan hepsi... aslinda bu adamların beyinlerimi şişman

kıslar, canım hamur çekiyor... nasıl anlatamam ben şimdi kalkip mufaga gidip söyle mayali bir bohaça yapayim mi? Bugünkü öfkemin üzerine acayip güzel olur...tek sorumluda buldum nasılsa?

banucum cimcimeye coook gecmis olsun!

xay o tartiyi kaç liraya aldin??? Her yerde bulunurmu? Türkiye'ye gelince alayim kendime bir tane

kıslar, canım hamur çekiyor... nasıl anlatamam ben şimdi kalkip mufaga gidip söyle mayali bir bohaça yapayim mi? Bugünkü öfkemin üzerine acayip güzel olur...tek sorumluda buldum nasılsa?

ben de geleyimmm mi yanına da bir çay koyarız oh mis

zaten metobolizmamın yavaslıgına takığım,dertliyim.sen de kötü stresli birgün geçirdin konusur rahatlarız

ay hadi lütfen gel...hadi gel yiyip kilo yapalim.. hamuru yoğrudum bile...

yiyip yiyip kilo alalım güzel fikirmiş...

gecen gün istanbulda doktor dönüşü vıaport a girdik.dedim eşime hep önünden geçiyoruz bir kere bir girelim.
kurtköy tabelalarını görünce sen geldin hemen aklıma..

sonra vıaportun içinde spor yapanları gördüm.ne kalabalık ne doluydu..çılgınlar giibi çalısıolardı..
dedim nuhanda mı buraya geliyor acaba..gerci o kadar büyük siteler var ki orada nedense sürekli nerede oturdugunu tahmin etmeye çalıstım pek cok kulaklarını çınlattım

yavrular nassınızz ? benden iyilik sağlık , bel ağrılarım 2 gündür dayanılır gibi değil maleseff
geçmişi okuyayım dedim , helak oldum haa, maşAllaahh çenemizeee

CECOŞŞ küçük cadının iyi olmasına sevindimm , tekrardan geçmiş olsunn

XAY , ŞAHGİZEM , GÖKÇE_İREMİM kızlar naptınız öyle yaaa, yardırmış gidiyorsunuz 2şer 2şer - 3er 3er maşAllaahhhh

aaa o senmiydin... viaport bizim bakkal emmi gibi gayrik.. o o otelin içindeki spor slonuna 8ay kadar gitmistim o dönem gram verememistim. Şimdi eve yakın spor aş. var ona gidiyorum.. daha çok rahat ettim...bida gelirsen ara..

cücüsüm hoş geldin...yat uzan biraz barı kiyamam sana...

Son düzenleme:
yavrular bugün saçımı kestirdim ,resim ekledim

yüzümün gözümün şişliğine bakmayın , okul çıkışı , ve 2 gündür ağrılardan uyku tutmayan bi bünye , idare ediverin artıkınnn

buarada kuaförüm şoka girdi beni görünce

ben de geleyimmm mi yanına da bir çay koyarız oh mis

zaten metobolizmamın yavaslıgına takığım,dertliyim.sen de kötü stresli birgün geçirdin konusur rahatlarız

MERYEMİMMM haftaya 2 haneliler haa kuzumm , tebrik ederimm , afferim sana cücüşümmm , minik civciviimmm

yakışmış canm güle güle kullan

mayayi kabartim bile... aayyy inanmiyorum kendime.nevrim döndü resmen..

ay hadi lütfen gel...hadi gel yiyip kilo yapalim.. hamuru yoğrudum bile...

ayy hayır yaaa sakın pişirme ve yeme lütfennnnnn
amaninn arkidişim gözümün önünde intaar neym ediyooo
bu hamurlar belki senin imtihanındır ve benim güçlü nuhanım polisim bu imtihanı kazanır
kahve yap kendine nunumhadi yanındada bi parçacık bitter
hem tarçına annesi olaraktan kötü örnek oluyorsun

hemencecik bakcam aynurum eminim çokk güzel olmuştur

b

xay o tartiyi kaç liraya aldin??? Her yerde bulunurmu? Türkiye'ye gelince alayim kendime bir tane
canımcım ben alalı 2 yıldan fazla oluyor inan hiç hatırlamıyorum,ama linkte gittigidiyorda fiyatı yazıyordu.bida atıyorum tatlım

ARZUM AR 553 FİTSENSE VUCUT ANALİZ BASKULU GittiGidiyor'da 81426676
değişik markalarıda çıkmış daha uygun fiyatada bulabilirsin

MERYEMİMMM haftaya 2 haneliler haa kuzumm , tebrik ederimm , afferim sana cücüşümmm , minik civciviimmm
amann cücüşümmm tebrik edilecek nem var benimmmmm bizim hatunlar 2ser 3er veriyor depresyona giriyorum

hahahha bide bana minnak civciv demişsin ne güldüm.resimi pek begendimmmmm harika görünüyorsun
selammm hatunlarrr ben geldiiimmmm :))

hoşgeldin aytencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…