yavrular nassınızz ? benden iyilik sağlık , bel ağrılarım 2 gündür dayanılır gibi değil maleseff
geçmişi okuyayım dedim , helak oldum haa, maşAllaahh çenemizeee
CECOŞŞ küçük cadının iyi olmasına sevindimm , tekrardan geçmiş olsunn
XAY , ŞAHGİZEM , GÖKÇE_İREMİM kızlar naptınız öyle yaaa, yardırmış gidiyorsunuz 2şer 2şer - 3er 3er maşAllaahhhh
canım yeşilköyden yeşilyurta doğru yürü :) ben yeşilyurtta çalışıyorum..ama yarın olmazki cumartesi çalışmıyourz....((
Özlemcim listeye girmen çok iyi olacak, dişime göre bulduğum 580680. rakip olarak belki senle gaza gelirim :)))
geçmiş olsun sana da canım.
Beyzuş abla gözün aydın, bir daha korkulu rüyalar görmezsin inşallah hiç.
Ayşe abla neettin sen :))) Deryayla kaptının tahtı valla, maşallah size
Mamelek aramıza hoşgeldin. kullanıcı adın nerden? hukukçu musun yoksa sen de?
taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..
amann cücüşümmm tebrik edilecek nem var benimmmmm bizim hatunlar 2ser 3er veriyor depresyona giriyorum
hahahha bide bana minnak civciv demişsin ne güldüm.resimi pek begendimmmmm harika görünüyorsun
hoşgeldin aytencim
yavrular nassınızz ? benden iyilik sağlık , bel ağrılarım 2 gündür dayanılır gibi değil maleseff
geçmişi okuyayım dedim , helak oldum haa, maşAllaahh çenemizeee
CECOŞŞ küçük cadının iyi olmasına sevindimm , tekrardan geçmiş olsunn
XAY , ŞAHGİZEM , GÖKÇE_İREMİM kızlar naptınız öyle yaaa, yardırmış gidiyorsunuz 2şer 2şer - 3er 3er maşAllaahhhh
Nuhancığım canın sıkılmış bugün ama kurtarmışsın, gerçekten can sıkını bir durum ama bazne oluyo böyle aksilikler canım. Bu geç kalan kişi stajyerin mi ben kaçırdım orayı. Üniversite felan demişsin de ondan stajyerin diye düşündüm
ha aha keske stajerim olsa... 36 yasinda üniversiteye gitmeye karar veren sevgilim, iş ortağım...
xaycigim artik çok geç.... tam bugday unu ile yaptim...oh mis yiyorum simdi..
ekmek gibi oldular biraz.... foto eklim mi?artıkım bu hafta ben kilo veremem. yarın sabah yineden diyete baslamaca.. oh be dünya varmis migdem hamur gördü...
Hadi yaa. Ben beraber çalıştığınızı bilmiyordum canım. Valla ben de düşünüyorum 2. üniversite ama özele gidemem devlet olursa okuyabilirim. Hatta bugün konuştuk eşimle beslenme ve diyetetik okuyabilirmiyim acaba diye
Tam bugday unuyla da cok guzel oluyo canım afıyet olsun
ha aha keske stajerim olsa... 36 yasinda üniversiteye gitmeye karar veren sevgilim, iş ortağım...
xaycigim artik çok geç.... tam bugday unu ile yaptim...oh mis yiyorum simdi..
Eki Görüntüle 672234
artikim bu kadar becerebildim.... bi peynirli bi zeytinli yedim...ay nasil mutluyum..
SahGizemin çok sağol... unuttum unuttum artık... hepcigi karnimda hamur oldu
ölme emisu moral durumumuzla midemizin baglantili olmasi ne feci yalniz nefis görünüyorlar daha nasil becereceksin güzelim, harika görünüyorlar.neyseki sadece görünüyorlar dokunabilcegim kadar yakinimda olmadiklari icin cok mesudum
Aynur saclarin cok hos olmus canim, bence sen kesinlikle düz sac kullanmalisin , inanilmaz yakisiyor sana.
ellerin moralleri bozulunca iştahları kapanı veriyor...hatta böyle üzüntüden bi deri bi kemik kalı veriyorlar. Ay ben onları nasıl kıskanıyorum... Bi bilseniz..şu migde ayarları yapılırken bizler napıyorduk acaba? Yeniden yaşam varsa eğer bida dünyaya gelirsem o iştahsız ayardan istiyorum ben...
Mortorlu kurye ile gönderimlerimiz başlamıştır...sahgizem henüz yurtdişi yok yanlız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?