Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün adet oldum diye eşimden gelirken bitter çiko istemiştim, browni intence almış, bir pakette 9 tane var, malesef çok harika bişey, 1 tanesi 77 kaloriymiş yaa,bir lokmada yedim ben onu

oyy geçmiş olsun kuzumaa

canım yeşilköyden yeşilyurta doğru yürü :) ben yeşilyurtta çalışıyorum..ama yarın olmazki cumartesi çalışmıyourz....((

Benim eşim de yeşilköyde çalışıyor canım. Hergün sahilde yürüyor.Valla senin işyerin de süper yerdeymiş

Kuzum valla girecem listeye de ben senin için hafif bi rakibim. Ama eğer iş yarışmaya gelecekse çok pis gaza gelirim ona göre Haftaya ikimiz de az çıkarız umarım hem adet de bitmiş olur.

taman diyelim kurtköyden kavaciga taksi ile gittim.. Sunum yapacağim ve laptop adamda... ya buna yapilir mi ya.. müsteriye telefon edecegim ne diyecegimi düsünüyorum..

Nuhancığım canın sıkılmış bugün ama kurtarmışsın, gerçekten can sıkını bir durum ama bazne oluyo böyle aksilikler canım. Bu geç kalan kişi stajyerin mi ben kaçırdım orayı. Üniversite felan demişsin de ondan stajyerin diye düşündüm

meryemciğim az ya da çok veriyosun ya sonuçta kuzum

geçmiş olsun canım.

ha aha keske stajerim olsa... 36 yasinda üniversiteye gitmeye karar veren sevgilim, iş ortağım...

xaycigim artik çok geç.... tam bugday unu ile yaptim...oh mis yiyorum simdi..

Kizlar ya anca girebildim kizim sagolsun migrenim tuttu dinlenemedim bilene.ya(( bugun dr gittim deeim ya bisey cikmadi sukur hormon testi yaptik ama dr bi ise yaramaz dedi adetin 2. Gunu gelmeliymisiz o yizden almadik ama asistan dr kadar lanet bisy yok ya sinir oldum ultrason icin dediler ki su ic sisir mesaneni neyse ictim bekle bekle bi sıkıstim sonra demesinler mi alttan ultrason.bakacagiz git mesaneyi bosalt hayde pkadar bosuna mi bekledim dedim kadin bana umrumdami dedi oldursem hafifletici sebebim var yani neyse bisey cikmadi neden boyle oluyp dedim bisey plaz dedi super tedavi yaniboyle gecti gunum

banucum cok gecmis olsun kuzucugunaa

ya kizlar nasil ikiser ucer gidiyo bu kilplar benim hep stabil gidiyo bize de soyleyin yaa nasil veriyonuz spora mi abaniyonuz anlamiyom:)) neyse tekrar girecegim kuzuyu yatirayim bi

ekmek gibi oldular biraz.... foto eklim mi? artıkım bu hafta ben kilo veremem. yarın sabah yineden diyete baslamaca.. oh be dünya varmis migdem hamur gördü...

Son düzenleme:
ha aha keske stajerim olsa... 36 yasinda üniversiteye gitmeye karar veren sevgilim, iş ortağım...

Hadi yaa. Ben beraber çalıştığınızı bilmiyordum canım. Valla ben de düşünüyorum 2. üniversite ama özele gidemem devlet olursa okuyabilirim. Hatta bugün konuştuk eşimle beslenme ve diyetetik okuyabilirmiyim acaba diye

Tam bugday unuyla da cok guzel oluyo canım afıyet olsun

ekmek gibi oldular biraz.... foto eklim mi? artıkım bu hafta ben kilo veremem. yarın sabah yineden diyete baslamaca.. oh be dünya varmis migdem hamur gördü...

ekleee

ya bir gündne en olcak neden kilo veremeyesinki bu hafta

onun ilk ünv. sanırsam biraz hirs yaptı...bir tek tercih yazdi ve burslu kazandı..

neyseki kötünün iyisini secip yapmissin bebegim :) yarmasin insallah bir grami bile. haklisin kizmakta ama takilma artik, sen herseyin üzerinden gelebilcek kadar basarilisin isinde ben %100 eminim buna

esracim zehracim nuhancim ve motive edici cümlelerini benden esirgemeyen fistiklar cok sagolun, iyiki varsiniz diyorum, zehracim inan ben ayse ablanin menüsünden daha farklisini yapmiyorum bebegim, tek yaptigim fark ben aksam yemeginden sonra ara ögün yapmiyorum.yani tam olarak söyle diyebilirim, aksam 18,30 dan sonra agzima kalori anlaminda hic birsey minicik birsey bile girmiyor. keske yaptigim özel birsey olsada sizede söyleyebilsem, sunu yapiyorum zayifliyorum diye, ben sadece sanirim cok katiyim,yemiycem dedigimde yada bugün sadece bunlari yicem dedigimde onlarin disinda birsey yemiyorum, bu haftaki kacamagi saymazsak ama oda tamamen moral cöküntüsü yüzündendi.henüz liste yayinlanmadi sanirim ama söyle bir göz attigimda feci zayiflamisik bu hafta topic olarak 3 kiloyu geckin veren var süper vallahi.olucak bizden olucak.yaza fistik olucaz :)

banu melegin ameliyati olup kurtulmus, gözünüz aydin canim, böyle apar topar olmasi cok iyi olmus bence.

meyracim güzel bebegim,kaybettiklerimizin yoklugunu hicbirsey doldurmuycak bunu biliyoruz.ama üzülmemeye calis canim biliyorum demesi yapmasindan kolay ama biz güclü kadinlariz , babalarimiz bu yas tutan kalplerimizi bilseydi eminim cok üzülürlerdi.belki üzüyoruzdurda haberimiz bile yoktur.

esim evdeydi bugün, paskalya tatili dolayisiyla.esim evdeyken ben daha cok yoruluyorum

SahGizemin çok sağol... unuttum unuttum artık... hepcigi karnimda hamur oldu

ölme emi su moral durumumuzla midemizin baglantili olmasi ne feci yalniz nefis görünüyorlar daha nasil becereceksin güzelim, harika görünüyorlar.neyseki sadece görünüyorlar dokunabilcegim kadar yakinimda olmadiklari icin cok mesudum

Aynur saclarin cok hos olmus canim, bence sen kesinlikle düz sac kullanmalisin , inanilmaz yakisiyor sana.

Ellerin moralleri bozulunca iştahları kapanı veriyor...Hatta böyle üzüntüden bi deri bi kemik kalı veriyorlar. Ay ben onları nasıl kıskanıyorum... bi bilseniz..Şu migde ayarları yapılırken bizler napıyorduk acaba? Yeniden yaşam varsa eğer bida dünyaya gelirsem o iştahsız ayardan istiyorum ben...
mortorlu kurye ile gönderimlerimiz başlamıştır...sahgizem henüz yurtdişi yok yanlız...

:118::118::118::118: :dddddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…