Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeler açıklanmış
kilo verenleri, sporcuları, kaçamak şampiyonlarını kutlarım..

banucum bademcikler mi gitti?? burun eti alındımı?? problem yoktur inşallah.. bir kaç gün huzursuzluğu oılur ama sonra tgelişimi fark eder.. tekrar geçmiş olsun.

YENAm çevre yolundan geçerken Buca tarafına bakıp YENAm buralarda bi yeerde diye geçirdim aklımdan.. hatta eşime de söyledim.. yarın sabah 7 gibi kalkıp kuşadasına gideceğiz. pazartesi de eve dönüş .. bu sefer olmadı ama bi dahaki setfere görüşürüz umarım..

AYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem

AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___

AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay

egedenizim hemencik 7oluverdin...bugun polisligimin şanı şerefi sona erdi o pogacalardan sonra azarda yapamiyorum
bos ver sen güzel izmirimin tadini çikart...
cecosum kacamaksiz annem benim... aferin kuzuya....

Son düzenleme:
banunun kızı ameliyat olmuş.. ne oldu?? böyle apar topar ameliyat merak ettim.. geçmiş olsun.. umarım kötü bir şey yoktur..

Canım şükür şu an çok daha iyi
Dün geniz eti ameliyatına gerek varmı diye röntgen çektirdik ve boğazının %90ını kaplayan bir geniz etiyle karşılaştık yani ancak %10 nefes alabileceği bir alan varmış :26:
Bademciklerde olması gerekenden iri tabi birde burnunda et olunca doktor ameliyat kaçınılmaz istediğin doktora röntgeni göster aynı şeyi söyleyecektir çocuğa yazık günah ilk fırsatta ameliyat şart dedi.
Birde düzgün nefes alamadığı için üst çenesi öne doğru kaymaya başlamış :26:
Bizde madem öyle en erken ne zaman oluyorsa yapalım ameliyatı dedik doktorda bu sabah için getirin o zaman dedi
Şükür çok rahat geçti sayılır Narkozun etkisiyle biraz huysuzluk yaptı ama eve gelince baya bir toparladı kendini kuzenleriyle oyun oynadı hatta azda olsa konuşmaya başladı tabi ağrısı olduğundan arada mızmızlık yapıyor.
Şu an hafif ateşi var ama ilacını verdim uyudu şimdilik

Aslında sanada danışacaktım ama doktor öyle diyince hemen tamam dedik İnşallah bundan sonra çok daha rahat eder horlaması şimdiden yok oldu şükür

HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____

HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay

HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim :81::124:
Allahım şunlara bakın da imrenmeyin şimdi tebrikler hepinize
yenam ellerine sağlık canım
ellerine sağlık canım
maşallah size

arkadaşları tebrik ediyarımm ... başarılarının devamını dilerken azimlerinin bizede bulaşmasını ümit ederekten sözlerime son veriyorum .............. 46

ayy yuh Diyorum kendine yazmasa miydim ki hayır nerde geçen hafta 10 kaçama k yapanlar ya neyse su andan itibaren kaçamak yok nuhan cim hoş haftaya 0 kaçamağı m olacak nick im de hiç yakisma mis dom bi li mi oldum nuhan şimdi....

Yenacim , asumancim, nuhancim ve yakinda ölcüleri acikliycak olan esracima cok tesekkürler ediyorum kizlar, hakkinizi helal edin, emek veriyorsunuz

Kaçamak Şikosu-------------------------------gulma-------------------------:131::131::131::84::84::84:
Kaçamak Donbilisi -------------------------------egedeniz03-------------------------:131::131::84::84:
Kaçamak Tombulu -------------------------------clutch-------------------------:131::84:

yena cok tesekkur ederim beni listeye ekledigin icin ellerine saglik cok mutlu ettin beni:)

Hoşgeldin aramıza..

Düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var...gazan mübarek olsun diyorum başarılar diliyorum :)

Ne güzel demek buralardaydın..biz de O tepelerde oturuyoruz..JAndarma lojmanlarına yakın...
İnşallah görüşürüz bir dahaki sefere canım çok isterim...

egedenizim hemencik 7oluverdin...bugun polisligimin şanı şerefi sona erdi o pogacalardan sonra azarda yapamiyorum
bos ver sen güzel izmirimin tadini çikart...
cecosum kacamaksiz annem benim... aferin kuzuya....

ne çabuk ekledin. neyse iyi oldu.. öbür haftanın kaçamak sayısı azltmış olduk böylece.. bakalım hafta sonu neler yicem.. ama pazar akşamına görümcemin paça yapacağını biliyorum... mmmm nefis yapar. bende severim böyle şeyleri...

cecoşum banum ..tekrar geçmiş olsun. benim büyük de 3,5 yaşında ameliyat olmuştu.. bademcik, geniz eti ve kulağına tüp takılmıştı.. hazır anestezi alırken sünnet de olsun dedik.. oldu. KBB servisinde PİPİİİİİİMMMMM diye ağlıyan tek vakadır herhalde

bütün ay boyunca azimle, kilo veren bütün arkedeşlerimi öpüyorum...
Tebrikler tebrikler tebrikler......
azim böcükleriniz eksik olmasın.

Kızlar harikasınız
Darısı bizlerin başına

Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık Hakkını helal et sende

yaşasınnnn.. bir listeye girebildim en azından

görüşemesek de seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…