Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 672369

Kislar artık kahvaltı fotograflarınız bunlar gibi olsun lütfen

Süpermiş yaaa
Zaten bunları hazırlarken insan yorulur sonrada yemeye kıyamaz ve otomatikman zayıflar

Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyormusunuz.??..

Evet canım kullanıyoruz ama işte yeni olduğundan herhalde bu kadar canı yanıyor Eminim yarına birşeyi kalmaz

Ceco, kilon tam olarak kaç.??

Canım benim şu anki tartım dijital olmadığından 99 la 98 arasında birşey gibi görünüyor ama 98e daha yakın diye 98 didim
Benim bir ara Ayşeninki gibi bir tane almam şart en azından yağdanmı gitti, sudanmı kastanmı görürüm

ablammm senn nettinn yaaaaa...bugun son günü demişsinn bi kür gibi bişiymiydii buu nettinn...geçmişde yazdıysan geçmişe dönimmm...çook da güzell kilolar vermişsinn masallahh...8 leri gördünn yedileride gör inşallahhh...çook sefindimm..bu arada sınavv telaşı başladı yine bende sende durumlarr nasılll??başladınmı çalışşmayaa??

evet dijital al bence de daha iyi onlar...

HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____

HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay

HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim :81::124:

tebrikk ederimm kızlarr

yenacığım ellerine sağlıkk

asu seninde eline sağlık her ne kadar spor yapmasamda 400 dakka yapan arkadaşlarımla gurur duydum anem parmak hesabı yaptım hemen kaç saat eder diye

nuhan seninde eline sağlık

puaçalar süperrr olmuş
sevgilinin yaptığda seni zora sokmuş ama şunu anadımki oda senin gibi görev aldıysa başka bişey düşünemiyo deekki aklında sadece sınava adepte olmuş ondan gönünü alır yarın iinşallah

yena fadimee evet geçen hafta kızkardeşiyle ilgili yazdı heralde onun için aldatan kadının işini ismini yazdı bende hemen sil seni zora sokar falan dedim sildi ama başka topiklerdede yazdıysa sanırım ondan oldu gelir inşallah
öle oldumu birdaha gelemiyomu kadınlar kul ne

asuuu annem biz uykusuzda kalıyoz gene kilo veremiyoz ne olcek bu halimizz

banuuuu geçmiş olsun atlattınız bakalımm inşallah yarına daha iyi olur

Son düzenleme:
Kızlar banada müsaade

Hazır cadı uyumuşken bende tilki uykusunada olsa yatayım
Hepinize hayırlı geceler ve tatlı rüyalar

ben geldim bebeklerimmmmmm

banyomu, manikürümü, saçlarımı yaptım oh mis gibi oldum.biyandan da kıkırdayarak beyaz ı izliyorum.
işim bitince gelip sizi görmek istedim tamda sayfayı açtım ve karsımda nuhan ın poğaçaları

sanırım ben açım

açım dediğim yazıının hemen yanına Gürkan Kubilaylı reklam gelmiş.pembe filesiyle Berrin hanımda..

sanırım bu bana işaret 2 bardak su içtim oturdum

neyseki Berrin de formuna girmiş onun adına sevindim

saat çok geç.... yarın sabah belki bir poğaca gönderirim.

Son düzenleme:
bende açıktım ama 1 bardak ayran doldurdum eşimde karşımda yulaflı kaymaklı bisküviiyi nescafeye batır batıra yiyooo ah be adaletsiz dünyaaaa

tebrikler kızlarrrrrr
AYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem

AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___

AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay
ay şu verilen kilolara bak hemde bir ayda
vallahi maaşallah...Yenammm seninde ellerine saglık
kızlarrrrrrr sizi kınıyorummm hhahahhahah:131:
ay sesli güldüm...hemde hepsini bir arada çıkarmışsınız
evet fadima abla sanırım nickini değiştirmek istemiş.kazenle biraz atışmışlar..
sonrada nick degişmiş ama üyeliği silinmiş..
umarım gelirde anlatır en dogrusunu
saat çok geç.... yarın sabah belki bir poğaca gönderirim.
cıxxx gönderme bana nuhancım haketmiyorum ben......
bende açıktım ama 1 bardak ayran doldurdum eşimde karşımda yulaflı kaymaklı bisküviiyi nescafeye batır batıra yiyooo ah be adaletsiz dünyaaaa

hahaah adaletin bu mu dünyaaaaa aynen topraaammm

Youppi girdim ilk 3e

Kilo veren veremeyen herkese tebrikler azim böcüklerimizi hiç kaybetmiyelim insallah!!!!

Xay'cim sagol tartinin bilgileri için türkiye'ye gelince arastircam bakalim :)

Banucum çok sükür kizin daha iyimis.

Gunaydinlarrr asagida gordugum gpkcecim hunaydin insanin kuccuk veledi olunca nasilda erken kalkito yaaa benimki hafta ici kalkmaz hafta sonu ben evdeyim ya 8 de ayakta uykum var ama nqpiym yaa bu arada kilo vrenleri spor yapanlari tebrik ediyorum liste yapanlara da kocamannn opucuk gonderiyorum ellerinize saglikkk ben cimcimeme kahvalti hazirlayayim hele

banycum insallah kurtarirsin bu gunu cimcimeyle op yerime gecsin biran once

Günaydın hatun kısmısı

Çok güzel ve her açıdan verimli haftasonu geçrimemiz dileğiyle muckkss..

Nuhancığım şimdi sana bişi soracağım çok önemli :))
Konu;neye göre kaçamak...
Şimdi ben bugün zeytinyağlı lahana sarması yapacağım ( ne çektik özlemden ) O kaçamakmı.? bana göre değil..
10 değil de 20 adet yersem kaçamak olur ama..
Sonracıma..Öğlen yemeği yerine yenen bir paket bisküvi kaçamakmı.? Bana göre değil..Algı olayı anladıınn :)))

Şaka şaka.. ben de artık o listede olmak istiyorum :) Nasıl olsa her hafta listede olurum...en azından liste görürüm :)

---

egedeniz,esra,nuhan,özlem ben de sizin döküm grıll tavanızdan aldım...
Dün bim'e uğradım fiyatı 40 lira..orda görünce hemen aldım hiç düşünmeden..Umarım çok dandik bişi çıkmaz...
2 yıl garantisi varmış..Markası -mehtap- cheef serisiymiş, yaaa..:) Tencereleri de 45 liraydı..

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum evet buğün hafta sonu ve herkes evinde dinleniyo ama malesef ben çalışıyorum (bende sürekli bu durumdan şikayetçi oluyorum dimi) neyse siz beni boşverin okuduğum kadarıyla keyifler yerinde aman öle olsun öpüldünüz kızlar
Nuhan ablacım neyse sonuç olarak ucuz atlatılmış yeni işin hayırlı olsun umarım sonuna kadar devam edersin ki ben böle olacağına eminim ablacım
Aynurum cücüşüm kıyamam sana dikkat et kendine kuzum biraz dinlen bu aralar çok yoruluyosun
Ayrıca saçına birazadan bakıcam ama mütiş olduğuna eminim güle güle kullan kuzum
Canım neyse bişey çıkmamış gelmiş geçmiş olsun diyelim ozaman
Deryacım valla benim o saatte dükkanı kapatma şansım yok malesef çünki işten çıkıp eve gidip yemek yemem 7,30 buluyo gerçi çok bişey yememeye gayret ediyorum o saatten sonra ama yemedende olmuyo işte hayırlısı diyelim kuzum
Eki Görüntüle 672234
artikim bu kadar becerebildim.... bi peynirli bi zeytinli yedim...ay nasil mutluyum..
Anam nuhan abla süper olmuş bunlar eline sağlık afiyet olsun ama yaramasın inşallah
Kızlar bütün sporcu arkadaşları tebrik ediyorum
Asuman abla eline koluna emeğine sağlık
Banu ablacım herşey yolundaymış çok şükür aman öle olsun inşallah bıcırık bugün daha iyi hisseder kendidinide senide yormaz

Kızlar tebrik ederim maşallahınız var valla
Yenam eline koluna emeğine sağlık

Eki Görüntüle 672369

Kislar artık kahvaltı fotograflarınız bunlar gibi olsun lütfen
Nuhan abla bunlar çok güzel gözüküyo ama bunları hazırladıktan sonra yemeye kıyamamki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…