- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyormusunuz.??..
Ceco, kilon tam olarak kaç.??
menümün bugün son günüydü yarın yeni listelerime başlıcam inşallah
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
peynirli ve 1 yumurtalı omlet
minik tulum peyniri
5 zeytin
ara
2 hac hurması
10 fındık
light sütlü tatlandırıcılı kahve
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
2 hac hurması
2 kaşık yoğurt
akşam
haşlanmış kuru fasulyeli salata
1 bardak ayran
ara
zencefilli kür 1 bardak
(gün içinde toplam 3 bardak içtim)
2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
Süpermiş yaaa
Zaten bunları hazırlarken insan yorulur sonrada yemeye kıyamaz ve otomatikman zayıflar
Evet canım kullanıyoruz ama işte yeni olduğundan herhalde bu kadar canı yanıyorEminim yarına birşeyi kalmaz
Canım benim şu anki tartım dijital olmadığından 99 la 98 arasında birşey gibi görünüyor ama 98e daha yakın diye 98 didim
Benim bir ara Ayşeninki gibi bir tane almam şarten azından yağdanmı gitti, sudanmı kastanmı görürüm
HAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____
HAFTANIN 2.si __________ - 2,9 kg. _____________ xay
HAFTANIN 3.sü __________ - 2,4 kg. ____ Gökçe_İremim:81: :124:
açım dediğim yazıının hemen yanına Gürkan Kubilaylı reklam gelmiş.pembe filesiyle Berrin hanımda..
sanırım bu bana işaret 2 bardak su içtim oturdum
neyseki Berrin de formuna girmiş onun adına sevindim
bende açıktım ama 1 bardak ayran doldurdum eşimde karşımda yulaflı kaymaklı bisküviiyi nescafeye batır batıra yiyooo ah be adaletsiz dünyaaaaaçım dediğim yazıının hemen yanına Gürkan Kubilaylı reklam gelmiş.pembe filesiyle Berrin hanımda..
sanırım bu bana işaret 2 bardak su içtim oturdum
neyseki Berrin de formuna girmiş onun adına sevindim
ay şu verilen kilolara bak hemde bir aydaAYIN 1.si _________ - 6 kg. __________ SahGizem
AYIN 2.si _________ - 5,8 kg. __________ eylül___
AYIN 3.sü ________ - 5 kg. ________________ xay
kızlarrrrrrr sizi kınıyorummm hhahahhahah:131:Kaçamak Şikosu-------------------------------gulma-------------------------:131::131::131::84::84::84:
Kaçamak Donbilisi -------------------------------egedeniz03-------------------------:131::131::84::84:
Kaçamak Tombulu -------------------------------clutch-------------------------:131::84:
ay sesli güldüm...hemde hepsini bir arada çıkarmışsınızne çabuk ekledin. neyse iyi oldu.. öbür haftanın kaçamak sayısı azltmış olduk böylece.. bakalım hafta sonu neler yicem.. ama pazar akşamına görümcemin paça yapacağını biliyorum... mmmm nefis yapar. bende severim böyle şeyleri...
cecoşum banum ..tekrar geçmiş olsun. benim büyük de 3,5 yaşında ameliyat olmuştu.. bademcik, geniz eti ve kulağına tüp takılmıştı.. hazır anestezi alırken sünnet de olsun dedik.. oldu. KBB servisinde PİPİİİİİİMMMMM diye ağlıyan tek vakadır herhalde
evet fadima abla sanırım nickini değiştirmek istemiş.kazenle biraz atışmışlar..Zor işler bunlar yaaa..Öffffff...
Niye uğraşıyorum ki bu kadar..Delimiyim neyim bilmiyorum....
-----
Kızlar fadimeyle ilgili bilginiz varmı.?
Şu an kullanıcı adı koltuktakımı...Farklı kullanıcı isimleriyle üyelik alıp sık sık nick değiştiriyormuş diye üyeliği iptal edilmiş....
ŞAşırdım okuyunca...ayrıca üzüldüm..
cıxxx gönderme bana nuhancımsaat çok geç.... yarın sabah belki bir poğaca gönderirim.
bende açıktım ama 1 bardak ayran doldurdum eşimde karşımda yulaflı kaymaklı bisküviiyi nescafeye batır batıra yiyooo ah be adaletsiz dünyaaaa
Nuhan ablacım neyse sonuç olarak ucuz atlatılmış yeni işin hayırlı olsun umarım sonuna kadar devam edersin ki ben böle olacağına eminim ablacımselam,
geldim... sakileştim mi? Hayır...
ben hiçbir toplantima geç kalmam... şu saate mail atacağım dersem atarım. Şu kadar sürede bu iş biter derim ve bitirim... ve benim böyle manyak olduğumu bu adam biliyor...
tam saat 14,10 da geldi.... ben sitenin girisinde leylek gibi bekledim yukariya çikip 3 dak daha kaybetmiyim diye...İlk lafı bugun hersey ters gidiyor....ve böyle tuhaf bir siritma..
bende cevap: senle konusmak istemiyorum... evden çikmadan önce ne kadar sorumsuz olduğunu böyle geç kalabilme olasılığı vardıysa, bunu düsünmesi gerektigini vs vs ona uzun bir mali yazdım.... hiç konuşasım yok. Sanırım uzun bir süre konuşmiyacağım. çünkü bu iş bizim için önemli....
Eh gelelim toplantıya, e tabi geçikme için biraz laf yedim... hiç kaldiramiyorum benya...sonuç olarak olumlu birsey var. 3aylik deneme sürecine başliyoruz. aylık çalısacağız el sıkıştık. Hiç sorunsuz 3 ayı atlatırsak bir yıllık sözleşme imzaliycağız...bu iş benim için çok önemli düzenli para girişi olcak ve rahatlıcağız...
neyse iş modum ile sizleri yordum... sahgizem ve xay sizleri özelikle tebrik ediyorum...
cecosum cadının iyi olmasına sevindim..simid gidip üstümü değistirip yüzümü yikiyim..
Aynurum cücüşüm kıyamam sana dikkat et kendine kuzum biraz dinlen bu aralar çok yoruluyosunyavrular nassınızz ? benden iyilik sağlık , bel ağrılarım 2 gündür dayanılır gibi değil maleseff
geçmişi okuyayım dedim , helak oldum haa, maşAllaahh çenemizeee
CECOŞŞ küçük cadının iyi olmasına sevindimm , tekrardan geçmiş olsunn
XAY , ŞAHGİZEM , GÖKÇE_İREMİM kızlar naptınız öyle yaaa, yardırmış gidiyorsunuz 2şer 2şer - 3er 3er maşAllaahhhh
Canım neyse bişey çıkmamış gelmiş geçmiş olsun diyelim ozamanKizlar ya anca girebildim kizim sagolsun migrenim tuttu dinlenemedim bilene.ya(( bugun dr gittim deeim ya bisey cikmadi sukur hormon testi yaptik ama dr bi ise yaramaz dedi adetin 2. Gunu gelmeliymisiz o yizden almadik ama asistan dr kadar lanet bisy yok ya sinir oldum ultrason icin dediler ki su ic sisir mesaneni neyse ictim bekle bekle bi sıkıstim sonra demesinler mi alttan ultrason.bakacagiz git mesaneyi bosalt hayde pkadar bosuna mi bekledim dedim kadin bana umrumdami dedi oldursem hafifletici sebebim var yani neyse bisey cikmadi neden boyle oluyp dedim bisey plaz dedi super tedavi yaniboyle gecti gunum
banucum cok gecmis olsun kuzucugunaa
ya kizlar nasil ikiser ucer gidiyo bu kilplar benim hep stabil gidiyo bize de soyleyin yaa nasil veriyonuz spora mi abaniyonuz anlamiyom:)) neyse tekrar girecegim kuzuyu yatirayim bi
Deryacım valla benim o saatte dükkanı kapatma şansım yok malesef çünki işten çıkıp eve gidip yemek yemem 7,30 buluyo gerçi çok bişey yememeye gayret ediyorum o saatten sonra ama yemedende olmuyo işte hayırlısı diyelim kuzumneyseki kötünün iyisini secip yapmissin bebegim :) yarmasin insallah bir grami bile. haklisin kizmakta ama takilma artik, sen herseyin üzerinden gelebilcek kadar basarilisin isinde ben %100 eminim buna
esracim zehracim nuhancim ve motive edici cümlelerini benden esirgemeyen fistiklar cok sagolun, iyiki varsiniz diyorum, zehracim inan ben ayse ablanin menüsünden daha farklisini yapmiyorum bebegim, tek yaptigim fark ben aksam yemeginden sonra ara ögün yapmiyorum.yani tam olarak söyle diyebilirim, aksam 18,30 dan sonra agzima kalori anlaminda hic birsey minicik birsey bile girmiyor. keske yaptigim özel birsey olsada sizede söyleyebilsem, sunu yapiyorum zayifliyorum diye, ben sadece sanirim cok katiyim,yemiycem dedigimde yada bugün sadece bunlari yicem dedigimde onlarin disinda birsey yemiyorum, bu haftaki kacamagi saymazsak ama oda tamamen moral cöküntüsü yüzündendi.henüz liste yayinlanmadi sanirim ama söyle bir göz attigimda feci zayiflamisik bu hafta topic olarak3 kiloyu geckin veren var süper vallahi.olucak bizden olucak.yaza fistik olucaz :)
banu melegin ameliyati olup kurtulmus, gözünüz aydin canim, böyle apar topar olmasi cok iyi olmus bence.
meyracim güzel bebegim,kaybettiklerimizin yoklugunu hicbirsey doldurmuycak bunu biliyoruz.ama üzülmemeye calis canim biliyorum demesi yapmasindan kolayama biz güclü kadinlariz , babalarimiz bu yas tutan kalplerimizi bilseydi eminim cok üzülürlerdi.belki üzüyoruzdurda haberimiz bile yoktur.
esim evdeydi bugün, paskalya tatili dolayisiyla.esim evdeyken ben daha cok yoruluyorum
Anam nuhan abla süper olmuş bunlar eline sağlık afiyet olsun ama yaramasın inşallahEki Görüntüle 672234
artikim bu kadar becerebildim.... bi peynirli bi zeytinli yedim...ay nasil mutluyum..
Kızlar bütün sporcu arkadaşları tebrik ediyorum[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]470dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]405dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]240dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]210dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]190dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]sahGizem[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]meyra_[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]tuba79s[/TD]
[TD]120dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]90dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]45dk.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Banu ablacım herşey yolundaymış çok şükür aman öle olsun inşallah bıcırık bugün daha iyi hisseder kendidinide senide yormazSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
Geberdim bugün yeminle yaa koşturmaktanSabah 6 buçuktan beri ayaktaydım tabi birde ameliyat sonrasında ne olucak stresi şükür tahmin ettiğimizden çok daha basit oldu herşey.
Büyük cimcime ameliyat olduğunda daha çok eziyet etmişti bana hatta 3 gün devamlı ağlayıp durmuştu.
Kücük cimcime hastanede hiç birşey içmek istemedi hatta doktor en son içmezse serum takmak zorunda kalacağım dedi ama Allahtan o ara eşimin kuzeni geldi ( kücük cimcime kanka diyor ona)
Zaten her genelene ağlamaya başlamıştı boğazım ağrıyor diye tabi kankasınada ağladı acıyor diyezar zor ikna etti onuda 4 - 5 kaşık meyveli puding yedi çeyrek bardakta su içtide doktor bizi saat 5 gibi saldı
Çocuk daha yolda bile başladı gülücükler atmaya kankasına
Tabi bu gece onu evine salmadık nöbetçi kanka hesabı
Hafif ateşi var ama en azından sıvı tüketmeye başladıilk iki gün yoğurt, puding, meyvesuyu, süt, su ve az da olsa dondurma hariçi herşey yasak. Tabi bizde canı istemesin diye yiyemiyoruz onun yanında.
Yemek düzeni namına bugün birşey kalmadı ancak o uyurken bir lokma simit yok iki cubuk krakerle falan hastanedeki zamanı geçirdik.
Akşamda eşimin Teyze kızı ve benim kızkardeşim geçmiş olsuna geldiler ve daha 1 saat önce gittiler
Kuzenlerini görünce kücük cimcime yattığı yerden kalkıp oyun oynadı tabi ara ara ağladık acıyor diye
Şükür çok çabuk atlattı sayılır ki yarına çok daha rahat olur diye tahmin ediyorum
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim yoklistede olmadığımdan olsa gerek
İnşallah haftaya çok daha az kişi listede olur
Bu arada seninde ellerine ve emeğine sağlıkHakkını helal et topikimizin güzel polisi
Kızlar tebrik ederim maşallahınız var vallaHAFTANIN 1.si __________ - 3,6 kg. ________ eylül____
Nuhan abla bunlar çok güzel gözüküyo ama bunları hazırladıktan sonra yemeye kıyamamki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?