Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayydın kızlar kahvaltımı yaptım 1 krep arası kaşar koydum şimdide yeşil çayımı içem lasly yapıcam

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum maşallah bugün herkes erkenci neyse kızlar benim diyet şu anda tam gaz devam ediyo valla bu konuda çok mutluyum bakalım hayırlısı öpüldünüz
Canım tekrar hoşgeldin ozaman yeğenin için başın sağolsun annenler içinde geçmiş olsun canım rabbim sabırlar vermesin bidaha yaşatmasın inşallah... Amiiiiinnnnn
Canım herşeyin hayırlısı hakkında eninde sonunda bi yer olcak ama hayırlısı olan olsun kuzum

Gününüz aydın olsun arkadaşlar..

Hos buldum ablacim evet uzun zaman oldu meleklerim iyi çok sukur
kotu seyler yasadim yegenimi kaybettik(ikizlerden biri) benim izine gittigim gunun bir gun oncesi de annemler kazayapti oyuzden yoktum sizler nasilsiiniz?

Hoşgeldin canım...MErak ettik seni umarım artık daha iyisindir...
KAybınız için başınız sağolsun..

Özlemciğim,keşke atmasaydın mayanı..Bir kaç mayalamada düzelirdi yada tülbente koyup süzme yoğurt yapıp öyle mayalasaydın...

Günaydınlar hepinize,

umarım hafif güzel bir gün geçiririz. ben yorgun ve hasta hissediyorum. hem regl hem bu geçmeyen soğukalgınlığımsı hastalık uyutmuyor. en iyisi bu hafta dinlenmek. spor yapamayacağım sanırım.

inşallah hayırlısı olur canım.

benim diyet iyi gidiyor. haftasonu dikkat edememiştim hastalıktan. dikkatli başladım haftaya bakalım...

aslında ben arada bir değiştirmek gerektiğini duymuştum ama Yena süzüp de olur diyor. ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum sayenizde :)

evet aslında arada değiştirmek gerekiyormuş ama yeni maya bulamadığında böyle de yapıyordu annem..Ordan hatırladım..:)

Sen neden hala iyileşemdin ki..Dikkat etmiyormusun.?

Dün nasıl geçti.? şakalanmadınız değilmi..Kahve içerken :)

ediyorum aslında canım, ne tam hastalandım ne iyileştim. kulağımda ağrı var biraz. bi de boğazım... geçmezse bikaç güne gidicem doktora.

şakalanmadık valla, çok anlamsız bir 1 nisandı yine yani :)
değişiklik oldu. bi de gidip gelirken yürüdüm, hareket oldu :)

sagolun dostlar sagolsun
daha 1,5 aylikti gorup koklayamadim bile
gurbetligin gozu kor olsun:'-(
canım başın sağolsun geçmiş olsun inşallah düzelirsin yaza az kaldı bak rejime devam kaç kilo oldun
ohh maşşallahh insan yeterki spor yapmak istesin bak ne güzel çözüm bulmuşun yürümeyi eşimde bende çok severiz helede ankara sokaklarında biz liseden arkadaşız sanki her sokakta anımız var gibi izne geldikce özellikle kızılayı dolanırız güleriz şurda beni ağaç etmiştin şu parkta oturmuştuk diyeee:))))))))))
Kızlar bana müsaade

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
nasılsınız banuu senin cadııı iyi oldu baya sanırım

neden uyumadıkiiii hastamı
Afiyet olsun
Bu hafta iyi başladın maşallah

aman asu iyide tartı 86 gösterdi valla sabah haftasonu dünde mevlitte tavuklu pilavvvv göçtüm yane
en azından sporumu yapayım toparlarmıyım kiiii hafta sonuna
şimdi tel geldi
yarın sınıfa patatesli börek ayran götürecem her hafta biri yapıyo bendeymiş sıra
sonra bi tel daha kermes varmış kek yaparım dedim yarın nidiceksem keki boşverde patatesli börekte ne güzel kokar şimdi

Kızlar günaydın yine melankolik bir günle aranızdayım. Içim sıkkın sabah kalktım form çayımı içtim daha kalhvaltı yapamadım canım istemiyor öğlen belki bişiler yerim. Dün bir nisandı şaka maka yoktu :) ama osym şaka gibi yapıp ygs sonuçlarını açıklamış. Benim de eh idare eder bi puan almışım bakalım ygs ye girenler vardı çocuklarımızdan onlar ne yaptılar inşallah istedikleri puanları almışlardır.

sabah erken kalktım yürüyüşümü yaptım.
gelip hemen sie yazayım sabahtan dedim ama zaten benden önce gelmiş genelde arkadaslarımmm

kızlar helal olsun valla
bende 45dk yürüdüm geldim evimi topladım yemegimi yaptım.
demek 6.30 da kalkıp eşini gönderdikten sonra uyumayınca hersey sabahtan yoluna giriyormus

Ne güzel erken başlamışsın güne. insan daha mutlu hissediyor böyle olunca. havalar da güzelleşince insanın hemen modu değişiyor :)

Ay maşallah ne güzel her işini halletmişin böle kadınlara hayranım ya ne güzel ögleden sonra sana kaldı

dün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.

herkese kucak dolusu merhabbaaa....

saatlerınalınması ıle bırlıkte artık 8:30da ders baslayacak. sabah kızı bakıcıya bırakıp okula yurumeyı planlıyorum... spor yapmazsam ben bu kılodan kurtulamayacağım....

adetım geçsın tatlı ıhtıyacınıda bır kenara bırakacağım...

ben kızımın şişko annesı olmayacağımmmmmmmmmmm...

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.... mutlu gun dılıyorum...

maşallahh maşallahhhh meryy kız erkencisinn maşallahh bütün işlerii halletmişsinnn günün devamıda böle enerjikk gitsinn inşş öpüyorum senii

Meryemcim maşallah yürüyüş yapmış erkenden devamı da gelsin inşallah
Esracım geçmiş olsun kendine iyi bak canım iş konusu da hayırlısıysa olsun inşallah
Nursena patatesi böreği kendin mi açacaksın acaba kermes de tehlikeli valla
Gerçi diyene bakın dün arkadaş köyden ıspanak toplamış verdi tazecik eşim tabii börek yap dedi yapacağım artık öğlen için de kızlara pizza yaptım pişiyor fırında kokuyu siz düşünün
Ben de kahvaltıda kaşarlı ve az sucuklu tost ve zeytin yedim

Sağol Asuman abla, hayırlısı bakalım.

Senin de bu kızlardan çektiğin

evde çocuklar olunca hepiniz yapmak zorundasınız gerçi. Allah sabırlar versin, direnebildiğin kadar diren ablacım.

Sağol Asuman abla, hayırlısı bakalım.

Senin de bu kızlardan çektiğin

evde çocuklar olunca hepiniz yapmak zorundasınız gerçi. Allah sabırlar versin, direnebildiğin kadar diren ablacım.

Yapmasan olmuyor yapınca yemesen de olmuyor
Azcık tdımlık yiyorum ne yaparsam yoksa kesin kilo alırım ömür boyu böyle olmak zorunda

dün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olur

Yapma Asuman abla deme ıspanaklı börek bayılırım valla afiyet olsun size ama yaramasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…