günayydın kızlar kahvaltımı yaptım 1 krep arası kaşar koydum şimdide yeşil çayımı içem lasly yapıcam
Canım tekrar hoşgeldin ozaman yeğenin için başın sağolsun annenler içinde geçmiş olsun canım rabbim sabırlar vermesin bidaha yaşatmasın inşallah... Amiiiiinnnnniyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.
uzun zaman oldu belki beni hatirlayaniniz olur beni ben unutmadim sizleri asuman abla,yena abla,ceco ve digerleri hepinizi ozledim tlfon dan pek yazamiyorum zor oluyor insallah tekrar devam etmek istiyorum kabul edersenizk
Canım herşeyin hayırlısı hakkında eninde sonunda bi yer olcak ama hayırlısı olan olsun kuzumBen geldimmm
Herkesle nasıllarYena, aynur, esra ve nuhan hoşgeldiniz
Ben bugün yemek açısından saçma sapan bir gün geçirdim. Düzensiz oldu yediklerim,görüşmem vardı malum. Sonra da eski işyerinden arkadaşımı gördüm, benim görüştüğüm firmadan ayrıldığı için eşyalarını felan almaya gelmiş, o da iş değiştirdi gene. Onunla yemek yedik, onun da kilo sorunu var, burger'dan koca hamburger, soğan halkası vs yedi ben yemedim tabisikineİş görüşmem normal geçti ama beni çalıştıracakları firma ingilizcenin çok iyi olmasını istiyomuş, dökümanlar vs herşey ingilizceymiş, olumlu ya da olumsuz geri dönün dedim, belki bir kere daha görüşmeye çağırabilirlermiş.
Dalga geçmeyin ama yarın gene görüşmem var, bugün bi mail geldi bi insna kaynakları firmasından, ilan yayınlamışlar bitane, benim de adresim onlarda varki bana da geldi mail, ben de cv'mi attım hemen aradılar, çalıştıkları bi telekom firması için eleman aranıyomuş, yarın levent'e gidicem ön görüşme için, firmayı sölemediler ama umarım görüşüp de olumsuz cevap aldığım bi friam değildir, eğer öyleyse boşuna gitmiş olucam çünkü olumsuz olunca 2. kez çağırmıyolar. Bugün de tüm günüm yolda geçti zaten
Hos buldum ablacim evet uzun zaman oldu meleklerim iyi çok sukur
kotu seyler yasadim yegenimi kaybettik(ikizlerden biri) benim izine gittigim gunun bir gun oncesi de annemler kazayapti oyuzden yoktum sizler nasilsiiniz?
Saol esracığım, valla yarınki ön görüşme, işte beni görecekler beğenirlerse cv'mi asıl çalışacağım şirketle paylaşacaklar, bakalım artık neresi için eleman arıyolar
Senin nasıl gidiyo diyet?
Yaa ben bi uzmanlık sorusu sorucam,süt kaynatıyorum da yoğurt yapıcam ama benim önceki yogurt kötü olduğu için mayasını attım, pınarın organik yogurdunu aldım onla mayalasam olur mu? Tadına baktım da gerçekten d eorganik olabilir çünkü hafif ekşi tadı
Saol esracığım, valla yarınki ön görüşme, işte beni görecekler beğenirlerse cv'mi asıl çalışacağım şirketle paylaşacaklar, bakalım artık neresi için eleman arıyolar
Senin nasıl gidiyo diyet?
Yaa ben bi uzmanlık sorusu sorucam,süt kaynatıyorum da yoğurt yapıcam ama benim önceki yogurt kötü olduğu için mayasını attım, pınarın organik yogurdunu aldım onla mayalasam olur mu? Tadına baktım da gerçekten d eorganik olabilir çünkü hafif ekşi tadı
Günaydınlar hepinize,
umarım hafif güzel bir gün geçiririz. ben yorgun ve hasta hissediyorum. hem regl hem bu geçmeyen soğukalgınlığımsı hastalık uyutmuyor. en iyisi bu hafta dinlenmek. spor yapamayacağım sanırım.
inşallah hayırlısı olur canım.
benim diyet iyi gidiyor. haftasonu dikkat edememiştim hastalıktan. dikkatli başladım haftaya bakalım...
aslında ben arada bir değiştirmek gerektiğini duymuştum ama Yena süzüp de olur diyor. ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum sayenizde :)
evet aslında arada değiştirmek gerekiyormuş ama yeni maya bulamadığında böyle de yapıyordu annem..Ordan hatırladım..:)
Sen neden hala iyileşemdin ki..Dikkat etmiyormusun.?
Dün nasıl geçti.? şakalanmadınız değilmi..Kahve içerken :)
canım başın sağolsun geçmiş olsun inşallah düzelirsin yaza az kaldı bak rejime devam kaç kilo oldunsagolun dostlar sagolsun
daha 1,5 aylikti gorup koklayamadim bile
gurbetligin gozu kor olsun:'-(
ohh maşşallahh insan yeterki spor yapmak istesin bak ne güzel çözüm bulmuşun yürümeyi eşimde bende çok severiz helede ankara sokaklarında biz liseden arkadaşız sanki her sokakta anımız var gibi izne geldikce özellikle kızılayı dolanırız güleriz şurda beni ağaç etmiştin şu parkta oturmuştuk diyeee:))))))))))Canim ben yaklasik iki aydir duzenli olmas da yuruyorum saglik sorunlarim vardi bir yandan da doktora gidiyorum yani onceleri cok az yuruyebiliyordum diger hastaliklar bir yana ayak agrisi beni olduruyordu ama sagligim icin topuklu suslu ayakkabilardan vazgectim,nereye gidersem gidiyim spor ayakkabi ve esofman yada rahat bir pantolon giyiyorum eger ev gezmesi falan varsa etegimi cantamda tasiyorum inan cok faydasi oldu bunun yurumeme yani yavas yavas artirdim ilk baslarda bir saatte yuridugum yolu simdi yarim saatte yuriyebiliyorum birde astim hastasiyim onun bile azaldigini dusunuyorum
nasılsınız banuu senin cadııı iyi oldu baya sanırımKızlar bana müsaade
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
neden uyumadıkiiii hastamıSelamün aleykümm....
günaydınn...
bugün bende erkenciyimm....hazırlandım az sonra yürüyüşe gidicem çıkmadan bi bakayım dedim.....
bütün geceyi ayakta geçirdik gene küçük cadı yüzünden....5 te yattım 6da kalktım bakalım akşama kadar nasıl dayınıcamm....
Afiyet olsun
Bu hafta iyi başladın maşallah
sabah erken kalktım yürüyüşümü yaptım.
gelip hemen sie yazayım sabahtan dedim ama zaten benden önce gelmiş genelde arkadaslarımmm
kızlar helal olsun valla
bende 45dk yürüdüm geldim evimi topladım yemegimi yaptım.
demek 6.30 da kalkıp eşini gönderdikten sonra uyumayınca hersey sabahtan yoluna giriyormus
gelip hemen sie yazayım sabahtan dedim ama zaten benden önce gelmiş genelde arkadaslarımmm
kızlar helal olsun valla
demek 6.30 da kalkıp eşini gönderdikten sonra uyumayınca hersey sabahtan yoluna giriyormus
kızlar helal olsun valla
Meryemcim maşallah yürüyüş yapmış erkenden devamı da gelsin inşallah
Esracım geçmiş olsun kendine iyi bak canım iş konusu da hayırlısıysa olsun inşallah
Nursena patatesi böreği kendin mi açacaksın acaba kermes de tehlikeli valla
Gerçi diyene bakın dün arkadaş köyden ıspanak toplamış verdi tazecik eşim tabii börek yap dedi yapacağım artık öğlen için de kızlara pizza yaptım pişiyor fırında kokuyu siz düşünün
Ben de kahvaltıda kaşarlı ve az sucuklu tost ve zeytin yedim
Sağol Asuman abla, hayırlısı bakalım.
Senin de bu kızlardan çektiğin
evde çocuklar olunca hepiniz yapmak zorundasınız gerçi. Allah sabırlar versin, direnebildiğin kadar diren ablacım.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olurdün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.
Meryemcim maşallah yürüyüş yapmış erkenden devamı da gelsin inşallah
Esracım geçmiş olsun kendine iyi bak canım iş konusu da hayırlısıysa olsun inşallah
Nursena patatesi böreği kendin mi açacaksın acaba kermes de tehlikeli valla
Gerçi diyene bakın dün arkadaş köyden ıspanak toplamış verdi tazecik eşim tabii börek yap dedi yapacağım artık öğlen için de kızlara pizza yaptım pişiyor fırında kokuyu siz düşünün
Ben de kahvaltıda kaşarlı ve az sucuklu tost ve zeytin yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?