- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olur
Yapma Asuman abla deme ıspanaklı börek bayılırım valla afiyet olsun size ama yaramasın inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olur
Yapma Asuman abla deme ıspanaklı börek bayılırım valla afiyet olsun size ama yaramasın inşallah
canim 28 yasindayim bekarim maratona mersinden katiliyorum :))
selam kızlarr , ben geldim
nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyi olsun , aynen devam işte , kendimi çok yorgun hissediyorum , biraz uyuyacağım ...
bende Mersinliyim canım ,mayısta 29 olacam, sen neresindensin MERSİNİMinn
kızlar ben karnıbahar sevmiyorum. ama şöyle bir tarif gördüm. tadı nasıl olur acaba?
Karnabahar Pizzası | Hafif Tarif
esracım geçmiş olsun canımGünaydınlar hepinize,
umarım hafif güzel bir gün geçiririz. ben yorgun ve hasta hissediyorum. hem regl hem bu geçmeyen soğukalgınlığımsı hastalık uyutmuyor. en iyisi bu hafta dinlenmek. spor yapamayacağım sanırım.
inşallah hayırlısı olur canım.
benim diyet iyi gidiyor. haftasonu dikkat edememiştim hastalıktan. dikkatli başladım haftaya bakalım...
aslında ben arada bir değiştirmek gerektiğini duymuştum ama Yena süzüp de olur diyor. ben de yeni bir şey öğrenmiş oldum sayenizde :)
hayırlıysa olsun inşaAllahdün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.
,ediyorum aslında canım, ne tam hastalandım ne iyileştim. kulağımda ağrı var biraz. bi de boğazım... geçmezse bikaç güne gidicem doktora.
şakalanmadık valla, çok anlamsız bir 1 nisandı yine yani :)
değişiklik oldu. bi de gidip gelirken yürüdüm, hareket oldu :)
Yapmasan olmuyor yapınca yemesen de olmuyor
Azcık tdımlık yiyorum ne yaparsam yoksa kesin kilo alırım ömür boyu böyle olmak zorunda
kızlar ben karnıbahar sevmiyorum. ama şöyle bir tarif gördüm. tadı nasıl olur acaba?
Karnabahar Pizzası | Hafif Tarif
merhaba canlarım..geçmişi okudum ama alıntılamadım...
okuduklarıma şaşırdım üzüldüm sonra herşey düzeldi inşallah diye düşünüyorum...burada herkesin yeri başka...sizler sayesinde kendimi azda olsa dizginliyorum...hepinizi seviyorum...
Cecoş kuzucuğuna çokkkk geçmiş olsun ben okuyana kadar yavrum iyileşti zaten ama çok sevindim oldu bitti daha iyi olmuş..düşününceye akadar aradan çıktı...
Esracım okudumda inşallah o iş hayırlısı ile olur yakın olması ayrı bir güzel..
Özlemcim iş görüşmelerinde yine sonunda olacak ve en güzeli olacak inşallah...
sizi özledim benihmalkarlığımı affedin...
kaç gündür bir telaş misafir temizlik derken ben yine hasta oldum..boğazım fena..ilaçlarımı içiyorum sabah zor kalktım yataktan hep yorgun moddayım...bahar havası beni çarptı hapşırmaktan bitkin düştün dün...
yediklerim akşamları dışında gün içinde çok fazla...köprüden önce son çıkış nisan ve mayıs ayı...inanın memlekete gitmeyi erteliyorum aldığım kilolardan dolayı...ama yeni bir motivasyon geldi bana...bekar görümcemin görüştüğü biri var eğer olursa 6 aya kalmaz düğün olacak ve ben yine şişko yenge olmak istemiyorum...:44:halsizliğim geçsin hemen yürüyüşe başlıcam..havalar ısındı nasılsa...
3meleğimvar hoşgeldin hatırladım seni...
geçmiş olsun bitanem....
kendine dikkat et.
isteyip azmettikten sonra olmicak bişey yok diimi canım, oyüzden iyi olur olmaz hemen başla o zaman canım tekrardan diyete:)
saol canım ben ne kadar dikkat etsemde bünyem zayıf...ve de yorulunca hemen faranjitim nüksediyor..neyse hamd olsun...
evet azmetmek lazım...pazara gidicem dedinya canım çekti taze taze pazar alışverişine bayılırım...ama hafta içi olunca yetişemiyorum iş çıkışı...
selamun alleyküm kızlaaarrr
yeni gelen arkadaş hoş gelmiş sefalar getirmiş .kaybınız için başınız sağolsun. kaza geçiren yakınlarınıza geçmiş olsun.
esracım geçmiş olsun canım
hayırlıysa olsun inşaAllah
Valla değişik bir tarif ama karnıbaharı sevmeyen böylede sevmez gibi
He ben üzerine sarımsaklı yoğurdu dökünce çok severim ama bu şekilde denemek lazımen azından sağlıklı ve insanın canı pizza istedimi nefsini körleyebilir
,
geçmiş olsun canım tekrar.
kulaklarım benimde ağrıyo 3-4gündür, bu kulak ağrısı mevsimsel galiba, 1-2kişide daha duydum çünkü kulak ağrısını.
karnıbaharı bende sevemedim gitti, ama en son çareyi bol kıymalı ve bol salçalı yaparakta buldum,
gerçekten kıymanın hatrına baya iyi gitti böyle.....
salçası az oluncada pek hoş olmuyo onuda farkettim birde.
banu gibi sarımsaklı yoğurtlada olabilir, birde yemeğin üzerine limon sıkıp dene bu da güzel.
kaç gündür bir telaş misafir temizlik derken ben yine hasta oldum..boğazım fena..ilaçlarımı içiyorum sabah zor kalktım yataktan hep yorgun moddayım...bahar havası beni çarptı hapşırmaktan bitkin düştün dün...
yediklerim akşamları dışında gün içinde çok fazla...köprüden önce son çıkış nisan ve mayıs ayı...inanın memlekete gitmeyi erteliyorum aldığım kilolardan dolayı...ama yeni bir motivasyon geldi bana...bekar görümcemin görüştüğü biri var eğer olursa 6 aya kalmaz düğün olacak ve ben yine şişko yenge olmak istemiyorum...:44:halsizliğim geçsin hemen yürüyüşe başlıcam..havalar ısındı nasılsa...
okuduklarıma şaşırdım üzüldüm sonra herşey düzeldi inşallah diye düşünüyorum...burada herkesin yeri başka...sizler sayesinde kendimi azda olsa dizginliyorum...hepinizi seviyorum...
Cecoş kuzucuğuna çokkkk geçmiş olsun ben okuyana kadar yavrum iyileşti zaten ama çok sevindim oldu bitti daha iyi olmuş..düşününceye akadar aradan çıktı...
3meleğimvar hoşgeldin hatırladım seni...başınız saolsun
Canım çok teşekkür ederim
Görümcenede Rabbim hayırlısıysa tamamını erdirsinİnşallah sende 6 ay içinde çok güzel kilolar verip fıstık gibi bir yenge olarak salonda salınacaksın
Bizimde amcaoğlu biriyle görüşüyormuşonlarında olursa Ramazan girmeden büyük ihtimalle nikahları olur Aslında Ramazan sonrasında olsa çok daha süper olurdu ama bakalım nasılsa daha istemeye bile gitmediler
Düğün olmaz ama kına geceside düğünden farksız oluyorbende o güne kadar en azından bir 10 kilo verebilirsem süper olur inşallah ikimizde süper kilolar verip millete helalllllllllllll dedirtiriz
Sağol Asuman ablacım düşünmen bile yeterGel beklerim canım ben yemeyeceğim kendime az ıspanak ayırıp kavurup yumurta kırıp yerim diye planlıyorum
Valla çok güzel olurdu ama şimdilik kalsın kuzumteşekkürler Zehracım.
beraber gidelim olmadı Asuman ablaya, yiriz de yiriz :)
ŞAKA ŞAKA
3meleğimvar hoşgeldin hatırladım seni...başınız saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?