Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr , ben geldim

nasılsınız ? benden iyilik diyeyim iyi olsun , aynen devam işte , kendimi çok yorgun hissediyorum , biraz uyuyacağım ...

canim 28 yasindayim bekarim maratona mersinden katiliyorum :))

bende Mersinliyim canım ,mayısta 29 olacam, sen neresindensin MERSİNİMinn

kızlar ben karnıbahar sevmiyorum. ama şöyle bir tarif gördüm. tadı nasıl olur acaba?

Karnabahar Pizzası | Hafif Tarif

Valla değişik bir tarif ama karnıbaharı sevmeyen böylede sevmez gibi
He ben üzerine sarımsaklı yoğurdu dökünce çok severim ama bu şekilde denemek lazım en azından sağlıklı ve insanın canı pizza istedimi nefsini körleyebilir

selamun alleyküm kızlaaarrr
yeni gelen arkadaş hoş gelmiş sefalar getirmiş .kaybınız için başınız sağolsun. kaza geçiren yakınlarınıza geçmiş olsun.

esracım geçmiş olsun canım

dün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.
hayırlıysa olsun inşaAllah

,

geçmiş olsun canım tekrar.

kulaklarım benimde ağrıyo 3-4gündür, bu kulak ağrısı mevsimsel galiba, 1-2kişide daha duydum çünkü kulak ağrısını.

Yapmasan olmuyor yapınca yemesen de olmuyor
Azcık tdımlık yiyorum ne yaparsam yoksa kesin kilo alırım ömür boyu böyle olmak zorunda

ne senle, ne de sensiz diyorsuuuuun:)

kızlar ben karnıbahar sevmiyorum. ama şöyle bir tarif gördüm. tadı nasıl olur acaba?

Karnabahar Pizzası | Hafif Tarif

karnıbaharı bende sevemedim gitti, ama en son çareyi bol kıymalı ve bol salçalı yaparakta buldum,
gerçekten kıymanın hatrına baya iyi gitti böyle.....
salçası az oluncada pek hoş olmuyo onuda farkettim birde.

banu gibi sarımsaklı yoğurtlada olabilir, birde yemeğin üzerine limon sıkıp dene bu da güzel.

bugün salı ve yine pazar var bugün
gideceğim pazara.

xayyyy sendemi kuzuuuum?
sendemi brütüs???

merhaba canlarım..geçmişi okudum ama alıntılamadım...

okuduklarıma şaşırdım üzüldüm sonra herşey düzeldi inşallah diye düşünüyorum...burada herkesin yeri başka...sizler sayesinde kendimi azda olsa dizginliyorum...hepinizi seviyorum...

Cecoş kuzucuğuna çokkkk geçmiş olsun ben okuyana kadar yavrum iyileşti zaten ama çok sevindim oldu bitti daha iyi olmuş..düşününceye akadar aradan çıktı...

Esracım okudumda inşallah o iş hayırlısı ile olur yakın olması ayrı bir güzel..

Özlemcim iş görüşmelerinde yine sonunda olacak ve en güzeli olacak inşallah...

sizi özledim benihmalkarlığımı affedin...

kaç gündür bir telaş misafir temizlik derken ben yine hasta oldum..boğazım fena..ilaçlarımı içiyorum sabah zor kalktım yataktan hep yorgun moddayım...bahar havası beni çarptı hapşırmaktan bitkin düştün dün...

yediklerim akşamları dışında gün içinde çok fazla...köprüden önce son çıkış nisan ve mayıs ayı...inanın memlekete gitmeyi erteliyorum aldığım kilolardan dolayı...ama yeni bir motivasyon geldi bana...bekar görümcemin görüştüğü biri var eğer olursa 6 aya kalmaz düğün olacak ve ben yine şişko yenge olmak istemiyorum...:44:halsizliğim geçsin hemen yürüyüşe başlıcam..havalar ısındı nasılsa...

3meleğimvar hoşgeldin hatırladım seni...başınız saolsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun bitanem....
kendine dikkat et.

isteyip azmettikten sonra olmicak bişey yok diimi canım, oyüzden iyi olur olmaz hemen başla o zaman canım tekrardan diyete:)

geçmiş olsun bitanem....
kendine dikkat et.

isteyip azmettikten sonra olmicak bişey yok diimi canım, oyüzden iyi olur olmaz hemen başla o zaman canım tekrardan diyete:)

saol canım ben ne kadar dikkat etsemde bünyem zayıf...ve de yorulunca hemen faranjitim nüksediyor..neyse hamd olsun...

evet azmetmek lazım...pazara gidicem dedinya canım çekti taze taze pazar alışverişine bayılırım...ama hafta içi olunca yetişemiyorum iş çıkışı...

kızlar bende çıkayım; şimdi dışarı çıkıp bi yere uğricam, sonra ordanda pazara geçicem, ancak olur.
herkesi öptüm, görüşürüz.

anlıyorum canım seni.....

evet pazarı bende seviyorum:)
kolay gelsin işlerin canııım, öpüyorum

çok sağol Dafi abla. hayırlısı inşallah.

evet sağlıklı bir alternatif, çocuklar da kandırılabilir pizzaymış gibi :)
denemek lazım en iyisi.

aslında boğazımdaki de, kulağımdaki de ağrı gibi değil de şişlik gibi bir rahatsızlık. bugün daha iyi dünden. inşallah tammaen geçer.
sana da geçmiş olsun canım, umarım çabucak geçer seninki de.

ben karnıbaharın kokusunu sevmiyorum, o yüzden tadını bilmiyorum desem yeridir. sarımsak yiyemiyorum artık ama yoğurtla güzel olur belki. kıymayı da sulu yemekte tercih etmiyorum. ne çok yemek seçiyomuşum ben meğersem :)

Sağol Nevincim. hayırlısı hakkımızda.
çok sevindim motivasyonuna kavuşmana. günler uzayınca insan daha da istekli oluyor. olursa o düğüne olmazsa başka düğüne fıstık gibi olacaksın bence. çok güzel kararlar almışsın canım, tebrik ederim.

Canım çok teşekkür ederim
Görümcenede Rabbim hayırlısıysa tamamını erdirsin İnşallah sende 6 ay içinde çok güzel kilolar verip fıstık gibi bir yenge olarak salonda salınacaksın

Bizimde amcaoğlu biriyle görüşüyormuş onlarında olursa Ramazan girmeden büyük ihtimalle nikahları olur Aslında Ramazan sonrasında olsa çok daha süper olurdu ama bakalım nasılsa daha istemeye bile gitmediler
Düğün olmaz ama kına geceside düğünden farksız oluyor bende o güne kadar en azından bir 10 kilo verebilirsem süper olur inşallah ikimizde süper kilolar verip millete helalllllllllllll dedirtiriz

selamlar tontoncuklarım nasılsınız geçmişi okumadan selam vereyim dedim ... sabahki menümüde yazayım yeşil çay 1 haş. yumurta 1/2 kib.kutusu peynir domates +yeşillik .....

inşallah kararlar daim olur canım

inşallah canımyaa senden daha umutluyum Allahın izniyle bu işi başarıcaz...

selamm ben geldimmmmmmmmm ay işler bi yoğun bi yoğun sıyıracam kafayı en sonunda

3meleğimvar hoş geldin cnm hatırladım sseni:) başın sağolsun ayrıca çok üzüldüm Allah sabır versin

banuuu kızcen nasıl oldu iyimi bugün biraz daha

dafi ablam yaa sen gölhisarı nerden biliyonnn:) bu Gölhisar burdur Gölhisar demi. ayrıca bende çörek otu kahvesi almıştım ama içemedim sevememiştim tadını burda her derde deva diyolar şeker kolestrol düşürür fln ama zayıflatmayı dememişlerdi heç

Gel beklerim canım ben yemeyeceğim kendime az ıspanak ayırıp kavurup yumurta kırıp yerim diye planlıyorum
Sağol Asuman ablacım düşünmen bile yeter
teşekkürler Zehracım.

beraber gidelim olmadı Asuman ablaya, yiriz de yiriz :)
ŞAKA ŞAKA
Valla çok güzel olurdu ama şimdilik kalsın kuzum

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

ablalarıııııım :2::2:

iki gündür bi baş ağrısı musallat oldu , o kadar ilaç içtim kahve içtim bana mısın demedi üstelik yarın sınavım var beniiim

bu baş ağrısıyla hiç birşey yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…