Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar hepinize merhaba demek istiyorum uzun zaman önce burada yazıyordum fakat çeşitli sebeplerden yazmayı bıraktım ama okumaya ara ara devam ettim kilo sorunu artınca hem daha düzenli yazmaya hem de paylaştıklarınızla bende kendime bir yön çizmeye karar verdim üstelik güzel arkadaşlıklarınıza da imrendim doğrusu beni de paylaşımlarınıza dostluğunuza kabul ederseniz sevinirim

pıtırcığım geçmiş olsunn , belki diyet kaynaklı olabilir , çok sıkma kendini bu aralar, zaten yaşın küçük azcık dikkat etsen çatır çatır gider o pis kilolar , dikkat et kendine , öpüyorumm

hoşgeldin canım aramızaa, azmin daim olsun inşAllah

Moralim çok bozuk ablalarım kardeşlerim doktorddan gelmişim sadece 600 gr vermişim :2:

tatlım moralini bozmak yok , 600 gram vermişsin , en azından gidiyo kilolar yavaş yavaş , hem biz bu kiloları 3-5 günde almadıkki hemencecik gitsin , yavaş yavaş aldık yavaş yavaş gönderirizz ,sıkma canını 600 gramlar birleşir zamanla , bi bakmışın hepsi gitmişlerr

Geçmiş olsun pıtırcık dikkat et kendine biraz yat dinlen inşallah geçer sınava kadar toparlarsın kendini sınavında başarılar canım
Ozaman tekrar hoşgeldin aramıza canım gazan mübarek olsun
Moralim çok bozuk ablalarım kardeşlerim doktorddan gelmişim sadece 600 gr vermişim :2:
Sıkma canını tatlım bak yavaş yavaşta olsa veriyosun sonuçta önemli olanda bu zaten

Bir hafta kadar gecikti adetim ama onunda arkasına sığınmak istemiyrum :2:
Ne biliyim canım sıkıldı öyle ya sizinde canınızı sıkmayayım boşu boşuna saolun desteğiniz için ya cidden

Ne biliyim canım sıkıldı öyle ya sizinde canınızı sıkmayayım boşu boşuna saolun desteğiniz için ya cidden

adetinden olabilir canım , sıkma canını pozitif düşün , zihnine "ZAYIFLIYORUM" emrini ver , bizler burada birbirimize destek için varız )

Aynur gerekeni sölemiş zaten kuzum doğru ki adetten olma ihtimali çok yüksek sıkma canını o kilolar gidecek

pırıl pırıl bir ev harcanmış bir hayatın göstergesidir ....

adetinden olabilir canım , sıkma canını pozitif düşün , zihnine "ZAYIFLIYORUM" emrini ver , bizler burada birbirimize destek için varız )

Aynur gerekeni sölemiş zaten kuzum doğru ki adetten olma ihtimali çok yüksek sıkma canını o kilolar gidecek

Tamam sıkmıyorum artık canımı vereceğim ya başka yolu yok, sınavıma çalışayım akşam yürüme bandındayım

slmmm kızlarr sabahh geldimmm okudum okudum bişi yazamadan geri çıkdımm...BENNN ANKARADAYIMMMM....ivitttt pazar akşamı ani bikararla koyulduk ankara yollarınaa..bilenler bilirr gecen ay alt kattaki eltimm doğum yapmıştıı onunllaydımm hepp..şimdide ankaradakii eltimm şimdide onun yanındayımmmm...2 gün oldu canım sıkıldıı bayaa..allahdan eşimde geldii..kıyamam yanlız göndermem dedi o olmasa ben daha kötü olurdumm..evlendim evleneli ilk defa geldimm..gecen ay kızımız olmuşdu şimdide oğlumuzz ÖMERR..

Selam kizlarrrrr <3 Bugün nihayet burda okul acildida biraz kendime geldim. Yoksa esimin ailesiyle ev arasi mekik dokumaktan kafayi yicektim :) bugün okula gittim burda yumurta bayrami var cikolata dagittilar hemde en sevdigimdennnnnn Mmmh. Ama telas yok nazikce reddettim. Söyle bi 30 kilo vereyim lüpleticem :) bu arada 93.2 olmusum. Ciglik attim gorunce hahaha. Hicbisey yemiyordum cogunuz bilir. kilo vermem durunca soylediklerinizi dinledim ve Salataya yuklendim tahil ekmekleriyle gun gecirdim. Simdide sicak süt yaptim kendime. Cok severimde sütü :) karnim tika basa gidim ac degilim ve massallah tam gaz devam modundayim. Tam vaygececek gibi olunca aciyorum zayiflayan kizlarin fotograflarina bakiyorum. Onlar kadar olamayacakmiyim yahuu. Birazdanda annemi ararim 2 saat rahat konusuruz :) kilo vermek neysede bu radyasyonla basim dertte vallaha ihihih :) Opuyorum cok cok cok :*

hoş geldin aramıza burada herkese yer var :)

moralini bozma vücut önce sıkıyor nedense sonra kendini bırakıyor azar azar veriyosun bende gramla verenlerdenim ama ipin ucu kaçmamalı :)

oo bebişler arka arkaya geliyor desenize Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin :)

merhaba kızlar

2 gündür çok yoğun iş faslı geçirdim hem ay sonu hem ayın başı olunca herşey üstüste başım kazan gibi yeni eleman almıştım kaçtı .... 2 kişi idare ediceğiz diye uğraşıyoruz sezon başı ha bismillah bakalım.

diyetim iyi gidiyor regl olmama rağmen kg kaybı var demek ki verdim :)

Allahım hayal ama en kısa sürede 20 kg veririrm inşallah ( amin)

buralar çok sessiz kendi kendime konuşup yazıyor gibiyim

tebrik ederim canım, doğru yoldasın

neden olamayacakmışsınkii , alasını bile olursun , aynen devammm ....)

Son düzenleme:

Sessizligi bozayim o zamannn :) Yavas yavas o kilocuklarin hepsi gidicek. Oooh sonrada ilk isimiz daracik bir kot ve beyaz bir bady giymek olucak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…