Sessizligi bozayim o zamannn :) Yavas yavas o kilocuklarin hepsi gidicek. Oooh sonrada ilk isimiz daracik bir kot ve beyaz bir bady giymek olucak :)))
aynurum nasılsın örtmenim?
oo bebişler arka arkaya geliyor desenize Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin :)
inşallahh arkadaşımm inşallahh o 20 kiloo hayal değil gerçek olurrr..burda bi çok arkadaş o hayali gerçekleştirdii inşallah sende onlardan olursunn...merhaba kızlar
2 gündür çok yoğun iş faslı geçirdim hem ay sonu hem ayın başı olunca herşey üstüste başım kazan gibi yeni eleman almıştım kaçtı ....2 kişi idare ediceğiz diye uğraşıyoruz sezon başı ha bismillah bakalım.
diyetim iyi gidiyor regl olmama rağmen kg kaybı var demek ki verdim :)
Allahım hayal ama en kısa sürede 20 kg veririrm inşallah ( amin)
buralar çok sessiz kendi kendime konuşup yazıyor gibiyim
iyiyim Yasemincim , sen nasılsın canımm ?
saol örtmenim iyiyim :) eşim gelcek az sonra mutfağa girmem lazım iş kadınını kovup evin hanımını çağırcam birazdan öptüm canımmm :**
bende mutfaktayım şuanda , pcyi buraya masanın üstüne koydum ,eşimde içerde 2.80 yatıyoo)
ben ev hanımı moduna erken girdim bugün , öğleden sonra dersim yoktuuuu)
canımsın verirsin Allahın izniyle en kısa zamanda 20 kiloyu , sen yeterki isteee !!!
İyi akşamlar
Öğlen kızım gittikten sonra arkadaşa kahve içmeye gittim dönüşte marketten azcık sebze felan aldım eve geldim kardeşim aradı
Minik tombik yeğenle beraber geldiler bir saat kadar oturduk sonra gitti
Yarın da öbür kardeşime gidecekler sabah annemlerle beraber beni de çağırdılar tabii
Yürüyüş yapamadım bugün zaten dinlenmeye ihtiyacım vardı
Yarın gidersem yürümem zor olur yine bakalım kararsızım gidip gitmeme konusunda
asum sen annengile gidince sofralar kuruluyor demiiii cıslar çok oluyorr(
Evdeki gibi olmuyor haliyle canım gerçi evde de var cıslar ama neyse
Yarın kardeşime gidilecek bir de kahvaltı çok cıs olmaz yapma bişey dedim zaten küçük çocuğu da var
Ama ben üşeniyorum gitmeye nedense uykum var sabah erken kalkma fikri hoşuma gitmiyor
Eğer gitmezsem öğleden sonra bana gelebilirler topluca o zaman benim yapmam lazım cısları
merhaba canlarım..geçmişi okudum ama alıntılamadım...
okuduklarıma şaşırdım üzüldüm sonra herşey düzeldi inşallah diye düşünüyorum...burada herkesin yeri başka...sizler sayesinde kendimi azda olsa dizginliyorum...hepinizi seviyorum...
Cecoş kuzucuğuna çokkkk geçmiş olsun ben okuyana kadar yavrum iyileşti zaten ama çok sevindim oldu bitti daha iyi olmuş..düşününceye akadar aradan çıktı...
Esracım okudumda inşallah o iş hayırlısı ile olur yakın olması ayrı bir güzel..
Özlemcim iş görüşmelerinde yine sonunda olacak ve en güzeli olacak inşallah...
sizi özledim benihmalkarlığımı affedin...
kaç gündür bir telaş misafir temizlik derken ben yine hasta oldum..boğazım fena..ilaçlarımı içiyorum sabah zor kalktım yataktan hep yorgun moddayım...bahar havası beni çarptı hapşırmaktan bitkin düştün dün...
yediklerim akşamları dışında gün içinde çok fazla...köprüden önce son çıkış nisan ve mayıs ayı...inanın memlekete gitmeyi erteliyorum aldığım kilolardan dolayı...ama yeni bir motivasyon geldi bana...bekar görümcemin görüştüğü biri var eğer olursa 6 aya kalmaz düğün olacak ve ben yine şişko yenge olmak istemiyorum...:44:halsizliğim geçsin hemen yürüyüşe başlıcam..havalar ısındı nasılsa...
3meleğimvar hoşgeldin hatırladım seni...başınız saolsun
dün buluştuğum arkadaşımın ofiste bi avukat işten ayrılıyormuş. onun yeri için konuşayım bi senin adına dedi. eve de çok yakın, 10 dakika. inşallah hayırlıysa olur.
Gününüz aydın olsun arkadaşlar..
Hoşgeldin canım...MErak ettik seni umarım artık daha iyisindir...
KAybınız için başınız sağolsun..
Özlemciğim,keşke atmasaydın mayanı..Bir kaç mayalamada düzelirdi yada tülbente koyup süzme yoğurt yapıp öyle mayalasaydın...
kızlar ben karnıbahar sevmiyorum. ama şöyle bir tarif gördüm. tadı nasıl olur acaba?
Karnabahar Pizzası | Hafif Tarif
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr içinizde izmir karşıyakada oturan var mı??
yok canım hasta değil çok şükür bitane daha dişimiz geldi şimdilik rahatladık oyüzden...neden uyumadıkiiii hastamı
hoşgeldinn...Arkadaşlar hepinize merhaba demek istiyorum uzun zaman önce burada yazıyordum fakat çeşitli sebeplerden yazmayı bıraktım ama okumaya ara ara devam ettim kilo sorunu artınca hem daha düzenli yazmaya hem de paylaştıklarınızla bende kendime bir yön çizmeye karar verdim üstelik güzel arkadaşlıklarınıza da imrendim doğrusu beni de paylaşımlarınıza dostluğunuza kabul ederseniz sevinirim
ablalarıııııım :2::2:
iki gündür bi baş ağrısı musallat oldu , o kadar ilaç içtim kahve içtim bana mısın demedi üstelik yarın sınavım var beniiim
bu baş ağrısıyla hiç birşey yapamıcam
yolcu bu çocukların yaptıklarına akıl sır ermiyo cadı ya bakk allahım yaaa nerden aklına gelirben geldimmm....bugün güzel geçti...akşam kardeşim gelmişti..üsküdarda işi varmış...çoluk çocuk beraber gittik....hava çok güzeldi...sahilde biraz oturduk...ordan natilusa geçtik birazda orda gezdik alışveriş falan yaptık...günüm hareketli yorucu ama güzel geçti... hatta esracım üsküdardayken sanada yazsam sahile gelirmisin falan diye düşündüm ama kocam topa koyar beni diye vazgeçtim..:26:
yok canım hasta değil çok şükür bitane daha dişimiz geldi şimdilik rahatladık oyüzden...ama dün gece oynayası vardı hep dört döndü evin içinde odaların kapılarını falan hep kapattım olurda ben uykuya dalarsam kırıp dökmesin ortalığı diye...ama dağıtacak bişey bulamayınca ayakkabılıktan babasının ayakkabısını alıp ablasının baş ucuna koymuşş... geziniyodu sesini takip ediyodum ama ayakkabı aldığını farketmedim sonra yanıma geldi oynadık ettik..masal okudum falan sabah beş gibi pes etti artık yamyam..
he sabah babası ayakkabıyı göremeyince heralde akşam içeri almadım komşununkiyle karıştı heralde diye düşünüp diğer ayakkabıyı giyip gitmiş...akşam geldi benim ayakkabılarım kayboldu yaww diyoo...gündüz yoğunluktan konuşamadık hiç....ay ne güldüm dedimki senin ayakkabılar dün gece büyük kızımla uyumuşlar...sonra onunda jeton düştü tabii...baya güldük yani...ama az işim vardı zaten bide yeni yıkanmış çarşafları tekrar yıkayacğım...
hoşgeldinn...
geçmiş olsun canımmm...bence yat dinlen sınavı çok düşünüyosan ondanda geçmiyodur...
esracım iş için hayırlısı olur inş canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?