evet canımmmmm ççok güzel oldu ama fazla dayanamadım ögle uykusuna:)Ne güzel erken başlamışsın güne. insan daha mutlu hissediyor böyle olunca. havalar da güzelleşince insanın hemen modu değişiyor :)
evet canım tüm ögleden sonramı cok faydalı degerlendirdimAy maşallahne güzel her işini halletmişin böle kadınlara hayranım ya ne güzel ögleden sonra sana kaldı
pek enerjik olmadım güünün devamında ama ilk günden olmaz tabimaşallahh maşallahhhh meryy kız erkencisinn maşallahh bütün işlerii halletmişsinnn günün devamıda böle enerjikk gitsinn inşş öpüyorum senii
Neyy süzme yoğurt muu. Yenacığım ben çok cahilim bu konularda, nasıl süzme yoğurt yapıcam??? Gerçi attım ben onu, organik yoğurtla mayaladım
iyi geceler cücüşümmmmm bende seni muahhhhiyi geceler kızlarr , öpüyorum herkesi))
ayyy bi yoruldum ki sormayın belim koptu alışveriş yaptım eve gel yerleştir parka götürdüm kızları sonra ödev yaptır yemeklerini yedir
kızın okuluna kakaolu toplar yaptım minik kek kağıtlarına koydum elleriyle yemesinler diyee 2 kilo 12 yufkadanda patatesli börek sardımm anam yarın pişicek 9 a okula yetişecek inşallah yetişir öldüm valla büyük uyudu küçükte tepemde hala bende uyusam iyi olucak valla xay bugün fazla uğramadı
nuhanda uğramıyor aa nuhan normal insan kilona erdin bizi unuttunmuuu((((
dafiiiii dön artık diyet moduna girr sennn artıkk
evet canımmmmm ççok güzel oldu ama fazla dayanamadım ögle uykusuna:)
bünye 8 9 saatten az uyumaya alısık degil ki:)
evet canım tüm ögleden sonramı cok faydalı degerlendirdim
yatagımı actım geri uyudum
pek enerjik olmadım güünün devamında ama ilk günden olmaz tabi
zaman lazım sanırım.1:
özlemcim benmde bu sefer yogurdum cok kötü oldu
böle pelte pelte agzıma gelıyor kalıp gibi tutmadı nedense
benm süzme yogurt bile kurtarmaz diye düşünüyorum.
organik yogurtla mayalayınca nasıl oldu?güzelmi..
birde stünü örtünce kaç saat beklıyorsun öle sen canm?
iyi geceler cücüşümmmmm bende seni muahhhh
ayy nursenammm sen anlattın ben yoruldum maaşallah bacım sana
bence de uyumalısın sana yeter bugün ki sarfettigim efor
azcık tuz at kaynat çoksa yoğurt çökelek olur:)))))))
mutfakta çağreler tükenmezzhayalimdeki yemekler: Çökelek Nasıl Yapilir burdanda bakabilirsin
2,5kg var bakayım hemen becerirsem yapayım.
senin gibi hamarat hemşomda tabi care tkenmezzzz..
bu arada sana da sorayım sütü mayaladıktan sonra üzeri örtülü kaç saat bekleteyim?
2.5kglık kaplarda
sıcak havalarda 4-5 saat yeter ama yazın ekşir yoksa
kışın biraz daha fazla bekletiyorum mutfakta klima yok spğuk oluyo çünkiii
bak siz 2 kişilik ailesiniz öle çok mayalama 1 er kiloluk kavanozlar varya ona koy sütleri kaynayınca onda mayala hepsini bi leğenin içine yerleştir kavanozları sonra kapaklarını kapat üzerini ört mayalansın açma ağzını hi sonra dolaba kaldır yedikçe aç kavvanoz hem sulanmaz hemde yoğurdun bozulmadan 10 gün dursa konserve gibi ekşimiyooo nursena tavsyesi( şefin tavsiyesi gibim oldu)
aslında boğazımdaki de, kulağımdaki de ağrı gibi değil de şişlik gibi bir rahatsızlık. bugün daha iyi dünden. inşallah tammaen geçer.
sana da geçmiş olsun canım, umarım çabucak geçer seninki de.
ben karnıbaharın kokusunu sevmiyorum, o yüzden tadını bilmiyorum desem yeridir. sarımsak yiyemiyorum artık ama yoğurtla güzel olur belki. kıymayı da sulu yemekte tercih etmiyorum. ne çok yemek seçiyomuşum ben meğersem :)
ablalarıııııım :2::2:
iki gündür bi baş ağrısı musallat oldu , o kadar ilaç içtim kahve içtim bana mısın demedi üstelik yarın sınavım var beniiim
bu baş ağrısıyla hiç birşey yapamıcam
en iyisi senin gitmen o zaman az hasarla atlatılır
uyku deme kuzum ya hafta sonu kardeşimi konyaya gönderme telaşından uyku muyku yok birde hergün ben 5,25 de ayaktayım akşamda eh işte eşim zaten en erken 8,30-9 arası geliyor yemek v.s toplama yattım ettim diyesiye tavuk gibi en geç 11 -11,30 da yatıyorum yani yetmiyor anlıycağın ama Allah başka dert vermesin :)
Geçmiş olsun canım.
İyi dileklerin için saol canım, malesef istediklerim olmuyo istemediğim olucak bu gidişle, eşimde isyanlarda, artık kalıcı stressiz bi işin olsun çocuk yapalım diyo, bakalım hayırlısı canım
Ben bugün yaptığım börekten de pizzadan da yemedim kendimi tebrik ediyorum
Ispanaklı yumurta yaptım yanına peynir ve 1 dilim ekmekle yedim çok güzel oldu
Ama yine de diyet içn iyi bir gün değildi arkadaşta biraz bisküvi yedim öğle yemeği yemedim acaba dengelemişmiyimdir bilmiyorum
Yarın sabah kardeşime gideceğim sanırım öğleden sonra da belki bize geçeriz ben teklif edeceğim kızlar çok istiyor bize gelsinler diye derslerden biryere gidemiyorlar sıkılıyorlar özlüyorlar
bugün için alkışşşşşşşşşşş
yarın içinnnn
Sana
Ne biliyorsun sen yarın ne yapacağımı bakim ben uslu uslu kahvaltımı yaparım sen kendine bak patatesli börekleri yeme
sorma bakalım şimdiden limit belirledim 1 tane kahvaltı da yeşil çayla götürem dediydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?