Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bi yoruldum ki sormayın belim koptu alışveriş yaptım eve gel yerleştir parka götürdüm kızları sonra ödev yaptır yemeklerini yedir
kızın okuluna kakaolu toplar yaptım minik kek kağıtlarına koydum elleriyle yemesinler diyee 2 kilo 12 yufkadanda patatesli börek sardımm anam yarın pişicek 9 a okula yetişecek inşallah yetişir öldüm valla büyük uyudu küçükte tepemde hala bende uyusam iyi olucak valla xay bugün fazla uğramadı
nuhanda uğramıyor aa nuhan normal insan kilona erdin bizi unuttunmuuu((((
dafiiiii dön artık diyet moduna girr sennn artıkk

Ne güzel erken başlamışsın güne. insan daha mutlu hissediyor böyle olunca. havalar da güzelleşince insanın hemen modu değişiyor :)
evet canımmmmm ççok güzel oldu ama fazla dayanamadım ögle uykusuna:)
bünye 8 9 saatten az uyumaya alısık degil ki:)
Ay maşallah ne güzel her işini halletmişin böle kadınlara hayranım ya ne güzel ögleden sonra sana kaldı
evet canım tüm ögleden sonramı cok faydalı degerlendirdim
yatagımı actım geri uyudum
maşallahh maşallahhhh meryy kız erkencisinn maşallahh bütün işlerii halletmişsinnn günün devamıda böle enerjikk gitsinn inşş öpüyorum senii
pek enerjik olmadım güünün devamında ama ilk günden olmaz tabi
zaman lazım sanırım.1:
Neyy süzme yoğurt muu. Yenacığım ben çok cahilim bu konularda, nasıl süzme yoğurt yapıcam??? Gerçi attım ben onu, organik yoğurtla mayaladım

özlemcim benmde bu sefer yogurdum cok kötü oldu
böle pelte pelte agzıma gelıyor kalıp gibi tutmadı nedense

benm süzme yogurt bile kurtarmaz diye düşünüyorum.
organik yogurtla mayalayınca nasıl oldu?güzelmi..
birde stünü örtünce kaç saat beklıyorsun öle sen canm?

iyi geceler kızlarr , öpüyorum herkesi ))
iyi geceler cücüşümmmmm bende seni muahhhh

ayy nursenammm sen anlattın ben yoruldum maaşallah bacım sana
bence de uyumalısın sana yeter bugün ki sarfettigim efor

azcık tuz at kaynat çoksa yoğurt çökelek olur:)))))))
mutfakta çağreler tükenmezzhayalimdeki yemekler: Çökelek Nasıl Yapilir burdanda bakabilirsin

iyi geceler cücüşümmmmm bende seni muahhhh

ayy nursenammm sen anlattın ben yoruldum maaşallah bacım sana
bence de uyumalısın sana yeter bugün ki sarfettigim efor

uyuyacamda adam görevden gelecek 1 saat sonra uyuyamıyom yanee gelsinde uyuyayım sabaha iş çokk bana

2,5kg var bakayım hemen becerirsem yapayım.

senin gibi hamarat hemşomda tabi care tkenmezzzz..
bu arada sana da sorayım sütü mayaladıktan sonra üzeri örtülü kaç saat bekleteyim?
2.5kglık kaplarda

sıcak havalarda 4-5 saat yeter ama yazın ekşir yoksa
kışın biraz daha fazla bekletiyorum mutfakta klima yok spğuk oluyo çünkiii
bak siz 2 kişilik ailesiniz öle çok mayalama 1 er kiloluk kavanozlar varya ona koy sütleri kaynayınca onda mayala hepsini bi leğenin içine yerleştir kavanozları sonra kapaklarını kapat üzerini ört mayalansın açma ağzını hi sonra dolaba kaldır yedikçe aç kavvanoz hem sulanmaz hemde yoğurdun bozulmadan 10 gün dursa konserve gibi ekşimiyooo nursena tavsyesi( şefin tavsiyesi gibim oldu)

:) teşekkürler şefimmmm

iyi geceler güzel bayanlarr
okadar cabuk gecıyor kı vakıt kosuyorum resmen ama bır turlu işleri bitiremiyorum okul a git gel ev işlei derken oturmaya fırsatım yokk hergun aklıma gelmek neyse sonunda geldım nuhan kacamak yapmıyorum ıns. cumaya kadar olmaz plates yapıyorum ebrucumla
ceco kızına cok geçmiş olsun cnm okudum ama yazamamıstımm nasıl oldu cadı iyileştimi

nursena bende beceremıyorum yoğurt mayalamayı aslında cok ıstıyorum denıyorum ara ara ama çok nadır tutuyor cogu kez uzuyor atıyorum ondan sonra

saol canım.

canım zaten karnıbaharın suyu çok çok az olursa lezzetli oluyo bence, nerdeyse susuz kalacak kadar çektiriyorum ben suyunu
piştikten sonra, o yüzden benimkisi sulu yemek sayılmaz zaten:)

iş konununda hayırlısı olsun canım benim....

geçmiş olsun canımcım.

Allah sınavında yardımcın olsun inşaallah.

kardeşin konyaya niye geliyoki:)

iş olsun, çocuk olsun; her iki konuda da hayırlısı olsun canım benim.

Ben bugün yaptığım börekten de pizzadan da yemedim kendimi tebrik ediyorum
Ispanaklı yumurta yaptım yanına peynir ve 1 dilim ekmekle yedim çok güzel oldu
Ama yine de diyet içn iyi bir gün değildi arkadaşta biraz bisküvi yedim öğle yemeği yemedim acaba dengelemişmiyimdir bilmiyorum
Yarın sabah kardeşime gideceğim sanırım öğleden sonra da belki bize geçeriz ben teklif edeceğim kızlar çok istiyor bize gelsinler diye derslerden biryere gidemiyorlar sıkılıyorlar özlüyorlar

yoğurt u ben şöyle mayalarım gülma

annemden öğle öğrendim serçe parmağımı süte sokup tabsi eller yıkanıcak:)))
10 a kadar sayarım elim yanmayacak şekildeyse misal 4kg süte 2 kaşık kadar yoğurt du kaseye koyarım eğeğr hazır yoğurtla mayalıyosan sünüyoo onun için 1 çay kaşığı un koyarım onuda ananemden öğrendim
kaseye az sütten koyup yoğurdu cıvıtırım sonra tahta kaşıkla mayalanırmış süte karıştırarak dökerim ağzına poşet geçirip üzerini örterimişte mayalanınca az olduğu yerde bekletirim direk dolaba konmaz mış sıcaklığı gitsin diye işte öle anam alt üstü bi yoğurt mayaladım heee sank içli köfte tarifi verdim:)))))))))))))

bugün için alkışşşşşşşşşşş

yarın içinnnn

selam millet.....
kaçıcam ama yine bi uğradım....

bugün çok yorulmuşum ben yaaa, şuan her yerim dökülüyo, şuan hiç dermanı yok ne kollarımın ne bacaklarımın.....

1saattir de başım ağrıyo, galiba çok yorulunca yine biraz tansiyonum çıktı benim, çünkü tepesi ağrıyo başımın, çok ağrımıyo ama ağrıyo işte yinede, ölçmedimde tansiyonumu, böyle olunca az önce bende gittim epey bi sarımsak yuttum kesipte yine
düşürür o şimdi.

geçen komşuda yedim; makarna salatası, ama çok hoş olmuş, bugün kara lahana ve yeşil soğan aldım hususi ondan yapayım diye.
bi ara yapacam artık.
salata için özel makarnalardan alıp haşlıyon, sonra içerisine;
bolca yeşil soğan ve bolca maydanoz doğruyon, sonra epeyce bi kara lahanayı ınce ince doğrayıp biraz limonla tuzla ovuşturup onuda ekliyorsun.
işte aldığı kadar tuz, zeytinyağı, bol limonlu, karıştır servis et. makarnayı biraz az haşla diri kalsın biraz.
AFİYET OLSUN:)
süper olmuş ama, herşeyi böyle çok beğenmem. tarifi kendim kendi kendime çıkardım
en son ki cümlemde türkçeyi katlettim değilmi?:)

iyi geceler herkese
bu saate kaldim bastiran misafirler yuzunden
bugunku menum
sabah kasarli tost ve cay
oglen 2 dilim tavuk izgara iceren koca bi salata
arada 5 kayisi
aksamda sehriye corbasi ve cacik yedim alelacele
aksam 6da tam yuruyuse cikcam misafir geldi yuruyusede gidemedim sinirim bozuldu

sorma bakalım şimdiden limit belirledim 1 tane kahvaltı da yeşil çayla götürem dediydimm

Sen yersen ben de seni geçerim o zaman
Meyracım geçmiş olsun elini yüzünü enseni soğuk suyla yıka iyi gelir rahatlarsın canım sarımsak da fayda eder tabii yat dinlen sen
Makarna salatası da lezzetli anladığım kadarıyla ne güzel de anlatmışsın çok beğendiğin belli

hz mevlana ne diyo:)

"aynı dili konuşanlar değil; aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır...."

değilmi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…