Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir tebrikte benden sana, maşaallah:)
tebrikler canımmm.......
aaaaasu aaasu aaaasu

sağlık olsun canım, başka zaman yürürsün.

sağol canım.

evet çok beğendim:)

asagı yukarı teknık aynı cnmm ama elımde mı bır sey var ben anlamadımm neyse sut alayım yarında bır deneyeyım yıne yenıdenn saol anlatımın için canımm

Üzülme!Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.
Üzülme!

gider ayak yazayım dedımm haydınn ıyı gecelerr inş. yarın tekrar görüşmek üzereee

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize hayırlı geceler :122: :122:

Offfffffff ölüyorum yorgunluktan yaaa
Eşim hakikaten beni bu ara deli ediyor zaten kaç gündür yorgunum Rabbim eksikliklerini göstermesin ama gelen giden gırla geceleride yattığım yeri hatırlamıyorum zaten.
Bizimki yarın için bütün akrabalarını maç izlemeye çağırmıştı daha biz hastanedeyken hadi ona eyvallah herkesin içinde artık elde açma börek yaparsında dedi
Bugünde tam temizlik yapar yarına iş bırakmam bir tek börekle uğraşırım derken kızkardeşimde ikizlerle oturmaya geldimi
Çok seviyorum kuzuları ama sağ olsunlar evde taş taş üstünde kalmadı desem yeridir
Tabi benim temizlik hayal oldu akşam üzere gittiler ve bu seferde yine eşim ille hep birlikte hazırlanın dışarı çıkıyoruz demezmi Biz Foruma geçene kadar bizim Pampiş birde kendine alışveriş yapmış
Reale uğrayıp eksikleri alayım derken yırttı kendini yarın ille börek yap diye hadi onada eyvallah dedim ama tabi bir yandanda biraz söylendim hangi işi yetiştireceğim diye birde üzerine eee tatlı birşey yapmayacakmısın bari bir kek yap diye tuturdu
Bu saatte kek pişiriyorum resmen sırf yarın sabaha bir şey eksik olsun diye. Şimdi sabah erkenden uyanıp bütün işleri bitirip öğlende de börek faslına başlamam lazım ki akşama kadar işlerim bitsinde bir yarım saatcikte olsa biraz dinlenmeme fırsat olsun diye sonuçta bütün geçe servisle uğraşacağım ve işin aksi tarafı maç geç başlıyacakmış bu durumda gece 12ye kadar bana dur yok

Offffffff yazarken bile yoruldum nasıl yapacağım ben bunca işi yaaaaaaaaaaaaaaa öldüreceğim ben bu adamı şu emrivakileri yüzünden

banuuu kızcen nasıl oldu iyimi bugün biraz daha

Çok şükür canım artık normal beslenmeye geçtik
Zaten yalvarsam yemez ama yasak olunca ertesi gün bile ekmek istiyorum diye ağlıyordu
Bakalım yarın götürecektim hesapta doktora ama işlerimi yetiştiremem diye mecbur perşembe sabahına bıraktım

Canım çok geçmiş olsun
Umarım yarına birşeyin kalmazda sınavında çok başarılı olursun
Allah zihin acıklığı versin Aminnnnnnnnnn

Ozaman tekrar aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız

Moralim çok bozuk ablalarım kardeşlerim doktorddan gelmişim sadece 600 gr vermişim :2:

Bencede fena bir rakam değil emin ol ayda bile o kiloyu veremeyenler var
Eminim çok daha güzel kiloların gittiğini göreceksin

Canım Allah analı babalı büyütsün canım Hayırlı evlat olur inşallah
Rabbim en kısa zamanda sanada bu duyguyu nasip eder

günaydın günaydın herkez mutlu pozitif sabahlar ...:) ce co kolay gelsin canım geleyim mi yardıma

Hayırlı sabahlar
Birazdan küçük kızımla çıkacağım o okula ben kardeşime hem de yürüyerek hem de yokuş yukarı
Nursena yedin mi börek ben yedim bile çayla berabernasılsa gidene kadar erir çeyrek yufkadan yapılmış gül böreği bişey olmaz değil mi

oğluma kahvaltı hazırlayı p okula götürmek üzere ayrılıyorum asuman gidiyor musun kahvaltıya

selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
bugün yine köy yolu göründü. biraz sonra köye gidicem yarım kalan işleri tamamlayıp dönerim inşaAllah.elektrikcilerde bir türlü gelmedi. ben temizleyip gelicem adamlar peşime gelip batıracaklar. alt katların elektrikleri bağlanmamıştı düğünde boş dairede yemekler yenir bağlayın demiştik erteleyip duruyorlar. gelip yapsalar bari. inşaAllah düğünde karanlıkta bırakmazlar bizi.
ay çok işim var onca işin içine birde yemek faslı giriyor. ben gidiyorum peşime eltimlerden gelenler oluyor. birde köy kahvaltısı güzel oluyor diye kahvaltı etmeden geliyorlar.hem kahvaltı hem öğle akşam arası karışık bir yemek faslı günümün çoğu gidiyor. sonrada işleri bitireyim derken pert oluyorum.
canım evet burdur gölhisar. benim burdura çok gitmişliğim var. burdurun birçok ilçesine gittim.gölhisarada birkaç defa gittim.

aramıza hoşgeldin biz biraz sıkışır sanada yer açarız zaten hepimiz incecik çookk zaarif garılarız

Moralim çok bozuk ablalarım kardeşlerim doktorddan gelmişim sadece 600 gr vermişim :2:

canım moralini hiiiççç bozma daha sevinmelisin gramda olsa eksilerdesin. eksi olamayanlarda var

şu düğün bir geçsin bir dönücem pir dönücem inşaAllah şu anda saldım çayıra mevlam kayıra fil gibi yiyorum dönünceye kadar yüze çıkmasam bari

2,5kg var bakayım hemen becerirsem yapayım.

senin gibi hamarat hemşomda tabi care tkenmezzzz..
bu arada sana da sorayım sütü mayaladıktan sonra üzeri örtülü kaç saat bekleteyim?
2.5kglık kaplarda
canım ben üstünü hiç örtmüyorum. parmağımı batırıp hızlıca sekize kadar sayıyorum dayanabiliyorsam tamam demektir. soğuk mayalayınca uzuyor. mayasına birazcık un katıp mayalıyorum hemen ağzı açık olarak fırına koyup fırının kapağını kapatıyorum.hava soğuksa 5,6 sıcaksa 3,4 saat bekletip fırından çıkartıp dolaba koyuyorum. dolaptada bir gün ağzı açık durursa sulanmıyor.sütün kaymağını aldığım halde taş gibi yoğurt oluyor. çoğu zaman kavanozlara mayalıyorum tutunca kapatıyorum kapağını .sütüm çoksa uzun süre tüketemiyeceksem bazılarını mayaladığım gibi sıcakken kapatıyorum kapakları tutunca uzun süre bekliyebiliyor. yoğurt fazla gelip bozulacaksa ya biraz süt kaynatıyorum tam kaynarken bozulmak üzere olan yoğurdu kaynayan süte katıp kestiriyorum . yada süzdürüyorum. süzülmüş yoğurduda uzun süre tüketemiyeceksem tuzlayıp keş yapıyorum. mutfakta çare tükenmez

bak ya bbana yeme diyo kendi yemiş billeee
benim ki daha karlı o zaman çeyreğin yarısı sen eritirsin yürücen mesafe çokkk
neyse benim koşuşturmada başladı yen,i pişti börek lar ev buram buram patatesli börek kokuyo arkadaş rejim işi bekarların işi evde çoluk çocuk koca olunca hangi birine dayanalım

yatakları topluyayım da 9 da çıkıcam evden minikte uyanmadı gece 1 de ayaktaydı hanım daha

aman banuuuuuuu kızz allah kolaylık versinnnnnnnnnnnnnnnn inşallah erirsin bu koşturmacada

kızlar günaydınnnn bu saatlerin 1 saat ileri alınması yaktı beni ya ne kız uyuyor gece nede ben sabah desen ayrı bir dert dün 2 buçuk saat anamla pazarda gezdik. o da spordan sayılır demi sayılsın yaaa aç karna yürümütüm hem:)

dafi ablacım sen nirelisin ya merak ettim yoksam burdurdamısın bidaa gelirsen haberim olsun sana burdur şiş yedireyim:)

hele bi geçmişi okuyayım geleyim

bu arada yenacım esracım aynurcum nuhancım dün sölemeyi unutmuşum iiki geldiniz kızlar sizsiz olmazdı diye düşünüyorum.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum okuduğum kadarıyla herkesler iyi çok şükür bende iyiyim hemde bomba gibi diyete tam gaz devam ediyorum çok güzel sonuçlar alırım inşallah neyse hepiniz öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın
Canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah rabbim tez zamanda sanada o duyguları yaşatsın inşallah....Amiiiiiinnnnn Bu arada Ankarada neredesin kuzum

Tebrik ederim canım bu kilolar gidecek başka yolu yok
Derya kuzum azmin daim olsun sen kesin 2 ayda inersin 70 lerin altına
Banu ablacım Allah kolaylıklar versin yakın olsan gelirdim valla yardıma

Dafi ablacım rabbim sanada kolaylıklar versin inşallah biran önce rahata kavuşursun ablacım

Günaydın arkadaşlar,

Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...

--

Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun

tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak

istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Ağustosta düğününmü var.??

günaydın...

kasvetli bir sabah...şemsiye taşıyorum yağmur yağmıyor..almasam yanıma kesin ıslanırım bu sabah çamur yağmış resmen otobüste dikkat ettim milletin kıyafeti kafası çamurdu şaşırdım kaldım ben yakalanmadım neyseki...

Yenacım okuma yapıyormussun Allah kabul etsin şimdiden...

herkese mutlu günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…