Günaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
--
Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..
günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun
tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak
istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...
aramıza hoşgeldin hepbirlikte daha kolaydikkat spor bolsu burda multavasyon hadi kolay gelsin
Hayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi olur herşey, benim gibi 30 tane görüşmeye girmeden güzel bi işin olsun inşallahh
sebzenin hertürlüsünü deli gibi seven biri olrak bence süper olur bu tarif bende denemeye karar verdim. gerci ben sebzeleri cig tüketmeyi seviyorum. patlican , patates ve bir kac sebzenin disindakileri cig yerim, karnabahari cig yemeyi denedin mi hic.pismeyince kokusuda olmuyor.benim cocuklarimda cig yer. karnabahari minicik minicik ayirip bol suda yikadiktan sonra üzerine limonlu sarimsakli ve gercek zeytinyagli sos hazirliyip döküyorsun ve miiiss gibi yiyorsun,pismis sebze koymuyorlar agizlarina cocuklar :S yediremiyorum. bu arada neden sarimsak yemiyorsun? yenmez mi güzelim sarmisak? bizim evde sabah kahvaltida bile olur sarimsakli birseyler mutlaka.
bu arada bende bugün diyetime geri döndüm cok sükür. bir dahaki diyet molami 70 kilonun altina indigimde yapicam
ben geldimmm....bugün güzel geçti...akşam kardeşim gelmişti..üsküdarda işi varmış...çoluk çocuk beraber gittik....hava çok güzeldi...sahilde biraz oturduk...ordan natilusa geçtik birazda orda gezdik alışveriş falan yaptık...günüm hareketli yorucu ama güzel geçti... hatta esracım üsküdardayken sanada yazsam sahile gelirmisin falan diye düşündüm ama kocam topa koyar beni diye vazgeçtim..:26:
yok canım hasta değil çok şükür bitane daha dişimiz geldi şimdilik rahatladık oyüzden...ama dün gece oynayası vardı hep dört döndü evin içinde odaların kapılarını falan hep kapattım olurda ben uykuya dalarsam kırıp dökmesin ortalığı diye...ama dağıtacak bişey bulamayınca ayakkabılıktan babasının ayakkabısını alıp ablasının baş ucuna koymuşş... geziniyodu sesini takip ediyodum ama ayakkabı aldığını farketmedim sonra yanıma geldi oynadık ettik..masal okudum falan sabah beş gibi pes etti artık yamyam..
he sabah babası ayakkabıyı göremeyince heralde akşam içeri almadım komşununkiyle karıştı heralde diye düşünüp diğer ayakkabıyı giyip gitmiş...akşam geldi benim ayakkabılarım kayboldu yaww diyoo...gündüz yoğunluktan konuşamadık hiç....ay ne güldüm dedimki senin ayakkabılar dün gece büyük kızımla uyumuşlar...sonra onunda jeton düştü tabii...baya güldük yani...ama az işim vardı zaten bide yeni yıkanmış çarşafları tekrar yıkayacğım...
hoşgeldinn...
geçmiş olsun canımmm...bence yat dinlen sınavı çok düşünüyosan ondanda geçmiyodur...
esracım iş için hayırlısı olur inş canım..
ayyy bi yoruldum ki sormayın belim koptu alışveriş yaptım eve gel yerleştir parka götürdüm kızları sonra ödev yaptır yemeklerini yedir
kızın okuluna kakaolu toplar yaptım minik kek kağıtlarına koydum elleriyle yemesinler diyee 2 kilo 12 yufkadanda patatesli börek sardımm anam yarın pişicek 9 a okula yetişecek inşallah yetişir öldüm valla büyük uyudu küçükte tepemde hala bende uyusam iyi olucak valla xay bugün fazla uğramadı
nuhanda uğramıyor aa nuhan normal insan kilona erdin bizi unuttunmuuu((((
dafiiiii dön artık diyet moduna girr sennn artıkk
Hayırlı sabahlar
Birazdan küçük kızımla çıkacağım o okula ben kardeşime hem de yürüyerek hem de yokuş yukarı
Nursena yedin mi börek ben yedim bile çayla berabernasılsa gidene kadar erir çeyrek yufkadan yapılmış gül böreği bişey olmaz değil mi
günaydın...
kasvetli bir sabah...şemsiye taşıyorum yağmur yağmıyor..almasam yanıma kesin ıslanırımbu sabah çamur yağmış resmen otobüste dikkat ettim milletin kıyafeti kafası çamurdu şaşırdım kaldım ben yakalanmadım neyseki...
Yenacım okuma yapıyormussun Allah kabul etsin şimdiden...
herkese mutlu günler...
Günaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
--
Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..
tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
günaydin herkese,
Yenacim kolay gelsin , Allah kabul etsin (amin)
zehracim planlarima göre mayis sonu 70 kilonun altina inicem.temmuzun sonuna kadarda geri kalan 4-5 kiloyu verip hedefimi 60 kiloya cekicem.geri kalan 5 kiloyuda 2014 e girerken vermis olup 2014 senesinde kilo sorunlarini yenmis biri olarak gezicem Allah nasip ederse.2013 yili icin kendime koydugum hedefi yani toplamda 35 kiloyu vermis olmayi istiyorum.dilerim ki Allah yüzümü kara cikarmazda hedefi tuttururum insallah .ama su ana kadar gidisatim hep planlarim dogrultusunda gitti.Allahim bana verdigin dayanma gücünü ve azmi benden alma Yarabbim.olmayanlarada nasip et.(amin)
esracim sarmisak olmadan yasayamiycak biri olaraktan sahsen hayatini cok tatsiz tutsuz buldumesimde yemezdi daha evlenme teklifi ettiginde sart kosmustum yiceksin diye simdi durup durup tesekkür ediyor sarmisagin faydalarini gördükten sonra :)) ama tabiki kisisel tercihtir yemek yememek.saygi duyarim karnabahari cig denemeye kara verdiginede sevindim.icine madem sarimsak koymucaksin, taze dereotu ve maydonoz kiyarsan süper olur.ben evde varsa mutlaka ekliyorum icine.
gerçekten çok tatsız kaldığını düşünüyordum hayatımın şu son sarımsaksız geçen 3 senesinde :) ama geçen yediğimde eşimin o kadar söylenmesini çekmeye değmeyecek kadar ağır geldi. eşimin koku hassasiyeti çok fazla. başı ağrır ortamda normalden biraz ağır bir koku varsa. dün annem türlüye sarımsak koymuştu, pişen sarımsağın kokusunu bile yedikten saatler sonra farkediyor. çok da rahatsız olduğundan sürekli söyleniyor :) ben başaramadım yani sarımsağı hayatımıza sokmayı canım, seni tebrik ediyorum :)
ben de dereotu ve yoğurtla deneyeyim onu dip sos yapar gibi. sağol canım önerin için.
Ben de sarımsağı severim ama ben asla çiğ sarımsak ve soğan yiyemiyorum, anında mide ağrısından mahvoluyorum, salatalara da soğan koyamıyorum bu yüzden, ama sarımsağı her yemeğe koyarım evde
Esraa ben dün bi görüşmeye gittim yine bi insan kaynakları şirketine, iş turkcelldeymiş, gebzemi maltepe mi belli deildi kadın öğrenip bana haber verecekti, eğer maltepeyse çalışırmısın dedi çalışırım dedim, arkadaşım da bu gittiğim şirkete bağlı olacak turkcellde çalışıyor ve küçükçekmecede oturuyor, haman aramışlar onu beni sormak için8-5 çalıştıkları arkadaşım 6.15 gibi evde oluyomuş ben de 6.30-6.40 gibi evde olurum, neyse daha belli bişey yok ama olursa şimdiye kadar gittiğim görüşmeler içinde en çok istediğim alan olucak
merhaba arkadaş olabilir miyiz bende yeni katıldım acil kilo vermem gerek yaza düğün var gibi :)
günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun
tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak
istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Keşke haber verseydin Zeynepcim, gelirdim. eşin ne diyecek sen yalnız olmadığında. kardeşin de varmış :) bir dahaki gelişine artık kısmet :))
kolay gelsin canımm , ah o ev işleri yokmu o ev işleri , ömrümüzü çürütüyor yeminleeee ....
Tünaydınn herkese
3 gündür karnım davul gibi benim yaa
Pazartesi salı dışarıdaydım, metro+ metrobüs 3.5 saat git-gel dışarıda olunca saçma sapan şeyler yedim, dışarıdaki yemeklere ne koyuyolarsa anında karnımda bi şişlik yapıyo benim, keşke yemek yiyeceğime sandwiç felan yeseymişim, bugün bol su içicem ve ekmeği az yiycem, 2 gün diyet gibi olmadı fazla yedim çok mutsuzum. Yarın tekrar gidicem itü maslağa ama bu sefer yediklerime dikkat edicem dışarıda da olsa
Herkes iyidir umarım, ben kahvaltımı daha yeni yaptım( Kepekli beyaz peynir kaşarlı tost, yanında minik domatesler ve yeşil çay içtim
özka82 kilo cizelgene hayran kaldım...bu kiloyu ne kadar zaman da verdin...aman maşallahh diyeyim de nazar değmesin.tavsiyelerini bekliyorum..
günaydin herkese,
Yenacim kolay gelsin , Allah kabul etsin (amin)
zehracim planlarima göre mayis sonu 70 kilonun altina inicem.temmuzun sonuna kadarda geri kalan 4-5 kiloyu verip hedefimi 60 kiloya cekicem.geri kalan 5 kiloyuda 2014 e girerken vermis olup 2014 senesinde kilo sorunlarini yenmis biri olarak gezicem Allah nasip ederse.2013 yili icin kendime koydugum hedefi yani toplamda 35 kiloyu vermis olmayi istiyorum.dilerim ki Allah yüzümü kara cikarmazda hedefi tuttururum insallah .ama su ana kadar gidisatim hep planlarim dogrultusunda gitti.Allahim bana verdigin dayanma gücünü ve azmi benden alma Yarabbim.olmayanlarada nasip et.(amin)
esracim sarmisak olmadan yasayamiycak biri olaraktan sahsen hayatini cok tatsiz tutsuz buldumesimde yemezdi daha evlenme teklifi ettiginde sart kosmustum yiceksin diye simdi durup durup tesekkür ediyor sarmisagin faydalarini gördükten sonra :)) ama tabiki kisisel tercihtir yemek yememek.saygi duyarim karnabahari cig denemeye kara verdiginede sevindim.icine madem sarimsak koymucaksin, taze dereotu ve maydonoz kiyarsan süper olur.ben evde varsa mutlaka ekliyorum icine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?