Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar okuman varmış allah kabul etsin duanızı eksik etmeyin yenigelen arkadaş başarılarişgörüşen arkadaşlar hayırlısı nasib olsungözüm rahatsız üveit hastalığı tedavi oluyorum güneş gözlügüyle yazıyorum:26:bildirim yapamıyorum ama diyete spora devam ediyorum allaha emanet olun herşeyin başı sağlık

aramıza hoşgeldin hepbirlikte daha kolay dikkatsporbolsu burda multavasyon hadi kolay gelsin

Günaydın hanımlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir. ben bugün daha iyiyim şükür.

Hayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi olur herşey, benim gibi 30 tane görüşmeye girmeden güzel bi işin olsun inşallahh

Özlemciğim öyle deme, senin için de güzel bir iş olacak ben hissediyorum. daha haber yok benim beklediğim yerden. belki tecrübeli birini arıyorlardır, bakalım bi.

Deryacım ben sarımsaklı yoğurt severdim de eşim kokusunu sevmediği için uzun zamandır yemiyordum. geçen yediğimde de çok ağır geldi. o yüzden yiyemiyorum.

karnabaharı çiğ deneyeceğim bakalım, tavsiyene güveniyorum :) inşallah yiyebilirim, gerçekten çok faydalı.

çok güzel duraklar belirlemişsin molalar için, zaten sonraki molandan sonra çok az yolun kalacak. maşallah sana arkadaşım

Keşke haber verseydin Zeynepcim, gelirdim. eşin ne diyecek sen yalnız olmadığında. kardeşin de varmış :) bir dahaki gelişine artık kısmet :))

maşallah sana, ne güzel şeyler hazırlamışsın. ellerine sağlık.

afiyet olsun canım. çeyrek yufka 2 dilim tahıl oluyor zaten, gayet uygun kahvaltı için. yürüyünce yakarsın sen onu yokuş yukarı. gerçi böyle şeyler yazınca olay çıkıyor ama eritirsin sen onu, dert etme

Nevincim arabalar falan hep çamur. bir süredir gerçekten çamur yağıyor sürekli.

sana da mutlu günler canım :)

sağol canım, hayırlısı.

Allah kabul etsin canım dualarınızı, ferahlarsın ne güzel.

Merhaba, ben hepinizin iyi olduğunu düsünüyor... ve bol neşeli bir gün diliyorum...
Benim toparlanma sürecim biraz uzun ve sancılı sürdü... ama çok şükür ki hayatimda ilkkez üzüntüden yemek yememeyi başardım.(Formülü nü yazayim; eve birsey almayıp markete gitmemeyi başarır ve internetten siparis vermezseniz oluyor. komik seyler yaptim. internet siparisi doldurup göndermedim , markete gidip içeri girmeden göri döndüm ) Geçtigimiz 5 günde hayatimin kilo konusuyla ilgili en büyük sinavini verdim diye düsünüyorum.
Ben 70li rakamlarda diyetimi sürdüyorum. Bu yüzden kendime yakın kilodaki ardaslarla yoluma devam etmek istedim.Diyet ile ilgili düsüncelerimi artık +70 topikine yazıyorum. Kendi sürecimle ilgli desteği buradaki ardaslarımdan görmek istiyorum. Bu yüzden artık burada bildirim yapmam doğru olmaz. Budurum sizleri takip etmiyeceğim anlamina gelmesin... Burada benim üzerindeki haklarıni asla ödemeyeceğim 3-5 insan var. Onların zayiflama süreçlerini takip etmek istiyorum.
Bundan sonraki kk paylasimlarımın tarzı konusuda yeni kararlar aldım. Umarım bu kararlarımı başarma becerisini gösteririm.
Sevgilerimle

merhaba arkadaş olabilir miyiz bende yeni katıldım acil kilo vermem gerek yaza düğün var gibi :)

günaydin herkese,

Yenacim kolay gelsin , Allah kabul etsin (amin)

zehracim planlarima göre mayis sonu 70 kilonun altina inicem.temmuzun sonuna kadarda geri kalan 4-5 kiloyu verip hedefimi 60 kiloya cekicem.geri kalan 5 kiloyuda 2014 e girerken vermis olup 2014 senesinde kilo sorunlarini yenmis biri olarak gezicem Allah nasip ederse.2013 yili icin kendime koydugum hedefi yani toplamda 35 kiloyu vermis olmayi istiyorum.dilerim ki Allah yüzümü kara cikarmazda hedefi tuttururum insallah .ama su ana kadar gidisatim hep planlarim dogrultusunda gitti.Allahim bana verdigin dayanma gücünü ve azmi benden alma Yarabbim.olmayanlarada nasip et.(amin)

esracim sarmisak olmadan yasayamiycak biri olaraktan sahsen hayatini cok tatsiz tutsuz buldum esimde yemezdi daha evlenme teklifi ettiginde sart kosmustum yiceksin diye simdi durup durup tesekkür ediyor sarmisagin faydalarini gördükten sonra :)) ama tabiki kisisel tercihtir yemek yememek.saygi duyarim karnabahari cig denemeye kara verdiginede sevindim.icine madem sarimsak koymucaksin, taze dereotu ve maydonoz kiyarsan süper olur.ben evde varsa mutlaka ekliyorum icine.

gerçekten çok tatsız kaldığını düşünüyordum hayatımın şu son sarımsaksız geçen 3 senesinde :) ama geçen yediğimde eşimin o kadar söylenmesini çekmeye değmeyecek kadar ağır geldi. eşimin koku hassasiyeti çok fazla. başı ağrır ortamda normalden biraz ağır bir koku varsa. dün annem türlüye sarımsak koymuştu, pişen sarımsağın kokusunu bile yedikten saatler sonra farkediyor. çok da rahatsız olduğundan sürekli söyleniyor :) ben başaramadım yani sarımsağı hayatımıza sokmayı canım, seni tebrik ediyorum :)

ben de dereotu ve yoğurtla deneyeyim onu dip sos yapar gibi. sağol canım önerin için.

Ben de sarımsağı severim ama ben asla çiğ sarımsak ve soğan yiyemiyorum, anında mide ağrısından mahvoluyorum, salatalara da soğan koyamıyorum bu yüzden, ama sarımsağı her yemeğe koyarım evde

Esraa ben dün bi görüşmeye gittim yine bi insan kaynakları şirketine, iş turkcelldeymiş, gebzemi maltepe mi belli deildi kadın öğrenip bana haber verecekti, eğer maltepeyse çalışırmısın dedi çalışırım dedim, arkadaşım da bu gittiğim şirkete bağlı olacak turkcellde çalışıyor ve küçükçekmecede oturuyor, haman aramışlar onu beni sormak için 8-5 çalıştıkları arkadaşım 6.15 gibi evde oluyomuş ben de 6.30-6.40 gibi evde olurum, neyse daha belli bişey yok ama olursa şimdiye kadar gittiğim görüşmeler içinde en çok istediğim alan olucak

Tünaydınn herkese

3 gündür karnım davul gibi benim yaa

Pazartesi salı dışarıdaydım, metro+ metrobüs 3.5 saat git-gel dışarıda olunca saçma sapan şeyler yedim, dışarıdaki yemeklere ne koyuyolarsa anında karnımda bi şişlik yapıyo benim, keşke yemek yiyeceğime sandwiç felan yeseymişim, bugün bol su içicem ve ekmeği az yiycem, 2 gün diyet gibi olmadı fazla yedim çok mutsuzum. Yarın tekrar gidicem itü maslağa ama bu sefer yediklerime dikkat edicem dışarıda da olsa

Herkes iyidir umarım, ben kahvaltımı daha yeni yaptım( Kepekli beyaz peynir kaşarlı tost, yanında minik domatesler ve yeşil çay içtim

canım turkcellin temmuz sonrası gebze faslı kapanıyor. maltepeyi büyütüyorlarmış. ay inşallah olur hayırlıysa. 5te bitiyor mesaileri, dediğin vakitlerde evde olursun gerçekten de.

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....ben iyi uyumuşum...çocuklar gece uyumayınca dünkü yorgunluktan bugün 11 e kadar yattılar bende uyudum bir güzel...iyi

geldi...ortalık topla çocukları doyur falan derken daha kahvaltı yapamadım...biraz size bakıp yapıcam diye düşünmüştüm ama uzun sürdü bikaç

sayfayı okumak...neyse şimdi alıntılarıma cevap yazıp hemen kahvaltımı edeyim dahada gecikmeden..

merhaba arkadaş olabilir miyiz bende yeni katıldım acil kilo vermem gerek yaza düğün var gibi :)

aramıza hoşgeldinizzz....

Keşke haber verseydin Zeynepcim, gelirdim. eşin ne diyecek sen yalnız olmadığında. kardeşin de varmış :) bir dahaki gelişine artık kısmet :))

dediğin gibi inş bi dahaki sefere canım...ama gerçekten çok içimden geçti aramak ta işte...:26:

banucumm kolay gelsin canım...çok yorucu oluyo ama sözkonusu misafir olunca rabbim bi kolaylık veriyoo canım...ama emrivakilerden bende hiç

haz etmem gıcık erkek milleti işte...kendileride hiç hoşlanmamakla beraber bize en sık yaptıkları şeylerden biri...

özlemcim inş gönlüne göre olur herşey canım....

hadi ben kaçtım öptüm hepinizi....

kolay gelsin canımm , ah o ev işleri yokmu o ev işleri , ömrümüzü çürütüyor yeminleeee ....

ben annemi istiyom yaaa eskiden hep o yapardııııı şimdi işler bize kaldı yatak yorgan kaldır yazlık çıkar kışlık geri yerleştir vs vs vs ammmmmaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn ........

selam lar sevg,ilerrr mardin genelindeki elektrik kesintisi nedeniyle aranıza yeni katılmış bulunmakyatım malum ben tembel haaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaa ev işi ile uğraşıyom ama bugun 8.30 da kalktım genele göre iyi . sizler nasılsınız cinconlarrrrrr..................

aaaaayyyyyyyyy bebemm ya Allah sana kolaylık versin ne diyim bence sende mardine gel vallla biz yürüyerek yarım saatte bütün işleri hallediyoruz:) :) sen halledersin şekerim bu arada 2 günü takma kafana ....

özka82 kilo cizelgene hayran kaldım...bu kiloyu ne kadar zaman da verdin...aman maşallahh diyeyim de nazar değmesin.tavsiyelerini bekliyorum..

saol canım ama hayran kalınacak başka arkadaşlar var burda, 1.5-2 sene sürdü toplam canım ama arada alma vermeler oldu, son olarak 24 kiloyu 1 yılda diyetisyenler verdim

valla şekerim düşüncelerine hayrannn kaldım inşallah hedefine uılaşırsın zorluk yaşamadan ....

Hoşbulduk diyeyim herkese kucak dolusu selamlar
Sevgili Yena Allah kabul etsin iş görüşmesi olan arkadaşlara bol şans diliyorum gönlünüzce olsun
üç rakamdan ikili rakama düşen arkadaşlara bravo ben işten geldim tembelliğimden akşamdan yemek hazırlamadığım için kepekli makarna haşladım yarım kase yoğurtla yedim
Her gün karar veriyorum yürümem lazım bugün yürüyeyim diye ama eve gelince oturup kalıyorum çok çok tembelim galiba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…