Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba

eve döner dönmez işe başladım yine..
hastanedeyim. fırsat bulursam geçmişi okuyacağım..
güzel haber: 5 günlük eğitim+tatil+akraba ziyareti sürecini kilo almadan bitirmişim..

YENAm allah kabul etsin..

nuhan aşkolsun..

esra ve özlem sizlerin iş durumlarında bi şeyler var ama çözemedim.. umarım haberler iyidir..

dafi koşuşturma devam ediyormuş. kolay gelsin..

yeni gelenler de hoş gelmişler..

slm cnm aynen bende öyleyim ama sabah biraz erken kalkıp yeşil çay ve limonlu su içince bende nedense bi enerji oluyor .. bence sende denemelisin kalvaltıdan önce .... sonra güzel bi kahvaltı arkasından ev işi ve yürüyüş bence süper olur ......

tebrikler, kilo almadan geçen akraba ziyaretler başlı başına sevinç kaynağı.

iş ihtimalleri var ikimiz için de :) hayırlıysa olur inşallah.

Meyra merhaba, Arkadaşlar merhaba nasılsınız?

Zayıflama yolunda hepimize kolaylıklar diliyorum

.

Ben anneme gitmeyi yemekler yüzünden istemiyorum birde yok ne olmuş az yersin spor yaparsın boyun uzun senden daha kilolular var demiyormu beni bu sözler mahvetti zaten
Yeşil çayı iki gündür içiyorum diyetisyene gidiyordum 94 kilo ile başladım günde 40 dakika yürüyüş verdi düzenli yapmaya çalıştım kilo verdim de ama bırakınca yürüyüşü birde baktım ki perişanım o yüzden kararsız kalıyorum acaba sadece diyetle mi götürsem diye bir fikir verin yada bir el atın beni kaldırın

Ev işi yapmaya bile üşeniyorum arkadaşlar sabah bir kase gevrek yiyip çıktım evden tok tuttu ara öğünde limon lifli yedim yeşil çay içtim şimdide evde zerrin özerin paşa gönlümü hal diliyle söylüyorum bilirsiniz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Canım Allah analı babalı büyütsün canım Hayırlı evlat olur inşallah
Rabbim en kısa zamanda sanada bu duyguyu nasip eder

çookk sağoll canım yaaa..kocamann aminnn diyorummm..ilk bu hastalığı öğrendiğimde aynı rahatsızlıkta olan arkadaşlarr böle bebk bakıyordu hasretlerini yazıyorlardıı onlar için ağlıyordum oturup..ben yapamam heralde derdimm..çevrende yakınımda dogurması imkansız olanlar bile hamile kaldı :) :) ama morelolarak kendime hayret ediyorum iyiyimm..bebekler çok tatlıı...

cecomm bugünn seninde baya koşuşturma varmışş kızz yakın olaydımda sana yardıma geleydimm keşke benn kös köss oturuyorum bölee..allah yardımcın olsun canımmm..

aminn arkadaşımm güzel dileklerin için teşekkürlerrrr...ben istanbulda yaşıyorum ama 3 gündür ankaradayım..ankara balgat...diye bi yerdeyimm

şekerim yürüyüş spor olmadan hem daha az kilo kaybedersin hemde verdiğin kilolarda sarkıklık yapar spor vücüdü sıkılaştırıyorrrr.....

ben geldimmmmm

sabah yediklerimi yazayım çeyrek ekmek.3 küp beyaz peynir 1 nescafe bol kahveli olan 10 gr sarelle sabah kahvaltım saçma oldu biliyom:)
öğlen de bir tane portakal canım birşey istemiyor öğlen yemeklerine baktım tavuk but şehriye çorbası pirinç pilavı ve ıslak kek vardı aslında çorba içebilirdim amma şirketin çorbalarını pek beğenmiyorum içmedim tavuk desen çok kötü göründü gözüme pilav da yemek istemedim kek desek acayip şekerli geliyo bana o yüzden bir tek yanımda getirdiğim portakalı yedim daha da bişicik yemedim

aaaaaaayyyyyyyyy ne kadan acıkmışım ne kadan acıkmışım yaaaaaaaa valla hani utanmasam tabagıda yicem :) neyse ben artıkın işciklerime geri dönüyom yarın nöbet var bugun halletmem lazım yoksa 3 gün sonraya kalır dağınık dağınıkta olmasın ev demii öpüldünüz sıkılınca gelirim yine hepicinizi öpüyorum .......

anaaam dün pazara giderken pazar arabasını götürmemiştim, meyve falan almicam elimde taşırım diye,
yinede ağır geldi bu pazar kollarıma, kollarım fena hamlamışlar, acıyolar şimdi:)

meyraa asuu nasılsınızzz

ayyy canım ben çıkmıştım o zaman, yeni gördüm mesajını kusura bakma.

iyiyim hamd olsun, sağolasın.
sen nasılsın canım benim?

çok yoruluyorsun

Allah kolaylık versin inşaallah sana dafi ablam şimdiki işlerinde de.....

yok bacım yok bu kovalar duramazlar:))))
ha bi durun kıııı, elinizde değil galiba:)
duramazlar, uyuyamazlar:) eftik adamlarsınız siz:)
başka kova tanıdıklarım var onlarda öyleler......
mesela benim eniştelerimden biride kova, adam geçenlerde işten çok yorgunum diye izin almış gelmiş gündüz, 3saat uyuyup hemen kalkmış yine yatamamış, sonrada bahçeye onu bunu budamaya inmiş:)
dinleneydin bi yenam, hani özel bi tarih yoksa başka bi günde okuturdun olmazsa, ne demek istedimi anladın sen
yine de maşaallah size
hayırlısı bakalım.

kolay gelsin canım işlerin......

Allah okumanı da kabul etsin inşaallah yenam.....

kocaman öpüyorum

nuhancııııım koccamaaaaan öptüm seni:)

Meyra merhaba, Arkadaşlar merhaba nasılsınız?

Zayıflama yolunda hepimize kolaylıklar diliyorum

.

merhaba canım:)
hoşgeldin topikimize:)

amin inşaallah diyorum.......

iyiyim şükür, saolasın. sen nasılsın canım?:)

Son düzenleme:

yok ben utanmamda öyle durumlarda; tabak yenecek bişey değil ya ondan yiyemem ben:)
yenecek olsa onu da yerim yani:)

ne olacak benim bu sonum yaaa
veremiyorum şu kilolarımı, az yada dozunda yiyemiyoruuuuuum....
sanki ellerim karınca, ağzımsa yuvalarının girişi......
durmadan ağzıma bişeyler götürüyorummmmmmm.

bu arada sen ne iş yapıyon???
askermisin sen yoksa?

ben kilo vermek istiyoruuuuum......
sonrada şu ilaçlarımı bırakmak istiyoruuuuuum.....
sonrada bi bebek yapmak istiyoruuuuum.....

bu kilolar bana çok ağır geliyo yaaaa...
bu halde iş yapmak, yürümek ve her türlü hareket zor geliyo banaaaaa........
çok çabuk yoruluyorum, istediğim gibi kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum.........
çok yorulduğum için sabahlarıda zor uyanıyorum, yorgun uyanıyoruuuuum.

((

Yenam kuzum Allah kabul etsin
O zaman hoşgeldin canım aramıza
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Hakkında hayırlısı ne diyelim nuhan abla
merhaba arkadaş olabilir miyiz bende yeni katıldım acil kilo vermem gerek yaza düğün var gibi :)
Sende hoşgeldin kuzum aramıza
Canım Derya inşallah herşey planladığın gibi olur verirsin kilocukları zaten maşallah süper gidiyosun

Özlem inşallah olur işin herşey gönlünce olsun tatlım

oooofffff sıkıldımmm...hiçbişi yapasım yok küçük cadımı uyuttum bende uyumak istiyorumm....akşama ne yemek yapsam acaba...çikolata istiyorummm...hatta kazandibii...akşama bi marketemi gitsem acaba...tartımada pil alamadım hala ve nerden bulcamda alcam onuda bilmiyorum....kilomu görmedikçe dahamı kötü oluyorum acaba....

saatçilerde bulunabilir canım o piller....
tartımın pili bitti diye okudukça böyle sizlerden, benim tartıyıda epey oldu alalı o yüzden benimkinin pilide bitmek üzeredir bari alıyımda hazır olsun benimkide diyorum kendi kendime bazen:)
ama bi icraat yokkkkk.

yeme canım sakın o kötü mammişleriiiii
yedikçe şişiyoruz........

yok kıııııııızzzzzzzzzz askeriye napsın top gibi biriniiii Allah aşkına ben 112 çalışıyorum şekerim sağlıkçıyım eşimde polizei ondan mardinlerdeyiz işte sabah 8.30 da yemiştim kahvaltı iş derken saat 2 olmuş çok acıkmışım yaa neyseki kabakcıklarımlan yoğurtcugum vardı da yedim azcıkda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…