Hoşbulduk diyeyim herkese kucak dolusu selamlar
Sevgili Yena Allah kabul etsin iş görüşmesi olan arkadaşlara bol şans diliyorum gönlünüzce olsun
üç rakamdan ikili rakama düşen arkadaşlara bravoben işten geldim tembelliğimden akşamdan yemek hazırlamadığım için kepekli makarna haşladım yarım kase yoğurtla yedim
Her gün karar veriyorum yürümem lazım bugün yürüyeyim diye ama eve gelince oturup kalıyorum çok çok tembelim galiba diyorum
merhaba
eve döner dönmez işe başladım yine..
hastanedeyim. fırsat bulursam geçmişi okuyacağım..
güzel haber: 5 günlük eğitim+tatil+akraba ziyareti sürecini kilo almadan bitirmişim..
YENAm allah kabul etsin..
nuhan aşkolsun..
esra ve özlem sizlerin iş durumlarında bi şeyler var ama çözemedim.. umarım haberler iyidir..
dafi koşuşturma devam ediyormuş. kolay gelsin..
yeni gelenler de hoş gelmişler..
slm cnm aynen bende öyleyim ama sabah biraz erken kalkıp yeşil çay ve limonlu su içince bende nedense bi enerji oluyor .. bence sende denemelisin kalvaltıdan önce .... sonra güzel bi kahvaltı arkasından ev işi ve yürüyüş bence süper olur ......
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Canım Allah analı babalı büyütsün canımHayırlı evlat olur inşallah
Rabbim en kısa zamanda sanada bu duyguyu nasip eder
KIZLAR GÜNAYDIN
Canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah rabbim tez zamanda sanada o duyguları yaşatsın inşallah....Amiiiiiinnnnn Bu arada Ankarada neredesin kuzum
:
Ben anneme gitmeyi yemekler yüzünden istemiyorum birde yok ne olmuş az yersin spor yaparsın boyun uzun senden daha kilolular var demiyormu beni bu sözler mahvetti zaten
Yeşil çayı iki gündür içiyorum diyetisyene gidiyordum 94 kilo ile başladım günde 40 dakika yürüyüş verdi düzenli yapmaya çalıştım kilo verdim de ama bırakınca yürüyüşü birde baktım ki perişanım o yüzden kararsız kalıyorum acaba sadece diyetle mi götürsem diye bir fikir verin yada bir el atın beni kaldırın
meyraa asuu nasılsınızzz
selamun aleyküm kızlaarr
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
bugün yine köy yolu göründü. biraz sonra köye gidicem yarım kalan işleri tamamlayıp dönerim inşaAllah.elektrikcilerde bir türlü gelmedi. ben temizleyip gelicem adamlar peşime gelip batıracaklar. alt katların elektrikleri bağlanmamıştı düğünde boş dairede yemekler yenir bağlayın demiştik erteleyip duruyorlar. gelip yapsalar bari. inşaAllah düğünde karanlıkta bırakmazlar bizi.
ay çok işim var onca işin içine birde yemek faslı giriyor. ben gidiyorum peşime eltimlerden gelenler oluyor. birde köy kahvaltısı güzel oluyor diye kahvaltı etmeden geliyorlar.hem kahvaltı hem öğle akşam arası karışık bir yemek faslı günümün çoğu gidiyor. sonrada işleri bitireyim derken pert oluyorum. canım evet burdur gölhisar. benim burdura çok gitmişliğim var. burdurun birçok ilçesine gittim.gölhisarada birkaç defa gittim.
aramıza hoşgeldin biz biraz sıkışır sanada yer açarızzaten hepimiz incecik çookk zaarif garılarız
canım moralini hiiiççç bozma daha sevinmelisin gramda olsa eksilerdesin. eksi olamayanlarda var
şu düğün bir geçsin bir dönücem pir dönücem inşaAllah şu anda saldım çayıra mevlam kayıra fil gibi yiyorumdönünceye kadar yüze çıkmasam bari
canım ben üstünü hiç örtmüyorum. parmağımı batırıp hızlıca sekize kadar sayıyorum dayanabiliyorsam tamam demektir. soğuk mayalayınca uzuyor. mayasına birazcık un katıp mayalıyorum hemen ağzı açık olarak fırına koyup fırının kapağını kapatıyorum.hava soğuksa 5,6 sıcaksa 3,4 saat bekletip fırından çıkartıp dolaba koyuyorum. dolaptada bir gün ağzı açık durursa sulanmıyor.sütün kaymağını aldığım halde taş gibi yoğurt oluyor. çoğu zaman kavanozlara mayalıyorum tutunca kapatıyorum kapağını .sütüm çoksa uzun süre tüketemiyeceksem bazılarını mayaladığım gibi sıcakken kapatıyorum kapakları tutunca uzun süre bekliyebiliyor. yoğurt fazla gelip bozulacaksa ya biraz süt kaynatıyorum tam kaynarken bozulmak üzere olan yoğurdu kaynayan süte katıp kestiriyorum . yada süzdürüyorum. süzülmüş yoğurduda uzun süre tüketemiyeceksem tuzlayıp keş yapıyorum. mutfakta çare tükenmez
Günaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
--
Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..
Merhaba, ben hepinizin iyi olduğunu düsünüyor... ve bol neşeli bir gün diliyorum...
Benim toparlanma sürecim biraz uzun ve sancılı sürdü... ama çok şükür ki hayatimda ilkkez üzüntüden yemek yememeyi başardım.(Formülü nü yazayim; eve birsey almayıp markete gitmemeyi başarır ve internetten siparis vermezseniz oluyor. komik seyler yaptim. internet siparisi doldurup göndermedim, markete gidip içeri girmeden göri döndüm ) Geçtigimiz 5 günde hayatimin kilo konusuyla ilgili en büyük sinavini verdim diye düsünüyorum.
Ben 70li rakamlarda diyetimi sürdüyorum. Bu yüzden kendime yakın kilodaki ardaslarla yoluma devam etmek istedim.Diyet ile ilgili düsüncelerimi artık +70 topikine yazıyorum. Kendi sürecimle ilgli desteği buradaki ardaslarımdan görmek istiyorum. Bu yüzden artık burada bildirim yapmam doğru olmaz. Budurum sizleri takip etmiyeceğim anlamina gelmesin... Burada benim üzerindeki haklarıni asla ödemeyeceğim 3-5 insan var. Onların zayiflama süreçlerini takip etmek istiyorum.
Bundan sonraki kk paylasimlarımın tarzı konusuda yeni kararlar aldım. Umarım bu kararlarımı başarma becerisini gösteririm.
Sevgilerimle
Meyra merhaba, Arkadaşlar merhabanasılsınız?
Zayıflama yolunda hepimize kolaylıklar diliyorum
.
aaaaaaayyyyyyyyy ne kadan acıkmışım ne kadan acıkmışım yaaaaaaaa valla hani utanmasam tabagıda yicem :) neyse ben artıkın işciklerime geri dönüyom yarın nöbet var bugun halletmem lazım yoksa 3 gün sonraya kalır dağınık dağınıkta olmasın ev demii öpüldünüz sıkılınca gelirim yine hepicinizi öpüyorum .......
Yenam kuzum Allah kabul etsinGünaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
--
Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..
O zaman hoşgeldin canım aramızagünaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun
tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak
istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineselamlar okuman varmış allah kabul etsinduanızı eksik etmeyin yenigelen arkadaş başarılar işgörüşen arkadaşlar hayırlısı nasib olsun gözüm rahatsız üveit hastalığı tedavi oluyorum güneş gözlügüyle yazıyorum:26:bildirim yapamıyorum ama diyete spora devam ediyorum allaha emanet olun herşeyin başı sağlık
Hakkında hayırlısı ne diyelim nuhan ablaMerhaba, ben hepinizin iyi olduğunu düsünüyor... ve bol neşeli bir gün diliyorum...
Benim toparlanma sürecim biraz uzun ve sancılı sürdü... ama çok şükür ki hayatimda ilkkez üzüntüden yemek yememeyi başardım.(Formülü nü yazayim; eve birsey almayıp markete gitmemeyi başarır ve internetten siparis vermezseniz oluyor. komik seyler yaptim. internet siparisi doldurup göndermedim, markete gidip içeri girmeden göri döndüm ) Geçtigimiz 5 günde hayatimin kilo konusuyla ilgili en büyük sinavini verdim diye düsünüyorum.
Ben 70li rakamlarda diyetimi sürdüyorum. Bu yüzden kendime yakın kilodaki ardaslarla yoluma devam etmek istedim.Diyet ile ilgili düsüncelerimi artık +70 topikine yazıyorum. Kendi sürecimle ilgli desteği buradaki ardaslarımdan görmek istiyorum. Bu yüzden artık burada bildirim yapmam doğru olmaz. Budurum sizleri takip etmiyeceğim anlamina gelmesin... Burada benim üzerindeki haklarıni asla ödemeyeceğim 3-5 insan var. Onların zayiflama süreçlerini takip etmek istiyorum.
Bundan sonraki kk paylasimlarımın tarzı konusuda yeni kararlar aldım. Umarım bu kararlarımı başarma becerisini gösteririm.
Sevgilerimle
Sende hoşgeldin kuzum aramızamerhaba arkadaş olabilir miyiz bende yeni katıldım acil kilo vermem gerek yaza düğün var gibi :)
Canım Derya inşallah herşey planladığın gibi olur verirsin kilocukları zaten maşallah süper gidiyosungünaydin herkese,
Yenacim kolay gelsin , Allah kabul etsin (amin)
zehracim planlarima göre mayis sonu 70 kilonun altina inicem.temmuzun sonuna kadarda geri kalan 4-5 kiloyu verip hedefimi 60 kiloya cekicem.geri kalan 5 kiloyuda 2014 e girerken vermis olup 2014 senesinde kilo sorunlarini yenmis biri olarak gezicem Allah nasip ederse.2013 yili icin kendime koydugum hedefi yani toplamda 35 kiloyu vermis olmayi istiyorum.dilerim ki Allah yüzümü kara cikarmazda hedefi tuttururum insallah .ama su ana kadar gidisatim hep planlarim dogrultusunda gitti.Allahim bana verdigin dayanma gücünü ve azmi benden alma Yarabbim.olmayanlarada nasip et.(amin)
esracim sarmisak olmadan yasayamiycak biri olaraktan sahsen hayatini cok tatsiz tutsuz buldumesimde yemezdi daha evlenme teklifi ettiginde sart kosmustum yiceksin diye simdi durup durup tesekkür ediyor sarmisagin faydalarini gördükten sonra :)) ama tabiki kisisel tercihtir yemek yememek.saygi duyarim karnabahari cig denemeye kara verdiginede sevindim.icine madem sarimsak koymucaksin, taze dereotu ve maydonoz kiyarsan süper olur.ben evde varsa mutlaka ekliyorum icine.
Ben de sarımsağı severim ama ben asla çiğ sarımsak ve soğan yiyemiyorum, anında mide ağrısından mahvoluyorum, salatalara da soğan koyamıyorum bu yüzden, ama sarımsağı her yemeğe koyarım evde
Esraa ben dün bi görüşmeye gittim yine bi insan kaynakları şirketine, iş turkcelldeymiş, gebzemi maltepe mi belli deildi kadın öğrenip bana haber verecekti, eğer maltepeyse çalışırmısın dedi çalışırım dedim, arkadaşım da bu gittiğim şirkete bağlı olacak turkcellde çalışıyor ve küçükçekmecede oturuyor, haman aramışlar onu beni sormak için8-5 çalıştıkları arkadaşım 6.15 gibi evde oluyomuş ben de 6.30-6.40 gibi evde olurum, neyse daha belli bişey yok ama olursa şimdiye kadar gittiğim görüşmeler içinde en çok istediğim alan olucak
oooofffff sıkıldımmm...hiçbişi yapasım yok küçük cadımı uyuttum bende uyumak istiyorumm....akşama ne yemek yapsam acaba...çikolata istiyorummm...hatta kazandibii...akşama bi marketemi gitsem acaba...tartımada pil alamadım hala ve nerden bulcamda alcam onuda bilmiyorum....kilomu görmedikçe dahamı kötü oluyorum acaba....
yok ben utanmamda öyle durumlarda; tabak yenecek bişey değil ya ondan yiyemem ben:)
yenecek olsa onu da yerim yani:)
ne olacak benim bu sonum yaaa
veremiyorum şu kilolarımı, az yada dozunda yiyemiyoruuuuuum....
sanki ellerim karınca, ağzımsa yuvalarının girişi......
durmadan ağzıma bişeyler götürüyorummmmmmm.
bu arada sen ne iş yapıyon???
askermisin sen yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?