Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişe çok bakamadım ama ben buranın muhabbetini çok özlüyorum.sizlere gireceğim desemde sonra yoğunluktan giremiyorum.düzenli paylaşım yapamasamda ara ara girenlerle denk geldiğimizde sohbet etmek isterim...iş hayatı öğretmn olduğum halde(herks az çalıştığımızı düşünsede...) eve bi sürü iş getiriyorum.yazılı hazrılama okuma ders notu hazırlama akıllı tahtaya vs gibi...3 küçük çocuk da cabası..
neyse ara ara buralardayım.spor yapamıyorum hiç.okulda sürekli ayakta olduğumdan çok yoruluyorum.sonra gelirken 2 çocuğu okuldan alıp ee gelince asıl iş o zmn başlıyor:) bi gürültü ,şamata kavga,oyun hepsi bir arada...kilom en son 77-76 ya indiğimi sanıyordum ana tartı bozukkmuş gerçekten 80 civarı imiş.şuanda 81-83 arası gidip geliyorum.bende 75 e inmek istiyorum.herkese kolay gelsin:))
geçen hafta bi ayran detoksu yaptım ardımdan okulda bikaç arkadaşta yaptı çok memnun kaldılar.hatrlatayım sizlerede...başka özel yaptığım bişi yok.

inşallah cnm sabır ve azimle olacak olacak üzme sen kendini birazcık dikkat birazda spor yavaş yavaşta olsa sonunda olacak..................

ayran detoksu nasıl oluyor şekerim yaaa ?? ?

şekerimmm att misin??? bende attyim

tamam canım:)

ayrıca afiyet olsun canım.

bende kaçayım artıkın. herkesleri öptüm.

aaaaayyyyyyyyyyynnnnnnnneeeeeeennnnnnnnnnn kkm de çalışıyorum : D
oralarda yoğun oluyo ama en iyi yanı 8-5 olması gerçi tel basında cagrı karşılamaysa nöbet var galiba dimi....
bende tki de att yim canım işçi statüsünde

oralarda yoğun oluyo ama en iyi yanı 8-5 olması gerçi tel basında cagrı karşılamaysa nöbet var galiba dimi....
bende tki de att yim canım işçi statüsünde

8-5 değilki 24 saat nöbetçiyiz eh yoğun oluyor tabi ama mardin gibi yerde ambulansta çalışmak daha zor bence bu arada tki anlayamadım ??? yaş kaç nerdesin ve nere mezunusun ???? çok mu soru sorsum yaaaa

8-5 değilki 24 saat nöbetçiyiz eh yoğun oluyor tabi ama mardin gibi yerde ambulansta çalışmak daha zor bence bu arada tki anlayamadım ??? yaş kaç nerdesin ve nere mezunusun ???? çok mu soru sorsum yaaaa
tki == türkie kömür işletmeleri canım...
yas 22 canım bursadayım... bursa Anadolu sağlık meslek mezunuyum acık öğretimden işletmeyi bıraktım..

benim çevremde cogu kimse bilmiyodu att deyince bana kızıp ambulansta sarı yelekli hemşirelerdenim desene diyolardı

iyi fikirmiş...ama şimdiye kadar denk geldiklerim çok ukalaydı...bi garip havaları vardı sanki alçak dağları ben yarattım der gibi...

hımm tayin iste iste memur olmak her zaman daha iyidir .. kaç kilosun pekkkkkkiiiiii kilo yazmamışın ??
sormamışınki canım sorsan yazardım ama çizelgem var yinede söyliyeyim 94 tüm gecen hafta..
ayrıca atanamadım canım ben daha doğrusu eşim burda esnaf olduğu için bursa dışında bi yer yazamadım..şimdiki işimdende memnunum sonuçta kadrolu ya şimdilik düşünmüyorum memurluk için başka ili yazmayı ama bursayı tabiki yazacağım (fakat bu seferki puanım iideğil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…