Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yani eşin işi ordaysa yazma tabi bizimki polizei olduğundan fark etmiyor geziyoruz öyle bursa güzel yer ya aaaaaaayyyy hakkaten ya çizelgen hiç dikkatimi çekmemiş .. açlıktan kör oldum galiba...

yani eşin işi ordaysa yazma tabi bizimki polizei olduğundan fark etmiyor geziyoruz öyle bursa güzel yer ya aaaaaaayyyy hakkaten ya çizelgen hiç dikkatimi çekmemiş .. açlıktan kör oldum galiba...
ayy bende coookkk acııımmmm

neyse talım sohbetine doyum olmaz işler bejkliyor beni gidiyorumm ... gidiyorummm ... akşama gelcem grş buralardas olursan :) öptüm herkesçikleri senidee
saol canım teşekkür ederim bende öptüm senii
buralardayım ben 4-12 çalışıyorum suanda gelirsen görüşürüz hoşçakal

saol canım.
kardeşin konyaya niye geliyoki:)

kardeşim üniversitede işe başladı konyada bir ayağımız orada

Yenam ne niyetle okuttuysan Allah kabul etsin kuzum :)

hoşgeldin azmin daim olsun :)

selam güzeller herkesler iyidir umarım :)

bende durumlar aynı bazen çok monoton yaşadığımı hissediyorum kurulu robot gibiyim :)

bugün diyetin ucu kaçtı biraz saçma sapan şeyler yedim reglin etkileri(arkasına sığınayım bari)

yürüyemiyorum da bu ara çok yorgun oluyorum eve dönerken pil bitiyor nasıl gitcek bu kg ler böyle yaparsam değili (

neyse yarın hopppp baştan

Esram işin inşallah olur kuzum :)

ohh markete gittim geldimm...küçük cadıyı komşuya bıraktım büyük kızla gittik biraz alış veriş yaptık ve bimdende kazandibi aldımm yemessem

çatlıcam artıkınn...ama yarın erken saatte yemeyi düşünüyorum...yeşil çayımda bitmek üzreydi ondanda aldım...hava hafif yağmurluydu ama

genede rahat gezdik..tartıma pilde aldımm artık sabah bi bakayım kaç kilo olmuşum...:44:fırında tavuk yaptım...çorba var....akşam yemeğim

bunlar...birazdan gelicekmiş eşim bir son dakika golü yemesse tabii..of gene ne çok konuştum....:26:assolistler olmayınca çok durgun sessiz sakin

burasıı...çabuk bitirin işlerinizide gelin kızlaaarrrr....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün sabahtan beri hiç totoşum yer görmedi
Akşamki maçı izlemeye biraz sonra eşimin halası ve eniştesi gelecek Dün kardeşim gelince kalan temizliğimi sabah yaptım hatta öğlene kadar ancak bitti sonrada elde açma börekle uğraştım saat 5e kadar
Felaket yoruldum ama dinlenme şansım yoktu :26:
Hadi börekler pişerken mutfağı temizle falan derken oldu neredeyse 6. Tabi börek yaparken küçük cadı bende yardım edeceğim diye tutturdu ve benim yapma etme dememe rağmen kaç kere elini soktu böreğe tabi o eller itinayla saçlara sürüldü
Tam ikinci tepside bitmek üzere diye derin bir nefes alacakken küçük cimcime dengesini kaybedip tepsinin içine oturdu kızacağımı sanıp ağlamaya başladı tabi ben gülmekten yerlere yattım
Allahtan diğer tepsiye birşey olmadı neyse üzerine oturunca şekli biraz bozuldu ama onu artık bize ayırırız dedim
Daha biraz evvel kızıda yıkayıp duşumu aldım ve yeni oturabildim
Baktım daha kimse yok bari sizlere bakayım dedim
Şimdi az geçmişi okuyayım bari millet gelene kadar

canım insan bu kendinden memnuniyetsizliği hissetmeden zayıflamaya başlayamıyor. bence sen doğru yoldasın, halinden memnun olmadıkça memnun olmaya doğru ilerleyeceksin bence.

ben de regl yüzünden doymuyorum canım. sağlıklı şeyler yiyorum ama çok yiyorum. sanırım bu hafta da sabit geçecek, napalım sağlık olsun :)

iş de olmayacak gibi, sanırım tecrübeli birini arıyorlarmış. yarın haber verecekler bakalım görüşme için. hayırlısı hakkımızda, kısmette varsa olur tabi.

canım valla senle kızların maceralarını dinlemekten hiiiççç bıkmamm
keşke bizimde olsa bıcırıklarda hep aynı seyleri yasamasak evimizde ama napalım zamanı vardır herseyinn

selaaaamm

nasılsınız kızlar

kendi adıma bir karar aldım ...bundan böyle akşam yemeğimi sizlerle paylaşıcam...

burada biçok insan sabah kahvaltısını gururla paylaşıyo öğle yemeği de keza öyle fakat akşam olduğunda biçoğumuz sapıtıyoruz

bende dahil olmak üzere...

bu akşamki öğünüm:1 kase tavuklu şehriye çorbası,1 kase kırmızı lahana salatası

3 Meleğimvar nick'in hiç te yabancı gelmedi sen yurtdışındamıydın.....?

selam kızlarr , ben geldimm

felaket ağrılı , uykusuz, bir gecenin ardından 8 saat ders ve nöbet ile kendimden geçtim , eve geldim 2 saat uyuyup ancak ayılabildim

şimdide yemeğimi yedim akşamki maçı bekliyorum , GALATASARAYıma başarılar , Rabbim yardımcıları olsun İNŞALLAH

Canselcim seni tekrardan gördüğüme sevindim, hoşgeldin canımm , aldığın bi kaç kiloyu sıkıntı etme ,öncede çok güzel vermiştin , yine verirsin sıkma canınıı

canım geçmiş olsun, bi daha hiç ağrımaz inşallah belin

ben de merakla bekliyorum maçı annemlere geldim. eşim işte, kardeşim de arkadaşlarıyla izleyecek dışarda. ben de annemle izlerim artık

CAnım inan çok üzüldüm buraya eskisi kadar sık gelmeyecek olmana
Zaten kaç gündür benimde tadım yoktur iyice tadım kaçtı
İçimden çok şey geçiyor ama neyse bazen susmak gerekiyor İnşallah senin için hayırlısı olur canım Kız arada olmadı ben gelirim seni topikte ziyarete nasılsa oradakiler daha zayıf az sıkışırsınız benim totoşada yer açılır
Seni çoooooooookkkk seviyorum canım
Kendini özletme sık sık gel olurmu canım

canım valla senle kızların maceralarını dinlemekten hiiiççç bıkmamm
keşke bizimde olsa bıcırıklarda hep aynı seyleri yasamasak evimizde ama napalım zamanı vardır herseyinn

CAnım dediğin gibi şeryin bir zamanı var ve inşallah rabbim tüm arzu edenlere hayırlısıyla en kısa zamanda kuzucuk sahibi olmayı nasip eder ...Aminnnnnnnnnn

avrupanın fatihiiiiii cimbooommmmmmmmm bugün günlerde GALATASARAY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…