her meslekteiyi fikirmiş...ama şimdiye kadar denk geldiklerim çok ukalaydı...bi garip havaları vardı sanki alçak dağları ben yarattım der gibi...
sormamışınki canım sorsan yazardımama çizelgem var yinede söyliyeyim 94 tüm gecen hafta..
ayrıca atanamadım canım ben daha doğrusu eşim burda esnaf olduğu için bursa dışında bi yer yazamadım..şimdiki işimdende memnunum sonuçta kadrolu ya şimdilik düşünmüyorum memurluk için başka ili yazmayı ama bursayı tabiki yazacağım (fakat bu seferki puanım iideğil)
yani eşin işi ordaysa yazma tabi bizimki polizei olduğundan fark etmiyor geziyoruz öyle bursa güzel yer ya aaaaaaayyyy hakkaten ya çizelgen hiç dikkatimi çekmemiş .. açlıktan kör oldum galiba...
ayy bende coookkk acııımmmm
saol canım teşekkür ederim bende öptüm seniineyse talım sohbetine doyum olmaz işler bejkliyor beni gidiyorumm ... gidiyorummm ... akşama gelcem grş buralardas olursan :) öptüm herkesçikleri senidee
saol canım.
kardeşin konyaya niye geliyoki:)
Günaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun
tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak
istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...
ben de kilo çizelgesi istiyorum...nerden bulabilirim acaba...
kımse yok muuu???dıyceklerım varr...Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr içinizde izmir karşıyakada oturan var mı??
kımse yok muuu???dıyceklerım varr...
ben kilo vermek istiyoruuuuum......
sonrada şu ilaçlarımı bırakmak istiyoruuuuuum.....
sonrada bi bebek yapmak istiyoruuuuum.....
bu kilolar bana çok ağır geliyo yaaaa...
bu halde iş yapmak, yürümek ve her türlü hareket zor geliyo banaaaaa........
çok çabuk yoruluyorum, istediğim gibi kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum.........
çok yorulduğum için sabahlarıda zor uyanıyorum, yorgun uyanıyoruuuuum.
((
selam güzeller herkesler iyidir umarım :)
bende durumlar aynı bazen çok monoton yaşadığımı hissediyorum kurulu robot gibiyim :)
bugün diyetin ucu kaçtı biraz saçma sapan şeyler yedim reglin etkileri(arkasına sığınayım bari)
yürüyemiyorum da bu ara çok yorgun oluyorum eve dönerken pil bitiyor nasıl gitcek bu kg ler böyle yaparsam değili(
neyse yarın hopppp baştan
Esram işin inşallah olur kuzum :)
canım valla senle kızların maceralarını dinlemekten hiiiççç bıkmammSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün sabahtan beri hiç totoşum yer görmedi
Akşamki maçı izlemeye biraz sonra eşimin halası ve eniştesi gelecekDün kardeşim gelince kalan temizliğimi sabah yaptım hatta öğlene kadar ancak bitti sonrada elde açma börekle uğraştım saat 5e kadar
Felaket yoruldum ama dinlenme şansım yoktu :26:
Hadi börekler pişerken mutfağı temizle falan derken oldu neredeyse 6. Tabi börek yaparken küçük cadı bende yardım edeceğim diye tutturdu ve benim yapma etme dememe rağmen kaç kere elini soktu böreğetabi o eller itinayla saçlara sürüldü
Tam ikinci tepside bitmek üzere diye derin bir nefes alacakken küçük cimcime dengesini kaybedip tepsinin içine oturdukızacağımı sanıp ağlamaya başladı tabi ben gülmekten yerlere yattım
Allahtan diğer tepsiye birşey olmadıneyse üzerine oturunca şekli biraz bozuldu ama onu artık bize ayırırız dedim
Daha biraz evvel kızıda yıkayıp duşumu aldım ve yeni oturabildim
Baktım daha kimse yok bari sizlere bakayım dedim
Şimdi az geçmişi okuyayım bari millet gelene kadar
geçmişe çok bakamadım ama ben buranın muhabbetini çok özlüyorum.sizlere gireceğim desemde sonra yoğunluktan giremiyorum.düzenli paylaşım yapamasamda ara ara girenlerle denk geldiğimizde sohbet etmek isterim...iş hayatı öğretmn olduğum halde(herks az çalıştığımızı düşünsede...) eve bi sürü iş getiriyorum.yazılı hazrılama okuma ders notu hazırlama akıllı tahtaya vs gibi...3 küçük çocuk da cabası..
neyse ara ara buralardayım.spor yapamıyorum hiç.okulda sürekli ayakta olduğumdan çok yoruluyorum.sonra gelirken 2 çocuğu okuldan alıp ee gelince asıl iş o zmn başlıyor:) bi gürültü ,şamata kavga,oyun hepsi bir arada...kilom en son 77-76 ya indiğimi sanıyordum ana tartı bozukkmuş gerçekten 80 civarı imiş.şuanda 81-83 arası gidip geliyorum.bende 75 e inmek istiyorum.herkese kolay gelsin:))
geçen hafta bi ayran detoksu yaptım ardımdan okulda bikaç arkadaşta yaptı çok memnun kaldılar.hatrlatayım sizlerede...başka özel yaptığım bişi yok.
selam kızlarr , ben geldimm
felaket ağrılı , uykusuz, bir gecenin ardından 8 saat ders ve nöbet ile kendimden geçtim , eve geldim 2 saat uyuyup ancak ayılabildim
şimdide yemeğimi yedim akşamki maçı bekliyorum , GALATASARAYıma başarılar , Rabbim yardımcıları olsun İNŞALLAH
Canselcim seni tekrardan gördüğüme sevindim, hoşgeldin canımm , aldığın bi kaç kiloyu sıkıntı etme ,öncede çok güzel vermiştin , yine verirsin sıkma canınıı
Merhaba, ben hepinizin iyi olduğunu düsünüyor... ve bol neşeli bir gün diliyorum...
Benim toparlanma sürecim biraz uzun ve sancılı sürdü... ama çok şükür ki hayatimda ilkkez üzüntüden yemek yememeyi başardım.(Formülü nü yazayim; eve birsey almayıp markete gitmemeyi başarır ve internetten siparis vermezseniz oluyor. komik seyler yaptim. internet siparisi doldurup göndermedim, markete gidip içeri girmeden göri döndüm ) Geçtigimiz 5 günde hayatimin kilo konusuyla ilgili en büyük sinavini verdim diye düsünüyorum.
Ben 70li rakamlarda diyetimi sürdüyorum. Bu yüzden kendime yakın kilodaki ardaslarla yoluma devam etmek istedim.Diyet ile ilgili düsüncelerimi artık +70 topikine yazıyorum. Kendi sürecimle ilgli desteği buradaki ardaslarımdan görmek istiyorum. Bu yüzden artık burada bildirim yapmam doğru olmaz. Budurum sizleri takip etmiyeceğim anlamina gelmesin... Burada benim üzerindeki haklarıni asla ödemeyeceğim 3-5 insan var. Onların zayiflama süreçlerini takip etmek istiyorum.
Bundan sonraki kk paylasimlarımın tarzı konusuda yeni kararlar aldım. Umarım bu kararlarımı başarma becerisini gösteririm.
Sevgilerimle
canım valla senle kızların maceralarını dinlemekten hiiiççç bıkmamm
keşke bizimde olsa bıcırıklarda hep aynı seyleri yasamasak evimizde ama napalım zamanı vardır herseyinn
avrupanın fatihiiiiii cimbooommmmmmmmm bugün günlerde GALATASARAYselam kızlarr , ben geldimm
felaket ağrılı , uykusuz, bir gecenin ardından 8 saat ders ve nöbet ile kendimden geçtim , eve geldim 2 saat uyuyup ancak ayılabildim
şimdide yemeğimi yedim akşamki maçı bekliyorum , GALATASARAYıma başarılar , Rabbim yardımcıları olsun İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?