avrupanın fatihiiiiii cimbooommmmmmmmm bugün günlerde GALATASARAY
hangi semttesiniz izmirdeki bacılar???işte geldik burdayızzz....
canım geçmiş olsun, bi daha hiç ağrımaz inşallah belin
ben de merakla bekliyorum maçı annemlere geldim. eşim işte, kardeşim de arkadaşlarıyla izleyecek dışarda. ben de annemle izlerim artık
Aslansın Nafiyeeeemmmm)
Sende öylesin canım..... ALCAZ İNŞALLAH ALCAZZ.......Real Madrid ile 3 kere karşılaştık biz , ikisini aldık , yine alcaz Allahın izniyleee)
CAnım inan çok üzüldüm buraya eskisi kadar sık gelmeyecek olmana
Zaten kaç gündür benimde tadım yoktur iyice tadım kaçtı
İçimden çok şey geçiyor ama neyse bazen susmak gerekiyorİnşallah senin için hayırlısı olur canım Kız arada olmadı ben gelirim seni topikte ziyarete nasılsa oradakiler daha zayıf az sıkışırsınız benim totoşada yer açılır
Seni çoooooooookkkk seviyorum canım
Kendini özletme sık sık gel olurmu canım
CAnım dediğin gibi şeryin bir zamanı var ve inşallah rabbim tüm arzu edenlere hayırlısıyla en kısa zamanda kuzucuk sahibi olmayı nasip eder ...Aminnnnnnnnnn
hangi semttesiniz izmirdeki bacılar???
yok kılovermelerıne yardımcı olacak bı yontemden bahsedecekdımhım...sen izmirli hatunlaramı soru sorcaktın demediydinkii...ben istanbuldayım...
İyi akşamlar herkeslere
Sabah dediğim gibi yürüdüm uzun bir mesafeyi çok da yemedim yanlış şeyler de vardı ama çok yemedim
Öğleden sonra hepberaber bize geçtik kızlar çok sevindiler güzel oldu valla
Ben yorgun ve uykusuzum yarın dinlenirim artık
Aynurum geçmiş olsun varsa bir şifası araştır tabii canım
Nuhancım kararına saygılıyım tabii ama yine de seni burada görmek güzel
Kimse gitmesin isteriz hepimiz
Cansel de fırsat bulmuş uğramış sevindim gördüğüme maşallah formunu koruyor boyu uzun siz bakmayın kilo aldım dediğine:)
Yena ve nursena da görünmemiş bugün çok yediler herhalde :)ve de yoruldular galiba
yok kılovermelerıne yardımcı olacak bı yontemden bahsedecekdım
aminn arkadaşımm güzel dileklerin için teşekkürlerrrr...ben istanbulda yaşıyorum ama 3 gündür ankaradayım..ankara balgat...diye bi yerdeyimm[/B]
zannedersem büyük marketlerdee...şaka şaka kızma sakın..
Weight Loss - Diet Ticker
burdan hazırlayabilirsin canım...
hemsom bi ortak noktamiz daha varmis bende galatasarayliyim :)insallah bugun yencezselam kızlarr , ben geldimm
felaket ağrılı , uykusuz, bir gecenin ardından 8 saat ders ve nöbet ile kendimden geçtim , eve geldim 2 saat uyuyup ancak ayılabildim
şimdide yemeğimi yedim akşamki maçı bekliyorum , GALATASARAYıma başarılar , Rabbim yardımcıları olsun İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?