Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun, bi daha hiç ağrımaz inşallah belin

ben de merakla bekliyorum maçı annemlere geldim. eşim işte, kardeşim de arkadaşlarıyla izleyecek dışarda. ben de annemle izlerim artık

sağol canımm Esoşumm , ağrım halen var ,Adanada bi tıp merkezi varmış bununla ilgileniyormuş ,bi araştıracam yoksa çekilir bi halde değil artıkk (

Real Madrid ile 3 kere karşılaştık biz , ikisini aldık , yine alcaz Allahın izniyleee )

Canimicgim bende seni çok seviyorum..topike değil evime gel bekliyorum. başimin üzerinde yerin var...ama bunun disinda seninde 7li rakamlarini göreceğim...

cadına çok güldüm. kiyamam ben ona...

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkeslere
Sabah dediğim gibi yürüdüm uzun bir mesafeyi çok da yemedim yanlış şeyler de vardı ama çok yemedim
Öğleden sonra hepberaber bize geçtik kızlar çok sevindiler güzel oldu valla
Ben yorgun ve uykusuzum yarın dinlenirim artık
Aynurum geçmiş olsun varsa bir şifası araştır tabii canım
Nuhancım kararına saygılıyım tabii ama yine de seni burada görmek güzel
Kimse gitmesin isteriz hepimiz
Cansel de fırsat bulmuş uğramış sevindim gördüğüme maşallah formunu koruyor boyu uzun siz bakmayın kilo aldım dediğine:)
Yena ve nursena da görünmemiş bugün çok yediler herhalde :)ve de yoruldular galiba

Son düzenleme:
merhaba kizlar once bugunku menumu yaziyim sonra gecmisi okuyup doneyim
sabah yogurtlu ev yapimi musli(yani kendim koydum herseyini)
arada 2 grissini yedim cok acikinca
oglen 1 tabak (10 kasik)kurufasulye ve 2 dilim ekmek yedim yanindada yagsiz salata yaptim
aksamda 2 yumurtayala kendime domatesli omlet yaptim
1 bucuk saat yurudum

cankusum tesekkürederim..

arkadaşlar size menumu yazmak istiyorum eksik mi fazlamı ne yapmam lazım öğrenmek istiyorum...

sabah:1 yk lor peynir,orta boy bir kase yeşillik,2 dilim ekmek,bitki çayı

öğlen: 1 kepçe çorba,biraz sebze yemeği,salata,e

ikindi:1 bardak süt,2 yk yulaf ezmesi,3 kayısı kurusu,yarım elma tarçın karışımı

akşam:sebze yemeği,salata,ekmek

su ve bitki çayı

yürüyüş yapmaya niyetim var dı fakat temizlik yaptığım için bugün olmadı...

yarın için karalıyım...

deryacımm nasılsınn....ya baksana sen nasıl bi diyet yapıyonda haftada iki iki eksiliyon...bende istiyorummm....çabuk anlet bakemm.... yoksam yolarım saçlarını..

o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi, anlatamam. resmen bacaklarım ağrıyor. tüm gün hastanede hep ayaktaydım..
eve gelip yemek yaptım. yedik ve masayı bile toplamadan TV karşısına uzanım laptopumu aldım elime .
uyumazsam tekrar gelirim..

hemsom bi ortak noktamiz daha varmis bende galatasarayliyim :)insallah bugun yencez
gormedim mesajini ozel mesaj hakkimda yok daha :)pozcudanim ben canim :)gecmis olsun

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerlerim

topike küsmüştüm diyelim
görüyorumki herkez yeniden burada ve bende olmalıyım ...ve biz hepimiz burada olmalıyız...

yenam listelerimizi yapmalı...
asum sporlarımızı yazmalı...
esram ölçülerimizi almalı...
nuhanım polisim de kaçamaklarımızı yakalamalı...
ve diğerleri yani biz,çenesi düşük hatunlar...

ki...biz ancak bu şekilde biz oluruz...

oğlum bu sene üniversitede ingilizce hazırlıkta bildiğiniz gibi.
hazırlık, 7 kur dan oluşuyor ve her kur ortalama 3 - 4 hafta sürüyor.

ve her kurda sınıfı ve arkadaşları değişiyor.
ilk yani 1.kurda öğretmenleri tanışma konuşmasında;
her kur sınıflarınız değişecek,arkadaşlarınız değişecek ama her sene şöyle bir şey olur ,
herkes ilk kurdaki arkadaşlarıyla samimi olur,kanka olur ve okul bitene kadar onlarla konuşurlar aralarında özel bir bağ oluşur ..demiş...
ve herkez gülmüş;olurmu hocam ne güzel her kur değişecek ve biz tüm kurdakilerle arkadaş olacağız..
hoca gülümsemiş ve;3 hafta sonra göreceğiz demiş...

oğlum şu an 5. kurda,o ve diğerleri... sadece ilk kurdakilerle bağları sağlam...

hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…