deryacımm nasılsınn....ya baksana sen nasıl bi diyet yapıyonda haftada iki iki eksiliyon...bende istiyorummm....çabuk anlet bakemm.... yoksam yolarım saçlarını..
selamün aleyküm şekerlerim
topike küsmüştüm diyelim
görüyorumki herkez yeniden burada ve bende olmalıyım ...ve biz hepimiz burada olmalıyız...
yenam listelerimizi yapmalı...
asum sporlarımızı yazmalı...
esram ölçülerimizi almalı...
nuhanım polisim de kaçamaklarımızı yakalamalı...
ve diğerleri yani biz,çenesi düşük hatunlar...
ki...biz ancak bu şekilde biz oluruz...
oğlum bu sene üniversitede ingilizce hazırlıkta bildiğiniz gibi.
hazırlık, 7 kur dan oluşuyor ve her kur ortalama 3 - 4 hafta sürüyor.
ve her kurda sınıfı ve arkadaşları değişiyor.
ilk yani 1.kurda öğretmenleri tanışma konuşmasında;
her kur sınıflarınız değişecek,arkadaşlarınız değişecek ama her sene şöyle bir şey olur ,
herkes ilk kurdaki arkadaşlarıyla samimi olur,kanka olur ve okul bitene kadar onlarla konuşurlar aralarında özel bir bağ oluşur ..demiş...
ve herkez gülmüş;olurmu hocam ne güzel her kur değişecek ve biz tüm kurdakilerle arkadaş olacağız..
hoca gülümsemiş ve;3 hafta sonra göreceğiz demiş...
oğlum şu an 5. kurda,o ve diğerleri... sadece ilk kurdakilerle bağları sağlam...
hepinizi seviyorum
eh iste idare eder, cok keyfim yok su aralar.zeynep benim menülerimde ayse ablaninkiyle benzer sekilde gidiyor.ben ara ögün yapmiyorum ama daha öncede yazmistim.ve benim kesin kuralim var 18.30dan sonra agzima kalori koymuyorum. zaten artik 2 -2 verememde diye tahmin ediyorum.haftada 1 giderse iyi kabulüm.bunun disinda hepinizin bildigi seyler,cok su iciyorum.yesil cay iciyorum falan.belki sizlere göre tek avantajim su olabilir diye düsünüyorum,ben hayatimda ilk kez zayiflamaya karar verdim.birde ben cok hirsliyimdir.kafamda bitirdikten sonra olayi, gerisi benim icin sadece bir zaman meselesi.kilo vermedede öyle oldu.
sağol canımm Esoşumm , ağrım halen var ,Adanada bi tıp merkezi varmış bununla ilgileniyormuş ,bi araştıracam yoksa çekilir bi halde değil artıkk(
Real Madrid ile 3 kere karşılaştık biz , ikisini aldık , yine alcaz Allahın izniyleee)
maç 90 dakika bebeğim daha 2.yarı var kısmet bakarsın alırız..ada berabere kalırızzaynurcuğum çokk geçmiş olsun canım
yada durun ya herkes bildigi yoldan giderse gitsin ama ben gördügüm yalnisi söylücem,cok üzülüyorum cünkü burda bir kac arkadasim icin.örnek meyra mesela:
meyracim affina ve samimiyetimize siginiyorum bebegim lütfen bana kizma ne olur.kilo veremiyorum diye sikayetini okudm vede veremiyorsun cidden.demek biryerlerde hata var.cok seviyorum seni bir an önce kilo verip bebegine kavusmani diliyorum Allahtan ama bu sekilde bu olmucak sanirim.bir gün icinde neler yapiyorsun neler yiyorsun saat kacta yiyorsun bir yaz bakalim nerde hata var birde bizler kendimize göre bakip söyleyelim,gercekten herseyi yapiyormusun kilo vermek icin ?
simdi saldiri gibi olucak ama dogru yolda oldugunu söyleyenlerede lütfen inanma.eger dogru yolda olsaydin simdiye kadar -10 olmus olmaliydin öyle degil mi? benden önce gelmistin sanirim sen buraya.
birde sunu görüyorum arkadaslar.yaptigimiz kacamaklara burda kizilcagi yere, kilif bulunuyor.örnek misal.biri geldi kizlar bugün su kacamagi yaptim diyor
kiza gelen cevap aaa o 2 dilim ekmege denk geliyor o kadarda kötü degil!!! yada gecenlerde nuhan vardi gecenin biryarisi kiz pogacalari yedi yapilan yorum suydu.senin zaten su an ona ihtiyacin vardi , yarin yeniden baslarsin.buna benzer bir yorum geldi.ya arkadaslar buraya pembe gözlükleri takip geliyorsunuz ve bu gözlükler hicbirinizin isine yaramiyor görmüyormusnuz?
nuhana yetisebilseydim eger söyle derdim, nuhancim bunca haftadir savasiyorsun kilolarinla.pogacani yapmak istiyorsan yap fakat sakin bu saatte yeme, yarin kahvaltida ekmek yerine yersin! kuusura bakmayin diyet arkadasligi böyle olur. burdaki bir cok kisi kilo vermeyi istiyor buna eminim.ama kilo vermeyi istemekle, kilo vermeye baslamak arasinda kocaman daglar kadar fark var.
kiriic olduysam üzgünüm kizlar, ama benim gördügüm olay burda bu ne yazik ki(
Deryacığım Asumana yediği böreğin 2 porsiyon tahıla denk düştüğünü, Meyraya doğru yolda olduğunu söyleyen bendim. Baştan belirteyim yazdıklarını SALDIRI olarak ALGILAMADIM.
Asumana günün geri kalanında bugün zaten baştan gitti diye düşünüp bozmaması için bunu yazdım. gerçekten de sağlıklı beslenme listelerinde çeyrek yufka iki porsiyon tahıla denk geliyor. değişim programına ya da diğer adıyla kalori sayımına göre diyet yapanlar için ıspanaklı börek bir kaçamak olmuyor böylece.
Meyraya doğru yolda olduğunu yazdım çünkü Meyra aylardan beri ilk kez kilolarından şikayet etti. ilk kez zayıflamayı umursadığını gösterdi. doğru yolda olduğu şey şuan ki beslenme sistemi değil de geliştirdiği bu rahatsızlık olduğu yazdığım yazıdan açıkça anlaşılıyor aslında. eminim Meyra da anlatmaya çalıştığım şeyin bu olduğunu anlamıştır. Meyraya aylardır aklın başına yeni mi geliyor yazacağıma böyle yazmayı uygun gördüm.
dile getirdiğin yanlışlıkların (!) ikisinin de benim yazdığım yorumlarla ilgili olması bence sadece tesadüf. ben de burdaki arkadaşlarım zayıflasın istiyorum. bu yorumları yazarken herkes yerinde saysın da en zayıf ben olayım psikolojisiyle yapmıyorum tabi ki
bundan sonra katı diyet yapanlara uygun olmadığı için hiçkimsenin kaçamağına ya da zayıflamayla ilgili ruh durumuna yorum yapmasam mı diyorum aslında. bu bi trip değil, yanlış anlaşılmasın. ama yazarken iyi niyeti çok belli olan şeyler sanki sabote amacıyla yazılmış şeyler olarak yorumlanıyor. bu benim için yıpratıcı. sizler için de sinir bozucu anladığım kadarıyla. inşallah herkes en güzel şekilde verir kilolarını. gerçekten böyle olmasını istiyorum ben de. kusura bakmayın şimdiye kadar yaptığım bana göre olumlu, size göre olumsuz yorumlar için.
çok şey yazdım yazdımm sildimmm en iyisi bi müddet tıırrrtttttttt vvvıııınnnnnnnnnnnnnnn
canım ben bursalıyım ve bursada oturuyorum. ama gezmeyi seven birisi olarak pek çok ilimize gittimkızlar günaydınnnn bu saatlerin 1 saat ileri alınması yaktı beni yane kız uyuyor gece nede ben sabah desen ayrı bir dert dün 2 buçuk saat anamla pazarda gezdik. o da spordan sayılır demi sayılsın yaaa aç karna yürümütüm hem:)
dafi ablacım sen nirelisin ya merak ettim yoksam burdurdamısın bidaa gelirsen haberim olsun sana burdur şiş yedireyim:)
hele bi geçmişi okuyayım geleyim
bu arada yenacım esracım aynurcum nuhancım dün sölemeyi unutmuşum iiki geldiniz kızlar sizsiz olmazdı diye düşünüyorum.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum okuduğum kadarıyla herkesler iyi çok şükür bende iyiyim hemde bomba gibi diyete tam gaz devam ediyorum çok güzel sonuçlar alırım inşallah neyse hepiniz öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın
Canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun inşallah rabbim tez zamanda sanada o duyguları yaşatsın inşallah....Amiiiiiinnnnn Bu arada Ankarada neredesin kuzum
Tebrik ederim canım bu kilolar gidecek başka yolu yok
Derya kuzum azmin daim olsun sen kesin 2 ayda inersin 70 lerin altına
Banu ablacım Allah kolaylıklar versin yakın olsan gelirdim valla yardıma
Dafi ablacım rabbim sanada kolaylıklar versin inşallah biran önce rahata kavuşursun ablacım
Günaydın arkadaşlar,
Ben de epey yoğunum bugün...dinlenmekti planım evdeyim diye.. ama dün aniden ev de okuma yapma fikrim geldi..
hemen akşam bir kaç komşuma söyledim sabahın körün de önce duş sonrada hazırlığa koyuldum...
2 çeşit tuzlu pişti şimdi de kurabiye tarifi için açtım bilgisayarı sizede selam vermek istedim...
--
Esracığım ve Özlemciğim iş görüşmeleriniz hayırlı geçer inş..
günaydın arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ciddi kilo sorunum var,desteğinize ihtiyacım var.yazışmalarınızı okudum benim için biraz umut oldunuz,tam 100 kilodayım agustos ayına kadar bu kilonun
tamamın dan hiç değilse büyük bir kısmın dan kurtulmak
istiyorum,tecrübelerinize tavsiyelerinize ihtiyacım var...
günaydın...
kasvetli bir sabah...şemsiye taşıyorum yağmur yağmıyor..almasam yanıma kesin ıslanırımbu sabah çamur yağmış resmen otobüste dikkat ettim milletin kıyafeti kafası çamurdu şaşırdım kaldım ben yakalanmadım neyseki...
Yenacım okuma yapıyormussun Allah kabul etsin şimdiden...
herkese mutlu günler...
selamlar okuman varmış allah kabul etsinduanızı eksik etmeyin yenigelen arkadaş başarılar işgörüşen arkadaşlar hayırlısı nasib olsun gözüm rahatsız üveit hastalığı tedavi oluyorum güneş gözlügüyle yazıyorum:26:bildirim yapamıyorum ama diyete spora devam ediyorum allaha emanet olun herşeyin başı sağlık
Ben de sarımsağı severim ama ben asla çiğ sarımsak ve soğan yiyemiyorum, anında mide ağrısından mahvoluyorum, salatalara da soğan koyamıyorum bu yüzden, ama sarımsağı her yemeğe koyarım evde
Esraa ben dün bi görüşmeye gittim yine bi insan kaynakları şirketine, iş turkcelldeymiş, gebzemi maltepe mi belli deildi kadın öğrenip bana haber verecekti, eğer maltepeyse çalışırmısın dedi çalışırım dedim, arkadaşım da bu gittiğim şirkete bağlı olacak turkcellde çalışıyor ve küçükçekmecede oturuyor, haman aramışlar onu beni sormak için8-5 çalıştıkları arkadaşım 6.15 gibi evde oluyomuş ben de 6.30-6.40 gibi evde olurum, neyse daha belli bişey yok ama olursa şimdiye kadar gittiğim görüşmeler içinde en çok istediğim alan olucak
kızlar yazarken dalmışım hepsini cevaplayamadım sabah gelirim kısmetse öptüm hepinizimerhaba
eve döner dönmez işe başladım yine..
hastanedeyim. fırsat bulursam geçmişi okuyacağım..
güzel haber: 5 günlük eğitim+tatil+akraba ziyareti sürecini kilo almadan bitirmişim..
YENAm allah kabul etsin..
nuhan aşkolsun..
esra ve özlem sizlerin iş durumlarında bi şeyler var ama çözemedim.. umarım haberler iyidir..
dafi koşuşturma devam ediyormuş. kolay gelsin..
yeni gelenler de hoş gelmişler..
Eline sağlık meyracım güzel olmuş
Eğer yemesi zorsa yoğurttan yardım alınabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?