Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlaaarrrrr
Ben geldiiiim biliyorum bu aralar ihmal ettim ama malum paskalya tatili vra cocuklar evdeler esimde evdeydi pek firsatim olmadi üstelik coooookta yorgunum
Nasilsiniz kizlar gecmis coook birikmis bakamiycam sanirim

ben kızları uyuttum yatıcam şimdi ama önce size iyi geceler diyeyim dedim....

öptüm hepinizi....

Allaha emanet olunn....

hangi semttesiniz izmirdeki bacılar???

Merhaba burcu,

ben buca da oturuyorum..Zayıflamakla ilgili bilgi verecekmişsin..
Ben zayıflamayı düşünmüyorum şu an rafa kaldırdım.. ama buraya yaz istersen...

Son düzenleme:
herkesler gecmis okuyo sanirim bende gideyimde yatayim öptüm hepinizi Allaha emanet olun iyi gecelerrr

ben de kilo çizelgesi istiyorum...nerden bulabilirim acaba...

buradan yapabilirsin canım kilo çizelgesini;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kardeşim üniversitede işe başladı konyada bir ayağımız orada

hımmmm, okey:)
kardeşin bence şanslı, çünkü; konya güzel bi şehir, yaşanılacak bi şehir bence....

Hz mevlananın dediği gibi;
"gez dünyayı, gör konyayı....."

canım insan bu kendinden memnuniyetsizliği hissetmeden zayıflamaya başlayamıyor. bence sen doğru yoldasın, halinden memnun olmadıkça memnun olmaya doğru ilerleyeceksin bence.

inşaallah canım:)

tekrar çok geçmiş olsun canım yaaa.......

hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin.......:)

yok ben kırılmadım sana tatlım:)
ben herkesi anlıyorum, seni de canım.

şimdi bana gelirsek canım; benim kilo nedenim aslında kullandığım panik atak ilacım malesef.
bu ilacı ben uzun süredir kullanıyorum, bu ilaç öncesi ben 50-55kg idim.
ama bu ilaç sonrasında bu hale geldim ben, ilaç acayip iştah açıyo, benim asıl sorunum bu aslında canım.
ama buna bi türlü çare bulamadım malesefkiii.
bu iştah konuma bi çare bulamadığım için homini gırtlak yiyorum biiiiiiiiile bile malesef.....
işte elimden gelen her yolu deniyorum bakalım.
ümidim biran önce bu ilaçlarımı bırakabilmek aslında.
hayırlısı canım herşeyin.

canım ben senin ne demek istediğini anladım zaten, bu mesajda yazdıklarının tümünüde anladım:)
seni seviyorum:)
herkesi de seviyorum:)

Ayşe hanım,ayşe hanım.. demek küstün bize...
PEki neden.??

Varmı öyle küsüp gitmek..Önemli olan kalıp kendini ifade etmek değilmidir..

Ben listeleri bir kaç hafta yapmayacağım çünkü hakikaten çok yoruldum sağolsun asucum idare edecek...
bir de oğluma canım sıkkın bir kaç gündür yine rahatsız nefesiyle alakalı...ÜZgünüm çok.
Onun dışında herşey yine aynı değişen bişey yok ki,olmadı ayrıca...

Deryanın yazdığını okuyunca üzüldüm aslında, ben de sanırım ona göre diyeti sabote edenlerden biriyim. Şimdiye kadar kimseye "aa neden bunu yedin yememen gerekirdi" yazmadım ben de. Neden yazayım ki, bu kaçamak olmadı cık cık ne ayopğ şey yazarsam ele ne geçecek o saatten sonra. Tamam yaptın ama yarın telafi edersin, daha çok su içersin, daha az ekmek versin vs demek benden daha yapıcı. Yoksa burda hiçbir arkadaşımız gidip de o diyeti bozmaz bu bozmaz demedi, börek gerçekten evde az yağlı yapıldıysa ve 1 dilim yendiyse öğünde ekmek yerine geçer, değişim programı da budur aslında. Her öğünde ekmek yerine börek çörek yiyin demiyoruz tabii ama arada bir yendiyse de buna ah vah etmek insanın psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Valla kimse kusura bakmasın, herkes de istediğini düşünsün ben gönlümden geçenleri yazarım.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim daha doğrusu posam geldi
Öldüm bittim valla yorgunluktan daha yarım saat bile olmadı misafirlerimi uğurlayalı
Maç kötü bitsede gece güzel geçti bol bol sohbet ettik ve acaba böreğime ne diyecekler diye düşünüyorken benim börek tam puan altı hatta koca bir tepsi bitti
Yarım tepsi daha kaldı ama onuda yarın şirkete gönderiyorum
Yaptığım kektende çok çok az kaldı Zaten kuzen gelir gelmez keki görünce nasıl boynuma sarıldı yengeciğim harikasın sen diye normalde kilosuna çok dikkat eden kız iki dilim kekten yedi börekten ne kadar yediğini sayamadım bile

Küçük cimcime deseniz yine baş roldeydi
Bİr ara tabletten Ankaranın bağları şarkısını açtık salonun ortasında nasıl kırıta kırıta oynayıp durdu çok cilveli anası kılıklı oynamayıda seviyor
Şükür maçın ilk yarısında uyududa biraz daha rahat oldum
Artık gece uykusuna erken yatıyor şükür

Yarın sabahtan doktora kontrole gideceğiz bakalım iyice geçmişmi yarası bence kesin geçmiştir ama gelin dedi şimdi gitmemek olmaz sonrada kızın okuluna uğrayıp öğretmeniyle görüşeceğim sonuçta pazartesi veli toplantısını hem unuttum hemde zaten unutmamış bile olsam toplantı saatinden 1 saat sonra uyanmıştım
Bakalım büyük cadı hakkında ne duyacağım

Canimicgim bende seni çok seviyorum..topike değil evime gel bekliyorum. başimin üzerinde yerin var...ama bunun disinda seninde 7li rakamlarini göreceğim...

cadına çok güldüm. kiyamam ben ona...

Çoook ama çooooooook sevindim canım
İnşallah ilk fırsatta dışardada görüşürüz
Egedenizi istanbula geldiğinde buluşma fırsatı olur inşallah olmadı orta bir yerde buluşur bir kahve içer hoş sohbet ederiz nasılsa

Ohhhhh içim ferahladı yaaa
Valla birinizden biriniz olmayınca sanki birşey eksikmiş gibi geliyor bana fena alıştım yaw sizlere
Hani eşimle tartışsam herhalde bukadar kafama takılmazdı şu bir kaç gündür topiğimizin takıldığı kadar
İnşallah bundan sonra herşey çoooooooooook daha güzel olur ve patır patır şu kilolarımızdan kurtuluruz

Selam kızlar beni de alın aranızaaa bende zayıflıcammmm

Aldık gitti
ARamıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz

slm kizlaaarrrrr
Ben geldiiiim biliyorum bu aralar ihmal ettim ama malum paskalya tatili vra cocuklar evdeler esimde evdeydi pek firsatim olmadi üstelik coooookta yorgunum
Nasilsiniz kizlar gecmis coook birikmis bakamiycam sanirim

Hoşgeldinnnnnnnnnnn
Özletiyorsun kendini ama dediğin gibi paskalya Şimdi ne güzel orada vitrinler bile cıvıl cıvıldır
Valla haziranı iple çekiyorum ama tabi bir yandanda gidene kadar az daha dikkatli olmam lazımki en azından bir 5 kilo vereyim tabi 10 olursa tam süper olur
Tatil bitince sende daha sık gelmeye çalışta şu kilolardan kurtulalım artık

çok doğal yenacım yorulman, sende insansın SENDE
çok emeğin var üzerimizde........
sağolsun asucum idare edicek.......
inşaallah biran önce; dinlenirsin ve oğlunla alakalı sıkıntında kafandan gider yenam......................

çok geçimş olsun
ne oldu, sorun nedir tam olarak?

Son düzenleme:
Derya,

yazdıklarını okuyunca sana hakveriyorum...Burda ben dahil çoğu arkadaşımız diyetisyen bilgilerimizi konuşturuyoruz..O nedenle çok daha toleranslı haftada yarım kilo kafi oluyor...
Sen maşallah çok hırslı ve kararlısın. ilk +90 a gelmen belki senin için şansızlık oldu cuma takımları bu konuda acaip hırslı özellikle 13. ve 6. takım takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı...
İstersen onlarla yoluna devam etmen sürecini hızlandırır ve kolaylaştırır...

Asumancığım yeme demek yemeye engel oluyorsa bundan sonra sabah akşam yeme yemee yazalım birbirimize. Ben şimdiye kadar burdaki kimseden etkilenip bişey yemedim ama yiyenler de varsa kötü olmuş. Ama şunu da bilmek lazımki her lokmamız vicdan azabı olunca kilo vermek de zorlaşıyor

yok ben kırılmadım sana tatlım:)
ben herkesi anlıyorum, seni de canım.

şimdi bana gelirsek canım; benim kilo nedenim aslında kullandığım panik atak ilacım malesef.
bu ilacı ben uzun süredir kullanıyorum, bu ilaç öncesi ben 50-55kg idim.
ama bu ilaç sonrasında bu hale geldim ben, ilaç acayip iştah açıyo, benim asıl sorunum bu aslında canım.
ama buna bi türlü çare bulamadım malesefkiii.
bu iştah konuma bi çare bulamadığım için homini gırtlak yiyorum biiiiiiiiile bile malesef.....
işte elimden gelen her yolu deniyorum bakalım.
ümidim biran önce bu ilaçlarımı bırakabilmek aslında.
hayırlısı canım herşeyin.

canım ben senin ne demek istediğini anladım zaten, bu mesajda yazdıklarının tümünüde anladım:)
seni seviyorum:)
herkesi de seviyorum:)[/QUOTE]

meyracim peki doktorunla görüstünmü belki ilac degisimi yada doz ayari yeniden yapilabilir.yada cok mu ihtiyacin var bu ilaclari almaya yani onlarsiz idare edemezmisin? yada senin deigiminle homidi girtlak yemek yerine ne bileyim canin birsey istediginde mekik filan ceksen isine yaramaz mi ki? bende mesela spor yaptigimda canim yemek yemek istemiyor 3-4 saat kesinlikle.bir denesen bebegim ? bu arada alintini katlettim istemeden.gün icinde mate cayi icmeyide deneyebilirsin, istahi kesen bir özelligi var evet tadi igrenc ama ben icine tarcin yada karanfil ekliyorum

kizlar gerekten beni yalnis anlamayin inanin kimseyi kirmak degil amacim.ben aslinda bu konuda hicbirsey yazmamaya devam edicektim, ama bir kac haftadir sorulunca nasil kilo verdigim bugün gecistiremedim iste.düsüncelerim dökülüverdi parmaklarimdan.ki yazdigim seylerin dogru oldugunu düsünüyorum,belki yazarkenki kelimelerim yalnis olmustur bazilariniz icin, ama dost aci söyler mantigiyla yasayan biriyim ben.

aslında pek güzel zamanda gelmemişim sanırım.

ya ne oluyor bu topicte bu aralar.herkes herkesin söledigini ters anlıyor.
burda kim kime neden kötü olumsuz konussun ki.

hoş olumsuz konusana da olumsuz konustu diye takıyorlar.
herkeste bir başkaldırı ben bu işten birsey anlamadm özlemcim

iyi geceler kızlar ...

bende düşündüklerimi yazayım ve sonrasında kaçayım

1 haftadır ne smile kullanıyom , ne canım cicim yapıyorum , yaptığım canım cicimin bu kadar çok başkalarına sıkıntı vereceğini bilseydim ,yapmazdım !

söylendiği gibi burası pembe gözlüklerin takıldığı bi yer değil , öyle olsa bu kadar verilen kilolar var , herlade hiçbiri verilmezdi diye düşünüyorum ...

kaçamak yapanlara kızılsın diyorsunuz , napalım acaba koca koca kadınların kafasına çanta ile mi vuralım ,yoksa tek ayak üstünde cezamı verelim ???

ben Meyra için hayırlısı olsun biraz kilo verirsen daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsin dedim ,topic sallandı hatırlıyorsanız , ben daha kimselere bişey söylemem ....

Asucumun alınmayacağını bildiğim için ondan örnek veriyorum , Asuyu yaptığı kaçamaklardan dolayı benden çok uyaran yoktur , hatta gıcık edip uyarıyorduk birbirimizi , naptı Asu ben burdan uyardım diye vaz mı geçti kaçamaktan ??

sabitleri ne yapalım , yada kilo alanları ? gidip saçını çekelim bence , yapmayın Allah aşkına , çoluk çocuk değil karşımızdakiler , insan insan , ve burda kimse bir diğerini sabit kaldığı yada kilo aldığı için eleştirmek durumunda değil , bu benim düşüncem ....

haa ayrıca burası bi yarış platformu değil arkadşlar ,birlikte zayıflama topici yaptığımız liste sadece haftalık değişimler için , yarış için cuma zayıflama yarışmaları var mesela , orda kurallar daha katı , biz burda hem güzel vakit geçirip hemde birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama sıkı yönetim ilan etmiyoruz , ben 27 kilo hatta 105 ile başladığımı hesap edince 30 kilo verdim ,birçok onlarca verilen kilolar var , Allah aşkına madem burda diyete dair bişey yapılmıyorduda ben nasıl verdim diye düşünüyorumm ???

daha yazacak çok şey var ama , gerisinide sonra yazarımm ....

varsa içinizdekileri dökün bence , içinizde durup dert olacağına dışarı çıksın mert olun !!!

Merhaba burcu,

ben buca da oturuyorum..Zayıflamakla ilgili bilgi verecekmişsin..
Ben zayıflamayı düşünmüyorum şu an rafa kaldırdım.. ama buraya yaz istersen...

Yenacığım zayıflamak bir disiplin işi, insan tam olarak hazır değilse bu yola baş koymamalı bence, ben ne zaman bunu yapamıyacağımı hissetsem kendimi zorlamıyorum, zorlarsam ve yapamazsam daha çok kilo alıyorum çünkğ. Umarım tekrar başlama gücünü kendimizde buluruz

Canım kuzuna çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir de oğluşun bir an önce şifa bulur

Canım ya çok sık nefesle ilgili sorun yaşıyorsunuz bu ara yanılmıyorsam :44: acaba onunda geniz eti yada bademcikle ilgili bir sorunumu varda sık sık hasta oluyor kuzu :44:
Eminim sen daha önce götürmüşsündür ama acaba bir KBB doktoruna mı götürsen
Bak bizde son zamanlar biliyorsun çok sık rahatsız oluyorduk inan ameliyattan sonra çocuğun ne horlaması kaldı, ne ağızı acık dolaşması nede oyun oynarken bir anda yorulup kızışması
İşin ucunda kuzular olunca insan daha çok üzülüyor ki sen zaten hashas ve çok duyarlı bir annesin

ay ne de güzel bir yerde topici açmısım

herkesler burda...naber topicdaşlarımmmmmm

Seni gördük daha iyi olduk Meryemciğim
Bizler iyiyiz seni sormalı
Eniştem nasıl oldu İyidir inşallah

kızlar sizinle şu şiiri paylaşmak istiyorum......

paylaşmak ne güzel diiimi:)

bu arada uykudan gözlerim gidiyo.........

----------------------------------------------
HAYATTAN NE ÖĞRENDİM?
Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum. Işığı gördüm, korktum.
Ağladım.
Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim.
Karanlığı gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi…
Ağladım.
* * *
Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatin bitmeye başladığı an olduğunu;
aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu öğrendim.
* * *
Zamanı öğrendim.
Yarıştım onunla…
Zamanla yarışılmayacağını, zamanla barışılacağını,
zamanla öğrendim…
* * *
İnsani öğrendim.
Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu…
Sonra da her insanin içinde iyilik ve kötülük
bulunduğunu öğrendim.
* * *
Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi…
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı
olduğunu,
sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu
öğrendim.
* * *
İnsan tenini öğrendim.
Sonra tenin altında bir ruh bulunduğunu…
Sonra da ruhun aslında tenin üstünde olduğunu
öğrendim.
* * *
Evreni öğrendim.
Sonra evreni aydınlatmanın yollarını öğrendim.
Sonunda evreni aydınlatabilmek için önce çevreni
aydınlatabilmek gerektiğini öğrendim.
* * *
Ekmeği öğrendim.
Sonra barış için ekmeğin bolca üretilmesi gerektiğini…
Sonra da ekmeği hakça üleşmenin,
bolca üretmek kadar önemli olduğunu öğrendim.
* * *
Okumayı öğrendim.
Kendime yazıyı öğrettim sonra…
Ve bir süre sonra yazı, kendimi öğretti bana…
* * *
Gitmeyi öğrendim.
Sonra dayanamayıp dönmeyi…
Daha da sonra kendime rağmen gitmeyi…
* * *
Dünyaya tek başına meydan okumayı öğrendim genç yaşta…
Sonra kalabalıklarla birlikte yürümek gerektiği fikrine vardım.
Sonra da asil yürüyüşün
kalabalıklara karşı olması gerektiğine aydım.
* * *
Düşünmeyi öğrendim.
Sonra kalıplar içinde düşünmeyi öğrendim.
Sonra sağlıklı düşünmenin
kalıpları yıkarak düşünmek olduğunu öğrendim.
* * *
Namusun önemini öğrendim evde…
Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu;
gerçek namusun, günah elinin altındayken, günaha el sürmemek olduğunu
öğrendim.
* * *
Gerçeği öğrendim bir gün…
Ve gerçeğin acı olduğunu…
Sonra dozunda acının,
yemeğe olduğu kadar hayata da lezzet kattığını öğrendim.
* * *
Her canlının ölümü tadacağını,
ama sadece bazılarının hayatı tadacağını
öğrendim.

HZ.MEVLANA

---------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…