Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım geçmiş olsun oğluşa canım
Sen dinlen iş ev çok koşturdun çok yoruldun bir de biz varız tabii
Ben elimden geldiğince idare ederim liste işini

hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin.......:)

:

sizlere değil canımcım topike küsmüştüm

o an ifade etseydim eğer,ki bir çok şeyi yazıp yazıp sildim...kırılır ve kırabilirdimde..
böyle iyi oldu sessiz sedasız beklemek,sizlerin dönüşüylede dönmek..

canım çok geçmiş olsun,yavrucuğuna rabbimden acil şifalar diliyorum

hakkaten meşakkatli ve yorucu bir iş yapıyorsunuz,kolay değil öyle tek tek oku toparla oluştur.
dinlen tabiki canımcım hatta bu işleri aylık dönüşümlü olarak yapmalıyız topikçe.

oğluşuna geçmiş olsun yenacığım

değilmi meyracığım bende insanım.
Kova burcuyum ama neticede insanım.

Oğlumun alerji sorunu var biliyorsunuz...İşte bir iki gündür nefes alışı farklı..Hırıltısı yok ama zorlandığını anlıyorum ben...
Eşim de diyorki sen çok sorduğun için,üzerin de durduğun için yapıyor..
Yarın götüreceğim doktora bakalım ne diyecekler...

Yenacım geçmiş olsun oğluşuna , Rabbim tez zamanda şifasını versin inşAllahh

sende dinlen biraz canım , iyi olur

meryemciğim sanırım bir kırılma oldu ve herkesin eteğindeki taşlar döküldü ben öyle düşünüyorum. Şimdiye kadar içte sohpetlerimiz, yapılan kaçamaklara üzülme telafi edersin ya da aslında bu kaçamk değil şu yerine geçiyor tarzında yazmalarımız insanların diyetini sabote ediyormuş meğer. Hal böyle olunca da üzüldüm bence. Bu konuda başka hiçbirşey yazmıycam sadece üzüldüğüm noktayı belirtmek istedim

Yenammm geçmiş olsun..umarım önemli bir sorun yoktur doktor görür görmez sıkıntıyı çözer.
insanın çocugu hastayken ne kötü olur tahmin ediyorm

ben kaçıyorum arkadaşlar ,Allaha emanet olun , herkese iyi geceler

NOT : kimseye bir kırgınlığım yok , bana kırgın olan varsa ifade edebilir , ama 1 haftadır sağlık sorunlarımı geçtim , kafamın içi allak bullak , zihnim bulanık , saçma sapan bi ruh haline büründüm , lütfen bi an önce çözelim sorunlarımızı ...

banucuğum alerji sebep denince hiç kbb götürmek aklımıza gelmedi..
bir ara randevu alıp götüreyim..Nasıl olsa hastane yolu su yolu gibi bize.:))

Oooovvv çok sert..İvana Sert.

Ünlü düşünür ne demiş..asmayalım da besleyelimmi..
Alakasız ama olsun hadi gülün..

Ayy özlem ..değişen nedir Allah aşkına...Hiç birşey yazmayacağım diyorsun...
Lütfen yazmaya devam et.....

herşeyi deniyorum canım, senin fikirlerini de deneyim canım, çok sağol fikirlerin için.
doktorumla tabiki görüşüyorum, değişme gibi bişey olmuyo malesef.
ama inşaallah bırakmaya çok yaklaştım artık....
hayırlısı işte herşeyin yani canım.

inşaallah mühim bişey değildir canım.
eşin haklı gibime geldi yenam, tabi eskide yaşanılanlardan sonra bir anne olarak çok duyarlı olman gayet normal, ama bencede inşaallah mühim bişey değildir yenacım.

Aynurcum haklısın 3 yaşındaki çocuğumuz bile kendi bildiğinden şaşmıyorsa ben de 40 yaşımda ne yiyeceksek bilerek isteyerek yerim sen de yersen arada kızarım arada da dert etme dengelersin derim yerine göre kendime de öyle yapıyorum zaten
Senin renksiz ve ifadesiz yazma kararını da ben gereksi buluyorum sen de buna alınmasın nasılsa:)
Ben neysem oyum buradaki tarz da bu hep diyet konuşulsa bu kadar uzun süre takılmazdım herhalde buralarda
Ben şu anki kilomdn az çok memnunum bu yaştan sonra manken olacak değilim zaten 3 aşağı 5 yukarı idare ediyorum o nedenle de rahatım belki de ama ben sıkı diyet yaparken de aynı konulardan konuşulması beni kötü etklemiyordu
Etkilenen de olabilir belki ama buradaki usül bu bizi böyle görüp kabul edip dahil olunuyor sonuçta
Biz yarışmıyoruz sadece destekliyoruz birbirimizi her konuda
Üstelik ben nerdeyse 1.5 senedir kilomu koruyorsam az çok doğru bişey yapmışımdır bence

İyi geceler canım

Benden de herkese iyi geceler

evet cok hirsliyim ve cok kararliyim yena, yazdiklarinda haklisin.ben kilo vermemi en fazla 1 sene icinde tamamlamak ve sonraki hayatimda zarif ve hos bir bayan olarak istedigim herseyi giyerek, insanlardan utanmadan sosyalleserek ve en önemlisi yillarimi zayiflamaya ugrasmakla gecirmek istemiyorum.önerini dikkate alicam.

beni lütfen listelerden cikarin.artik topige devam etmiyorum.iyi geceler.

Sen kendine çok dikkat et... Ahan da sana smile..:)

Ayrıca sorun falan yok..Olmayacakta..

HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ,HEPİMİZ KARDEŞİZ..

Son düzenleme:

Yenacığım bu konuda derken yani en sonra yazdığım konuya devam etmiycem söylemek istediklerim bu kadar demek istedim

Yoksaa ben herkese karışmaya, akıl vermeye, kendine bakmadan herşeye burun sokmaya devam edicem sen merak etmee

Seni gördük daha iyi olduk Meryemciğim
Bizler iyiyiz seni sormalı
Eniştem nasıl oldu İyidir inşallah

bende seni görünce çok iyi oluyorummm iddiadaşım
küçük cimcimenin haberlerini de alıorum güzelce ohhh

bizde iyiyiz canım..hayatla uğrasıp duruyoruz:)
enişten iyi canım doktor ilaç verdi içti agrısı gecti daha da doktora falan gitmiyor
çocuk gibi beni çok üzüyor..

ilk doktor safra kesesi tası düşmz ameliyatla alınmalı dedi diye korktu sanırım lafını actıgımda bahaneler buluyor iyiyim diyor.inan bende kendi kendimle ugrasmaktan tamam diyorum artık ona.

ama zaman gecmesi kötü mü olur basımıa baska birsey cıkarmı die düşünüp üzülüyorum.

İyi geceler Derya...

umarım istediklerini en kısa zamanda yaparsın ama şunu unutma kilo insanlardan utanmak ne sebep ne de sosyallleşmek için engeldir, bence insan hem sağlık hem de daha uzun bir yaşam için zayıflamalı, güzellik ikinci planda olmalı, burda genel olarak sağlık kısmını başardığımızı düşünüyorum ben.

Ok o zaman..:))))

Biz de seni böyle tanıdık böyle sevdik zaten sen çizgini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…