Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenammm geçmiş olsun..umarım önemli bir sorun yoktur doktor görür görmez sıkıntıyı çözer.
insanın çocugu hastayken ne kötü olur tahmin ediyorm

Sağol meryemciğim...

anneeeem annem:)
konuşun kız konuşun:))
yarın geçmişi okuyanlarda kızacak yine içlerinden, bak yine konuşmuş bunlar diye:)

şimdi bizim topikteki bu kalabalık sohbet üzerine dedeciğim geçen dediği geldi aklıma;

2teyzem ve ben habire konuşuyoz, ama o anlatıyo sonra ben sonra diğer teyzem ve epeyce koyu bir sohbetteyiz....
dedemde oturuyo, dinlemeye anlamaya çalışıyo bizi arada bi:)
1saat sonra dedem garibimden bi kendi kendine konuşan bi feryat yükseldi orta sesle:)))
diyorki:
biri bırakıyo biri başlıyo, biri bırakıyo biri başlıyo

:))

a birde kızlar aslında hayattaki bazı anlaşmazlıklar burçlardanda kaynaklanıyo olabilir zannımca:)
duydunmu yena ne dedim ben:)))))

Sen kendine çok dikkat et... Ahan da sana smile..:)

Ayrıca sorun falan yok..Olmayacakta..

HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ,HEPİMİZ KARDEŞİZ..

sanırım şişko oldugumuz için kardeşiz Yena cım..
zayıflayanlar ya da kafasında bu işi bitirdim diyenler birden değişiyor.
ama unutmasın hiç kimse hayat onların istedigi gibi devam etmiyor.
ben mesela 18kg vermiştim veriyordum da keyfim yerindeydi tek derdim zayıflamaktı..
sonra ne oldu hamilelik..o zaman zaten düşünemiyorsun.
sonra kötü ve depresyonlu bir dönem.hala o ilk zamanlarki istegim yok.

he belki okuyanlar diyordur 6aydır bitmedi bu dönem diye.
ama işte diyorumya yaşamadan anlamaz kimse kimseyi...
Allah ım düşmanıma da vermesin tabi böyle birseyi.

sözüm meclisten dısarı diyeyim kimsenin şimşeklerini çekmeyeyim.

zaten öyle olmalısın canım...
zamanla değişme olmamalı zaten.

biz seni böle sevdik sonra sevmeyebiliriz

MEryemciğim önce sağlık ve huzur...Ne güzel özetledin işte..
Sen 36 beden dahi olsan yaşadığın acıyı unuturmusun..Hayır....

Senin ve tüm isteyenlerin sağlıklı bebişleri olur inşallah...Yürekten amin diyorum...

Anlamadım ..ne demek istiyorsun kötü bişeymi.???

Yoksa sen beni sevmiyormusun.??

Kuzum benim herşey insanlar içinyarın ne olacağımız belli mi ki zaten seneye zayıf mı olacağız şişko mu sağlıklı mı hatta hayatta mı değil mi
Hakkımızda hayırlısı herşeyde rağmen elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz sonuçta
Aa ne dedim ben de anlamadım
Uykum var eşim bile benden korkuyor hortladım yine:)
Ben bir ara anlatırım ne demek istediğimi:))
Ben herkesi seviyorumburdaki herkesin fikrine de saygılıyım
Sorun her yerde çıkabilir bu çok normal kardeşler bile anlaşamıyor bazen

ayyy çığlık atıcam aa az kaldı,tam bir şeyler düzeliyor derken yenileri çıkıyor.

şahgizemcim sen nereye şimdi?

90 topiği topluca muayyen günündemi nedir..

şöyle bi silkelenelim bu nedir yahu..

sizinle dr.kubilaya giderkenki listelerimden birini paylaşmak istiyorum...

Deryacığımmmmmmmmm nereye kızzzzzzzzzzzz

Anammmmmmm ne oluyor bu topiğe yaawww herkeste bu ara bir Ajda pekkan gerginliği
VAlla deryacığım ben gerçekten senin azmine ve hırsına hayranım inan keşke bende o kadar hırs yapabilseydim ama işte maalesef arada pis boğazıma yenik düşüyorum
Aslında farkındamısınız herkes sadece kendi düşüncesini ve kesinliklede doğru olanı söylüyor ama artık aydanmıdır yıldızlardanmıdır nedir bu ara hepimizde bir duygusallık var
Geçen gün TV de bir astrolog çıktı belki bir kaçınız inanmaz ama ayın martta Balık burcunda olduğunu ve bu yüzden mart ayı ve nisan ayının ilk bir kaç günü bütün burçları etkiliyormuş
Bu dönemde mümkün olduğunca karar vermek zorunda olduğunuz durumları erteleyin diyordu astrolog 25 - 26 Nisanda da Ay tutulması olucakmış özellikle o günlerde çok dikkatli olun demişti hatun
Kesinlikle ben kendi adıma söylim Balık burcu olarak zaten ağlak bir tarafım var ama gerçektende Martın başından beri bende de bir asabilik var hatta eşim bile Astrolojiye pek inanmazken ahanda senin huysuzluğun sebebi buymuş demek zorunda hissetmiş kendini
Acaba diyorum bizim topiktemi o yüzden bu hale geldi :44:
Ben kendi adıma kimsenin gitmesini istemiyorum ve gerçekten üzülüyorum bu tip şeyler olunca. DAha geçen gün aynı konu yüzüden üzüldük tam düzeldi derken yine bir şey çıkıyor
Anam menapozlu hatunlar gibi ( menapozdakiler alınmasın varmı yokmu bilmiyorum ama peşin peşin söylim ) bir ateş basıyor bir soğuk rüzgarlar esiyor bu ne abi yaaaaaaaaaaaaa

Gece gece bağırtmayın beni yawwwwwwwwwww
Oturun oturduğunuz yerde Deryacığıııııııııımmmmmmmmmmmmmm kız patır patır kiloları veriyorsun maşallah ne olur gitmede bizde senden feyz alalım şu işkence bitsin artık
İnan bende artık çok sıkıldım şişman dolaşmaktan Evet kabul ediyorum gereken özveriyi bazen sağlayamıyorum ama sen ve senin gibi mantıklı arkadaşların yardımına hepimizin yeri geldiğinde ihtiyacı var

Bazen kendimi yaramaz çocuklar gibi görüyorum Biraz motivasyon için pohpohlanması gereken ama yeri geldiğinde hooop ileri gidiyorsun yeter artık denmesi gereken Emin olun sizler olmasaydınız ben bukadarını bile veremezdim ama tabi daha yolum uzun ve hepinize ayrı ayrı ihtiyaç var
Ne olur şu ortamı artık germeyelimde hepbirlikte verelim şu sinirlerimizi bile bozan kiloları

deryaaaaaa............
lütfen canım yaaaaa.........

bi yere falan gitmiyorsun, salmıyorum ben seni..............
tamammı?????????

Aynen öyle asucuğum...ne yaşayacağımızı bilemeyiz...

Oğlumun sınıfından bir veli yaşı benden çok çok küçük..anne..Serviks kanseri
dün öğretmenle konuşurlarken duydum..Yıkıldım doktorlar olumlu konuşuyorlarmış ama olsun o süreç çok zor ve kızı henüz çok ufak
O yüzden hayat çok kısa ve değerli...Kırıcı olmamak lazım...

ayşeciğim..Kaçamak günün de tüm günmü kaçamak yapıyordun yoksa bir öğünmü.?

Son düzenleme:
Derya bence de gitmek doğru değil yine de sen bilirsin
Tüm gidenler de alınırsa alınsın banane bunca yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız hemen böyle bırakıp da gidilebiliyormuymuş yani

ayy bişi dicemmm
listeme bakınca,anacımm neler vermiş bana öyle dondurmalar kaçamaklar ve ben bu listelerle 17 kilo vermiştim
boşuna yırtınıyoruz diyet yapcam diye
derdimize çare buldummm,kalkın kubilaya gidiyoruz
sonra topiki gör herkez şeker kıvamında

ayyy çığlık atıcam aa az kaldı,tam bir şeyler düzeliyor derken yenileri çıkıyor.

şahgizemcim sen nereye şimdi?

paylaşım için çok sağol canım benim.
bugün akşam bende kendi kendime haftada 1kere kaçamak yapma hakkım olsa demiştim kendime:)
2günde 1öğün kaçamak fikri süper bence:)
insanız nihayetinde diimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…