Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben 5 gün boyunca, boşu boşuna hasta olmuşum...
Ben burayi zayiflamak için dayanışma topiği saniyordum ve o yüzden gelmiştim.
Oysaki sizler (bazilarınız) büyük kilolar vermenize rağmen, hedeflerinize ulaşamamaktan mutlusunuz...Kalan kilolarınız ile barışmış hatta kalan kilolarınızı için savunma kitabi bile yazmışsınız.
allah sohbenizi, muhabetinizi, dostluğunu, benim onaylamadığım şişko kardeşliğinizi ( bu laf çirkin yakistirmayin kendinize) bozmasın...
ama lütfen dikkat edin, bu topik kimsenin tekeli değil kibar sözlerle az özce bir kovma bile yaptiniz. Günahtir derim.

aslinda hiç sorun yoktu. Sadece uzun süredir sabit kalan yada bir alıp bir veren kişilere, üzülmek ve destek olmaya çalısmak vardı. Ben destek istemediginizi anca anladım. Bunun için özür dilerim. Ama içinizde sesiz ve uyumlu olup o destekten mahrum bıraktıklarınız var. Buda ikinci günahtir. Hiç farkında olmadan, ondan birşey olmaz deyip, hani o sesiz ve uyumlular var ya onların kilo vermesini engelemeniz var buda üçüncü günahtir.

Not: Bu yazım topige takilan insanların geneline değildir. Bugece kilolarından ayrılmak istemeyen savunma mekanizmasının ne kadar çok geliştiğini ispat eden arkadaşlarıma aittir.

Bu asamadan sonra gelip yazılanları misafir olarak bile okumiyacağım... yazim çok sert gelebilir. Bu sertlikte sizleri anlamakta geç kaldigimdan kaynaklanmaktadır. Hos son 2-3 sayfada pek yumusak değil gerçi....bu yüzden bu sertlikte bu gece gider diye düsünüyorum. küfretmek isteyen, kizginligi olan lütfen arkamdan konuşmasın. özelime yazsın.
NOKTA...

selamun aleykum canlarim
uzaktan uzaga yazilarinizin cogunu okuyorum
masallah her girdigimde sayfalar o kadar cok ilerliyor ki
gözlerimde olan rahatsizliktan dolayi fazla pc de kalamiyorum

ancak 7.gruba menülerimi yazip cikiyorum

sürekli yürüyüslerle ,dietlerle ugrasiyorum

Rabbim emeklerimizin karsiligini gösterir insallah

akabe nasılsın.? İyi kilo veriyorsun takip ettiğim kadarıyla...azmin daim olsun...

iyiyim canim hamd olsun

haftaya yüzmeye baslicam insallah (bayanlar arasi )
o zaman ins. daha da güzel kilo veririm

darisi hepimizin basina olsun

sizleri Allah icin cok seviyorum,gercekten cok güzel destek veriyorsunuz
ne kadar tsk etsem az olur.

Biz de seni seviyoruz...hatta merak etmiştik uzun zaman gelmeyince...
İyi geceler canım...

ben de yatayım artık, sonra sabah kalkamıyom.
herkesleri öpüyorum, iyi geceler....

bende cikayim
Allaha emanet olun
Rabbim görünür görünmez tüm $erlerden korusun
gönlünüzdeki tüm hayirli muradlarinizi hem dünyada hem ahirette versin insallah

meyracım,o listeyi paylaşmamdaki sebep,kaçamak yapın kızlar demek değildi sakın yanlış anlaşılmasın çok üzülürüm sonra.
ben sadece kendimizi yıpratmamızı istemiyorum.göstermek istediğim insanız ve ideal kilomuza da gelsek ömrümüzün sonuna kadar yediklerimize dikkat etmemiz gerekecek.böyle oluncada çok sıkı heleki kendi kendimize yaptığımız diyetler bize yarardan çok zarar getirebilir,bıkmamak adına arada yenen bazı şeyler, ikindiye kadar olanlar ve tabiki ertesi güne spor la birlikte dengeleyerek,çok fazla bi zarar vereceğini düşünmemem.şuda gözden kaçmamalı ki çok sıkı yapılan diyetler,sonrasında bıkkınlıkla beraber bize +2kat olarak geri dönebiliyor .bir yola girdik ve hayırlısıyla yolun sonuna çok sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş ulaşıcaz....
biz bu kiloları birden almadık,birden de veremeyiz...
sağlıkla,bilinçli olarak en önemlisi de kimse için değil kendimiz için azimle amacımıza ulaşalım inşallah

ben de yatayım bari.nasl olsa herkes gitmiş birsey yazmamak için

ya valla küçücük bir keyfimiz sohbetimiz var ama onu da heba ediyorlar.
ben asuman ablam gibi kırmayalım kırılmayalım diyemiyecegim çünkü insanlar inadına kırıyor ve can yakıyorlar.

benimde olmustu bir topicte aynı fikirde olmayıp cıktıgım..ama sessizce defolup gitmiştim.
öyleya ozamana kadar susup susup giderayak kendimi göstermeye ne gerek vardı.
hoş ben oraya ait değildim,ben farklıydım e ne gerek vardı daha da uzatmaya dimi?
ayrıca sonra gidip misafir olarak bende girmedim ters bişe yazılır fikrime uymaz girip yeniden cevap vermeyim bir daha girmicem dedim diye.
en iyisini de yaptım sanırım.

bu da böle bir anımdır...

arada anlatırım bazen mutlu olduklarımı,bazen de can sıkıntıları mı...
ee iyice keyfim kaçtığına göre iyi geceler herkese.

Son düzenleme:
selamun aleyküm kıscelerim
hepinize hayırlı sağlıklı sitresten uzak bol eksili bir gün diliyorum.
akşam çok uykum vardı dayanamayıp alıntılarımı bile cevaplamadan uyuyakalmıştım. iyikide uyumuşum
bu ne yaaa
neler oluyor bu topicde
burda bunca sayfalar ilerliyorsa
bunca insan istifade ediyorsa
bu birşeylerin doğru olduğunu gösterir.
ben burda olmasam. bu kilomu en azından sabit tutamazdım. burda olmaktan çoookkk mutluyum. mutlu olmadığım gün mutlu eden bir topice giderim kimsenin moralinide bozmaya çalışmam.sonuçta kimse benim kaprisimi çekmek zorunda değil.herkes birilerini motive etmek, yardımcı olmak için uğraşıyor. çok daha katı kurallar belkide beni buradan kaçırırdı. çok katı kural istersem katı kuralları olan topicte devam ederim ve bu benim tercihim olur. bunuda kimseyi kırmadan yaparım. aylardır ben bu topicdeyim. kimseye kırılmadım. kimseden alınmadım.beni adam yerine koyup muhatap alıp bana iki kelime yazan insanlar beni mutlu etti. motive etti. kimse bana zaman ayırmak zorunda değildi. bana zaman ayırıp, muhatap alan insanlara sadece sonsuz teşekkür eder sevgimi şükranlarımı sunarım. bana her istediğinizi söyleyebilirsiniz canlarım. hepinizi sevişyorum
altına imzamı atıyorum asucum

yazacak çok şey varda şu okuduklarımdan sonra yaşadığım üzüntü ve moral bozukluğundan doğru cümle kuramıyorum. en iyisi ben çok fazla yazmayayım.

Son düzenleme:
toksiiiinnn
hürremim sultanııımm özledik sizi dönün aramıza
herne kadar aksini düşünen varsada burdan uzaklaşınca kurtlar kapıyor bizi, canlarım.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkesler mutlu huzurlu sağlıklı ve az kalorili bi gün diliyorum ama yine sabah sabah çok canım sıkıldı biz bu hale nasıl geldik ya inanın buraya ilk geldiğimde buradaki sohbeti arkadaşlığı dostluğu gördüğümde okadar mutlu olmuştum dedim tamam tam kendime göre birilerini buldum (hem kilo anlamında hemde kalp anlamında)ama şimdi görüyorumki insanlar birbirini kırıyo üzüyo yapmayın arkadaşalr yapmayalım böle yaparak hem kendimize hem karşımızdakine hemde diyetimize zarar veriyoruz neyse daha fazla konuşmucam geçmişide tam anlamıyla okuyamadım zaten işlerim çok yoğun malesef ben hepinizi ÇOOOOKKKK SEVİYORUM ve burda olmaktan sizi tanımaktan çok mutluyum umarım sizinde duygularınız böledir öpüldünüz arkadaşalar

Aynur kuzum okuduğum kadarıyla yine belin ağrıyomuş canım geçmiş olsun dikkat et kendine umarım kısa zamanda atlatırsın

Yena canım seninde oğluşun rahatsızmış galiba çok geçmiş olsun tatlım inşallah kısa sürede atlatır Barış

Derya gitmiş galiba hayırdır Derya kuzum nereye....

Kaçırdıklarım vardır elbet ne olur kusura bakmayın inanın geçmiş okucak vaktim yok belki işim hafiflerse okumaya çalışırım ben yine sölemek istiyorum İYİKİ VARSINIZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

Selamün aleykümm....

günaydınn....

anam akşam neler olmuş öylee....iyikide yokmuşum...herkes geldi ben gidiyom diyede üzüldüydüm oysa....neyse bu konuya hiç girmicem....

ya akşam size kızları uyuttum yatıyom dedim ya...gidip yattım ve tam uykuya dalıyodumkii büyük kız öksürük nöbetine tutuldu ne yapsak

geçmedi bir türlü...2,30 a kadar onla uğraştık...tam ohhhh sonunda uyudu derkenn artık gürültülerimize dayanamayan küçük uyandı....oynayası var

yamyamın ne yapsam uyumadı....sabaha kadar oynadık...6 da uyumuşuz artık...7 de komşum kapıyı tıkladı yürüyüş için kalktım....çıktık ama

ayağım acıdığı için tempolu olarak 45 dakika anca yürüdüm pes ettim...o hala devam ediyodu ben döndüm eve...şimdi basamıyorum üzerine çok

acıyooo....parmağım acımasın diye topuğa çok yükleniyorum heralde buseferde bileğim falan çok acıdı...neyse işte genede yürüyüşümü

yaptımmmm....

yenacım geçmiş olsun... bencede bi kbb doktoru görsün canım yaa kıyamam onaa...banunun dediği gibi ameliyattan sonra bizde çok rahatladık canım...gerçi yanlışmı hatırlıyorum senin kızda olmuştu dimi bademciklerinden...:44:

banucum ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur....neyse bunuda atlattın artık bugün biraz dinlenirsin....

sabah sabah sinirim bozuldu mu evet

neyse olan oldu yazsam da ne fayda

ben burda mutluyum,kimse beni sabote etmedi,kilo vermemi engellemedi aksine cok sey ogrendim burda

bizim kilo veremeyisimiz sadece bizi ingilendirir,ben zaten 40-42 bedenim vermem gereke de az kulom kalmis bunun icin dunyayi dar eymiyorum kendime,asuman keza oyle

bu son yazisim bu konuda

hadi moraller duzelsin eski gunlerimize donelim

çok tatlısın canım burasının bağlayıcı olan birçok yönü var en önemlisi belkide kilomuzu eşimize bile söylenmekte utanırken burada rahatça söyleyebiliyoruz. çünkü hepimizin derdi aynı insan tanımasa bile kaynaşıyor ki biz 90 ların üzerindeyiz burada alaycı gözler yok zayıflayamaz diye bakanlar yok ... dert bellşi derman belli yani :)))

Kızlar günaydın diliyorum bu hafta herkeste bi moral bozukluğu can sıkıntısı fln var. neden bilmiyorum belki banunun dediğine göre burçlardan olabilir. çünkü sadece burada değil çevremde de aynı. hatta bi ara eşime öyle kırıldım ki boşicem bu herifi diye kafamda kuruyordum. düşünün artık. ben taa ne zamandır buradayım bi ara bıraktım geri geldim ilk başladığımda yenacım bilir 97 ile başlayıp 89 lara kadar düüşmüştüm. ama sonra ne oldu sinir stres beni gerdi ve bende yine abur cubura dayandım biliyorum yanlıştı yaptığım. ama tekrar buraya geldiğimde 94 müydü 95 miydi bilmiyorum neredeyse bir ay oldu ben hala 94 kilodayım abur cuburu kestim kola içmiyorum. yediklerime de dikkat ediiyorum börek poça yok. dün en son spor yaptıktan sonra eşime dedim eğer yine 94 çıkarsam giderim pideciden pide söylerim diye sinirim bozuldu çünkü akşam tartıldım 93.9 çıktı:) eşimde dedi hadi 100 gr kurtardın devam et. e sasbah ne oldu sölimmi 94.1 çıktı şimdi bu ne anlamıyyorum he akşam çay içtim su içtim tamam da valla var bi bozukluk ta anlamıyorum.

kızlar kimse birbirine kırılmasın gerçekten yenamın da dediği gibi hayat çok kısa bardağın boşluğunu göreceğimize dolu tarafına bakalım.

yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun cnm.

banu cimcimenin oturduğu börek te ne güzel olmuştur he popişli börek:)

dafi ablacım bende dedim yakın mı oturuyon bana ama değilmiş

yolcu senin küçük cimcime hiç uyumuyo herhal ya ben senin yerinde olsam ruh gibi gezerdim herhal hoş ben işe gelirken ilk işim sabah kafayı masaya koymak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…