yok yenacim gidiyordum biraktim. cunku karbon kopya gibi baktim herkese ayni diyeti veriyor. ben kalori hesabi yapmaya calisiyorum.
Yalnız o parasıyla döver bizi online olmasa da takipte olabiliyor kendileri
Asuman abla duyduğum kadarıyla yena eski sovyet ajanlarindanmis zaten
doğru söylüyorsun.. fotokopi listelerle eve dönüyoruz...
İşin mantığını aldıktan sonra iradeli olduktan sonra çok güzel başarılı olunabiliniyor..
yaşını söylemişmiydin..KAç yaşındasın.?
Asuman abla ben bu sabah baya bi artidaydim. Yarın ilk kez bildirim yapıyor gibi yazsam olur mu acaba? Ondan önce hep aynı 80 dim zaten haftalardır. Olmaz dersen boynum kıldan ince ablacığım :)
28 yasindayim :)yani benim zaten tansiyonum dusuk sadece kiloma bakarak diyo tansiyon yuksektir tuz yeme. dedim ki daha oncede boyle bir diyet verdiler bana tuzu kestirdiler 3 gun sonra bayildim 45 dakika baygin kalmisim. o eskidenmis tuzu kes dedi bende adami biraktim
hatta bu sefer bekledim hevesim gelsin ilk defa zorla baslamiyim die 3 hafta sonunda basladim
evet evet iyi fikirr....asucumm bende ondan istiyommm....esra demeseydide diyecektim zaten....geçen haftaki kilomu bilmiyorum önceki hafta 89,9 du bu sabah 91 i gördüm...oyüzden bende yeni başlangıç yapmak istiyorumm...bakalım sabah kaç görücem...:26:
İyi yapmışsın :)
benim de tansiyonum hep düşüktür..
Hamileyken doktor kaliteli şişman derdi bana :))
Çok şükür sağlık sorunum yok oburluk dışında...
Anam çorap söküğü seni ama senin de pilinyoktu dimi
Yena duymasın siz beni sevin bu haftalık ne derseniz he diyecem :)
benimde oyle cok sukur saglik sorunum yok ama cikmasin diye diyete basladim:)
ben de oburumki ne obur :)cogu kisi der ya biseyde yemiyorum ama kilo aliyorum ben hep derim valla cok yiyorum ondan boyleyim
normal sinirlarda yemeyi ogrensem yeter
Ben de kaliteli sismanim, benim de tansiyonum 10 a 7, ben de nisantasi çocuğuyum ;p
Ben de beni bi 59 kg falan mi yazsan diyecektim :)
Ben de beni bi 59 kg falan mi yazsan diyecektim :)
Ay çenem düştü yine benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?