Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bak kızdırma ya başka topiğe kaçarım sonra:)))))))))))))

2014 de doğuran anneler topiği gibi:)))))))))))))))))))))))

Senden beklenir valla :) Var o potansiyel...Hadi asuyuda baştan çıkarın birer tane şerbetli oğluşunuz olur inş..:)

Nursena kırkyama çok zor bence ince ince dikmek sabır lazım sabır
Ben acıktım uykum da geldi boğazım da acıyor zaten yani yatsam iyi olur

İyi geceler inşallah erisin yağlarımız

Hoşgeldin

hoşbuldum, saolasın canımcım:)

Meyracığım nerelerdeydun daaa.??

eşimi uyuttum geldim:))))))

çok uykusu vardı eşimin ama koyu fbli olup, maça da dalınca maçın sonunu getirip öyle yattı adam:)
neyse bari okadar zıplayıp ettiğine değdi 2gol atınca:))))
ben gsliyim:)
bi ara dedimki karşı takımdaki edersona bak nasıl güzel kullanıyo ayaklarını adam dedim, adam kıskandı bana bağırdı benle maç izlerken konuşma diye:)))

bu arada senin geçen günki okuman nasıl geçmişti yenam? iyi güzel geçtimi??

Ahaha çok tatlısınız yaaa :)) demek fırçayıda yedin...

Okumam çok iyi geçti..Allah kabul etsin. çok rahatladım,ferahladım...

trt 1 de benii böyle sev tekrarı var seviyorum bu dizi yaaa

eski türk filmleri tadındaymış değilmi.??
İzleyenler öyle diyor...

Ben hiç dizi falan izlemiyorum epeydir...
Sabahları asi yi izliyorum mutfakta kahvaltı ederken okadar...

eski türk filmleri tadındaymış değilmi.??
İzleyenler öyle diyor...

Ben hiç dizi falan izlemiyorum epeydir...
Sabahları asi yi izliyorum mutfakta kahvaltı ederken okadar...

ya bende karadayıyla aynı güne denk geliyo devamlı takip edemiorum ama küfür falan yok yaa çok hoşuma gidiyooo

ya bende karadayıyla aynı güne denk geliyo devamlı takip edemiorum ama küfür falan yok yaa çok hoşuma gidiyooo

Geçen Şahan gökbakar'ın yeni filmini izledik. kusuyodum az kalsın kalitesizlikten ve küfürden..İğrenç ötesiydi..
Bıraktık zaten izlemeyi...

İyi geceler nursena ve meyra...

Geçen Şahan gökbakar'ın yeni filmini izledik. kusuyodum az kalsın kalitesizlikten ve küfürden..İğrenç ötesiydi..
Bıraktık zaten izlemeyi...

ya bendemi anaormallik var diyosum sende aynıymışın gülemiyorum ben ya nillet kırılıyooo anaadım gitti ama genç nesil farklı işte
benim kızda 1-2 baktım pisyedili izliyo daha ilk okul 2 hiç sana göre deil dedi babası da izlermiyoruz ama nereye kadar korucazki iştee

hayırlı olsun bebişiniz:)

geçmiş olsun canım.....

Ben de kaliteli sismanim, benim de tansiyonum 10 a 7, ben de nisantasi çocuğuyum ;p

bende 2.kaliteyim

ben galatasaraylıyım ama Asuman ve sen sevindin diye üzülmüyorum yenmenize, hatta sevindim bile sanırım

biz ne çektik be esra

:)))))

nöbet mahalimden şimdiden günaydın diyorum sizlere canlar yarın malum uyurum akşama kadar 24 saat nöbet yoğun bi günün ardından biraz nefes alabildik neler olmuş üzüldüm sevmiştim ben bu sayfayı neyse kimse kimseyi kırmasın ya ... hepicinizi öpüyorum kendicinize iyi bakın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…