- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
cicislerini guzel gunlerde giy hayirli olsun asucum. en kisa surede hepsi uzerine bol olsun daha guzellerini almak nasip olsun:)
hikaye çok tanıdık geldiselam kk milleti:)
naparsınız bakalım:)
ben türk kahvemi içeyrum, not: 1su bard.
dünde 1sb içtim iyi oldu:)
amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş
hemde bana sormadan47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:)
ancak beni tatile götürürse kurtulur
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı
xay ablaaaa beni duuuuy:))))
naapalım bu adamları biz:)
inşAllah Meyracımm , azmin daim olsunn , aynen devammm)
perşembeyi bekleyemiyecem kızlar5 kilom gitti 95 oldum durmak yok valla seninçten oynadım hepinizi
hikaye çok tanıdık geldi
meyracım,bize zaten anlatmışlardı tatilin,ılgazda devremülk otelinde olduğunu ,oranın sadece kışın güzel olmadığını 4 mevsim tatil yapılabildiğini göstermek ve devremülkleri tanıtmak amaçlı olduğunu.yani burda sorun yoktu bizim tatilde.ama sizinkini bilemiyorum tabi.bence yemeğe gitmekle bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum ,zorla devremülk satacak halleri yok
bugün banuşuma uğradım spor salonuna 5 dk göreyim diye,bir ayda inanılmaz farketmiş,incelmiş benim güzeller güzeli banuşum
az öncede resimlerimize baktım ikimizde baya farketmişiz
yaza inşallahh harika giricez
bugünden resim yok kızlar,zaten 5 dk görüştük,benim vaktim yoktu küçük oğlanlaydım, banuşumda eve gidiyordu kurtlar vadisi gelcek diye
1 çay içmeye bile vaktim yoktu
planlı programlı buluşuruz bi günde acısını çıkarırız
iyi olmaya çalışıyorum cücüşlerimm , okulun yoğunluğu arttı iyice ,yazılı falan filan insanın 14 tane ayrı sınıfı olunca not çilesi hiiç bitmiyooorrr
onun haricinde ağrım sızım olmassa keyfim yerinde oluyor , hafta başında çok kötüydüm ama 2-3 gündür bişeyim yok şükürler olsunn)
yaaa sizin gibi fıstıklarla muhabbet ederimde keyfim yerinde olmazmıı , ayıpsınızz
ne güzel çocuklarla dondurma sezonunu açmışsın :)
iyi eğlenceler canım.
Aynur bana da keyifsiz geliyor, iyi ol seni cücüş seni
inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm)
ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm
bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))
enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış
size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani
dün gece bende okudum burayı, bende üzüldüm gerçekten.....
Selam güzeller
Bugün evden çıkmayı düşünmüyordum üşütmüşüm ya terlemeyim dedimdi ama kayınvalidem aradı onların orda bir mağaza kapanıyormuş güzel bizler var koş gel dedi hemen çıktım gittim kapmış bikaç bluz elinden bırakmadan beklemiş beni sağolsun:))
3 tane aldım 2 si şifon birisi de penyemsi ama hoş iyi oldu valla ihtiyacım vardı hemi de 20 şer lira
Sonra kayınvalideme geçtik çay demledik 1 ince dilim kek yedim çok ısrar edince öğle yemeği niyetine azcık da kahvaltılık atıştırdım
Eve geldim akşama da dünden kalan karnıbaharımı yerim
ben şimdi kaçtımm , herkesi öperim kocaman kocamannn
BALUK BALUKKK ZAMANUUUUUUUUU :104::104::104::104:
NOT: böyle sevindiğime bakmayın, balığı daha 3 yıldır falan yiyorum :))))
Gidelim valla ne guzel olur..gidelim cücüşş valla çok eğlenirizzzz :118::118::118::118:
ohh bee tek değilmişim , Nevin , Özlem , Zehra haydin hazırlanın hamama gidiyoz yavrulaarrr
yapma tatlım , canın sıkkın iken mutfağa girme , seni sakinleştirecek mutlu edecek başka birşeyler bul , yoksa 1 haftalık emeğini anlık bir can sıkıntısına feda edebilirsinn ....
Meryemcim iyi aklina geldi.cecoşummmm gelip kurtlar vadini anlatırsın diye bakındım ama fırsat bulamadın sanırım.
oysaki benm tatlı iddiadaşıma neler getirmiş umre den meraktayım
iyi geceler kuzular,
nasılsınız? ben yogun ve uykuluyum. akşam annemdeydik, kuzenler geldi. yemek yedik, oyun oynadık. onları eve bırakıp döndük. eğlendik, yorulduk da. güzel bi akşamdı.
menümü yazayım yatmadan. sonra da iyi geceler dileyeyim size.
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve
öğle
8 kaşık yeşil fasulye yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
1 tane elma
1 tane activia
yeşilçay
akşam
4 kaşık mantı
1 kaşık kuzu eti
1 dilim patates (1/8 patates ediyor)
salata
ara
1 çorba kaşığı çekirdek
dengeli bir gündü bence. ara öğün olarak çekirdek yemesem iyiydi ama meyve yemek istemedim.
hepinize iyi geceler kuzular, çok uykum gelmiş benim. öperim hepinizi.
MAşallah esracığım çok dengeli beslenmişsin, hele 4 kaşık mantı..
Gidelim valla ne guzel olur..
Meryemcim iyi aklina geldi.
Bu sefer ne getirdi acaba
Merhaba herkese hayirli geceler
Meyracim bencede gitmemek dogru karar olmus sizin icin. Allah korusun neler duyuyoruz....
Evegece yarisi ancak girebildim. Esim belgesel izlerken size bakiniyi dedim.
İs cikisi bi kac magaza baktim.lcw den 46 beden bol kesim pantolon aldim hemde kot yillardr giymenistim.halada yakistirmiyorum ama esim begenisi ile aldim nasilsa pardesu kapatacak koca popomu
Telden okumaya calisinca hepten uykum geldi herkesi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?