Meyracim onlar genelde dolandırıcı oluyor. Bu şekilde hediye tatil kazanan 3. Çiftsiniz duyduğum. Her önlerine gelenin kimlik bilgilerini toplamaya çalışıyorlar. Daha o tatile gideni hiç duymadım. Eşin doğru olanı yapmış bence canım.
canım açıkcasıbu zamanda pek bedavaya bişey yok kesinlikle altında bişey aramak gerekiyor ya dolandırıcılar çok .. gönlünü ferah tut eşin götürsün daha iyi rahat olursun hiç olmazsa
gidelim cücüşş valla çok eğlenirizzzz :118::118::118::118:
ohh bee tek değilmişim , Nevin , Özlem , Zehra haydin hazırlanın hamama gidiyoz yavrulaarrr
yapma tatlım , canın sıkkın iken mutfağa girme , seni sakinleştirecek mutlu edecek başka birşeyler bul , yoksa 1 haftalık emeğini anlık bir can sıkıntısına feda edebilirsinn ....
bu arada kızlar söylemeyi unuttum, gitmeden söyliyim; bu hafta bende kilo vermekte ümitliyim......
şöyle 1-2kg falan:)
diyet bu hafta iyi gidiyo bakalım.
gerçi 500grda olsa mutlu olurum:)
neyse hadi ben kaçtım artıkın bu sefer......
Asuuuuuuuuuuu
Aynurumyazdığını göremeden kaptılar elimden ıpadimi:))
Kızım da kurstan geldi yemek hazırladım ona da
perşembeyi bekleyemiyecem kızlar5 kilom gitti 95 oldum durmak yok valla seninçten oynadım hepinizi
perşembeyi bekleyemiyecem kızlar5 kilom gitti 95 oldum durmak yok valla seninçten oynadım hepinizi
Selam güzeller
Bugün evden çıkmayı düşünmüyordum üşütmüşüm ya terlemeyim dedimdi ama kayınvalidem aradı onların orda bir mağaza kapanıyormuş güzel bizler var koş gel dedi hemen çıktım gittim kapmış bikaç bluz elinden bırakmadan beklemiş beni sağolsun:))
3 tane aldım 2 si şifon birisi de penyemsi ama hoş iyi oldu valla ihtiyacım vardı hemi de 20 şer lira
Sonra kayınvalideme geçtik çay demledik 1 ince dilim kek yedim çok ısrar edince öğle yemeği niyetine azcık da kahvaltılık atıştırdım
Eve geldim akşama da dünden kalan karnıbaharımı yerim
cicişlerin hayırlı olsun canımm , güle güle kullann
Sağol aynurum daha iyileri senin olsun inşallah
Pantolon neyim almayacağım 7 lerde inmeden
ben almıyorum kuşumm , inat ettim düşüp öyle alacammm
sende kendine 7leri hedef koy, o zaman en beğendiğin bi pantolonu al , sonra biraz daha düşür hedefi bi ödül daha koy , güzel oluyorr)
bende geçen aldığım 40 beden kırmızı pantolonumu giydim bugün , çook datlı olduu , kırmızıyı çook seviyoomm
aldığımda tam daracık oluyordu , bugün çok rahat giyindimm
cicislerini guzel gunlerde giy hayirli olsun asucum. en kisa surede hepsi uzerine bol olsun daha guzellerini almak nasip olsun:)Selam güzeller
Bugün evden çıkmayı düşünmüyordum üşütmüşüm ya terlemeyim dedimdi ama kayınvalidem aradı onların orda bir mağaza kapanıyormuş güzel bizler var koş gel dedi hemen çıktım gittim kapmış bikaç bluz elinden bırakmadan beklemiş beni sağolsun:))
3 tane aldım 2 si şifon birisi de penyemsi ama hoş iyi oldu valla ihtiyacım vardı hemi de 20 şer lira
Sonra kayınvalideme geçtik çay demledik 1 ince dilim kek yedim çok ısrar edince öğle yemeği niyetine azcık da kahvaltılık atıştırdım
Eve geldim akşama da dünden kalan karnıbaharımı yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?