Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inanmıyorum hiç gitmedin mi
canım büyük kayıp valla ya
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa

evet hiç gitmedim cücüşümm , ne biliim bizde öyle bi adet yok , hatta Mersinde nerde hamam vardır , kim gider ne zaman gider hiç bilmem , bizden giden yok ama :)))

ayyy geleyim bebişimm gidelim hamama , iki kese atalım vallaa , ne güzel olur haaa :)))

iyi sporlar , bol kalori harcamalar Banuşş

anladım canım :)
istanbulda hamamlar çok sosyetik, gideriz birine. ohh sefamız olsun :118:

başım ağrıyor, bi geçseydi şu hastalık.
akşama anneme gidicez, kendimi ona göre ayarlayayım. Allahtan öğlen sebze yedim.

gidip evi toparlayayım, hepinizi öperim canlar

Evet canım çok çektim ben çokkk Sen anlamamışmıydın o olduğunu kızz

ben de gitmedimkinee

inşallah...

inanmıyorum hiç gitmedin mi
canım büyük kayıp valla ya
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa
bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadım

gözün aydın ceco kv geliyormuş

Bende Ankaradayım bende bende

Esra ayrıca bende hiç gitmedim hamama hep çok istemişimdir ama bi türlü fırsat olmadı doğrusu Aynurla giderseniz benide yanınıza alırsınız dimi yoksa ben daha şişmanım diye almazmısınız

ben de gitmedimkinee

bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadım

Esra ayrıca bende hiç gitmedim hamama hep çok istemişimdir ama bi türlü fırsat olmadı doğrusu Aynurla giderseniz benide yanınıza alırsınız dimi yoksa ben daha şişmanım diye almazmısınız

enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış

size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani

ay ben geldim gene geldim bune 2 saatte 89763425687 sayfa yazmışınız yine oku oku bitiremedim akşam oldu yaaaaaaaaaaa aaaaaa ben kaçamak yaptım bugun çok canım sıkkındıneden bilmem yedim gitti öyle valla neyse sporu biraz fazla yapayım bari..

selam kk milleti:)

naparsınız bakalım:)

ben türk kahvemi içeyrum, not: 1su bard.

dünde 1sb içtim iyi oldu:)

amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş
hemde bana sormadan47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:)
ancak beni tatile götürürse kurtulur
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı
xay ablaaaa beni duuuuy:))))

naapalım bu adamları biz:)

http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...-damar-kanseri-epiteloid-hemanjiotelyama.html

Hayat çok kısa,çok boş ve anlamsız..

Gece gece çok dağıldım yaaw.

dün gece bende okudum burayı, bende üzüldüm gerçekten.....

kolay gelsin tatlım ciciş yeni evinin temizliği:)

ayyy esra hepsi süperdi:))))
demek fırat bu haaa:)))
en güzelide buydu, fırat burda iyice şımarmış
bana ne canım sıkılmasaymış o zaman haaa, kendi canıyla bile uğraşıyo:)))))

canım cicilerini güle güle kullan:)

işinin cumrtsi ve pazarının olması nevinin dediği gibi bencede süper..... bu büyük bi avantaj bence canım.
tekrar işin hayırlı olsun bitanem, hayatınıza daha çok mutluluk getirsin inşaallah.......

kendinide özletme sakın haaaa:)

az önce internet üzerinden biraz araştırdımda bu tatil konusunu; galiba eşim haklı.....
eşim doğrusunu yapmış galiba......

Selam millettttttt

Hele şükür gelebildim
Bugün KV geliyor malum o yüzden ancak 45 dakika spor yaptım ama ona da şükür
Birazdan anasını almaya gidecek belki bende takılırım peşinde
Kuzularım uyuyor bende hazır fırsat bulmuşken sizlere bakayım dedim

Canım herşeyde bir hayır var
Ben acıkcası bu tip şeylere biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü genelde bu tip şeylerde birşey satmak için böyle bir vaatte bulunuyorlar. Kız kardeşim 3 sene evvel Yat fuarına gitmişti eşiyle; oradada böyle bir tanıtım yapılmıştı ve adlarını yazdırmışlar bizimkilerde bedava tatili duyunca aradan 2 - 3 gün sonra tatil kazandınız işte bilmem hangi gün akşam şu saatte ofisimize gelin hem sizlere bir yemek ısmarlayalım ( ünlü bir otelin içindemiydi neydi ) hemde gereken kayıdınızı yapalım demişler.
Kız kardeşim çok istedi ama eşi kesinlikle olmaz dedi hatta adamlar ikna etmek için bir sene hakkınız saklı hani şimdi zamanım yok derseniz demişti meğer otelde tatil yapacaklar ama bir yandandan o otelim devremülk sistemi varmış onu kakalamaya çalışacaklarmış
Belki sizinki öyle birşey değildi ama işte herşeyde bir hayır var

saol banucum ilgin için.....
bende internetten az önce araştırınca senin gibi düşünmeye başladım artık:)
rabbim böyle sahtekarlardan cümlemizi korusun inşaallah.

KVnede canını sıkma sakın banucum.....
ne derse salla gitsin, kendini üzme yani canım benim

gidelim cücüşş valla çok eğlenirizzzz :118::118::118::118:

ohh bee tek değilmişim , Nevin , Özlem , Zehra haydin hazırlanın hamama gidiyoz yavrulaarrr

yapma tatlım , canın sıkkın iken mutfağa girme , seni sakinleştirecek mutlu edecek başka birşeyler bul , yoksa 1 haftalık emeğini anlık bir can sıkıntısına feda edebilirsinn ....

Meyracim onlar genelde dolandırıcı oluyor. Bu şekilde hediye tatil kazanan 3. Çiftsiniz duyduğum. Her önlerine gelenin kimlik bilgilerini toplamaya çalışıyorlar. Daha o tatile gideni hiç duymadım. Eşin doğru olanı yapmış bence canım.

az önce internet üzerinden biraz araştırdımda bu tatil konusunu; galiba eşim haklı.....
eşim doğrusunu yapmış galiba......

canım açıkcasıbu zamanda pek bedavaya bişey yok kesinlikle altında bişey aramak gerekiyor ya dolandırıcılar çok .. gönlünü ferah tut eşin götürsün daha iyi rahat olursun hiç olmazsa

eşimle az önce konuştukta banu; eşimi bi daha aramışlar yarın yemeğe geliyorsunuz değilmi diye biraz önce?
eşimde ben o saatte çalışıyorum gelemem demiş.
o zaman şu vakittede var ona gelirseniz gelin demişler:)
o da olur demiş, bende net üzerinde araştırma yaptığımı böyle böyle okuduğumu söyledim eşime,
sen gidelim dersen gidelim dedim, o da neyse düşünürüz dedi bana, artık eşime göre hareket edicez, ben karışmam dedim.
zaten adam sinirli bi yamuk yapsalar götürecez diyipte eşim kızıp sorun çıkarabilir yani:)
eşim kızmaz kızmazda eğer birde kızarsa çekilin onun önünden boğa geliyooo toslaaaar valla:)))))
ama bencede bunda da var bi iş, gelmicem demiş adam bi daha niye arıyorsunuz daaaa,
bizi çok seviyolar ya ondan ille tatil verecekler galiba bize hahahaah:)))
hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…