inanmıyorum hiç gitmedin mi
canım büyük kayıp valla ya
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa
Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:
Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım
Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah
evet hiç gitmedim cücüşümm , ne biliim bizde öyle bi adet yok , hatta Mersinde nerde hamam vardır , kim gider ne zaman gider hiç bilmem , bizden giden yok ama :)))
ayyy geleyim bebişimm gidelim hamama , iki kese atalım vallaa , ne güzel olur haaa :)))
ne çektin bee Özleemmm , kocaya ite kaka evişi yaptırdında noldu be yavvrrumm , 3 gün gün sonra yine kirlendi ev , yazık be yavrumm helak oldunuz temizlik deyiii
Özleemm Vasfiye teyze orçunun sevgilisi olan kızmış ya, ben yeni öğrendim , cahal aynur hemide kara cahaaall :)))
evet hiç gitmedim cücüşümm , ne biliim bizde öyle bi adet yok , hatta Mersinde nerde hamam vardır , kim gider ne zaman gider hiç bilmem , bizden giden yok ama :)))
ayyy geleyim bebişimm gidelim hamama , iki kese atalım vallaa , ne güzel olur haaa :)))
inşallah...yok canım rahatsızlık diye düşünme, çok memnun oldum ben
canım kafanda bir şeyler netleşti ya, yol alman çok daha kolay artık. biz senin yanındayız, sonuna kadar destekçiniz. sen de zaten çok güzel gidiyorsun, menülerin olabilecek en güzel şekilde. bu işi başaracaksın sen.
canım benim bi daha hiç ağrımaz inşallah. bu dönem çok yoruluyorsun gerçekten. okullar kapanınca kafanı dinlersin inşallah.
öpüyorum kocaman seni, gün arkadaşların olarak biz de çok mutlu oluyoruz senle muhabbet edince
inşAllah cücüşümm , her ağrı kesildiğinde aynı şeyleri diliyorum ama 2-3 gün sonra yine aynır be guzuummmm)
ahahahah yerim ben o gün arkadaşlarımı , ay pardon yemeyeyimm, daha az önce kahvaltı yaptım ,tok karnını olmazz , ara öğünde 2 tahıl değişimi olarak yiyebilirimm
bence bir gün kadınlar hamamınada çevirelim burayı , gün paklamıyo , biliyonmuuu :)))))
bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadıminanmıyorum hiç gitmedin mi
canım büyük kayıp valla ya
gelin hamamı en güzelidir. onun dışında da zevkli oluyor. olmadı bi ara beraber gidelim, nasıl olacaksa
Selam kızlarrrrrrrrrrr :122:
Tam spor salonu için hazırlanacaktim sizlere bir selam vereyim dedim
Geçmişi artık gelince okurum maalum hafta sonu olunca evdekilerden iş bitmiyor
Gidip bir güzel sporumu yapayım da şu kilolardan az daha kurtulayım
Hepinize bol enerjili, az kalorili ve çoooook güzel bir haftasonu diliyorum
Akşam KV bizde olucakmış galiba ama gece de olsa uğrayacağım inşallah
Hoşgeldin aramıza Allah sağlıkla istediğin kiloya ve bebişe kavuşmanı nasip etsin inşallah
Öğlen de bol salata ayran ve yarım pide yiyebilirsin
Ankara'da mısın 06 dikkatimi çekti de ben de Ankaradayım
ben de gitmedimkinee
bende gitmedim ailemden kimsenin gittiğine şahit olmadım
Esra ayrıca bende hiç gitmedim hamama hep çok istemişimdir ama bi türlü fırsat olmadı doğrusuAynurla giderseniz benide yanınıza alırsınız dimi yoksa ben daha şişmanım diye almazmısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...-damar-kanseri-epiteloid-hemanjiotelyama.html
Hayat çok kısa,çok boş ve anlamsız..
Gece gece çok dağıldım yaaw.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum bugün evde olanlara iyi dinlenmeler benim gibi emele olarak çalışanlara iyi çalışmalar diliyorum dünden beri bende çok kötüyüm bi kuru öksürük başladı felaket valla boğazım yırtılıyo tamda yarın yeni evimi temizlicektik kötü oldu valla salı günüde hayırlısıyla taşınıyorum sonunda neyse hepinizi öpüyorum kızlar
Burdayım hanımlarr
Dün gittim kendime biraz alışveriş yaptım, 1 çivili siyah kot, 2 tane de bluz aldım şimdilik. Malum evde olduğum ve kilo veremediğim için kendime hiçbişey almamıştım. Allahtan spor giyim serbest, ilk gün de siyah kotumu üzerine de sade bir bluz giyicem zaten
Dün akşam feriköyde arkadaşlarımıza davetliydik. Çocuk itü'de doktora yapan bir araştırma görevlisi, kız da 2 aydır işsiz, kimya mezunu ama film sektörğnde işe başlamış, 2 yıl çalışmış(26 yaşında) ve çalıştığı sektörde onun yaptığı işle ilgili kısım kapanınca işsiz kalmış, işsizlik maaşı alıyor ama kız bunalıma girmiş ilaç vs kullanıyor. Onlarda yemek yedik. Gece de geç geldik, ben stresten 2 gündür uyuyamadığım için ve dün de geç yattığım için başım inanılmaz ağrıyor. Yalnız mobilyalarına bayıldık yaa, salon eşyaları özel yapım ağaçtan, o kadar güzel gözüküyorki, örneğini bulsam eklerdim , aslında baya uyguna da almışlar, sıkı bir pazarlıkla 9bintl'ye maletmişler.
Bugün çok işim var, temizlik yapıcam, yemek, çamaşır. Artık benim için ev işleri kabusa dönüşecek ama eşimle paylaşıcaz, gerçi benimki biraz tembel, temizliği cuma akşamları yaparım diye planladım,cumartesi pazar dinlenmem lazım malum. Sabahları sanırım 5.45de kalkıcam, ilk hafta buna alışmam baya zor olucak, dün malesef resmen kölelik sözleşmesi imzaladım hanımlar. Bi insan kaynakları firması üzerinden çalışıcam malum, sözleşmede eğer iş sona ererse sorgusuz sualsiz işten çıkarılacağımız, mesai konusunda aşırı gevşek olacağımız yazıyorBen bu arada iş arama sürecin devam edicem bakalım. Bir de maaşım brüt üzerinden yatıcak, yıl sonlarında baya düşme oluyor brüt olunca
Diyete gelince ben 3,4 gündür dikkat edemiyorum ve bundan dolayı çok mutsuzum. Artık haftaiçi spor yapma imkanım olmayacak, yediklerime çok dikkat etmem gerekiyor, buraya yazmayı bırakırsam sanırım ipin ucu iyice kaçar,sizlerden uzak kalmak istemiyorum
amaaaan kızlar ne oldu biliyonuzmu? 2hafta önce eşimle avmde gezerken bi kız geldi yanımıza; bir otelin açılışına özel olarak tatil çekilişlerinin olduğunu söyledi, 5gece ücretsiz hemde:)
bende olur dedim, beleş falan olunca:)
bilgileri aldı, eşimide yazdı işte bizim adımıza diye, bugün 2-3saat önce eşimi aramışlar tatil kazandınız diye,
burada büyük bi otelin adını vererek bugün bu otelde şu saatte eşinizle yemeğe gelmeniz gerekli yalnız demişler,
eşimde büyük otel, yemek memekde olunca bunda bi üç kağıt var diye gelemem işlerim var demiş ve tatili hakkını
iptal etmiş
hemde bana sormadan47:
ya hu dedim konuşmak için çağırmışlardır dedim, banada bi sorman gerekmezmiydi hayır demeden önce dedim....
neyse sonra işim var sonra ararım seni dedi kapattık telefonu eşimle
herşeyin hayırlısı yinede.....
eğer üç kağıt yoksa ki zannetmiyorum pek, çünkü tanıtımın olduğu güvenilir büyük bir avm, güzelim tatili kaçırdık yaaa
herşey ücretsizdi, otelin açılışına özeldi.....
eşim dilimden kurtulamaz artık üç kağıt yoksa bunda:)
ancak beni tatile götürürse kurtulur
aynı bu işte xayın işine döndü:)
ben hatta eşime anlatmıştım xayın eşini, işte adam yemeğe gitmemiş kaçırmışlar fırsatı diye, tesadüfe bakarmısınız.......
aynısını şimdide eşim yaptı
xay ablaaaa beni duuuuy:))))
naapalım bu adamları biz:)
Selam millettttttt
Hele şükür gelebildim
Bugün KV geliyor malum o yüzden ancak 45 dakika spor yaptım ama ona da şükür
Birazdan anasını almaya gidecekbelki bende takılırım peşinde
Kuzularım uyuyor bende hazır fırsat bulmuşken sizlere bakayım dedim
Canım herşeyde bir hayır var
Ben acıkcası bu tip şeylere biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü genelde bu tip şeylerde birşey satmak için böyle bir vaatte bulunuyorlar. Kız kardeşim 3 sene evvel Yat fuarına gitmişti eşiyle; oradada böyle bir tanıtım yapılmıştı ve adlarını yazdırmışlar bizimkilerde bedava tatili duyuncaaradan 2 - 3 gün sonra tatil kazandınız işte bilmem hangi gün akşam şu saatte ofisimize gelin hem sizlere bir yemek ısmarlayalım ( ünlü bir otelin içindemiydi neydi ) hemde gereken kayıdınızı yapalım demişler.
Kız kardeşim çok istedi ama eşi kesinlikle olmaz dedi hatta adamlar ikna etmek için bir sene hakkınız saklı hani şimdi zamanım yok derseniz demişti meğer otelde tatil yapacaklar ama bir yandandan o otelim devremülk sistemi varmış onu kakalamaya çalışacaklarmış
Belki sizinki öyle birşey değildi ama işte herşeyde bir hayır var
enem hepsi de evli barklı, birinin bile gelin hamamı olmamış
size hayatınızın eğlencesini vaad ediyorum, ecnebi erkeklerde bekarlığa veda için las vegas neyse bizde de gelin hamamı odur hatunlar
keşke denk düşse de gitsek valla, Aynurum Galatasaray hamamı da şanımıza yakışır hani
ay ben geldim gene geldim bune 2 saatte 89763425687 sayfa yazmışınız yine oku oku bitiremedim akşam oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kaçamak yaptım bugun çok canım sıkkındıneden bilmem yedim gitti öyle valla neyse sporu biraz fazla yapayım bari..
az önce internet üzerinden biraz araştırdımda bu tatil konusunu; galiba eşim haklı.....
eşim doğrusunu yapmış galiba......
Canım herşeyde bir hayır var
Ben acıkcası bu tip şeylere biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü genelde bu tip şeylerde birşey satmak için böyle bir vaatte bulunuyorlar. Kız kardeşim 3 sene evvel Yat fuarına gitmişti eşiyle; oradada böyle bir tanıtım yapılmıştı ve adlarını yazdırmışlar bizimkilerde bedava tatili duyuncaaradan 2 - 3 gün sonra tatil kazandınız işte bilmem hangi gün akşam şu saatte ofisimize gelin hem sizlere bir yemek ısmarlayalım ( ünlü bir otelin içindemiydi neydi ) hemde gereken kayıdınızı yapalım demişler.
Kız kardeşim çok istedi ama eşi kesinlikle olmaz dedi hatta adamlar ikna etmek için bir sene hakkınız saklı hani şimdi zamanım yok derseniz demişti meğer otelde tatil yapacaklar ama bir yandandan o otelim devremülk sistemi varmış onu kakalamaya çalışacaklarmış
Belki sizinki öyle birşey değildi ama işte herşeyde bir hayır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?