Canım bilemiyorum ki..Ben daha çok hayır işlerin de aktif olmak istiyorum..
Şu an çok aktif olmasam da bir dernek üyesiyim..Oğlum biraz daha büyüyünce örneğin huzurevi veya çocuk yuvasında gönüllü çalışmak isterim haftanın bir iki günü vb.
Gerçi bundan bir kaç yıl önce çocuk yuvasını denemiştim ama psikolojim bozulmuştu gece gündüz sürekli ağlıyordum
Sonra devam etmemiştim..
Yenam aynı durumdayım bende ağlak tipim gittim 1 kaç sefer yuvaya dayanamadım aslında dayanmak destek olmak lazım .
hayvan barınağına gittim oradada öyle oldum
huzur evi desen oda öyle ne bileyim oradaki insanlarında,hayvanlarında ( hayvan demeyi hiç birzaman tasvip etmem ama ifade şekli bu) aslında sadece sevgiye ilgiye ihtiyacı var umarım bu psikolojiyi atıp yardımcı olabiliriz.
Kızım geldi karnını doyurup gitti.Oğlumu okula bıraktım şu an kendime sert bir kahve yaptım ayılmak için..
Bir türlü kendime gelemedim yaw.
Hakkaten artık yaşlanmışım ben :)
yolcucum,
bende bu yüzden paylaşım sitelerine karşıyım ve kızımı hep uzak tutmaya çalıştım ama artık yapacak bişey yok..haziran da 15 yaşında olacak..Arkadaşlarının hatta çevremiz de herkesin facesi var...
Sisteme direnmenin sınırıda bir yere kadar oluyormuş maalesef
sanada geçmiş olsun..İptal et üyeliğini olmazmı.?
Kuzum çok süper görünüyosun maşallahkızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
Evet yenam yarın taşınıyoruz ama benim hastalık geçeceğine daha beter oluyo valla ne yapcam bilmiyorumzehracığım yarın taşınıyordunuz değilmi..
Allah yardımcınız olsun canım..ÇAbucak yerleşirsin umarım...
Aynurum inşallah ilaca gerek kalmazda adetini olursun hayırlı haberlerin olsun kuzumşimdi ben kaçtım cücüklerrr , sabah 4 ders , şimdide 4 ders ,4.40 da dersten çıkacamm :111::111::111::111:
herkesi öptümm kocaman, Allaha emanet olunn
NOT : aklımdayken yazayım , 15 günlük soğan kürü dün akşam sona erdi ,içim dışım soğan oldu vallla :))
şimdi adet olmayı bekleyecemm , inşAllah ilaca gerek kalmadan olurr , sıkıldım artık 14 yıldır ilaç içmektenn :26::26::26:
sonuçtan haberdar ederim sizleri)
aaa unuttumm egedenizcimm doktorcummRabbim hayırlı sağlık uzunnn bir ömür nasip etsin sevdiklerinle beraberr...
banucum hediyelerini güle güle kullan canımm...
kübracımm tebrik ediyorum seni canım çok tatlı çıkmışsınn....
zehracımmm sende süper gidiyosun maşallah kaç gündür yazıcam hep bişey çıkıyo unutuyorum geç oldu kusuruma bakma....
ımm başkaa sanki birilerine daha bişeyler yazıcaktım ama unuttum yaa...:26:bide bu var ikinci doğumdan beri son zamanlarda daha da arttı çok unutuyorum herşeyiiii...:44:
zamanında diyetisyenede gittim sıkıldım artık kesin çözüm alan varsa ve de geri verdiği kiloaları alan yoksa bana yazarsa sevinirim ben 32 yaşında masa başında çalışıyorum 1 oğlum var
ne ilginç ve güzel rüya...
Dilerim tüm isteyenlerin rüyası gerçekleşir...
sizi potansiyel çıtır ve güzel anneler :)
Kolay gelsin esracım...
Selamün aleykümmm...
nasılsınızz....geçmişi anca bitirdim....haftasonum diyet anlamında berbat geçti...tatlıyı çok fazla yedimm...çok kızgınım kendimee...her akşam yeni kararlar alıyorum ertesi gün hepsi fossss.....bugün tartım 90,4 gösterdi...saat 10 da kalktık kızlarla biraz ortalık topladım kızları yıkadım...saat 12 gibi kahvaltı öğle yemeği karışık yedim yeşil çayımıda içtim...şimdilik güzel başlangıç yaptım gibi inş devamını getirebilirim nolur dua edin banaa...böyle yerimde saydıkça pes etmemek için zor duruyorumm....aile içinde canımı sıkan şeyler yaşıyorum...buda yeme isteğimi artırıyo...ne alakası varsa...ne manyak psikolojim varr...off offf...
hiçte bilem yaşlı falan değiliz heleki sen bak damat olcak gelin vercen daha çok çalışcaksınnn Yenam
selam kızlarr herkesler iyidir umarımmm.pazar günü dinlenemeden hopppp işe bu haftada işler iyice yoğun baş ağrısıyla başladım güne hayrolsun.
dün ayarsız vakitli vakitsiz yemek yedim hep.bugün düzenim tam ayarımı kaçırmamaya çalışıyorum geçen hafta sporda çok yapamadım ama bu hafta ipin ucunu kaçırmıycam yorgun bile olsam yapıcam yapmam lazım....
EGEDENİZİM geç gördüm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında eksi kilolar gelsin inşallah
Ara öğün molası :))
ev süpürülecek, ütü yapılacak, yemek yapılacak, duş yapılacak :)
bi bunlar kaldı, az kalmış değil mi kızlar
Zeynepcim tatlıları tadımlık yesen aslında. emin ol tadı aynı. dün hiç olmamış, bugün diyetinin ilk günü gibi sarıl canım motivasyonuna. sana güveniyorum ben.
ben saatli yemek yiyen programlı yaşayan biri değilim şuana kadar özelinede hastanenin diyetisyenine gittim hep aynı liste ya bana ters tepiyo herkesin bünyesi farklı ama diyet listesi aynı
geçmiş olsun canım...boş ver işleri yat dinlen grip en güzel dinlenerek atlatılıyo...slm kk milleti:)
ayyyy ne konuşmuşsunuz yineeee
okurken şiştim bu sefer:)) hasta olunca galiba....
hastayım kızlar yaaaa....
dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok
sabah bişeyim yoktu, ikindin tam tersi değiştim, hayret ettim yani.
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....
evde yapacak tonla iş var ve benim pilim sıfır şuan.....
ben şu alıntılarıma bi bakayım şimdi birde.....
ayy bide benimki bir güncük uyusaaaaa,adam sabah namazı kalkıyo dicemde yok anacım ne namazı namazdan çokk önce kargalarla kalkıyo herif
namaz sonrası da hemen kahvaltı edcek illa banada diyo hadi kahvaltıyaarada eşlik edeyim diyorum ama bazen hava bile aydınlanmamış oluyo,mutfak perdeleri kapalı,ışık açık biz kahvaltı ediyoruz takılıyorum sahuramı kalktık yine diye gerçi bende uyumuyorum ama kahvaltıda edemem gün açmadan
meyracım buda benden gelsin
Rüzgar zifiri - YouTube
ne sigara ne içki içmedim sevmemde amaa şarkı çok güzelll yaa
bak yine uyku yok gözümde,zifiriyim bi yerlerdee...
yi :2:
olmus sanırsamm
ablalarımm dün alışverişe gittik , malum yaz geldi , altımdaki pantolon 40 , gömlek 42 beden
nasl mutlu oldum anlatamammm38 e o kadar az kaldı ki bu 87 kiloluk pıtırcıkk
kızlarrr facem ele geçilmiş...saçma sapan şeyler paylaşılmış bugün....ben daha yeni oturdum pc başına yeni farkettim....bir süreliğine dondurucam bilginiz olsun....ekli olan arkadaşlar benden size saçma sapan davetler gelirse kabul etmeyinn...zaten sabahtan beri bilgisayarımda kafayı yedi açamıyorum hiç bişeyi eşim ugraşıp durdu bütün gün düzeltmek için...olmassa formatlıcak artık...
slmm kızlar 2 gündürr baya koşuşturmacalı geçti hava güzel olunca gezdik diyet açısındanda iyi olamadığı için yazmadım size neyse bakıcaz çaresine adette olunca üzerine yerimden kalkamaz ol dum bugünde 3 ten sona bi temizliğe giriştim dip köşe biraz öncede az yaprak sardım yarın için anca bi slm verem dedim geçmiş çok birikmiş umarım herkez iyidir son alıntıda özka ya heyecan falan yazmışsın yena iş içinmi çağırdılar yoksa inşallah istediği gibi bi iş olmuştuurr
Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.
--
Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...
Selam kızlarrrrrrrrr
Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledikaradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü
Herhalde eşim uyarmış annesini1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlıkbir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca)
temizlikte de kolay gelsin canım. aslında benim eve de lazım ama kim yapacak ki
Canım çok geçmiş olsun
Umarım biraz daha iyisindirbu arada Rhein nehri kıyılarının hepsi çok güzel yaaaaaaaaa
Bende Heidelbergte okumuştum geçmişte ve resmen şehre aşığım desem yeridir
Heidelberg am Rhein - Google'da Ara
Bu gidişimizde Heidelbergin tepesindeki Tarihi Şatoya götüreceğim eşimiönceki gidişlerimizde pek fırsat olmamıştı maalesef.
kızlar merhaba..
çok yorgunum.. dün gece 1 gibi hastanede işim bitti. eve gelip yattığımda 2 yi geçiyordu.. 8 de yine hastanedeydim. çok yoruldum..
üstelik adet oldum. karın bel bacak ağrısından ölücem..
bir den doğum günümdü.. yemeği 9 a doğru hazırladım.. yemekten kalktığımızda 10 du. ben yatmaya hazırlanırken oğlum önceden alarak sakladığı pastayı çıkardı.. sürpriz yapmış bana.. çok mutlu oldum.. eşimin aklına gelmez çünkü böyle şeyler.. pasta da yedim.. yani hem geç hemde çok yedim.. kaçamağın dibine vurdum bu gün
geçmişi de okuyamıyorum.. uykum var.. önemli bi şey var mı ki bilmem gereken?? yarın yine 8 de işte olucam..
ceco yaptınız mı bir plan??haber verin bana.. geçmişi okuyamıyorum bu ara..
kızlar günaydınnn mutlu hafta başları diliyorum hepiciğimze nassınızzz iyisiniz inşallah ben iyiyim valla dünkü sinir krizlerimi saymazsak:) dün ben,m cimcimeyi alıp gezelim dedik lcw gittik kriz geçirdi çocuk yerlere yatmalar falan allahımm ne gündü ya:) beynim zonkladı resmen bi pant aldım kendime fotomu da çektim bakın bakalımmm
arkadaşlar banu'nun selamı ver size..( Banu145145 ) Merak eidyordum onu epey oldu siteye bile girmeyeli ciddi bir ameliyat geçirmiş..
Burdan da kendisine geçmiş olsun diliyorum..
evet canım baya az kalmış işin...normalde öyle yapıyodum canım ama bu sıralar niye böyle oldum bende bilmiyorum....sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum bugün güzel başladım sayılır şuana kadarda sorun yok çok şükür inş böyle devam eder..hazirana kadar 85 i görsem çok mutlu olcam yaa....
slm kk milleti:)
ayyyy ne konuşmuşsunuz yineeee
okurken şiştim bu sefer:)) hasta olunca galiba....
hastayım kızlar yaaaa....
dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok
sabah bişeyim yoktu, ikindin tam tersi değiştim, hayret ettim yani.
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....
evde yapacak tonla iş var ve benim pilim sıfır şuan.....
ben şu alıntılarıma bi bakayım şimdi birde.....
umuttt sen mi geldin hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?