yine ara öğün molası :))
yemek ve ütü kaldı. ütüyü akşam yaparım artık. duşumu aldım, bi tane yasin okudum. içim ferahladı.
canım hazirana 1,5 aydan fazlası var. bence 85in altını da görürsün. yeter ki kaçamklarını bile belli bir sistematikte yap. sen biliyorsun zaten ne yapacağını :)
geçmiş olsun canım...boş ver işleri yat dinlen grip en güzel dinlenerek atlatılıyo...
yemek ve ütü kaldı. ütüyü akşam yaparım artık. duşumu aldım, bi tane yasin okudum. içim ferahladı.
canım hazirana 1,5 aydan fazlası var. bence 85in altını da görürsün. yeter ki kaçamklarını bile belli bir sistematikte yap. sen biliyorsun zaten ne yapacağını :)
geçmiş olsun canım. inşallah iyileşirsin bi an önce. bi gelince gitmiyor çünkü meret.
sen de hoşgeldin, ikiniz de hoşgeldiniz
Allah kabul etsin canım iyi yapmışsın...
elimden geleni yapmaya çalışıcam canım...sağol desteğin için...Seni seviyorumm arkadaşım...
Canım geçmiş olsun valla yat dinlen vaktin varken bak bende çok fena hastayım ama işteyim malesef yatıp dinlenmek için neler vermezdim şuanslm kk milleti:)
ayyyy ne konuşmuşsunuz yineeee
okurken şiştim bu sefer:)) hasta olunca galiba....
hastayım kızlar yaaaa....
dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok
sabah bişeyim yoktu, ikindin tam tersi değiştim, hayret ettim yani.
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....
evde yapacak tonla iş var ve benim pilim sıfır şuan.....
ben şu alıntılarıma bi bakayım şimdi birde.....
geçmiş olsun canım. inşallah iyileşirsin bi an önce. bi gelince gitmiyor çünkü meret.
sen de hoşgeldin, ikiniz de hoşgeldiniz
sağol canım..
ben de seni çok seviyorum :)
ben cuma akşamı menümü yazıp gitmiştim annemlere. kardeşim iş değiştirip terfi ettiği için pasta almıştı. çok ısrar ettiler yemem için ve ben de ince bir dilim yedim.
dün akşam da erken yazdım menümü, o yüzden belirtemedim ama akşam ara öğünümde magnum mini yedim.
bu kaçamaklara rağmen cumadan beri 900 gr gitti. aslında kaçamağı orantılı yapınca kilo vermeni etkilemiyor. 1 dilim, 1 tane, 1 kaşık falan yemek lazım. onun dışında küçük kaçamaklara rağmen kilo vermesi duranlar şok ve zararlı diyetlerle metabolizmalarını mahvetmişlerdir bence. hayatın içinde olan her şey ölçülü bir şekilde diyetimizde de olmalı.
Canım geçmiş olsun valla yat dinlen vaktin varken bak bende çok fena hastayım ama işteyim malesef yatıp dinlenmek için neler vermezdim şuan
Esra hadi kolaylamışsın işlerini bu arada çok iyi yapmışsın yasin okumakla gerçekten insana bi ferahlık veriyo Allah kabul etsin kuzum
Bizde iyilik güzellik canım bunlar zevkli koşuşturmacalar tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallahkızlarr ben geldim nasılsınız iyimisiniz.. ne var ne yok bakalım...
bu aralar koşuşturmanın içindeyim kızlar haftaya abimin çeyizi serilecek mobilya yerleşimi ufak tefek hazırlıklar derken baya bi yorgun oluyorum işe gelincede pek neti açamıyorum bu aralar yediğimi içtiğimi menü olarak yazamazsam kusura bakmayın dermanım kalmıyor valla...
sabah en geç 9 yataktan kalk kahvaltı anneme git 3te işe gel tekrar 1de eve dön derken hiç dinlenemiyorum....1 ay daha sabretmem lazım sonra gelin kardeşim bi çay demlerde yorgunluğum geçer
sizlerde ne var ne yok bakalım...
saol bitanem. haklısın.
sizde dün zorda olsa işinizi bitirmişsiniz, çok sevindim canım, hadi gözünaydın....
taşınıp yerleşme içinde Allah kolaylıklar versin inşaallah canım.....
dumlupinardan canim :)aaa hemşom yok öyle sözler konuşmak burda ,cıss , valla sonra yemek yiyorlar ortalık birbirine girer , iz senle bi bulışalım ,sonrasını düşünürüüüzzz
Esoşş kim yemiş ? ne yemiş ? nerde ? ne zaman ? yok öyle şey bebeeeemmm
evet hemşomla biz uslu kız olduk , akıllı akıllı yürüyoz sahildee)
canım sen hangi liseden mezunsun ? yaşlarımız aynı , belki tanışıyoruz falandır , olamazmıı olabilirr))
Bizde iyilik güzellik canım bunlar zevkli koşuşturmacalar tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Sağol bitanem valla aynen öle bu halimle zar zorda olsa hallettik çok şükür bakalım bide tam olarak yerleşirsem daha rahat edecem
zamanında diyetisyenede gittim sıkıldım artık kesin çözüm alan varsa ve de geri verdiği kiloaları alan yoksa bana yazarsa sevinirim ben 32 yaşında masa başında çalışıyorum 1 oğlum var
slm kk milleti:)
ayyyy ne konuşmuşsunuz yineeee
okurken şiştim bu sefer:)) hasta olunca galiba....
hastayım kızlar yaaaa....
dün ikindinden beri grip oldum yaaa, birazda üşütme var, her yerim ağrıyo acıyo ve hiç dermanım yok
sabah bişeyim yoktu, ikindin tam tersi değiştim, hayret ettim yani.
çok kötüydüm gecede, şuan gece kadar kötü değilim şükür, daha iyiceyim geceye göre, yatmadan önce içtiğim ıhlamur biraz iyi geldi galiba.
dün akşam başımı yere eğmiştim bişey için; kafam zonk zonk zonkladı resmen yaaa....
evde yapacak tonla iş var ve benim pilim sıfır şuan.....
ben şu alıntılarıma bi bakayım şimdi birde.....
senin KV yine yapmış yapacağını banucum........
yine de güle güle kullanın canım hediyelerinizi.
ben şuna da kızarım hep; gelininle hadi takışıksın anladıkta, torunlarının suçu ne, onlarlada ilgilenmeyip, onlara da bişey almayanlarda var ya; ben hep kızarım böyle kişilerede......
haksız değilim değilmi arkadaşlar?
Esra hadi kolaylamışsın işlerini bu arada çok iyi yapmışsın yasin okumakla gerçekten insana bi ferahlık veriyo Allah kabul etsin kuzum
kızlarr ben geldim nasılsınız iyimisiniz.. ne var ne yok bakalım...
bu aralar koşuşturmanın içindeyim kızlar haftaya abimin çeyizi serilecek mobilya yerleşimi ufak tefek hazırlıklar derken baya bi yorgun oluyorum işe gelincede pek neti açamıyorum bu aralar yediğimi içtiğimi menü olarak yazamazsam kusura bakmayın dermanım kalmıyor valla...
sabah en geç 9 yataktan kalk kahvaltı anneme git 3te işe gel tekrar 1de eve dön derken hiç dinlenemiyorum....1 ay daha sabretmem lazım sonra gelin kardeşim bi çay demlerde yorgunluğum geçer
sizlerde ne var ne yok bakalım...
ben saatli yemek yiyen programlı yaşayan biri değilim şuana kadar özelinede hastanenin diyetisyenine gittim hep aynı liste ya bana ters tepiyo herkesin bünyesi farklı ama diyet listesi aynı
Merhaba Kızlar,
Geldm geçmişi okudum :) Banu (ceco), Özlem (özka), gulma, egedeniz, y.o.l.c.u, yasemenn, Meryem (mmery), YENA, nursena, meyra, efeeeeeem, pınar110, ilknur83, ... Sevgili Akadaşlarım; iyi dilekleriniz ve moral veren sözleriniz için çoook teşekkür ederim. Sık sık gelip gidemiyorum ama gene de hatırlanmak, düşünülmek çok hoşuma gitti
Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum ve külçe gibi yatıyorum. Sık sık da midem bulanıyor. Son hamileliğimden daha hafif geçiyor ilk aylarım ama gene de beni yatağa düşürmeye yetti. Oğlanda kusma da bulantı da aralıksızdı, şimdi aralık veriyor en azından 1 saat iyi bir saat kötü gibi, ama halsizlik sürekli var. Bu nedenle pek sık gelemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta geçmişi okudum. Ama okuyana kadar gene kötü hissetmeye başladım :)) Çarşamba günü doktor kontrolüm var, umarım güzel haberler alırım. Size de haber veririm mutlaka
egedeniz, beklenen doğum tarihi ultrasona göre 20 Kasım :) Doktor amniyosentez yaptırırız demişti ilk muayenede ama zamanı gelince çok yönlü değelendiririz sanırım :))
Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşının güzellikler ve şans getirmesini dilerim.
Nursena, sen ne zamandır söyleyip duruyorsun, fazla bekleme o zaman hadi beraber yapalım? Ben gidiyorum ya, illa birilerini de götüreceğim yanımda; sen, ben, Asuman, beraber büyütürüz işte :))))))
Meyra, geçmiş olsun canım.
Meryemciğim hoşbulduk, nasıl gidiyor? Grip hafif geçmiştir umarım
Canım ilk zamanlar bende çok sıkıntı çektim ama Allahtan geçiyo neyseki sürekli olmuyomuş bari sende bol bol yat dinlen canım güzel haberlerini bekliyoruz herzaman bizi habersiz koyma canımMerhaba Kızlar,
Geldm geçmişi okudum :) Banu (ceco), Özlem (özka), gulma, egedeniz, y.o.l.c.u, yasemenn, Meryem (mmery), YENA, nursena, meyra, efeeeeeem, pınar110, ilknur83, ... Sevgili Akadaşlarım; iyi dilekleriniz ve moral veren sözleriniz için çoook teşekkür ederim. Sık sık gelip gidemiyorum ama gene de hatırlanmak, düşünülmek çok hoşuma gitti
Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum ve külçe gibi yatıyorum. Sık sık da midem bulanıyor. Son hamileliğimden daha hafif geçiyor ilk aylarım ama gene de beni yatağa düşürmeye yetti. Oğlanda kusma da bulantı da aralıksızdı, şimdi aralık veriyor en azından 1 saat iyi bir saat kötü gibi, ama halsizlik sürekli var. Bu nedenle pek sık gelemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta geçmişi okudum. Ama okuyana kadar gene kötü hissetmeye başladım :)) Çarşamba günü doktor kontrolüm var, umarım güzel haberler alırım. Size de haber veririm mutlaka
egedeniz, beklenen doğum tarihi ultrasona göre 20 Kasım :) Doktor amniyosentez yaptırırız demişti ilk muayenede ama zamanı gelince çok yönlü değelendiririz sanırım :))
Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşının güzellikler ve şans getirmesini dilerim.
Nursena, sen ne zamandır söyleyip duruyorsun, fazla bekleme o zaman hadi beraber yapalım? Ben gidiyorum ya, illa birilerini de götüreceğim yanımda; sen, ben, Asuman, beraber büyütürüz işte :))))))
Meyra, geçmiş olsun canım.
Meryemciğim hoşbulduk, nasıl gidiyor? Grip hafif geçmiştir umarım
Banu abla senin bu kv insanı katil bilem eder valla ama sen bu işi çözmüşsün artık takmıyosun ne güzel bu dünyada insan ne yaparsa yapsın kendine yapar sadece bu dünyanın bide öteki tarafı var nasılsaCanım ben banu bu arada
33 yaşındayım bende
12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim ve evhanımıyım
Bende geçmişte bir kaç kere diyetisyene gittim ama maalesef şu listeye uy bir ay sonra gel demelerine fit oluyorum birde üzerine dünya para istiyorlarBana şunun dışına cıkmayacaksın dendiği an otomatikman beynim bana kaçamak listesi sıralıyor sanki sırayla normalde yemeyeceğim şeyi bile canım çeker
Çok şükür çok yavaşta olsa ufak ufak kilolarımdan kurtulmaya başladımDarısı senin başına
Aynurcuğum Troidle ilgili beni hatırlamış ama bende troidlerde sorun yok şükürOnun yerine Pko ve insülin direnci var fakat şükür artık düzenimi oturtmaya başladım galiba ki kilo vermeye devam ediyorum yavaşta olsa
Sağlıklı ve düzenli beslenerek, bol su ve bitkisel çaylarla çözümü bulduğuma inanıyorum. He birde haftanın 4 günü Spor salonuna gidiyorum
Aslında imkanın varsa hayatına sporu dahil ettiğinde mutlaka kilocuklar ne kadar dirensede elbet gitmeye başlayacaklardır
Canım çok geçmiş ollsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın
Vallaha yaptı
Ya bakma laf olsun diye bir iki parça almış dalga geçer gibi yoksa ne bayramda ne doğum günlerinde çocuklara hediye almaz
Bir geçen sene kızıma bir 10 liramı ne vermişti hatta kızım bile anne hayret babannem nasıl olduda para verdi dedi çocuk
Küçüğüne bir doğduğunda bir çeyrek taktı oda anladığım kadarıyla eşimin ona alıp tak diye verdiği çeyrektiçünkü ben hamileliğim boyunca hep söylendim o konuda büyük kızıma maşallah dahi takmadı bunada birşey takmazsa hayatta bir daha yüzüne bakmam diye ( sonuçta insan komşusu bile doğursa güzel bir hediye alır üstelik benim annem daha ben hamile olduğumu söylediğimde kuzucuğun yatağı falan benden demişti hatta resmen çocuğua ceyiz düzer gibi sürü şey almıştı kıyafetten pişik kremine kadar
Birde onlar buradayken doğum olduğundan kadıncağız doğumumu bile ödedi sizlere yük olmasın maddi acıdan diyerek)
Eee ister istemez sinirleniyor insan ulen kız babasına mı yakışır herşeyi karşılamak tövbe yarabbim kızmı aldın hamile bıraktın al buda sana mükafaat der gibi
Diyorum ya kadın sırf kendi kızından olan torunlarına tapıyor; devamlı birşeyler alır her çarşı pazara çıktığında olmadı elinden örgü eksik etmez yok şunu ördüm bunu ördüm onlara diye de söyler milletin yanında. Benden tepki görmemek içinde direk size bilerek örmüyorum sen nasılsa giydirmezsin der beni iyice cıldırtır bende ördünde ben mi giydirmedim derim ama kaç kere söylediğim halde henüz bir şal bile örmemiştir bizimkilereçokta lülü aslında sonuçta kim ne ekerse onu biçer.
Küçük kızım anlamıyor henüz ama büyüğü hep der babannem bizi hiç sevmiyor sen ne dersen de ben farkındayım diye ki bu kız dedesi vefat ettiğinde yinede herşeye rağmen anneciğim eğer babannem evde yanlız kalmaya çekinirse ben olmazsa onun yanına taşınırım diye :26: ama hatun istemedi neymiş zaten o evde kalmayacakmış hem ne gerek varmış o gençmış artık gezecekmiş
sağol Zehracım :)
şimdi mesajını görünce hasta olduğun ve ev taşıma telaşında olduğun geldi aklıma. telefondan okuyunca sonradan yazarken kaçırıyorum bir şeyleri, kusura bakma canım.
hem kolay gelsin sana hem de geçmiş olsun. inşallah ağız tadıyla oturursunuz yeni evinizde. tekrar hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?