Selamün aleykümm....
ben geldimmm....of yaa dünden beri herşey güzel giderkenn bu sabah 90 görmeyi umarkenn 90,7dedi tartım..bence saçmalıyo her çıktığımda farklı bişey diyo hatta 92 falan dedi bir ara 87 falan...ben işime gelenimi kabul etsem acaba..neyse cumaya kadar tartılmıcam bi daha sinir oldum...
daficim gelmiş...hoşgeldin ablacımmm...çok şükür atlattınız bunuda....Rabbim mutluluklarını daim etsin...
sağol canım ama malesef öyle olmadı...tam yatağa girdim hatta uykuya gitmek üzereyken bir ağlama sesi tamam dedim zeynep geçmiş olsun...bir saat ugraştım en son pozisyon çocuk ayağımda ben yerde iki seksen uzanmış halde uyumuşum...eşim geldi kaldırdı çocuğu yatağına yatırdı....ben tutulmuşum tabi vede üşümüşüm çok...neyse ohh uyuyo dedik gidip yattık bir saat sonra gene uyandı yamyam..uyu uyan sabah ettik işte...sabahtan sonra deliksiz uyudu ama bu sefer büyük kız uyandığı için kahvaltısı çişi üstü başı derken gene yatamadım...ama alıştım galiba bu duruma zaman zaman çok zorlasada benii...
şimdi bile bazen çok zorlanıyorum canım oyüzden eğer üçüncü olacaksa yaşım çok geçmeden olsun istiyorum...sabrım hepten tükenmeden olsun istiyorum yoksa çokta cesaretli olduğumdan değil...ama tabiki hemende istemiyorum küçüğüm büyüsün biraz daha..bu çok yordu beni büyük kız böyle değildi...
hayret bişey tüp bebek olunca dahamı güzel oluyomuş bebekler ne saçma...güzel bişey söylemek istemiş ama katletmiş resmen...görmedim ama eminim çok tatlıdır kızın Allah bağışlasın canım....
e hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman....evet yaa hiç bitmiyoo...çeneleride hiç durmuyoo...
sağol esracımÖğle yemeğimi yedim geldim. midem bulanıyo ama sürekli. sanırım ilaçlardan. yoğurtla ıspanak yedim, canım ekmek istemedi hiç.
geçmiş olsun, inşallah önemli bi şey değildir.
canım bugün lodos var sanırım. ve LODOS ÖDEM YAPIYOR
Vücutta su birikirse / Cafe / Milliyet İnternet / karbonhidrat, hamilelik, Lodos
sağol esracım
düğün köy düğünü oluca davullar çalarken bütün gün silah attı magandalar çoğunluk kuru sıkı ama yinede sesi bile ürkütücü. kayınpeder olan kardeşimin bacanağıda atarken kurusıkı elinde patlamış yaralanmış onu hastahaneye götürdüler cumartesi gecesi onunla uğraştık. pazar günüde salondan geldik.babam hastalanmış (yürüyemediği için onu evde bırakmıştık)baktık kötü görünüyor hemen alıp acile götürdük şekeri yükselmiş.insilün yaptılar geri getirdik biz geldiğimizde düğün bitmişti.
sağol canım benimSağolasın tatlım bende aynen öle diyorum zaten eşyalar bi girsinde gerisi gelir nasılsa yavaş yavaş yaparım artık
Doktora gitmeye vakit yokki kuzum valla iş güç baksana hepsi beni bekliyo ama dayanamazsam mecbur gidicem artık bakalım canım
Hoşgeldin dafi ablacım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Amiiiinnnn
Sizinde düğün bitmiş çok şükür tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluklarını bozmasın bir ömür boyu inşallah ablacım
Canımm çok sağol inşallah bi yerleşsem şöle elime kahvemi alıp bi yorgunluk kahvesi içicem yeni evimde sizlerde buyrun gelin sizede ısmarlayım en köpüklüsünden tatlım
Ayrıca hadi ben 2.çocuğu düşünmüyom sen 1. yapmakta niye düşünüyon şiddetle tavsiye ederim o bambaşka bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Amiiiiiiinnnnnn...
Ay bu nasıl bişey ya valla resmen tiksindim
Aminn canımm...Ay kuzum okadar şey anlatıyon valla ben düşünüyorum bu kadarına dayanamazdım heralde düşünmen bile iyi cesaret maşallah rabbim sana sabırlar versin inşallah 3.olursa çok akıllı bi bebek olur...AMİİİİİNNNNN....
canım bugün lodos var sanırım. ve LODOS ÖDEM YAPIYOR
Vücutta su birikirse / Cafe / Milliyet İnternet / karbonhidrat, hamilelik, Lodos
amin canım Allah razı olsun
zeynepcim bu cadı kızlar çok yoruyor seni Allah yardımcın olsun. Allah bahtlarını açık etsin
sağol egedenizcimnursena ve dafi güzel dilekleriniz içi,n teşekkür ederim.
daficim düğünü atlattınız hayırlı olsun. Allah bir yastıkta kocatsın. şimdi biraz istirahat et artık.
ben biraz dinlenip işe gidicem. sonra görüşürüz..
yennaa duuyyy senin kaslıda ne ki benim bacaksız daha ilkokulda anne herkezin i sevdiği var okulda arkadaşta sende bul bitane sev diyolar dedi eee bulunca napıyosunuz dedim öle tenefüste birbirlerine vurup kaçıyolarmış
defterinede seni seviyorum yazmışş bende görünce bi ağlama bi ağlama anlatamam seni öldürürüm sakın bu yaşta olmaz annem öle şeyler falan dedim baban görürse kızar dedim annamm ne dicemi şaştım yanında oturan arkadaşının ablası var onla samimi ablasınında erkek arkadaşı var buluşmaya falan onla gidiyo kız eee çocukta ablasını baya örnek alıp sınıfça uygulamaya geçmişler sanırım
herkese gunaydınlar yağmurla başlayan bır sabah,
umarım bu yağmurlar rahmetıyle hanemıze dolar
kızlar günaydınnn dün diyet namına kötü geçtişöle özletleyecek olursak anam hanım iş çıkışına geldi karnım acıktı dedi gittik pide yedik üzgünüm bende sinir oldum zati yediğime ama bugün pazar var eşime dedim git lahana falan al şu b hafta bi kendmi şoklayayım. lahana çorbası yapıp içicembenimde kırılma noktam 94 heralde bi 92 ye insem gerisi çorap söküğü gibi gelecek diye inanıyorum bakalım
hastalarımıza geçmiş olsun diyorum kendinize dikkat edinnnnn
dafi ablam düğün nasıl geçti anlat bakem yediğin içtiğin senin görüdklerin bizi olsun:)
bu arada dün bayanın biri kızımı gördü bana sorduğu soru tüp bebek mi normal mibende bu şekil kaldım normaaal dedim saf saf sonra dedi sanki özene bözene yaratılmış maşallah çok güzel çok tatlı ay bi sevindim sormayın bana çok güzelsin deselerdi bukadarv sevinmezdim:)
herkese günaydın :)
nasıl keyifler? umarım hepiniz iyisinizdir. ben davul gibi şiş uyandım. oysa dün size yazdığım menünün dışına çıkmamıştım. tartıldım ve dünden bugüne +800 gr. antibiyotik bende feci ödem yapıyor. kasımda kadın hastalıkları için antibiyotik aldığımda da böyle olmuştu. neyse bugün suya ve yeşilçaya doyayım da gitsinler geldikleri gibi. millet kaçamakla kilo alır ben ilaçla
ama şükür iyi uyandım bu sabah. ağrım olabildiğince azalmış, bi şişlik hali kalmış. buna da şükür, hastalık olmasın da.
Meyracığım geçmiş olsun, gece uyuyamamışsın sanırım. ben de dün ev işini normalden fazla yapınca fenalaşmıştım. kesinlikle dinlenmek lazım canım.
Nursena üzülme ya, bizim de ilkokulda vardı böyle şeyler. erkekler Ayşenur diye bi kızdan hoşlanırdı hep, kızlar da Taner diye bi çocuktan
ama şimdikiler çok dışa dönük olduğundan faaliyete de geçiyorlar :)
ama bu işler annede bitiyor kesinlikle. şimdi işle gayri ciddi küçük oldukları için ama ilerde de sizi üzecek hiçbir şey yapmayacağından eminim kızlarınızın.
kızlar çok sağolun düğünü yaptık çok şükür bazı sıkıntılar oldu ama herşeye rağmen güzel geçti. özeniyorum dediği hiçbir şey içinde kalmasın diye gelinin her istediğini yerine getirmeye çalıştılar. çok yorulduk ama onlar mutlu olsun yeter bunlar tatlı yorgunluklar dinlenince geçip gidecek.düğüne kızın kızkardeşi dışında birtek akrabası katılmadı. kadının şerrinden kimse düğüne gelmeye cesaret edemedi.sadece kurdelesini bağlayacak akrabası olmayınca biraz hüzünlendi. eşimde biz senin akraban değilmiyiz sen bizim hem gelinimiz hem kızımızsın ben bağlarım senin kurdeleni dedi. gece kına çok kalabalıktı .kınaya kızkardeşi kayınvaldesiyle birlikte geldi. birde komşuları geldi. kınada çok neşeliydi gelin. hiç takmadı annesinin gelmeyişine.biz korktuk bunca insan kınaya geldi salon boş kalırsa dedik. salon bir dolduki hiç boş yer kalmadı gelinin iş arkadaşları geldi hiç boş yer yoktu gelin masasına oturtmak zorunda kaldık. onlarda çok memnun kalmışlar bize çok değer verdiler çok ilgilendiler demişler. biz sayamadık ama salon sahibi 1115 kişiye servis yaptık dedi. salondan sonra ben davullarla gelin indirme özeniyordum demiş yeğenime. salondan sonra köye getirdiler davullarla gelin indirme yaptılar. öğlen 13 te başlayan düğün akşam ezanından sonra bitti. sorada inegöle yemeye gittiler yemekten sonra evlerine geçtiler sabahta kalkıp balayına gittiler.
kızlar size birşey sorucam
benim netbukta resimler çok kilolu görünüyor
sizinkinde nasıl bilmiyorum. siz incecik falan yazıyorsunuz bana hiç incecik gelmiyor. şimdi eklediğim resme bakıyorum bizim gelin 36 beden 42 gibi görünüyor. ben damacana gibi çıkmışım telefonumda çok daha ince görünüyor. netbuka bakınca moralim bozuluyor
selamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim
iyiniz inşallah biz de hergünümüze binşükür
bir hafta sonra 9. ayımıza giriyoruz vakit ne çabuk geçti yaa:18:
sizler 8 ayda kim bilir ne kadar zayıfladınız ben şimdiye kadar 11 kg aldım 97 deyim
inşallah 100ü görmemm:18:dikkat ediyorum edecemde doğumda 6 kg falan gitsse
yine bana bebişimden hediye 7-8 kg kalır
neyse kiloyu verecez bi şekilde sizlere bakar bakar hırslanırım iyice
dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi
:)) nursenacığım şimdiki çocuklar yaşlarından çok çok önce büyüyorlar...
İnternet,televizyon,arkadaş çevresi..bir de beslenmemizden sanırım beden büyüyor ama akıl aynı..büyük bir çelişki anlayacağın...Örneğin ergenlik yaşı kız çocuklarında 9 yaşa kadar düşmüş..
Kızını korkutma ki sana herşeyini anlatsın..bizden örnek vereyim.. kızımın da ilkokuldan beri hep beğendiği çocuklar oldu..her seferin de gelir bana anlatır..
Ben hiç kızmadım. sadece bunun aşk ve sevgi olmadığını bu yaşta böyle şeyler,böyle hislerin mümkün olmadığını vb. anlattım kendi aklımca..
Sadece arkadaşsınız kızlar gibi erkeklerde arkadaşaın senin dedim...O dönem sihirli annem çok popülerdi..Ordaki kahramanların hep sevgilisi var dı ister istemez etkileniyorlardı...
Şimdi mesela dediğim gibi yine hoşlandığı çocuk var başka sınıftan..Hemen bana söylüyor zaten. okula gittiğim de bana gösterdi melih'i büyük bir heyecanla...
Onu çok iyi anlıyorum benim de ilkokuldan itibaren bir çok platoniğim oldu..bence gereklide dümdüz bir yaşam olacağına..
Örneğin kızmın hiiç sevgilisi olmadı bu kadar rahat olmasına rağmen,benim gibi beğendikleri oldu..Çevremizde hemen hemen kız erkek herkesin var sevgilisi.. Ben hep ona diyorum ki aşk çok özel bir duygu yeri ve zamanı vardır ve yaşı da vardır aşk'ın..
Allah iyilerle karşılaştırsın,doğru yoldan ayırmasın...
Son olarak panik yapma yok bunda bişey...defterine böyle şeyler yazma de,siz sadece arkadaşsınız sevgililik için henüz çok çok erken de,sen halledersin bir şekil de akıllı hatunsun...
Esracığım geçmiş olsun..Demek acillik oldun ..Nasıl öyle ilerledi hayret.
Benim ilkokulda hoşlandığım bebenin ismi de mehmetaliydi sınıfın en çalışkanıydı..
asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...
başka hastamız yoktu değilmi.??
selamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim
sizler 8 ayda kim bilir ne kadar zayıfladınız ben şimdiye kadar 11 kg aldım 97 deyim
hoşgeldin nurgucum bizde seni özledik. çok almamışsın dikkat etmeye devam et sonrada emzirirken kolayca verirsin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsinselamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim
teşekkür edrim yenacım tabiki yükün büyüğünü attık çok şükür ama imtihan dünyası imtihanımız bir şekilde devam ediyor. Rabbim beterinden saklasın. düğün günü babamın rahatsızlığı, pazartesi sabahıda büyük ablamın kayınpederi kötüleşmiş kızcağız bir dinlenip oh diyemedi. kayınvaldesi zaten rahatsız ona bakıyordu birde kayınpeder eklendi. birçok hayvanları var bakılacak işleri çok . her iş ablamın omuzlarında insan ister istemez üzülüyor.:)) nursenacığım şimdiki çocuklar yaşlarından çok çok önce büyüyorlar...
İnternet,televizyon,arkadaş çevresi..bir de beslenmemizden sanırım beden büyüyor ama akıl aynı..büyük bir çelişki anlayacağın...Örneğin ergenlik yaşı kız çocuklarında 9 yaşa kadar düşmüş..
Kızını korkutma ki sana herşeyini anlatsın..bizden örnek vereyim.. kızımın da ilkokuldan beri hep beğendiği çocuklar oldu..her seferin de gelir bana anlatır..
Ben hiç kızmadım. sadece bunun aşk ve sevgi olmadığını bu yaşta böyle şeyler,böyle hislerin mümkün olmadığını vb. anlattım kendi aklımca..
Sadece arkadaşsınız kızlar gibi erkeklerde arkadaşaın senin dedim...O dönem sihirli annem çok popülerdi..Ordaki kahramanların hep sevgilisi var dı ister istemez etkileniyorlardı...
Şimdi mesela dediğim gibi yine hoşlandığı çocuk var başka sınıftan..Hemen bana söylüyor zaten. okula gittiğim de bana gösterdi melih'i büyük bir heyecanla...
Onu çok iyi anlıyorum benim de ilkokuldan itibaren bir çok platoniğim oldu..bence gereklide dümdüz bir yaşam olacağına..
Örneğin kızmın hiiç sevgilisi olmadı bu kadar rahat olmasına rağmen,benim gibi beğendikleri oldu..Çevremizde hemen hemen kız erkek herkesin var sevgilisi.. Ben hep ona diyorum ki aşk çok özel bir duygu yeri ve zamanı vardır ve yaşı da vardır aşk'ın..
Allah iyilerle karşılaştırsın,doğru yoldan ayırmasın...
Son olarak panik yapma yok bunda bişey...defterine böyle şeyler yazma de,siz sadece arkadaşsınız sevgililik için henüz çok çok erken de,sen halledersin bir şekil de akıllı hatunsun...
tubacığım,nerede oturuyorsun.?
daha önce yazmışmıydın hatırlamıyorum...
MAşallah kızına ..Allah nazardan korusun..
Demek tüp bebek olunca daha güzel oluyomuş haa.:) Bilimsel olarak kanıtlanmışmı peki..??
Esracığım geçmiş olsun..Demek acillik oldun ..Nasıl öyle ilerledi hayret.
Benim ilkokulda hoşlandığım bebenin ismi de mehmetaliydi sınıfın en çalışkanıydı..
daficiğim Allah mesut etsin...Bir ömür boyu mutlu olsunlar...
ÜZerinizden bir yük kalktı değilmi.??
Ben pek fark göremedim sen aynısın çok güzel ve şıksınız..sadece gelinin bence gelinliğin modelinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum...
-----
asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...
başka hastamız yoktu değilmi.??
Meyra var, Aynur var hasta olarak başka :)
sağol canım iyi dileklerin için. daha iyiyim şükür.
bu arada yazdıklarını çocuğum olursa ben de uygulayacağım. gerçekten annem bana kızdığı için anlatmamışımdır ben de böyle şeyleri. normal karşılamak ama sınırlarını belirlemek çok önemli.
hoşgeldin nurgucum bizde seni özledik. çok almamışsın dikkat etmeye devam et sonrada emzirirken kolayca verirsin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin
teşekkür edrim yenacım tabiki yükün büyüğünü attık çok şükür ama imtihan dünyası imtihanımız bir şekilde devam ediyor. Rabbim beterinden saklasın. düğün günü babamın rahatsızlığı, pazartesi sabahıda büyük ablamın kayınpederi kötüleşmiş kızcağız bir dinlenip oh diyemedi. kayınvaldesi zaten rahatsız ona bakıyordu birde kayınpeder eklendi. birçok hayvanları var bakılacak işleri çok . her iş ablamın omuzlarında insan ister istemez üzülüyor.
yazıp yazmadığımı bende hatırlayamadım
ama şimdi yazayım
istanbulda idim şimdi kütahyadayım
aynurcuğum ve meyracığım...geçmiş olsun arkadaşlarım benim...
niye herkeşler uf olmuş yahu...Nasıl bir bay mikropsa sanaldan bile bulaşıyor bize.:)
bay mikrop kim diye sorarsanız oğlumun şarkısı resmi de var :))
Öyle daficiğim yaşadığımız sürece sorunlar hiç bitmeyecek..
sizin de hastalarınıza geçmiş olsun...
şerbetli paşaya bak sen, şarkı bile yaparmış. zaten onda bir popstar yakışıklılığı var bence
bi de Umutun oğlunda. maşallah ikisine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?