Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daficiğim bizim de elektrik kesmeye geldiler bu sabah..izin vermedim saat bire kadar hallederiz dedim...aynen dediğin gibi otomatik ödemede problem olmuş...
Her ay bir ödeme de problem çıkıyor..Bugün artık çok kızdım aradım eşimi iptal et dedim..biz gider yatırırız...

Son düzenleme:
Bu kadar mola yeter bana kahvemi de içtim bahanem kalmadı...İşbaşı maalesef

görüşmek üzere şişman kardeşlerim..

asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...
başka hastamız yoktu değilmi.??

Yenam başka yokmu demişinya benim kocada hasta yatak döşek yatıyor evde raporlu

topikçek bahar çarptı hepimizi gelme hastalık dur

ohh ne güzl anacın yakın tabi

benimde kv gelcek akşamüstü hasta olduğumu öğrenmiş...gelsinde bare çorbayı yapar...

Yenacım geçmiş olsun dilekleriniçin saol...hadi sana kolay gelsin...

Dafi ablacım bazen herşey üstüste geliyor sıkma tatlı canını kendini dinle biraz... yorgunluktan bünyen zayıf düşer sonra...

ben hala uyuyamadım...zaten gündüz çok zor uyurum birde 6 da uyanmıştım...yine de uzanıcam kaçtım...

nevzamansız geçmiş olsun kuzum,esram gece acillere geçmişin sanada büyük geçmiş olsunnn

asucum sende hastaydın iyileştinmi?

arkadaşlar yazarken çok huzursuzum iş yerinde çalışma bakanlığının müfettişleri teftişte benle bir ilgileri yok ama mudur beyın oasının kapısı açık
bu kıza yazı falan da vermedım ne yazıyor bu bukadar çok dıyecek dıye rahat değilim herkese şimdiden hoşçakal ara ara okumak için burdayım sonra herşeyden bı haber oluyorum hadı görüşürük öptüm herkesi

ütümü yapıp geldim. bugün başka iş yok. bu işyerinde grev var

dafi abla aksilikler üstüste gelmiş. sen de çok yorgunsun... yoksa bu kadar canın sıkılmazdı eminim senin. Allahtan kötü bir şey yok...

elektrik idareleri keserken ve açarken para aldıkları için ihbarnameleri olabildiğince usulsüz veriyorlar. bu yüzden her ay tıkır tıkır ödeyende o ay bir aksilik varsa gidip en önce onunkini kesiyorlar. biliyorlar hemen ödeneceğini... eşşeklik etmişler anlayacağın...

popstar

Umut'un nesi olacak acaba.:) Bu arada biraz daha ısrar edersek nursena da doğurur 3.yü..

bana oğlu olacakmış gibi geliyor :)

kolay gelsin şişman kardeşim

Yenam başka yokmu demişinya benim kocada hasta yatak döşek yatıyor evde raporlu

topikçek bahar çarptı hepimizi gelme hastalık dur

size de geçmiş olsun Yasemin abla. aman dikkat et sana da bulaşmasın...

kuzum senin de kayınvaliden yakın. deme öyle, üzüldüm

nevzamansız geçmiş olsun kuzum,esram gece acillere geçmişin sanada büyük geçmiş olsunnn

asucum sende hastaydın iyileştinmi?

sağol Yasemin abla

canım işte huzursuzluk çıkacak kadar takip etme burayı... boşver sen. biz de boşluktan geyik yapıyoruz zaten

selamun aleyküm kızlaarrr
çok şükür gelebildim.

dünürüm hoşgeldin aleyküm selam
oy oy çok yorulmuşsun sen aman hasta olma dikkat et kendine bize lazımsın
düğün telaşınız bitti çok şükür,Allah dirlik düzen huzur mutluluk versin inşallah.sanada kolaylıklar versin canımcım.
baya arbedeler atlaşmışsınız ,çok şükür herkez iyi.çok çok geçmiş olsun.
malesef canımcım anne babalar oğullarına bir şey diyemiyorlar,hep kızlara dertler cefalar,sefalar ise oğlanlara..aman iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsunda biz koşalım yine her şeylerine.
bizde el adamındayız onu düşünemiyorlar,gelinlere gösterilen hassasiyet damatlara yok Allah razı olsun eşimden bilirki oğullarından fayda yok her şeylerine koşar,eminim senin eşinde aynıdır.
Allah sağlık versinde yine koşan biz olalım.

aleyküm selam canım,hoşgeldn.hayırlısıla bir şey kalmamış doğuma,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

cücüşleriimmm nabersiniz

ben iyi olmaya calısıyorum ayaklandım bugün ütü yapacagım oh sıck sıcak
hava da soguk ütü iyi gider bence:)))

DAFİ ABLAM gelmiş hoş gelmişşşşş...

NURGU canım sende güzel haberler getirmişsin oh maaşallaha sana.ne kadar az kalmış...

ESRA canımmm sana tekrar geçmiş olsun diyeyim ama neyseki bugün daha iyiymişsin.

başka neler vardı acaba:44::44:

ay bu ne soğukkk donuyorum resmen bende hasta olcam galiba ,ayaklarım buz oldu ki ben kolay kolay üşümem:2:
kaloriferler yanık dünden beri ve ben peteğin içine girsem anca ısınacak durumdayım
gidip battaniyeye falan sarınıp yatayım azcık bari

sağol canım

sen de daha iyisin sanırım ne güzel. dikkat et yine de kendine. ütü iyi geliyor hakikaten sıcak sıcak

-------------

midem bulanıyor yahu benim. canım da kuru, tuzlu bi şeyler istiyor. evde de yok öyle bi şey

neyse ben uzanayım bari azcık. öperim hepinizi

Eki Görüntüle 680657

hahah kızlar biz topiccene üşüttük sanırım

ee benmde işim bitti bende şimdi battaniyeme sarılıp uzanayım kitabımı okuyayım

ohh uzanın bakalımm...bende üşüyomm...kızı uyuttum ama bu arada büyük kız dediki anne beraber oyun oynayalım sen hiç benimle oynamıyosunnn....:26:şimdi onunla oyun oynıcam bende fırsattan istifade...ama bende battaniyeme sarılıp yatmak istiyommm....

ben geldimmmmm:) moralman sıfırım yaa bizim araba tamirdeydi adam 2500 lük hesap çıkartacak bize napcaz bilmiyom bakalım ona canım sıkıldı zati yettiremiyoruz bideo çıkarsa yandık yemin olsun.

bu akşam inş eşim malzemeleri alırda ben lahana çorbasına başlarım bana bi şok lazımmmmmmmmm dimi ama sizi seviyorum bayanlarrrrrrrrr

günaydınlar cancıklarım aaaaayyyyyyyyyyy akşam olmuş demiii ben yeni kalktımda nöbetten çıktım sabah geldim 11 gibi yattım valla yarım saat felan oldu kalkalı baya uyumuşum nasılsınız ??? pek okuyamadım geçmişi

hoşbulduk dünürüm
gerçekten öyle oluyor. biz hiç birimiz kardeşime birşey söylemeyiz elimizden geldiğincede yardımcı oluruz onlar annemi babamı hoş tutsun iyi baksın yeter bize. damatlardanda Allah razı olsun en büyüğümüz hariç hepsi pervane gibi dönerler başında. babam beyin kanaması geçirdi istanbulda yattı marmara ünüversitesi başıbüyükte yalnız başedemedik ablamla kaldık başında eşimle kardeşim otele bile gitmedi ramazan günü hastahanenin camının dibinde arabanın içinde sabahladılar 15 gün . bir parça kuru ekmekle sahur yaptılar. ayağı kangren oldu iki defa kestiler hep başında beklediler. pazar günü bile rahsızlanınca eşim ablam ben üçümüz götürdük hastahaneye. Allah sağlık versinde başka birşey istemiyorum.bizim görevimiz tabiki bakıp ilgileneceğiz ama bütün mal varlığı maaşları kardeşimdeyken insanında dili varmıyor götürüp tedavi ettirelim demeye.hiçbir şeyleri olmasa kardeşim ister ilgilensin ister ilgilenmesin herşeyleriyle ilgilenirim. kayınpederiminde malından kaynım istifade ediyor ama her masraflarını biz üstleniyoruz. ben eşime o senin baban malı içinmi bakıcaz biz görevimizi yapalım başkaları bizi ilgilendirmez diyorum. herkes kendi hesabını verecek diyorum. ama söz konusu kendi ailem olunca aynı şekilde konuşamıyor insan.

hava çokta donacak kadar soğuk değil hasta olmazsın inşaAllah

hoş bulduk canımcım sende iyi bak kendine

yenacım valla bizim milleti biliyorsun bilimsel kanıtlar onların düşünceleri:) onlar tüp dediler ya şüphelenmeye başladım kendimden:

aymugöksu cnm valla bi ara meşhuuuuuuuuuuur bi lahana çorbası diyeti vardı ya ondan yapıcam sadece bi haftalığına çünkü bi gün eksik bi gün fazla çıkıyorum şu kilomun inadını kırmam lazım tabi çorba malzemerini eşim sanayiden çıkıp pazara uğrarsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…