Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablacım hoşgeldin..kazasız belasız düğünüzü atlattınız çok şükür...dediğin gibi yorgunluk gelir geçer ama onaların mutluluğu size yeter...Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın....

evet canım dün akşam kulak ağrısı dayanılmaz olunca gittik acile. boğazlar kulağa vurmuş dedi. 1000lik antibiyotik verdi, bugün daha iyiyim şükür.

sen de dinlen canım evde. dinlenmeden geçmiyor. ben de bugün bi ütü yapıcam. ilaçsız da geçmedi neredeyse 10 gündür canım. Allah şifa versin tüm hastalara.

geçmiş olsun canım

dafıcım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun allah ömür boyu mutluluk versın onlara ve evlı olan herkese
amiiinnn
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim.

Selam kızlaarrr

bugün erkenciyim , 4 saat dersim vardı , eve geldimm , şimdide light ton balıklı salatamı lüpletiyom , aayyy çok güüzel oldu , foto koyacaktım ama yarısını yedikten sonra geldi aklımaaa :)))) öğle önünü düşünenlere tavsiye edilirrr

Zehracım Allah kolaylık versin canımm , bi yerleştikten sonraa , oohh herşey yoluna girer , evinin keyfini sürmeye bakarsınnn )

yaavv sen 2. düşünemiyon , ben 1.ye bile teşebbüs edemiyoommm :)))

Esoşumm iyi olmana sevindim kuzumm , aklımdaydın hep )

yavv birde şu Ayşenurla Taner birbirinden hoşlanıyormuydu ?? onu merak ettimm :))))))

Daficimm canımm benimm herşeyin güzel olmasına sevindimm , Rabbim mutluluklarını daim etsin inşAllahhh

kızlar size birşey sorucam
benim netbukta resimler çok kilolu görünüyor
sizinkinde nasıl bilmiyorum. siz incecik falan yazıyorsunuz bana hiç incecik gelmiyor. şimdi eklediğim resme bakıyorum bizim gelin 36 beden 42 gibi görünüyor. ben damacana gibi çıkmışım telefonumda çok daha ince görünüyor. netbuka bakınca moralim bozuluyor

hadi gözünüz aydın Dafi abla. kazasız belasız atlatmışsınız düğününüzü. inşallah bir ömür çok mutlu olurlar.

afiyet olsun cücüşüm, çok da sağlıklıdır ton balığı.

ay evet onlar da birbirinden hoşlanıyordu. ilkokuldan mezun olurken gösteri yapmıştık. ayşenur bendeniz olmuştu sanırım, taner de onla dans ediyordu :)))
ayrıca ayşenur çirkindi bence ya

sadece Allah korusun diyorum , Rabbim kimseyi bu hallare düşürmesiinnn .....

ekran ayarlarıyla ilgili olabilir ablacım. ekrana fotoğrafı yerleştiriyorsa o yüzden geniş gözüküyorsunuzdur.

sağol bebeeemm , evet yaa seviyom ton balığını , salatayla harika oluyooorr :)))

bizde bi Mesut vardı , bütün kızlar ondan hoşlanırdı , zannımca bendee )))))))

şimdilerde gördümde Mesutu çirkin bişey olmuş, demekki küçüklüğüne aldanmamak lazımmm

ben de Taneri görmüştüm yıllar sonra, adam 18inde evlenmiş,. zannımca şu an 5. çocuğunu yapıyordur

çocukluk çok tatlı ya :)

amiinn canım
pek kazasız değildi ufak bir kaza atlattık ama çok kötü birşey değildi çok şükür

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....of yaa dünden beri herşey güzel giderkenn bu sabah 90 görmeyi umarkenn 90,7dedi tartım..bence saçmalıyo her çıktığımda farklı bişey diyo hatta 92 falan dedi bir ara 87 falan...ben işime gelenimi kabul etsem acaba..neyse cumaya kadar tartılmıcam bi daha sinir oldum...

daficim gelmiş...hoşgeldin ablacımmm...çok şükür atlattınız bunuda....Rabbim mutluluklarını daim etsin...

iyi geceler canım.umarım sorunsuzca uyur da sen de deliksiz bir uyku çekersin.

he işte bu..buldunn bir Adana lı sanırım ancak böle susturulur

sağol canım ama malesef öyle olmadı...tam yatağa girdim hatta uykuya gitmek üzereyken bir ağlama sesi tamam dedim zeynep geçmiş olsun...bir saat ugraştım en son pozisyon çocuk ayağımda ben yerde iki seksen uzanmış halde uyumuşum...eşim geldi kaldırdı çocuğu yatağına yatırdı....ben tutulmuşum tabi vede üşümüşüm çok...neyse ohh uyuyo dedik gidip yattık bir saat sonra gene uyandı yamyam..uyu uyan sabah ettik işte...sabahtan sonra deliksiz uyudu ama bu sefer büyük kız uyandığı için kahvaltısı çişi üstü başı derken gene yatamadım...ama alıştım galiba bu duruma zaman zaman çok zorlasada benii...

Nursena abla Zeynep 3.leri düşünüyosunuz sanırım valla helal olsun ben 2.bile düşünemiyorum çok zor ya valla hele çalışınca inanılmaz zor oluyo:26::26::26:

şimdi bile bazen çok zorlanıyorum canım oyüzden eğer üçüncü olacaksa yaşım çok geçmeden olsun istiyorum...sabrım hepten tükenmeden olsun istiyorum yoksa çokta cesaretli olduğumdan değil...ama tabiki hemende istemiyorum küçüğüm büyüsün biraz daha..bu çok yordu beni büyük kız böyle değildi...

hayret bişey tüp bebek olunca dahamı güzel oluyomuş bebekler ne saçma...güzel bişey söylemek istemiş ama katletmiş resmen...görmedim ama eminim çok tatlıdır kızın Allah bağışlasın canım....

kız yaş sorunca takıldım öle sana
valla şimdi olsa istiyomda zor be bu bıcırıklar büyüsünde aman kafayı yedirirler bana iyce şimdikiler eskisi gibi deil ki hiç istek ve ihtiyaçları bitmiyo

e hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman....evet yaa hiç bitmiyoo...çeneleride hiç durmuyoo...

demek sende fena oldun ben görmemişim kuzum kusuruma bakma...dün leyla gibiydim akşamda telden okuyunca gözden kaçırmışım.antibiyottik bana vermedi..fazla ilaç içme dedi de iyileşemiyorumki 10 gün oldu...

dinlenmek ve ben...

size yazdım mutfaga gittim tepsimi götürmye kendimi yemek yaparken buldum...mantar sote ve z.y enginar yaptım...

dolapta doğranmışbiber,domates olunca çabuk oldu...çorbayı yapacak gücüm kalmadı...sadece tavuğu haşladım kalanı akşama...çok halsizim şimdi yatıp uymaya çalışıcam...

geçmiş olsun canım

amiiinnn
kızlar çok sağolun çok teşekkür ederim.

amiinn canım
pek kazasız değildi ufak bir kaza atlattık ama çok kötü birşey değildi çok şükür

saol ablacım ...sizede çok geçmiş olsun Allah korusun...

Son düzenleme:
Öğle yemeğimi yedim geldim. midem bulanıyo ama sürekli. sanırım ilaçlardan. yoğurtla ıspanak yedim, canım ekmek istemedi hiç.

amiinn canım

geçmiş olsun, inşallah önemli bi şey değildir.

canım bugün lodos var sanırım. ve LODOS ÖDEM YAPIYOR

Vücutta su birikirse / Cafe / Milliyet İnternet / karbonhidrat, hamilelik, Lodos

amin canım Allah razı olsun

zeynepcim bu cadı kızlar çok yoruyor seni Allah yardımcın olsun. Allah bahtlarını açık etsin

sağol canım, sana da geçmiş olsun.

benim de tam 10 gün oldu. ilaçsız atlatamadım ben malesef.

ben de anneme gidicem akşam üzeri. eşim ya akşam çalışıp iş bitirecek ya da arkadaşı var pilot olmuş gidiyo, onunla görüşecek. annem bana çorba yapsın diyeyim de. öğleden sonra ütümü yapsam kafi bugünlük.

sen de dinlen canım. olan yemek yeter ne olacak. ellerine sağlık...

Sağolasın tatlım bende aynen öle diyorum zaten eşyalar bi girsinde gerisi gelir nasılsa yavaş yavaş yaparım artık
Doktora gitmeye vakit yokki kuzum valla iş güç baksana hepsi beni bekliyo ama dayanamazsam mecbur gidicem artık bakalım canım
Hoşgeldin dafi ablacım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Amiiiinnnn
Sizinde düğün bitmiş çok şükür tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah mutluluklarını bozmasın bir ömür boyu inşallah ablacım
Canımm çok sağol inşallah bi yerleşsem şöle elime kahvemi alıp bi yorgunluk kahvesi içicem yeni evimde sizlerde buyrun gelin sizede ısmarlayım en köpüklüsünden tatlım
Ayrıca hadi ben 2.çocuğu düşünmüyom sen 1. yapmakta niye düşünüyon şiddetle tavsiye ederim o bambaşka bişey rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Amiiiiiiinnnnnn...
sadece Allah korusun diyorum , Rabbim kimseyi bu hallare düşürmesiinnn .....

Eki Görüntüle 680408
Ay bu nasıl bişey ya valla resmen tiksindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…