Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canımcım ya bilmiyorum inşallah hasta olmam
dünürümüde hastaneye kaldırmışlar sabah,fenalaşmış şimdi haberim oldu ona da çok üzüldüm kum döküyomuş galiba.yakın da değilizki atlayıp gideyim of of.şimdi gitsem kadın dinlenemicek ben geldim diye daha çok üzülücem,oysa çat kapı yakın olsak gider ilgilenirdim.Allah şifa versin tüm hastalara.

haklısın canım benim,aynı şeyleri bizde yaşıyoruz malesef,anne babalardan kaynaklanıyor aslında her şey.biz çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek onlarda onu uyguluyorlar.eşlerden biri iyi yetişmişse diğerininin de kurtuluşuna vesile oluyor, böylelikle güzel aileler oluşabiliyor.şunu anlayamıyorum,illa her şeyi söylemek mi gerekiyor akılları yokmu her şeyi çok bilen bu insanlar! bu tür olaylar karşısında neden aptal moduna giriyorlar:26:mesela ben babama hastaneden randevu almasam adamcağız doktora gidemiyor oysa evinde onlarla yaşayan erkek kardeşim var 34 yaşında ve bekar.ona ve anne babama sorsam çok akıllı ama nedense bi randevu alamıcak kadarda aptal.aslında uğraşmak istemiyorlar nasıl olsa her şeyi halleden biri var.o kadar doluyumki bu konuda yazsam roman olur

Son düzenleme:

dünürünede geçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.
çabucak iyileşir.

ay dünürüm kafayı yedirtcekler bana sabrımmı sınanıyor ne
az önce aradım köyü kardeşim açtı telefonu hemen gitmiş köye
babam nasıl dedim ikiside iyiler hiçbirşeyleri yok dedi inanamıyorum banamı yapıyorlar ne
biraz sonra gidicez inegöle dedi. kalalımmı dedim biz iyiyiz oğlum bakın siz işinize dediler diyor. gülermisin ağlarmısın
bunlar ben köydeyken rahat oluyorlar diye beni köye götürmek içinmi yapıyorlar acaba diye düşünmeye başladım :44:

kardeşim ben kızdımmı bir şey diyemez.hele eşimin karşısında hiç konuşamaz. ben arar aramaz hemen gitmiş köye

Son düzenleme:
Doktordan geldim sadece 300 gr vermişim doktor iki hafta adet gecikmesi yaşadığım için doğal olduğunu söyledi ama yine de biraz üzüldüm açıkçası. Bu hafta kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum korkmaya başladım çünkü.

slm kk milleti:)

naaptınız bakıyım görüşmeyeli?:)

ben çok yorgunum, hastayım, heryerim ağrıyo ve dökülüyo malesef grip ve üşütmeden......

bugün dışarda mutlaka yapmam gereken bi işim vardı, mecburi çıktım dışarı hasta masta, yarısı halloldu, yarısı daha kaldı.
hastalıktan zor yürüdüm, hele eve gelirken artık ayaklarım gitmiyordu, bi yere otursammı diye kaç kere aklımdan geçirdim.....
eve kendimi zor attım......... mecburiyet olmasa çıkmazdım dışarı.....
hayırlısı bakalım, olacak.

evde durup durup "ahhh hastayıııım" dediğim gibi burada da demek istiyorum:))
"ahhhh hastayıııııım:2:"

Allah kolaylık versin tatlımmm......

Meyracığım geçmiş olsun, gece uyuyamamışsın sanırım. ben de dün ev işini normalden fazla yapınca fenalaşmıştım. kesinlikle dinlenmek lazım canım.

sağol bitanem.

selamün aleyküm dafi ablam....
hoşgeldin:)))

çiftiniz bir yastıkta kocarlar inşaallah, Allah mutlu mesut etsin inşaallah bir ömür birlikte.....

hadi atlattınız düğün telaşını ablacım, geçmiş olsun sizede, kolay değil yaaa düğün koşturmasıda gerçekten, heyecanı stresi bile yetiyo insana bence zaten.

Allaha emanet olun canımmmmm.....
görüşürüzzzzz

bazen böyle bişeyler üst üste geliyo dafi ablacım:) hikmeti ne ise artık......
geçmiş olsun bugün seni delirten durumlar için......

bugün bende de oldu üst üste aksilikler......
mesela ben bugün 5dklık yürüyerek gidebileceğim bir yola aksilik olacak ya 3binişle gitmek zorunda kaldım, 4,5tl yol parası verdim boş yere, ve birde 15dk soğuğun altında araçların gelmesini bekledim hasta halimle

ayyyy fırat yine beni çok güldürdüüüüü:))))))
çok yaşa emi esracım sen yaaa:)))))

fırat takmış yine can sıkıntısına ve ... kelimesine:))))
sağol tekrar......

dünürün için çok geçmiş olsun ablacım....

oy kıyamam geçmiş olsun canım

sağol meyracım Allah razı olsun

esraaaa:)
düşündümde fırat aynı benim çocukluğum
aynı benimde öyle durmadan canım sıkılırdı yaaa, hiç genelde şöyle sakin bişeyle meşgul olmazdım, sürekli huzursuz bi ruh halindeydim çocukken, derdim bununlamı değişik bişey olacak
annem derdi ki ozaman hadi gel şunu yiyelim, şuraya gidelim; bumu değişik bişey, bunun neresi değişik bişey yaaa derdim....
bişeyle bi tatmin ol be çocuk, yok olmazdım olamazdım nedense
sadece fırattan daha hareketliydim o kadar

canım sıkılıyo kelimesini çok kullanırdım, babam rahmetli de hep derdiki ben canım sıkılıyo dediğim zaman; "iyi, sıkı can iyi olur birden çıkmaz" derdi:)))

oh çok şükür kızlar; topiğimizin eski neşesi huzuru yerine gelmeye başladı yavaş yavaş:)))
artık ne olduydu Allah bilir.....
ama artık düzeliyo olmasına ben çok sevindimmmm......

İyi akşamlar güzeller
Bugün nerdeyse öğlene kadar uyudum iyi geldi dinlenmek
Öğleden sonra arkadaşlar uğradı sonra yemek yap acıkanları doyur derken bu saati ettim
Bugün dünden daha iyiyim eşimin boğazı için kullandığı zencefilli ballı baharatlı karışım çok iyi geldi tabii bir de dinlenmek ama gün boyu yine durmadım tabii
Akşam yemeğinde kaçamak yapmadım bugün beslenmem iyiydi ama yürüyüş yapamadım tabii
Yarın kahvaltıda arkadasımda olacağız ama hamur işi vs olmayacak otlu krep dışında onu da ekmek yerine yerim
Geçmişe göz attım ama aklımda pek bişey kalmadı atladığım bişey yoktur inşallah
Nurgül uğramış son aya girmiş maşallah Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah

bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalik maydanoz 8 zeytin
arada 4 kayisi
oglen 10 kasik ispanak 4 kasik barbunya 2 dilim ekmek 1 tas cacik
arada 1 portakal
aksam tavuklu pilav 1 tabak yanindada bol salata
bugunde yuruyemedim ya
dunku halsizligimin nedeni gece belli olsu migrenim ceee dedi ondan bugun hic enerjim yoktu

sağolasın canım benim,amin inşallah
ayy bi sizinkiler bide bizimkiler bu kadar mı aynı olurlar
dünürcüm biliyolar kimin koşuşturcanı ondan öyle yapıyolar.
bak aklıma geldi yine, 2 sene önce yaz tatilinde köyde annemlerdeydim küçük oğlanla deniz kıyısı diye orayı çok seviyoruz.erkek kardeşimde gelmişti.
babam bir gece aniden rahatsızlandı,biz beyin kanaması geçiriyor sandık oğlumla.evdede annem ben oğlum var,kardeşim gezmelerde.
biz hemen buzlar falan başına koyduk işte yapılması gerekenleri yaptık hemen ambulans çağırdım ,112 den biz geç kalırız siz getirin dediler kardeşime ulaşamadım bi türlü,annem de ben dayanamam siz gidin dedi
benim oğlan o zaman 17 yaşında ehliyeti almamıştı henüz,bana kaldı tabi şöförlük.yollarda o kadar kötüki hep viraj ve çukurlu.akşamın bi saati gittik erdek'e,orda doktor yoktu oyalanana kadar saat oldu 11,çıktık bandırmaya tahlildi falan derken,yatıralım dediler babam tutturdu yatmam diye saat oldu 2 ve biz o saatte ıssız tenha yollardan köye eve döndük saat 3 gibi..
sabahı sabah ettim,sabah baktım yine kötüleşti tekrar bandırmaya..MR falan her şey çekildi..yine yatmaz biz böyle 3 gün gece yollarda gittik geldik babam ben ve oğlum.
annem evde kardeşimin hizmetiyle meşguldü.!
neyse baktım olmuyor istanbula götürmeye karar verdim aniden,apar topar bilet alıp tüm eşyalarımız köyde biz gemiye bindik ve annem le kardeşim gelmedi,neymiş kardeşimin tatili mafvolmasınmış.
eşim sağolsun çok ilgilendi hemen doktora götürdük gerekli her şey yapıldıda çok şükür iyileşti.o aradaki süreci anlatmıcam sayfalar yetmez
bu arada 6 kardeşiz benden büyük 2 abim 1 ablam var en küçük kardeşim de 30 yaşında.
kardeşimin teki bizim yanımızda çalışıyor,o gün erken kapatmış eşim bizi karşılamaya yenikapıya gelmek için kardeşimede haydi demiş,kardeşim yolda berbere uğrucam diye iniyor,eşim şaşırdım kaldım dedi nasıl evlat bunlar diye.
tüm masraflarını karşıladık,helal olsun babamdır yapıcam tabi.gücüme gidense,1 ilacı bulamadık getirttirdik ve kardeşime yol üstü uğra al ben babamı yalnız bırakamıyorum diye aradım,almış söylene söylene geldi,70 lira verdim bilmemne...
bunun gibi yüzlerce şey oldu ve olmayada devam ediyor.
ayşeyi düşünen yok,heleki oğlum o yaşta neler yaşadı hem bana üzüldü hem dedesine,onu düşünen hiç yok...
hakkınızı helal edin valla bir sürü dert yazdım

dünürün için çok geçmiş olsun ablacım....
sağolasın meyracım sanada çok geçmiş olsun tatlım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize hayırlı akşamlarrrrrrr

Bugün inanılmaz yoruldum yaaa benim küçük cadı sabahtan vukuatlara başladı
Pazar günü babası ona sıkma tahin pekmez almış ( paketinde pepe var diye istemiş hatun ) Sabahta onu eline almış dedim önce kahvaltı et öyle vereceğim. O ara annem arayınca telefona daldım ve bizim cadı bana çaktırmadan koltukta yatarken kapağını cevirip açmış birde bir güzel sıkmaya başlamış tüpü 10 saniye içinde üstü başı, yüzü, koltuk örtüsü, koltuğun ta kendisi ve koltuğa uzandığımızda üzerimize aldığımız pike tahin pekmez olmuştu
Tabi ben sabahtan şalterleri attırdım bir fırça attım kaçacak yer aradı cadı sonradan da diyor ki ben petmek yiyecektim ama niye bağırıyorsun bana diye
Hadi onların hepsini temizlemeyle uğraştım tabi herşey yapış yapış olduğundan ancak bitti işim
O ara ablasıda okuldan geldi oda 5 karış surat anne hiç halim yok falan diye mızmızlanıyor zar zor okulun orkestrasında olduğundan tekrar okula gitti tabi giderken resmen odasını talan etmişti hadi bide onları peşinden topla.
Komşu ablamda öğlenlik olağan kahve faslımızı yaparken oda demezmi akşama yeğeni ( gece bazı yerlerde sahne alıyor ) bütün şarkıcı arkadaşlarıyla buluşacaklar bizide davet etti diye
Sevindim tabi ama bu seferde anam bir tane totoşuma olan kotum var onunda fermuarı bozuk diye panik yaptım hadiiiii birde onla uğraş. Tam kıyafet sorunuda hallettim tak bir telefon haftaya ertelemişler bu gece maç var diye
Bİr yandanda öğlenlik yemek hazırla
Saate bir baktım almış başını gidiyor Spor salonuna gitmeden yemeğimide yapayım dedim ve evden attım kendimi

Çok şükür 80 dakika yoğun bir şekilde fitness yaptım ve inanılmaz terledim Eve gelincede az dinlenip yemeğimizi yedik eee bulaşık falan derken ancak geldim
Yarım saatlığıne de olsa sizlere bakayım dedim Maç izlemeye karşı komşumuzda bize gelecek çaya gece geç saatte de olsa yine damlarım nasılsa

Birde bunlar yetmiyormuş gibi iki cadıda şu anda ateşlendiler Yarın sabah erkenden doktora götüreceğim inşallah önemli bir şey değildir

Ablacığım hayırlı olsun
Şükür sağ sağlım atlatmışsınız herşeyde gönlünüzce olmuş

Son düzenleme:

geçmiş olsun banucumm....çocuk haklı napsın pekmet yicekkk....inş önemli bişeyleri yoktur canım...bu sıra salgın zaten herkescikler hasta...:44:

hayret bişey şaşırdım gerçekten...geçmiş olsun sizede ablacımm...tabi geçmişte neler yaşandı bilmiyorum ama hani insan ekdiğini biçermiş yaa....belki zamanında baban yada annen de böyle şeyler yaptılar ve aynısını yaşıyolar yaptıkları iyi ve kötü şeylerle...tabii bizlerde ekdiğimizi biçicezz...oyüzden nekadar kızsakta bozulsakta doğru bildiklerimizden şaşmamalıyız...

ay ne saçma konuşmuşum kime ne anlatıyosam....:26:

Bugün yediklerimide paylaşayım

Sabah;
Uyanır uyanmaz ılık suya bir kaç damla limon

15 dakika sonra ılık Zencefilli, elmalı, limonlu ödem atıcı kür bir bardak

kahvaltı;
2 kk beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
1/2 domates
1/2 salatalık

ara;
az şekerli türkkahvesi

Öğlen;
1 kase çorba
1 kase salata
1 büyük bardak ayran ( 500 mllik )

ara;
2 kuru kayısı

akşam;
6 - 7 YK kadar yumurtalı patates ( eşim uzun zamandır istiyordu )
1 kase yoğurt

( akşam biraz alakasız oldu ama koşturmaca olunca biraz işime geldi )
Şükür kendimi yine hafif hissediyorum

80 dakika fitness
2.5 litre su, yatana kadar 1 litre daha içerim nasılsa

geçmiş olsun banucumm....çocuk haklı napsın pekmet yicekkk....inş önemli bişeyleri yoktur canım...bu sıra salgın zaten herkescikler hasta...:44:

İnşallah şu an ateşi düştü ikisininde ama büyüğü ay ay diye diye yatıyor
Baba kız karşılıklı koltuktalar ve istekleri hiç bitmiyor
Dedim dua edin ben yamulmayayım yoksa yandınız siz

Ya Allah biliyor ya Egedenizi 11inde gelecekte görüşemezsem diye üzülüyorum
Umarım yarına birşeyleri kalmazda gidebilirim Sonuçta ikisinide yanıma alacağım mecbur KVye bırakayım desem hatun hem kabul etmez hemde aaa banada bulaşır üstelik kursa gidiceğim der beni iyice cıldırtır
Yarın bir olsunda sonra nasılsa Egedenizini arar malumat veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…