Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım ehhh kolay kısmı atlatmışşın güle güle ağız tadıyla otur yeni evinde kuzum

günaydınn esracım aynı şişlik bendede var antibiyotik falanda kullanmadım ne olcak bu halimiz

Eki Görüntüle 681258 hayde buyurun kahvaltıyaaaaaaaaaaaa

nursena şefimiz sunar ellerine sağlık canım o krep demiii :26: (tşk resimlerinden mahrum kalmıycaz )

kızlar günaydın yoğun bir güne merhaba ucunda kıyısında azcık okudum ben kaçar herkese bol hareketliiii a z yemekli bir gün dilerimmm

sevgiyle kalınnn

nursenacım doğru diyorsun yeterki mutlu olalım. benim eşimle kavga edemiyoz biliyonmu kavga olacaksa eşim kendi kendine eder:) ben karşısında sinirden çatlarım çünkü adam karı gibi çenesi durmuyo ben tam azımı açarım dur durrr sözümü kesme der:) sonra susunca ben bi açıyom azımı allah ne verdiyse saydırırım. eşim küfür etmez ama ben çok fena ederim:) o da bişi demez çünkü bilir gerçekten etmem ama bırak adam bi kavga edek yok anam yok karşılıklı kavga edemiyoruz içimde patlıyo belki de o yüzden şiştim ben bu kadar

bu arada menün süper şekerim afiyet bal şeker olsun

efemm güle güle otur yeni evinde cnm

nursena accık kıymam la patlıcanım var diyon ya ali nazik yap ama beşamel sos var onda da ya

kızlar dün lahana çorbamı yaptım:) normalde içine salça konmaz ama ben 2 kaşık salça koydum biber salçası bir acı oldu ama varya nefis oldu öğlen bende resmini çeker koyarım işyerime getirdim. akşam malum baya bi yapmışım çorbayı ı3 tane 1 kiloluk kavanoz iki tane de saklama kaplarına koydum kavanozun birini yanıma aldım öğlen yicem

yımurta şekerim benim kız böle seviyo tavada yarısı nı kıza verdim

Gününüz aydın olsun güzel hanımlar..

selamun aleyküm kızlar
ben dün yazarken telefonum çaldı kardeşim aradı babamı bursaya hastahaneye getiriyoruz dedi. akşam bütün gece hastahanedeydik. gece yatışını yaptılar. şimdi gidiyorum yine birkaçgün giremeyebilirim

günaydın kızlar..

güneş yüzünü gösterdi...

ben bugün sabah ezanında bir öksürükle uyandım baya baya...ama işe geldim yinede kullandığım ilaç söküyor galiba ona yordum...Halsizliğim daha az öğleden sonra tahlil sonucu için erken çıkıcam nasılda bi kaç saat idare ederim...evde sıkılıyorum ve de şunuda yapim bunuda yapim derken daha çok yoruluyorum...

dün akşam kv kp geldi hastayım diye.o konularda düşüncelidirler...sonra eltimgillerde kp arabasını kapıda görünce geldiler.

Allahtan gündüz 1 saat uyumuştum..mecbur oturdum uyu dediler ama...ayıp olmasın diye...gelinsinya..ölmez meslek valla

eltim kek yapmış ufak bir dilim yedim zaten baya az yemiştim dün ama kaçamak sayılmaz benden böyle işte...

hepinizi öpüyorum bir daha yazdıpımda evde olurum inşallah...

geçmiş olsunnnn
teşekkürlerr seninde aydın olsunnnnnn

bahar sana fena çarptııı sende asu gibi zencefiilli ballı karışım içsen öksürüğe iyi gelir

evet bence de antibiyotikten.

bu arada çok şanslısınız hakikaten. tamam gurbetlik zor ama küçük yerlerde çocuklar da daha rahat yetiştiriliyor. sebze meyve işine hiç girmiyorum zaten. inşallah emeklilikte de güzel bi yere yerleşirsiniz.

sağol Yasemin abla desteğin için. havadan da oluyor sanırım. ben bugün ananas yicem meyve haklarımda, ödeme iyi geliyor diyorlar.

-------------

Zehracım hadi hayırlı olsun, eşyalar içeri girince her şey kolaylaşıyor. sen de halledersin inşallah en kısa zamanda. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...

Sıkma canını dafi ablacım yaşlılar bazen böle huysuz oluyo işte bide bugün herşey üst üste gelmiş yoksa sen bunalmazdın bu kadar
Canım ne güzel yakında bebişine kavuşacaksın rabbim bi avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah
Sağol yenam teşekkür ederim ama bu hastalık geçmek bilmiyo bir türlü
Ayşe ablacım dünürüne çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir

Banu ablacım Allah kolaylık versin sana zor iş valla bende olsa çıldırırdım heralde

Günaydın canım, temizlik nasıl gidiyor?

Allah şifa versin Dafi abla.

ayy geçen eşime dedim yaşlılkta buralaara yerleşmeli biz gençlikte yaşıyoz yaşlanınca sanırım ankaraya yerleşcez:))))
kısmet tabi hayat ne getirir bilinmez orası ayrı tabi
ama büyük alışveriş merkezleri oyuncaklar mağzalar bizim kızlara daha cazip geliyoo pikniğe falan gidiyoruz yada denize yürüyüşe sıkılıveriyolar zıp zıpa gitsek parka gitsek diyolar şimdikiler garip yetişiyo anacımm

karnaval başlasınnnnnnnnnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

millet merhabalar anca oldu herkese güzel bir gün geçirmesi temennilerimle
öpüldünüz
festivale bende katılıcam sanırım çok hoşuma gıttı ya aynen öyleyım

Son düzenleme:

efeeeeeeeeeeeem güle güle otur evinde allah gönendirsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa

Bu arada Egedenizlede konuştuk bu sabah; maalesef bu gelişinde görüşemiyeceğiz malum benim cadılar yamuk Doktorcuğumla çok hoş sohbet ettik ( seside pek hoşmuş ) nasılsa yine bu tarafa gelecekmiş bir sonraki gelişinde görüşmeye karar verdik hem ben o zamana kadar az daha kilo vereyim

Son düzenleme:
Selamün aleykümmm...

çok yorgunum ve uykum varrr....gene sabah ettikk..bu gece eşimde hiç uyuyamadı....sabaha karşı artık dayanamadımm oturup ağladım bir güzelll...tabi sonucu güzel bir baş ağrısı....bide hastalanıcam karın ağrılarımda cabasıı....diyorum eşime bikaç gün anneme gideyim çok yoruldum ama izin vermiyoo...alıp çocuklarıda evden kaçcam sonundaa...millet kocaya kaçıyo ben anama kaçıcamm...bide gündüz yatar dinlenirsin demezmi....az daha boğazlıyodum herifii...neyse kahvaltımı güzel yaptım...ama tartı gene saçma sapan şeyler söylüyoo atıcam onuda sonunda...cumaya kadar tartılmıcaktım ama alışkanlık tartıldıktan sonra hatırladım öyle bi laf ettiğimi.. bu hafta spor da yok sayılır..elim ayağım kalkmıyo işlerimi bile doğru düzgün yapamıyorum nerde kaldıki spor yapıcamm....offoffff...ama en azından düzgün beslenmeye çalışıyorum....

tekrardan hayırlı olsun canım....hasta olduğun için daha zor geliyo sana şimdi ama kısa zamanda tamamen yerleşirsin merak etme....öptüm seni dikkat et kendine daha çok hasta olma...

Pilates mi denesek bir de kardeşim diyo ki dün arkadaşı yapmış kilo vermemiş ama müthiş incelmiş
gerçekten çok işe yarıyo asucum bende yaptımm..vücudum bayaa toparlamıştı o dönem..tabi devam edemedim o ayrı...ama fark görmek için en az 3 hafta düzenli yapmak gerekiyoo.....ayrıca topum falan yok lastik vardı sadece oyüzden hep topsuz hareketleri yapıyodum benn tavsiye ederim yanii...

bende küstüm tartımaa...bi 90,4 diyo bi 91,1 bi 91,4 ayarsız neolcak hıhhh

selamm millett ben ankara fatihi gerii döndümm..ayy bu ay ne doluyduu hepp bbebeklerlee...benn acayip ruh halindeyimm..hereyii sallamışş durumdayımm ve herşeyy üst üste birikiyorr nasıll kalkarımm altındann bilmiyorumm...bi size bakayımm dedim..dilerimm herkezzlerr iyidirrrr...

cecommmm geçmişş olsun senin pıtırcıklarr hastaymışşşşşş...

Çok sağol asuman ablacım ALLAH razı olsun aynen öle yavaş yavaş bitcek inşallah

Sağlıklı huzurlu bir ev olur inşallah güle güle oturun
Herkese merhabalar hafta sonu giremedim şimdi eskiyi okuyup geldim Karnaval kelimesi cuk oturmuş beğendim
Arkadaşlar okuldan geldim bir dilim pırasalı börek bir kase mercimek çorbasını tükettim üç gündür yürüyüşe başladım oturmaya öyle alışmışımki yollar mı beni adımlıyor ben mi daha belli değil akşama ne yapsam derdi başladı 6.30 gibi akşam yemeğine oturmaya çalışıyorum yok kilodan çok kiloya geçişimizin sebebi derin çözümlemeler beraberinde derin çözümleri getirir diye umuyorum

Hoş gelişler olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…