Entel yena ve Aynur avamlara karşı
Eki Görüntüle 683316 azfazla oldu ama ekmek yimedim 2 kaşık yoğurt yedim zeytin yağlı bamyaya dayanamıyomda acep bugün yediklerim kaç kaloridirkiii
Hadi kolay gelsin :)ben şimdi akşam yemeğimi yedim mutfak kapandı artık...yeşil çayımıda içiyorum şuan...bundan sonra suya talimm...
salatanın yanınada saklamışım tavukları:)))))
onlar dünyaya bile karşı koyabilir valla ya ikisi birden
Nursenacım 1300-1400 ancadır. hatta 1400ü bulacağını sanmıyorum bile. afiyet olsun, çok dengeliydi bugünün.
-----------
Umut gözükmüş aşağıda, umarım iyidir
ben de menümü yazayım;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve
öğle
8 kaşık et sote
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay
akşam
8 kaşık yeşil fasulye kavurması
6 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
1 dilim ananas
belki 1 çorba kaşığı çekirdek
akşam maçı izlemeye annemlere gitcez. fener yenilsin istiyorum ama Asumanım ve Yenam için içim elvermiyor
teşekkürederimm valla yarın 500 grda olsa tartı gülse barii
özkayı özledim heee resiimlere uzun detaylı yorum yazardı yoruluyodur sanrım alıştımıkiii
Menü gayet başarılı olmuş esracım bol suyunu da içmişsindir herhalde sen de nursena gibi:)
Ama son cümlen kötü başlamış ama sonunu toparlamışsın
gider inşallah ya, sen çok iyiydin bu hafta.
ben de merak ediyorum. telden bir şeyler yazıcam ama hep alakasız saatlerde aklıma geliyor. bu hafta düzenini otuttursun daha sık gelir bence.
aslında belki bulguru 1-2 kaşık daha fazla yemişimdir. kocam geç geldi, ben de tırtıkladım üstünden :)
valla yenilsin bile diyemiyorum ikiniz yüzünden, yensinler de sevinin
teşekkürederimm valla yarın 500 grda olsa tartı gülse barii
özkayı özledim heee resiimlere uzun detaylı yorum yazardı yoruluyodur sanrım alıştımıkiii
Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama kendim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.
Umarım sizler iyisinizdir
Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama kendim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.
turkcellde de kişiye ait masa yokmuş Özlemcim :)
orası olursa yine aynı düzen yani. sen tuvalete falan git ye ya iki dakikada.
umarım alışırsın bi an önce. kolaylıklar diliyorum sana canım.
Çok iyi canımEki Görüntüle 683323 asuu sabahtan bi başlıyorum bu bardak 500 ml alıyo 6 tane içiyorum 3 lt ediyooo
Of zaten o ayaküstü yenilenler yok muu ben de pek severimya bende tırtıklamayıı biseverimkiii
aman olsun iş olsun yeterkide herşey zamanla yoluna girer hakkında hayırlısını versin allah bayadır evdeydin ya haliyle yenibi düzen kurmak zor olur 1 -2 haftaya biraz alışınca zaman bulursun
Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.Merhaba kizlar..
Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.
İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.
...
Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.
...
...
Umut'ın da bugün kontrolü vardı sanırım. iyi haberlerle gelir inşallah...
....Umuttt'un kontrolü nasıl geçti acaba.:26:
....
Umut naptı ben de merak ettim belki bugün uğrarr
hayırlı akşamlar kızlar
akşamki öğünüm:sebze sote ve yoğurt 2 de zeytin vardı...
Esra fasulye kavurması derken...?
Nursena tırtıklamayı kim sevmez ki...
kızlar bi bulgur pilavı muhabbeti dönüyo kaç gündür...
ne zamandır aklımdaydı ama erteliyodum öyle canım istiyoki ben öyle üç dört kaşıkla kalmam diye yapmıyorum ...
bari 74e düşsemde kendime pilav ziyafeti çeksem
bende yeşilmercimekli bulgur pilavı yapasım var valla tencere dibine kadar yerim diye yapamıyommmhayırlı akşamlar kızlar
akşamki öğünüm:sebze sote ve yoğurt 2 de zeytin vardı...
Esra fasulye kavurması derken...?
Nursena tırtıklamayı kim sevmez ki...
kızlar bi bulgur pilavı muhabbeti dönüyo kaç gündür...
ne zamandır aklımdaydı ama erteliyodum öyle canım istiyoki ben öyle üç dört kaşıkla kalmam diye yapmıyorum ...
bari 74e düşsemde kendime pilav ziyafeti çeksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?