Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende akşama türlü yaptım yanınada bulgur pilavı düşünüyorum.....tarhana çorbam var zaten sabah yapmıştım...bide salata yapayım diyomm..nasıl menümm...

lafa tam ortasından daldım iyimi...sanki soran oldu ne yemek yaptın diyee....:44:

hoşgeldiinnn.....

Hoşgeldin ozaman aramıza
İnşallah ablacım inşallah geçen bende hamile kalmadan önceki pantolonumu giydim oldu çok sevindim valla inşallah daha küçük bedenlere gireriz

Aldık bile canım hoşgeldin

afferim sana sipidi cücüşümmm

bende fırında tavuk yapacam, yanınada mercimek çorbası , salata

yav benim 1 saat aram vardı bugün program değişince 7 saat peşpeşe olmuş , bende tenefüste tost yedim başka işey yoktu malesef , ııykk o kadar çok midem bulandıki anlatamam , bi dahaki sefere evde kepekli sandviçimi yapar götürürümm

iyi yaptın, fikir olur belki birilerine

şener şenle şevket altuğun vardı ya çakmak sahnesi, nerede hatırlayamadım şimdi :)

cücüşüm niye bulandı ki miden, yağlı mıydı? ben de yiyemedim gerçi bu sabah tostumun hepsini. sandviç en iyisi canım, evde yap götür.

bu hafta diyetim güzel gidiyo ama bugün hep bişeyler yiyesim var yememek için bende gidip gelip su içiyorum tabi durum böyle olunca wc de en uğrak yerlerimden biri oldu....hatta uğramak yerine ordamı kalsam acaba diye düşünmeye başladımm...

selam kızlar:)

kkdan çıkamadan, dolayısıyla mutfağı toparlayamadan halama yakalandım:)

kkda epey açık kaldı, sonra kapattım artık.

amaaaan evde iş var:)
çıkacam ama sizede bi bakıyım dedim.
siz naaptınız bakıyım görüşmeyeli:)))

halam mügeanlıyı hiç kaçırmaz, izler.
bende hiç izleyemem onu; içim kararır, daralır hemen.
az önce internettende bişeylere baktık o programla alakalı, halam bakarken bile içim çok kötü oldu benim.
eminim burda da onu izleyen vardır, çünkü o programın izleyenleri var baya kanaatimce, hemde fanatik bi şekilde.
misafirimde bi 15-20dk önce gitti işte.

hadi gözünaydın tatlım bitmiş sınavların:)

tabi sen yat dinlen tatlım.....
istirahat çok önemli.....
öpüyorum kocaman.......

hımmm çok güzelleeer:)
afiyet olsun.
şehriye çorbasını da çok severim ben.

yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de

hımmm çok güzel bi menüüü:)
birde yanına taze yoğurt mesela, hımmmm nefis oldu:)
akşama bende sizdeyim dermişim:)

bende yoğurt çorbası yapıcam bugün, bugün tek takılacağım menü konusunda, zaten eşim pek yemiyo bu aralar.

senin menüde şahane:)
afiyet olşuuuuun:)

kızlar ben kaçıyorum öpüyorum şimdiden hepinizi annem yarın aydına gidecek haftasonu için 2 günlüğünee ennnneeem kaldım mı yine bir başıma

akşam yine lahana çorbası var bugün yarım simit yedim ama haberiniz olsun

ahahah altın günü , kadınlar hamamı, nedir ayol bu sıradanlık banallık , azcık geliştirelim kendimizi dimi Yenoşş

evet cücüş Ayşen Grudanın sigarasına çakmak çakıyorlardı , biliyorummm

yağlı değildi ama dışına azcık margarin sürdü sanırım , midem almadı , birde beyaz ekmekle yaptı, içini iyice aldı ama yinede benim midem almaddııı :26::26::26::26:

keşke yakın olsak, gelirdin :) ya da ben getirirdim bi tabak ne olacak. aslında bu yeşil fasulye kavurmasına yumurta kırarlar ama ben sevmiyorum yumurta. melemeni de yumartasız yerim :)
bi de işkefe ekmeğine sarıp yerler fasulye kavurmasını, o nasıl bir lezzet olur var ya :)))

çok acıkımışım

ay evet çok avamız biz ya

ben de yağsız yiyorum tostu. yağlı ağır oluyor gerçekten. dikkat et midene cücüşüm

aynen bende çok acıktım:)

ayrıca çok teşekkür ederim canımcım:)

haydi bende kaçar artık:)
öptüm.

İyi akşamlar
Bugün akşam menüleri çok güzel herkesin eline sağlık
Biz akşamı geçiştireceğiz bugün zaten saat 4 gibi yediler kızlara hazırlarım atıştırmalık bişeyler eşim yoğurt yiyecekmiş ben de öyle yaparım belki de müsli yerim
Zeynepcim benim iştahım da açık ama yapacak bişey yok suya devam

kızlaarr ben geldim nasılsınız iyimisiniz....
ben hala koşuşturmacalarla boğuşuyorum pazar günü nasipsedahada azalacaklar...
bugünkü menümde hiç bişicik yok canım hiç istemiyo ara öğün yok.. wc 4 gündür yine yok tabi böyle beslenirsem olmaz ama ne bileyim istemiyo içim...
zaten kilo bildirimi yapcam birazdan çünkü yarın öğleden sonra gelicem tartıyıda görünce canım sıkıldı hem wc ye çıkamama hemde adet daha olmadığım için artıdayım
neyse menüm...
sabah kaltım 2 bardak ılık limonlu su 3 kayısı..
uzunca bi süre tok tuttu sonra biraz kaçırdım..
12:00 kahvaltı
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
salatalık
salça
tavuk sote 3yk (daha doğrusu tavuğu haşlayıp içine çiğ domates biber koydum..)
14:00 1 fincan orta sekere yakın türk kahvesi başkada bişicik yok:))))

gecen hafta :93.200
bu hafta : 94.00
+ 800 gr
spor yok ama düğün koşuşturmacası var..
kaçamak yok
adet olmadım ve wc problemi çekiyorum inşalah bu yüzden artıdayımdır yoksa düğüne kadar 8 li rakamları görmicem

ben şimdi akşam yemeğimi yedim mutfak kapandı artık...yeşil çayımıda içiyorum şuan...bundan sonra suya talimm...

neyse ben sana özelden mesaj atayım =)

azfazla oldu ama ekmek yimedim 2 kaşık yoğurt yedim zeytin yağlı bamyaya dayanamıyomda acep bugün yediklerim kaç kaloridirkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…