merhaba arkadaşlar ,
bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız
Hoşgeldin ozaman aramızamerhaba ben harika aranıza yeni katıldım kilom 97 ve maalesef 6 ay önce 79 dum sigarayı bırakınca böyle oldum(((belki kadınlar kulübü beni motive eder de tekrar kilo verme isteğim oluşur çünkü diyet yapmaktan çok bıktım yaşım 42 ve 13 yaşımdan beri diyet yapıyorum defalarca zayıfladım tekrar kilo aldımmm bıktımmmmmm (((
İnşallah ablacım inşallah geçen bende hamile kalmadan önceki pantolonumu giydim oldu çok sevindim valla inşallah daha küçük bedenlere girerizÇok sağ ol Zehracığım yaa
İnanılmaz motivasyon oluyor bana böyle eskilerin olmaya başlamasıArtık nasıl bir şeyse milleti izlerken bile anam şunun kadar olsam yeter diye düşünürken buluyorum kendimi
Spor salonunda hatta geçen gün bir bayanla sohbette 65 kilo olduğunu öğrenince içimden değil de dışımdan söyledimooo sende bu azim varken yakındır o günler diye verdi çoşkuyu nasıl kaptırdıysam kendimi sohbete koşu bandında fazla kalmışım
Darısı hepimizin başına inşallah...Aminnnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar ,
bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız
en hızlı çakmağı ben çakar, en önce selamı ben veririm
ne dert şu ya... valla 2 yıl dolmadan bıktım ben bu ne yemek yapsam faslından
yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de
bende akşama türlü yaptım yanınada bulgur pilavı düşünüyorum.....tarhana çorbam var zaten sabah yapmıştım...bide salata yapayım diyomm..nasıl menümm...
lafa tam ortasından daldım iyimi...sanki soran oldu ne yemek yaptın diyee....:44:
afferim sana sipidi cücüşümmm
bende fırında tavuk yapacam, yanınada mercimek çorbası , salata
yav benim 1 saat aram vardı bugün program değişince 7 saat peşpeşe olmuş , bende tenefüste tost yedim başka işey yoktu malesef , ııykk o kadar çok midem bulandıki anlatamam , bi dahaki sefere evde kepekli sandviçimi yapar götürürümm
selam kızlar 1 haftadır yazamıyordum sınavlarımdan dolayı.çok şükür bugün bitti.Tekrar döndüm aranızaa.koşa koşa eve gelip pc yi açmak oldu ilk işim:) Nasıl gidiyor bakalı diyetler?benim diyet iyi ama hiç apor yapmadım bu hafta:s cumartesi tartılma günüm umarım kilo almamışımdır.işte menü bildirimim:
sabah:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
8 tane badem,
1 bardak yeşil çay
yarım lt su
Öğle:
1 kase yoğurt
2 adet kuru incir
akşamada tavuk sote yada yumurtalı ıspanak yiyeceğim ...
saolasınız canlarım...
Asuman ablacım kv taze zencefil getirdi kaynatıp içtim balla..
Esracım takmamaya çalışıyorum ama özellikle hasta vede regl öncesi olmam patlamaya hazır bomba gibiyim...geçer geçer buda geçer...""
oyss kızlar benim başım döndü ben yatmaya devam edeyim...
bu arada Asuman ablacım ben yarın izinli olabilirmiyim. bi ton ilaçiçtim üstüne iğnelere başladım üstüne regl ben tartılmıcam...baya artı çıkıcam ortada..yeme konusuna gelince iştahım yok... azar azar bişiler yiyorum...
öpüldünüz ben dinlenmey çekileyim...kv yemek yapıcak saolsun akşama...
Eki Görüntüle 682869 öğle yemeğimmm
yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de
bende akşama türlü yaptım yanınada bulgur pilavı düşünüyorum.....tarhana çorbam var zaten sabah yapmıştım...bide salata yapayım diyomm..nasıl menümm...
lafa tam ortasından daldım iyimi...sanki soran oldu ne yemek yaptın diyee....:44:
hoşgeldiinnn.....
İyi günler,güzel günler,güneşli günler diliyorum şişman kardeşlerim..:)
Demirbaş asumanzaynep ve nursena,sohbetiniz çok banal..tam altın günü tadında, lütfen daha bilimsel ,daha teknolojik konular bulun..
iyi yaptın, fikir olur belki birilerine
şener şenle şevket altuğun vardı ya çakmak sahnesi, nerede hatırlayamadım şimdi :)
cücüşüm niye bulandı ki miden, yağlı mıydı? ben de yiyemedim gerçi bu sabah tostumun hepsini. sandviç en iyisi canım, evde yap götür.
hımmm çok güzel bi menüüü:)
birde yanına taze yoğurt mesela, hımmmm nefis oldu:)
akşama bende sizdeyim dermişim:)
bende yoğurt çorbası yapıcam bugün, bugün tek takılacağım menü konusunda, zaten eşim pek yemiyo bu aralar.
ahahah altın günü , kadınlar hamamı, nedir ayol bu sıradanlık banallık , azcık geliştirelim kendimizi dimi Yenoşş
evet cücüş Ayşen Grudanın sigarasına çakmak çakıyorlardı , biliyorummm
yağlı değildi ama dışına azcık margarin sürdü sanırım , midem almadı , birde beyaz ekmekle yaptı, içini iyice aldı ama yinede benim midem almaddııı :26::26::26::26:
keşke yakın olsak, gelirdin :) ya da ben getirirdim bi tabak ne olacak. aslında bu yeşil fasulye kavurmasına yumurta kırarlar ama ben sevmiyorum yumurta. melemeni de yumartasız yerim :)
bi de işkefe ekmeğine sarıp yerler fasulye kavurmasını, o nasıl bir lezzet olur var ya :)))
çok acıkımışım
İyi akşamlar
Bugün akşam menüleri çok güzel herkesin eline sağlık
Biz akşamı geçiştireceğiz bugün zaten saat 4 gibi yediler kızlara hazırlarım atıştırmalık bişeyler eşim yoğurt yiyecekmiş ben de öyle yaparım belki de müsli yerim
Zeynepcim benim iştahım da açık ama yapacak bişey yok suya devam
canım valla otobüsüne bağlı otogardan burdur otobüsleri var koop gibi 45 dk ile bir saat arası sürüyor ben haftasonları müsaitim cnm hafta içi çalışıyorum eğer müsait olursan atla gel gezeriz gerçi burda alışveriş merkezi yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?