Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınnnnn

enemmmm kimseler yok

dün ve bugün diyet için hiç verimli değildim

kendimi kınıyorum

kayınvalide gitti biraz önce geçirdim ama yarın akşam gene beraber program var .)

neysem öpüldünüz az işlere gömüleyim
sevgiyle klaınn

yasemin abla naber

gittin mi dün akşam eve, çok merak ettim
gittim kuzum babamlara cok kalamadım ama babamgilin kuşa falan baktım döndüm eve geldiğimde kv çoktan gelmişti.canım sıkkın babamgil geç geldi görmeye gidemedim daha eşim erkenden geldi eve huysuzuz biraz bugün..

Yenoşşş kaslı Melihlenmi buluşcak yoğsammmm

Evet kuzum dolma parmak oldum , narin nazik barnaklarım yumak gibi şuannn

KAslı Melih başka sınıfta :)) Ortak arkadaşları da yok,sadece bakışıyorlar..arada teneffüsler de falan karşılaşırlarsa o gün hemen kızım gelir gelmez ''anneeee biliyomusun oda bana baktııı:))'' der..
Zaten baktım arkadaşlarını inceledim,güzelce süzdüm çaktırmadan.. iyi eğlenceler dileyip döndüm..
Hatta ikisini yoldan biz aldık :))

herifim kalktı, ekmeğe gitti , şimdi kahvaltı zamanııı , öpüyorum herkesiii

Çok geçe kalmışsınız.. sizin ki artık brunch olmuş :)

Umarım çabucak düzelirsin canım...

Eşin de sahura kalkar gibi yapmış..

Babanlar dönmüş canım ..gözün aydın..

Pazara uğradım dönüşte...Çok güzel içim açıldı yemyeşil her tezgah...
Bir sürü ot aldım...cibez,şevketi bostan,sarmaşık otu,turp otu,radika.. şevketi bostan etli yapılan bir yemek..
sarmaşık kavruluyor,diğerlerinin salatasını yapacağım...
Bir de patlıcan aldım Esra'nın musakkasından yapıciim..

taze soğan,taze sarımak ta aldım kısır istiyorum çok fena..PAzardayken canım çekti :) yeşillikler boşa gitmesin deyu :) Eğer ev halkı isterse kısır ve fırında mücver yapmak istiyorum..

Bugün çok relaksım nedeni yine yeniden geciken regli görmem sanırım :))

gözünüz aydın Yasemin abla. fırsat bulursan gidebilirsin belki görmeye...

ay ne güzel, ben de yarın pazara gidicem seni kıskanıp
saydığın otlardan bi sarmaşık otu tanıdık geldi, o da isminden dolayı. ne güzel bi sürü sebze var sevdiğiniz... bizim üç beş tane anca.
bu arada musakka senin tarifin ya, nerden benim oldu o güzel yemek

-----------

2 saat önce gittim eşimin yanına yattım. daha yeni uyandım. adam daha uyuyor. ne uykuymuş, orucu uykuya tutturur gibi olduk Yenam

slaaammmmmmmmmmm ben geldiiimmmmm
2 gündürr deniz sezonunu açtıkkk koylara gittikkk kızlar ayaklarını sokmakla yetindiler baya ıslandılar giren çoktuda hastlanırlar diye sokmadım izde sahilde tavla falan oynadık eşimlennn

menü fotoları yokk çünkii 300-- 500 bastık kaloriyiii hava güzel doğa güzell olunca anam ne yedimi bilemedim malesef eve gelince hesaplıyım dedim kaloriyi olmadı neyse biitti hafta sonu çok şükürrr bakçaz artık çaresine hafta içi

şimdilik kaçtımm tabi okadar gezmenin bi çeremesi
çamaşır banyo yapılacak kızlar saçlar önlük ütülenecekk off offf neyse nerde hareket orda bereket eritirim belki azcık

bu gun yuruyusum kaldi nasil agrim var bikac defadir reglim agrili oluyor.. ara ogun olarakta mevsim meyvesi veya az yagli yogurt demisti,yogurdumuda yedim bi aksam 9 da son ye dedi bana mevsim salatasi o da

tekrardan hoşgeldin canım.
çok geçmiş olsun ayrıca.....

elinize sağlık.....

teyze anne yarısı demek......
amcada baba yarısı.....
Allah kavuştursun yenam sağsalim inşaallah, biran önce gider gelir inşaallah.

bu gun yuruyusum kaldi nasil agrim var bikac defadir reglim agrili oluyor.. ara ogun olarakta mevsim meyvesi veya az yagli yogurt demisti,yogurdumuda yedim bi aksam 9 da son ye dedi bana mevsim salatasi o da

hımmm akşam 9 demek.....:44:

selam.....
bu pazar bana pek hareketli geçmedi, yine kırıklık var üzerimde, tam geçmedi hala şu üşütmem ve gribim.
aynı halsizlik eşimde de vardı bugün, ama onunkinin nedenini bilmiyorum.
birde bugün gündüz midem baya ağrıdı, kaç gündür türk kahvesinin dozunu çok aştığım için malesef
çok sevince işte kahveyi oluyo arada böyle.
şuan daha iyi midem, gündüzden beri iyileşmesi için gerekenleri yaptığım için rahatladı biraz midem.
birazdan yemek yapıcam, oyüzden şimdi gitmem lazım, herkesleri öptüm, görüşürüz.

herkese merhaba:)
yenacim allah kavustursun :)
kizlar bugun ne istahim nede biseylere hevesim var off bugunku menum sabah soguk sutlu nescafe oglen 2 kasik bulgur pilavi tirtikladim biraktim sonra bari yuruyum dedim gittim bi kosu yurudum yarim saat dondum canim hic bisey yapmak istemior

Yenam Esram iyi dilekleriniz için çok saolun.bi koşu gittim gördüm geldim.karınca kararınca hediye ve ciciler almışlar saolsunlar.yarın iş ve koşturmaca devam haftasonlarını diyet yüzünden sevmiyorum saılıklı diyet yapamıyorum

Bugün ben neler yaptım anlatayım:)
Sabah kalktım bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle sonra büyük kızımın okuluna toplantıya gittim ordan gelince eşimle mahalleden biri vefat etmişti onun yedisine gittik orda yarım pide yedim 2 tane de lokma tatlısı
Eve geldikten sonra biraz oyalanıp eşimle yürüyüşe gittik çok hızlı olmasa da 1 saat yürüdüm eve gelip akşam yemeğimizi yedik ne yediğimi söylemeyim ama çok yemedim
Şimdi de çayımı içiyorum

gözün aydınn ayy taze taze hurmadan benim içinde ye çok severim kendilerini:)))))))))))))))

patates kızartması olabilirmi:)))))))))))))))))))))))
ne güzel yürümüşsün işte

yaw bu sütle müsliyle doyuyonmu anam bana atıştırmalıok gibi geliyooo asuu illa pinir zitin yenecek sabah:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…