- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
patates kızartması olabilirmi:)))))))))))))))))))))))
ne güzel yürümüşsün işte
yaw bu sütle müsliyle doyuyonmu anam bana atıştırmalıok gibi geliyooo asuu illa pinir zitin yenecek sabah:))))))))))))))
Nursena bizim yediğimiz yetmiyor bir de Yasemin'e hurma yedireceğiz bu göbekler nasıl gidecek peki
Yok ya patates değil söyledim madem öğlen ki pidekesmedi beni zaten canım da istiyordu epeydir kızlar da yesin dedim hem yorulmuştum da pide içi hazırladımpide yaptırdık salata ve ayranla yedim bir tane oldu mu şimdi nursenacım :))) salatasız ayransız pideden bişey anlamadım napıyım hem yürüdüm de zaten
Müsli de hemen acele iyi oluyor ne aç kalıyorsun ne de doyuyorsun işte sadece müsli değil de k flakes le karışık yiyorum ben
ohhhhhh yaramasınnnn emii benimde istedi bugün dur dedim şeytana uyma yeme gene pizza getirttiler saat 5 te yedim 2 dilim 1 bardak ayranla
sabahta kahvaltı zaten 11 de yaptık nerdeyse haftasonu öğünler birbirine karışıyoo valla allahtan sahilde çok yemedim yanıma diyet elmalı biküvitlerden aldım bi gidince bide gelicemiz vakit 2 paket yedim toplamda maden suyu içtim mangal kokusu eşliğinde napayımm mangalı ağzıma vusam götürürüdüm ekmek le eşimede yedirmedim ıvır zıvır yiyip evde yeriz diye getirdim onları yemeğim vardı aama gene pizza istediler neyse umarım almamışımdır
İnşallah almamışızdır canım
Ama sizin şu pizzaişi kötü be yaaa birinde kaçsan ikinci de yakalanıyorsun
Bisküvülerin de 2. Si fazla olmuş canım yakeşke meyve götürseydin yanında neyseden yazın bol bol yüzüp eritirsin
Bize bu sene tatil gözükmüyor
inşallahh kız buraya gelen yabancı turislerin yanında cücük gibi kalıyorummm çok kilolularr:)))))))))))))))))
yalnız türklere bakıyorum orantısız alıyoruz bizz onlar kilo alsada herbi yanları alıyo
biz bi yanımız zayıf mesela bel incecik kalça allah ne verdiysee ya memişler büyük oluyo ya göbeğimizz
inşallahhh fazlasında gözüm yok 80 olsam yetecek en azından 42 bedene sığıyorum o zaman
hayırlısı bekleriz nursena pansiyon sana her zaman açık:)))))))))))))))
Sağl canım
Siz sezon boyu dolusunuzdur:)) biz geç kaldık kışdan rezervasyon yaptırsaydık iyiydi
Bu hafta bol yürüyüş yaparsam ben de azcık eksi görürüm inşallah ama benim gözüm yükseklerde ben 79 istiyorum
evet asuu yyaaa bende spor eklemem lazm olmuyo aslında az yedim ama 600 gr verebildim demek sporda yapsam giderdii 1 kilo garantii hayırlısı ne zaman plan yapsam gezme çıkıyo boşver söylemeyelim:))))))))))))
asum nursenam ikinizin yerinede bir tane yerim zati kağnı gibi kg veriyorum.asum gel antalyaya benim pansiyonda yer var toprağın bulur boşyer.
amin asucum amin allah şifasız dert vermesin.Sağolasın Yasemincimhurmalar da şifa olsun inşallah
herkese merhaba:)
yenacim allah kavustursun :)
kizlar bugun ne istahim nede biseylere hevesim var offbugunku menum sabah soguk sutlu nescafe oglen 2 kasik bulgur pilavi tirtikladim biraktim sonra bari yuruyum dedim gittim bi kosu yurudum yarim saat dondum canim hic bisey yapmak istemior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?