selamün aleyküm şekerler
3 günlük şok diyete başladım .
bugün ilk günüydü.zaman zaman kilo vermem duraklayınca 3 gün yapıyorum .
menüm
sabah
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
2 hurma
öğlen
tavuk
yoğurt
ara
2 hurma
akşam
1 bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
100 dk
günaydın kızlar. bool bereketlii birgün olur inşalllah
bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım.
çoktandır giremiyoum buraya bizim oğlan televizyonu düşürdü kafadsına 6 dikiiş attılar beniim diş ağrısııda başka. ilaç kullanıyorum yarın inşlaah çektiricem oğlışmunda bişeyi yok çok şükür tahlilleri temiz çıktı.
diyorum diyorum bişe unuttum kızlar size söylemeyi unuttum.
aksamüzeri eniştemle teysem burdaki bir arkadaslarını ziyarete gelmişler.
bende teyzemle konustum kötüyüm ben bu aralar teyze diye.
herseye aglayıp zırlıyorum.....
o da 8 gibi aradı dönüşte seni de götürecegim istanbula hazırlan dedi.
hala gelmedi ama ben hazırlandım bir çanta yaptım
eşim 2aylık gidiyorsun herhalde dedi
ama sanırım haftasonunu atlatıp gelirim.evden de uzak duramıyorum.
sizler de beni merak etmeyin istedim
hepinizi öpücükledimmmmm
oğlunada sanada çok geçmi olsun canım ya.
nasıl düşürdü televizyonu kafasına?
ince ekranmıydı tv yoksa normal tüplümüydü tv?
saol canım tüplu tv misafir odasında kullanmıyorduk çok yakından izliyourlar dye camlı masası vardı bide tekerleki çekmiş camlarınlan kayıncaa tv dümş caamlarda kkırılmış alllahtan kesemiş bbiyerini
yani Allah korumuş gerçekten.
bi sadakada verseniz iyi olur bence bi ihtiyacı olana.
çok geçmiş olsun canım ya allah korumuşgünaydın kızlar. bool bereketlii birgün olur inşalllah
bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım.
çoktandır giremiyoum buraya bizim oğlan televizyonu düşürdü kafadsına 6 dikiiş attılar beniim diş ağrısııda başka. ilaç kullanıyorum yarın inşlaah çektiricem oğlışmunda bişeyi yok çok şükür tahlilleri temiz çıktı.
3 günlük liste o sadece canımcım ve ben doyuyorummenü biraz az hgibi canım dayanabilick misin
verdim canım oğlum öyle yaramaz ki ele avuca sığmyor n yapıcağımı şaşırdım
bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım. in
Perşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...
Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))
Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..
------
ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..
kızlar günaydın yine uykusuz bir gecenin ardından aranızdayımçok uykum var çok. kızım geceninhı 3 ünde kalkıp şekerim nerde kaybolmuş diye ağladı gittim bi ane verdim eline hani şı lolipop cinsten öbüriki nerde diye başladı bu sefer dedim ben sana yarın alırım yok anam susturabilene aşk olsun aslında vardı evde ama eline vermek istemedim çünkü elinde tutup yatıyor uyusa bile kaptırmaz gözüne fln sokar dye korktum nasıl ağlıyor nasıl bağırıyor alahım sana geliyorum dedim resmen :) neyse sonra uyudu da benim de uyku kaçtı doğal olaraktan
ah canım çok geçmiş olsun nasıl becerdi ya çok üzüldüm şimdi bende çok korkarım tv den benim kız da yapışıyor tv ye. benimki de az kaldı elini yakacaktı ocakta yemeğini ısıttıktan sonra ocağın taşı varya orayı nasıl avuçladı eliyle allahtan az ısıtmıştım nasıl çektim elini bilmiyorum allahtan hiç birşey olmadı azıcık lağladı fln ama yüreğim hop etti seni düşünemiyorum bile allah kolaylık versin kaç yaşındydı senin oğlan
yenacım allah sabır versin tez zamanda kavuştursun inşallah
Eki Görüntüle 685831 günayyyyyyddddddddddddııınnnn hava burdada felakett bugünnn karanlık ışıkları yaktık oturuyoruz sabah kızı zor yolladım korka korka gitti yavrucak gitme dedim laf dinletemedim yeni ayakkabı aldı dolg topuk onun hevesine gitti
kahvaltımı yapayımm hayırlı günlerr
günaydın kızlarrrr
sabah işe gelirken hava açıkdı şimdi şakır şakı yağmur yağıyor nasıl bir havaysa
bu hafta bu hafta diye diye başlıyorum diyeteher hafta sonu bir vukuat ve düzensizlik oluyor diyet açısından ama bozduğum sürece tartıda eksi yönünde tık yok inşallah bozmuycammmmmm ama sporsuz olmuyor yürümem şart
herkese bolllll azimliiiii hafta başlangıçları diliyorumm
asucum günaydın
kızlar günaydın yine uykusuz bir gecenin ardından aranızdayımçok uykum var çok. kızım geceninhı 3 ünde kalkıp şekerim nerde kaybolmuş diye ağladı gittim bi ane verdim eline hani şı lolipop cinsten öbüriki nerde diye başladı bu sefer dedim ben sana yarın alırım yok anam susturabilene aşk olsun aslında vardı evde ama eline vermek istemedim çünkü elinde tutup yatıyor uyusa bile kaptırmaz gözüne fln sokar dye korktum nasıl ağlıyor nasıl bağırıyor alahım sana geliyorum dedim resmen :) neyse sonra uyudu da benim de uyku kaçtı doğal olaraktan
ah canım çok geçmiş olsun nasıl becerdi ya çok üzüldüm şimdi bende çok korkarım tv den benim kız da yapışıyor tv ye. benimki de az kaldı elini yakacaktı ocakta yemeğini ısıttıktan sonra ocağın taşı varya orayı nasıl avuçladı eliyle allahtan az ısıtmıştım nasıl çektim elini bilmiyorum allahtan hiç birşey olmadı azıcık lağladı fln ama yüreğim hop etti seni düşünemiyorum bile allah kolaylık versin kaç yaşındydı senin oğlan
yenacım allah sabır versin tez zamanda kavuştursun inşallah
Günaydın güzeller,
Huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize..
Dikkat etmediğin hal de her hafta az da olsa veriyorsun ..Ne şanslısın..metabolizmana hörmetler..
Hadi bir değişiklik yapıp bu haftasonu düzgün beslenelim.
Çok geçmiş olsun..ne kötü olmuşsunuzdur
Çocuklar çok fena yaa..Ömür törpüsü resmen...
Sizede geçmiş olsun pınarcığım...Çok şükür dediğin gibi sıcak değilmiş..Yanık çok acı veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?