Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta diliyorum ben çok şükür yerleştim evime bi halılarım gelicek onlarda bittimi tamam artık inşallah neyse hepiciğinizi öpüyorum kızlar görüşürüz yine
inşallah tatlım ama nerde ya mümkün değil bu sene bizim bi yere gitmemiz maddiyat biraz sıkıcak bizi neyse hayırlısı artık

iddaaaadasiiim bakiyorumda cift haneli rakamlara inmissin ne guzel ben geri kaldim
Canım hoşgeldin tekrar tabi ben indim biran öncede seni bekliyorum iddadaşım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine kuzum
Yenam Allah kavuştursun inşallah
Çok sağol banu ablacım Allah razı olsun güzel duaların için kocaman bi amiiiiinnn diyorum bende
Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla verilmiş sadakanız varmış benim oğlanda çok hareketli oda geçen tv düşürdü Allahtan biyerine gelmedi yere düştü tv valla bu sıpalar bi gün bizi kalpten götürür heralde

Afiyet olsun nursena ablacım

Günaydın güzel hatunlar,

hepinize güzel bir hafta diliyorum. hava kapalı ama biz enerjik başlayalım haftaya :)

Eylülcüm yavruna geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış.

Yenam adaçayı iç istersen. mucizevi bir etkisi yok ama kolaylaştırıyor. umarım tez zamanda olursun canım benim.

geçmiş olsun oğluşuna.Allah bu tür kazalardan korusun bütün çocukları
Dikkat etmediğin hal de her hafta az da olsa veriyorsun ..Ne şanslısın..metabolizmana hörmetler..
Hadi bir değişiklik yapıp bu haftasonu düzgün beslenelim.

Yenam dikkat etmiyor değilimde saat düzenim şaşıyor ara öğün olmuyor v.s birisi olunca misafir ara öğün yapamıyorum aslında bahane değil bunlarda kendimi kandırıyorum işte:26:

Canım sıkkın benim yine...
Dün o kadar sevindim mutluydum yaşasın regl oldum diye.. ( çünkü yine gecikmişti...)
Bugün yine tık yok.

Çok sıkıldım obezlikten,düzensizlikten..

evet bu hafta düzen haftası olsun yenam

bende sıkıldımmm hemde çokk kendimdende sıkılıyorum bazennn

pınar benim kızda gece sabahtan tırnaklarını kesmiştim tırnaklarım yokkk tırnaklarım nerde diyeee ağladı durduu zor uyuttum

he he he çok güldüm ya tırnaklarım nerde kestiklerini göstersen bu sefer de gittiiiiiii gitti diye ağlar:) benimki de bileziğini dün balkondan attı bağırıyor bileziğim de bileziğim e atmasaydın bu attı bu attı diye eline vuruyo komik bu cüceler ya

sağol cnm valla elimde mikser vardı o hızla çocuğun kafasına çarptım elini tutayım derken. o heyecanla mutfaktaki musluğu unuttum gittim banyoda suya tuttum düşün haliimi allahtan komşuya gitmedim suyunuz varmı diye :) eğer yeni yemek yapmmış olsaydım kesin kavlatırdı elini yapışır kalırdı derisi

eylülcüm büyükmüşte hi laf dinlenecek cinsten dicem hiperaktif diyon sabitle kuzum sen tv yi falan ne varsa olmiaz böyle valla inşallah çabucak atlatır kuzun

merhaba ...

Yenacım Aynurcum dün yazmışsınız ama ben okuyamadan cıktım...çok halsizim..öksürük geçmiyor 11 iğne olucak yarın ama iyileşmiş değilim...

bugün işe geldim çok sıkıldım evde diye ama sanırım geri gidicem...tekrardan doktora gideyim...

Herkesler iyidir inşallah...

Öpüldünüz...

günaydınnn çıtırlar ve kendini çıtır hisseden hanımlarrr.uzun süredir yazamıyordum sınavlarım dolayısıyle.sonrasında hafta sonu bol bol gezdim biraz kendime geldim.tabi arkadaşımla dün forumda gezdikten sonra herzamanki gibi mc donalds a gittik.o bizim herzamanki menümüzden yedi bende salata yiyeyim bari ayrANla dedim tvuklu salata istedim.normal salatanın üstüne 2 parça nugget tarzı tavuk koymuşlar.deidim yok ben bunu yiyemem arkadaş çok ısrar etti bitanesini yedim neyse arkasında kalori çizelgesine bir baktım 270 cal yazıo.yani muhtemelen 180-200 kalori almış oldum.ama pişman oldum akdeniz salata demediğime çünkü o sadece 120 kaloriymiş.giderseniz aklınızda olsun canlar.bende ceza olarak akşam yemeği yemedim.bugün spor yapmayı düşünüyordum ama çok geç uyandım gidersem okula yetişemem:26:
kızlar bu aradacumartesi günü 9'u bir arada zayflama çayı aldım onu içiyorum.sevgili aktarım herkes çok istedi onun için getirdim dedi.bende bi deneyim dedim aldım.sadece 15 tl içinde 42 tane var memnun kalırsam sizlere yazacağım...
kahvaltım:
1 katı yumurta
1 yeşil biber
5 zeytin
1kk peynir
Öpüldünüzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. inşallah toparlanırsın bi an önce. dikkat et kendine.

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Ya dün gelemedim ama inanın aklım buradaydı
Sabah kahvaltı faslı falan derken işlere giriştim sonrada KV geldi ve akşama kadar bizdeydi :26:
Kadının varlığı bile beni geriyor :26:
Neyse şükür vukuatsız atlattık diyebilirim. Bİr iki laf sokmaya kalkıştı ama anında bumerang misali geri döndü

Bir ara eşim 3.cü çocuk muhabbeti yaptıda hatun fena bozuldu bir ben eşime şartımı biliyorsun onu yerine getirirsen doğururum diyince neymiş o diye sordu anında 3 + 1 daire istiyorum ancak o zaman doğururum dedim hatun bir sinirlendi ne alaka ben 3 çocuk doğurdum bir tek şey istemedim diye dedim o senin sorunun isteseymişsin eğer oğlun 3çüyü istiyorsa biraz sıkıntıya razı gelecek aslında KV ikinciyi bile duyduğunda yüzü asılmıştı hiç istemiyor bir daha doğurmamı ( aslında bende istemiyorum da neyse ) Onun kızdığı oğlunun benim her dediğime amenna demesi Eğer eşim ne çocuğu beee dese ohhh çekecekte adam çocuk delisi

Biraz temizlik yapıp öğlen yine gelirim akşamda menümü paylaşırım nasılsa
Reglm başladı sonunda ama hiç şişliğim yok şükür şu karnımın ağrısı inşallah biraz geçerde daha çabuk bitiririm işlerimi

Canım çok geçmiş olsun
RAbbim beterinden korusun...Aminnnn

ay banuuu çok güldüm kız :) sende deseydin 3 çocuğa 3 +1 eğer beş isterse bende villa isterim diye ben yeni doğum yaptığımda ben ikiden fazla yapmam dedim kv de de deiki eğer benim oğlumsa 3 tane yapar. bende dedim karıyı bulursa yapar benden iki tane o da demezmi tarla booolll ben şok oldum. dedim tarla bol da imar izni yok hanımmmm. tabi içten içe sinirden çatlıyyom doğum yapalı 3 gün olmuş. neyse izmire gittik kızım 5 aylıkken miydi ne ben kadın hastalığından dr gittim geldim kv hanım dedi neyin varmış eşimde 2. çocuk yok merak etme o da demezmi heee birinciyi çok hakettiniz 2. geri kaldı be yine şok ki misafir vardı. ben de deim hee ne oldu 3 çocuk diyordun birinciye baka baka kolların aşındı da 2. den korkuyon :) daha da çenesini açmadı:) şimdi lafa gelince torunum da torunum ama kaç aydır bir kere aramışlığı yoktur torununu benim saf kocam da anasını yanımıza taşıma derdinde en sonunda katil olcam herifin haberi yok:)

Canım valla benimki garantiye almak için neredeyse aramıza yatacak ödü kopuyor çocuk doğuracağım diye
Ben hamile olduğumu söyleyene kadar kızı bile asla çocuk doğurmam diye tutturmuştuda sonradan anası onada baskı yapmaya başladı ay tek kalmasın doğur diye
Bizimki hiç bir konuda benim iyi olmamı istemiyor inan. Hani oğlum mal sahibi olsun yok işte işleri rast gitsin falan diye hiç bir cabası yok aksine hep baltalasın sonuçta bana da ucu dokunur hesabı.
Bencil hatun şimdi kendi taşınacağı eve yine tutturmuş yok stor perde alacakmış yok çamaşırmakinesi çok sesliymiş ( daha 4 sene evvel aldı sağlam makineyi atıp yenisini alacakmış kadın dün beni yine bu tip abuk sabuk şeylerle cıldırtacaktı zor tuttum kendimi inan. Bİrde KPden kalan bir tanecik ev var onu satmaya çalışıyorlar neymiş herkes hakkını alsınmışda o nasılsa Damatın evinde oturacakmış bende dayanamadım yazık günah sonuçta baba evi kimseninda acil bir ihtiyacı yok gönlüm el vermiyor o evin bir başkasına gitmesine dedim ve evi satın almak istediğimi söyledim :26: resmen dalga geçer gibi güldü kv birde skypden ablasına anlattı yok bak banu ne diyor babasının hatırası varmış falan diye kızına iletti Dedim ben gayet ciddiyim sonuçta hepinize neyse hakkınız vereceğim demezmi ablası eee erkek kardeşimin hakkı ne olucak diye dedim ona öpücük karşılığı ödemeyi yaparım hem size ne onun hakkından zaten karı kocayız üstelik ben 15 senedir neredeyse bedavaya yaşıyorum birde herife üstüne paramı vereceğim diye
Resmen sırf evi ben almayayım diye kıvrandılar ve sonunda ay bakalım belki satılır diye konuyu değiştirmeye çalıştırlar Neredeyse sana yedireceğimize başkası alsın diyecekler :26: Kötü komşu insanı ev sahibi yapar ya o hesap eşimede dedim baba evini satmak yakışık almaz eee bana satmamak için bin takla atıyorlar ama iş inada binerse satılsın der hakkınıda alırım sonrada gider başka bir yerden üzerine az daha kredi çeker başka ev alırım dedim eşime Oda az sabret mecbur kabul edecekler sonuçta kimse o parayı o eve vermez dedi. Bakalım herşey nasip kısmet ama RAbbim inşallah herşeyin hayırlısıyla karşılaştırır bizleri Aminnnnnnnnnnn

Eylül oğluna geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
Yenacım miden hassas bitkisel çözümler dene canım
Pınarcım senin kızın da ucuz atlatmış gözünüzü dört açın
Nevincim iyilşemedin sen kuzum tekrar görün Dr a bakalım

Son düzenleme:
Benim yürüyüş planlarım yatacak gibi sanki yoğun yağmur yağıyor arada açlarda çıkabilirsem ne ala
Sabah kızlardan kalan tost ve elma yedim yattım :))
Şimdi acıktım bakayım kızlar gitsin bişeyler hazırlayıp yerim klasik kahvaltı tarzı olur artık

ben geldim fıstıklarımm

ama az sonra gidecem malesef , bugün çıkış 5.25 (

birde çıkışta maaşı çek , borçları yatır , kirayı ver derken 7ye eve anca gelirim , ooyyhh darlandım haaa

şimdide geldim akşam için çorba yaptım , eşimede geldiğinde bişeyler hazırlamasını söyledim )
çamaşırları sabah gitmeden attım makineye şimdi astım , öff yaa sıkıldım haa ben bu hayattaaannnnn

EYLÜL geçmiş olsun yavruna

NEVİNim dikkat et kuzum kendine , öpeyimde geçsinn

ayyy ne gıcık ya:) evladın olsa sevesin gelmez o türde bi kadın:) allah yardımcın olsun valla. benim kv kp boşanık ya kv akıllı çıkıp iki daire alıyor boşanırken. birinde kendi oturuyor alt kat ta kirada kp alıyor yani tapuda kv üzerine ama kullanan kp. kv demişti tapuyu oğlumun üstüne yapıcam ben nede olsa o bana bakacak fln dedim töbee ortalığı yıkarım ben istemyorum mirastan benim ağzım yanmış istemem diye direttim zaten hayrını da görmeyiz öyle babası varken. ben dedim istemem orda görümcelerimin hakkı var hak yemem eşim de diyor ki saf saf bizde öyle şeyler olmaz hı hı dedim olmaz sen öyle san ama allah bu ya çıkardı karşıma işte bekar görümcem de dedi ki ben hakkımı kız kardeşlerime vercem siz ikiniz memursunuz çalışın alın onların evleri yok dedi ki diğer görümcemin biri eşinin anasının evinde oturuyor. diğeri kiracıydı onlar da ev aldı. bak biz alamadık daha:) ama ne oldu görümcem ev alırken benden bilezik istedi tabi veririm cnm dedim evde duracağına sende dursun. eşim gönüllü olmadı vermem dedi bende olurmu abisisin umar senden o kalbi kırılır 3 bileziğim vardı gönderdim kv. şaşırdı istesem göndermezdim de neyse severim görümcemi:) allah bize de nasip etsin banuşummm 3+1 leri ya da dubleksleri

sağol asucum valla ben yemek yaparken çok korkuyorum ocakla benim arama sığışmaya çalışır her zaman bende vıyak viyak bağırıyom ama yokkk o orda kalacak korkumdan iş yapamıyorum valla. ama gözümüzü dört değil on dört açmamız lazım şekerim sen nasılsınnn

dayan cücüşüm, az kaldı tatile :)

öperim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…