Canım sıkkın benim yine...
Dün o kadar sevindim mutluydum...yaşasın regl oldum diye.. (çünkü yine gecikmişti...)
Bugün yine tık yok.
Çok sıkıldım obezlikten,düzensizlikten..
aspirin iç yenaa söker
inşallah tatlım ama nerde ya mümkün değil bu sene bizim bi yere gitmemiz maddiyat biraz sıkıcak bizi neyse hayırlısı artıksağol canım :) iyi olacak valla, evde çok bunalmıştım iş de bulamadıkça. inşallah iyi bir yenilenme olur.
seni de götürelim kuzum :))) ne zaman doğum günün?
sağol Zehracım. zaten bol bol yürür ve yüzeriz diye düşünüyorum. yediklerime de dikkat ederim ister istemez :)
sen de evi yerleştirince fırsat bulup kaçabilirsin birkaç gün dinlenmeye umarım canım.
selam hatunlar.. sessiz sedasiz yok oldum,gelip biseylerde yazamadim..ilk baslarda istanbula alisverise gittik arkadasimin nisani icin netim falan yoktu oradan dondugumde migdemden rahatsizlandim hic iyi hissetmiyordum son zamanlarda 3 kilo verip yine aldim yine verdim derken migdem dayanamadi..ancak kendime geldim dun ilk olarak metabolizma uzmanina gittim kendime gore liste cikarttim bu gunde diyetime,saglikli beslenmeye tekrar basladim sonrasindada hemen buraya geldim.sizin ins hersey yolundadir
Canım hoşgeldin tekrar tabi ben indim biran öncede seni bekliyorum iddadaşım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine kuzumiddaaaadasiiim bakiyorumda cift haneli rakamlara inmissin ne guzel ben geri kaldim
Yenam Allah kavuştursun inşallahPerşembe günü, yeğenim ( ablamın oğlu ) askere gitti1 ay Ankara 4 ay Erzurum da yapacak vatani görevini...hüzünlüydüm epey..
Kısa dönem yapması bizi nispeten rahatlatsa da..Adı Askerlik olunca burukluk söz konusu...
Asucum sizin oralar da yeşile çalan ela gözlü, çok yakışıklı bir asker görürsen o benim yeğenim taammı.:)
Arada yemeğe alırsın kıymalı makarnayı çok sever haberin olsun :))
Özetle ablam da iki gündür ağlamaktan içi dışı şişti..bugün onu kaptığım gibi Dolandık kız kıza..kah güldük kah ağladık..
İyi bir ruh haliyle evine bıraktım onu,ben de daha hafifim o yüzden..
------
ÖZlemciğim,yeni işe alışma evresi kadar kötü bişey yoktur heralde..O süreçten nefret ederim ben...
senin de az kaldı çömezlikten kurtulmana, bir haftan bitti bile :)
Kolay gelsin..Herşey yolunda gider umarım..
Çok sağol banu ablacım Allah razı olsun güzel duaların için kocaman bi amiiiiinnn diyorum bendeSElam kızlarrrrrrrrr
Çok geçte olsa gelebildim
Bugün sabahtan beri bir koşturmacadır gittiÖnce kahvaltı etmeden KVnin taşınacağı evi görmeye gittik ( eşyaları sığacakmı diye ölçü falan aldık ) aslında ev hoş ama işte muhitti pek tekin değil :26: ama taktı ille orada oturacağım diye.
Sonra direk eski evine gelip oradada eşyaların ölçülerini aldık sığarmı diye ki hepside sığıyor
Kvyi annesine bıraktıktan sonrada kahvaltılık birşeyler aldık ve eve döndük.
Kahvaltı faslı tabi 12yi bulduhatun kendini araya sokmasa olmaz inat işte
Komşu ablam geldi sonra olağan kahve faslına ve ara öğün olarak şekersiz kahvemi içtimbir yandan da ona ayşeini ödem sökücü zencefilli küründen yaptık
Öğleden sonrada ancak hazırlanıp amcamlara gitmek üzere yola çıktıkAkşam yemeğini saat 6ya geliyordu yedik tabi ben cıkmadan bir koca bardak ayran içtim çünkü koşturmacadan birde kahvaltı geç olunca öğle yemeği arada kaynadı gibi birşey oldu :26:
Akşam yemeğini de fazla kaçırmadım şükür
Neyse yarın Spor salonunda yarım saat fazla çalışırım ki en azından bu düzensizliği telafi ederim sonuçta çok yemesemde benim düzenim gitti bugün
Aklım bugün hep buradaydı ama çok yorgun olduğumdan ancak bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Hepinizi kocaman öpüyorum
Yarın hepimiz için çok daha verimli bir gün olur
Hayırlı gecelerrrrrrrrrr herkese
Benim kızımda sibirya kurdu diye tutturuyorama türkiye hava şartlarında havyancağız işkence çeker yazın en son Golden Retriever yavrusunda karar kıldı tabi biz almıyoruz o ayrı
Henüz kızımın haberi yok ama eşim geçenlerde arkadaşına dedi yavru bulursan bana haber ver diye ( bazen doğum sonrası arkadaşları ev arayışına girince yavrulara haberi olursa söyleyecek) çok zor olur ama belkide haber cıkmaz bilmiyorum eşim nasıl olduysa söyledi ama sonradan kıvırırsa diye kızıma birşey demedik
Aminnnnnnn canım aminnnn
Valla benimkine biliyorsun Anne kelimesini kullanmıyorum sonuçta kendi öz evladına doğru dürüst anne olmayı beceremiyor bencilliğinden, hak etmiyor bence
İnan senin gibi yüreği güzel bir insana içten seve seve anneciğim der insan
Rabbim banada o günleri görmeyi nasip eder inşallah ...aminnnnnnnnnnnnnn
Gelinim olma ihtimali yok gibi ama bende damatlarla idar ederim
Harikasınnnnnnnnnnnnnnn
İnşallah her gün böyle güzel kahvaltılar paylaşırsın artık bizimle
ellerine ve emeğine sağlık canım
Gerçekten çok hoşmuşbende kendi çeğizime yapmıştım 3 tane ona benzer hatta kütüphaneden dantel üzerine bir kitap almıştımda almanyadayken ondan değişik örnekler bulurum diye Kız kardeşim beceremeyince 3 tanede ona yapmıştım boy boy orta sehpaya hatta yemek masanına bile oluyordu
Kızlara yapsam aslında çok isterim hatira kalsın ama çok çabuk sıkılıyorumbu tamamda salon takımı falan tarzı birşey asla yapamam herhalde
Bir ara aslında Etamin gibi seccade işlemeyi istiyorumhem hatira olur hemde namaz kılan oldukca belki banada dua eden çıkar
Canım daha evvel tebrik etmişmiydim hatırlayamadım
Rabbim yeni evinizde ağız tadıyla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim bütün kirada oturanlarada ev sahibi olmayıda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnnn
Tekrar aramıza hoşgeldin
Çok geçmiş olsun miden içininşallah bundan sonra çok güzel kilolar veririz
RAbbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn
Allah kavuştursun sizleri ve annesinede sabır versin oğlu dönene kadar
Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla verilmiş sadakanız varmış benim oğlanda çok hareketli oda geçen tv düşürdü Allahtan biyerine gelmedi yere düştü tv valla bu sıpalar bi gün bizi kalpten götürür heraldegünaydın kızlar. bool bereketlii birgün olur inşalllah
bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım.
çoktandır giremiyoum buraya bizim oğlan televizyonu düşürdü kafadsına 6 dikiiş attılar beniim diş ağrısııda başka. ilaç kullanıyorum yarın inşlaah çektiricem oğlışmunda bişeyi yok çok şükür tahlilleri temiz çıktı.
Eki Görüntüle 685831 günayyyyyyddddddddddddııınnnn hava burdada felakett bugünnn karanlık ışıkları yaktık oturuyoruz sabah kızı zor yolladım korka korka gitti yavrucak gitme dedim laf dinletemedim yeni ayakkabı aldı dolg topuk onun hevesine gitti
kahvaltımı yapayımm hayırlı günlerr
günaydın kızlar. bool bereketlii birgün olur inşalllah
bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım.
çoktandır giremiyoum buraya bizim oğlan televizyonu düşürdü kafadsına 6 dikiiş attılar beniim diş ağrısııda başka. ilaç kullanıyorum yarın inşlaah çektiricem oğlışmunda bişeyi yok çok şükür tahlilleri temiz çıktı.
Dikkat etmediğin hal de her hafta az da olsa veriyorsun ..Ne şanslısın..metabolizmana hörmetler..
Hadi bir değişiklik yapıp bu haftasonu düzgün beslenelim.
Canım sıkkın benim yine...
Dün o kadar sevindim mutluydum yaşasın regl oldum diye.. ( çünkü yine gecikmişti...)
Bugün yine tık yok.
Çok sıkıldım obezlikten,düzensizlikten..
pınar benim kızda gece sabahtan tırnaklarını kesmiştim tırnaklarım yokkk tırnaklarım nerde diyeee ağladı durduu zor uyuttum
Günaydın güzeller,
Huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize..
Dikkat etmediğin hal de her hafta az da olsa veriyorsun ..Ne şanslısın..metabolizmana hörmetler..
Hadi bir değişiklik yapıp bu haftasonu düzgün beslenelim.
Çok geçmiş olsun..ne kötü olmuşsunuzdur
Çocuklar çok fena yaa..Ömür törpüsü resmen...
Sizede geçmiş olsun pınarcığım...Çok şükür dediğin gibi sıcak değilmiş..Yanık çok acı veriyor...
merhaba ...
Yenacım Aynurcum dün yazmışsınız ama ben okuyamadan cıktım...çok halsizim..öksürük geçmiyor 11 iğne olucak yarın ama iyileşmiş değilim...
bugün işe geldim çok sıkıldım evde diye ama sanırım geri gidicem...tekrardan doktora gideyim...
Herkesler iyidir inşallah...
Öpüldünüz...
ay banuuu çok güldüm kız :) sende deseydin 3 çocuğa 3 +1 eğer beş isterse bende villa isterim diyeben yeni doğum yaptığımda ben ikiden fazla yapmam dedim kv de de deiki eğer benim oğlumsa 3 tane yapar. bende dedim karıyı bulursa yapar benden iki tane o da demezmi tarla booolll ben şok oldum. dedim tarla bol da imar izni yok hanımmmm. tabi içten içe sinirden çatlıyyom doğum yapalı 3 gün olmuş. neyse izmire gittik kızım 5 aylıkken miydi ne ben kadın hastalığından dr gittim geldim kv hanım dedi neyin varmış eşimde 2. çocuk yok merak etme o da demezmi heee birinciyi çok hakettiniz 2. geri kaldı be yine şok ki misafir vardı. ben de deim hee ne oldu 3 çocuk diyordun birinciye baka baka kolların aşındı da 2. den korkuyon :) daha da çenesini açmadı:) şimdi lafa gelince torunum da torunum ama kaç aydır bir kere aramışlığı yoktur torununu benim saf kocam da anasını yanımıza taşıma derdinde en sonunda katil olcam herifin haberi yok:)
Canım valla benimki garantiye almak için neredeyse aramıza yatacaködü kopuyor çocuk doğuracağım diye
Ben hamile olduğumu söyleyene kadar kızı bile asla çocuk doğurmam diye tutturmuştuda sonradan anası onada baskı yapmaya başladı ay tek kalmasın doğur diye
Bizimki hiç bir konuda benim iyi olmamı istemiyor inan. Hani oğlum mal sahibi olsun yok işte işleri rast gitsin falan diye hiç bir cabası yok aksine hep baltalasın sonuçta bana da ucu dokunur hesabı.
Bencil hatun şimdi kendi taşınacağı eve yine tutturmuş yok stor perde alacakmış yok çamaşırmakinesi çok sesliymiş ( daha 4 sene evvel aldı sağlam makineyi atıp yenisini alacakmışkadın dün beni yine bu tip abuk sabuk şeylerle cıldırtacaktı zor tuttum kendimi inan. Bİrde KPden kalan bir tanecik ev var onu satmaya çalışıyorlar neymiş herkes hakkını alsınmışda o nasılsa Damatın evinde oturacakmış bende dayanamadım yazık günah sonuçta baba evi kimseninda acil bir ihtiyacı yok gönlüm el vermiyor o evin bir başkasına gitmesine dedim ve evi satın almak istediğimi söyledim :26: resmen dalga geçer gibi güldü kv birde skypden ablasına anlattı yok bak banu ne diyor babasının hatırası varmış falan diye kızına iletti Dedim ben gayet ciddiyim sonuçta hepinize neyse hakkınız vereceğim demezmi ablası eee erkek kardeşimin hakkı ne olucak diye dedim ona öpücük karşılığı ödemeyi yaparım hem size ne onun hakkından zaten karı kocayız üstelik ben 15 senedir neredeyse bedavaya yaşıyorum birde herife üstüne paramı vereceğim diye
Resmen sırf evi ben almayayım diye kıvrandılar ve sonunda ay bakalım belki satılır diye konuyu değiştirmeye çalıştırlarNeredeyse sana yedireceğimize başkası alsın diyecekler :26: Kötü komşu insanı ev sahibi yapar ya o hesap eşimede dedim baba evini satmak yakışık almaz eee bana satmamak için bin takla atıyorlar ama iş inada binerse satılsın der hakkınıda alırım sonrada gider başka bir yerden üzerine az daha kredi çeker başka ev alırım dedim eşime Oda az sabret mecbur kabul edecekler sonuçta kimse o parayı o eve vermez dedi. Bakalım herşey nasip kısmet ama RAbbim inşallah herşeyin hayırlısıyla karşılaştırır bizleri Aminnnnnnnnnnn
Eylül oğluna geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten
Yenacım miden hassas bitkisel çözümler dene canım
Pınarcım senin kızın da ucuz atlatmış gözünüzü dört açın
Nevincim iyilşemedin sen kuzum tekrar görün Dr a bakalım
ben geldim fıstıklarımm
ama az sonra gidecem malesef , bugün çıkış 5.25(
birde çıkışta maaşı çek , borçları yatır , kirayı ver derken 7ye eve anca gelirim , ooyyhh darlandım haaa
şimdide geldim akşam için çorba yaptım , eşimede geldiğinde bişeyler hazırlamasını söyledim)
çamaşırları sabah gitmeden attım makineye şimdi astım , öff yaa sıkıldım haa ben bu hayattaaannnnn
EYLÜL geçmiş olsun yavruna
NEVİNim dikkat et kuzum kendine , öpeyimde geçsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?