Merhaba arkadaşlar ,
bugünki menümü paylaşmak isterim :)
08.00 nesfit orta boy 1 kase
10.30 yeşil elma
13.00 ızgara tavuk ve 3 yk yogurt
16.00 yeşil elma
20:00 ton balıklı salata
yaw bwn çok mu yiyorumm yazdıklarınıza bakıyorum benim yediklerim baayaa çok azaltmalıyım sanırımm
yaw bwn çok mu yiyorumm yazdıklarınıza bakıyorum benim yediklerim baayaa çok azaltmalıyım sanırımm
Çok değil yediklerin canım ben senden çok yedim bugün mesela yazayım da bak
Sabah tost elma
Öğle. 2 dilim fırında kızarmış kaşarlı ekmek 1.5 yumurta tavada 5 zeytin domates biber beyaz peynir ve çaaay
pınar benim kızda gece sabahtan tırnaklarını kesmiştim tırnaklarım yokkk tırnaklarım nerde diyeee ağladı durduu zor uyuttum
Canım sıkkın benim yine...
Dün o kadar sevindim mutluydum yaşasın regl oldum diye.. ( çünkü yine gecikmişti...)
Bugün yine tık yok.
Çok sıkıldım obezlikten,düzensizlikten..
aynen ccanım psikiyatste götürdüm hiperaktif diye daha 1 yaşındayken eşyaların yerini değiştiriyodu ben temizlik yaparken birde bakıyordum kirlilri makinzaya yerleştiriyor.
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi hafta diliyorum ben çok şükür yerleştim evime bi halılarım gelicek onlarda bittimi tamam artık inşallah neyse hepiciğinizi öpüyorum kızlar görüşürüz yine
inşallah tatlım ama nerde ya mümkün değil bu sene bizim bi yere gitmemiz maddiyat biraz sıkıcak bizi neyse hayırlısı artık
Canım hoşgeldin tekrar tabi ben indim biran öncede seni bekliyorum iddadaşım geçmiş olsun sanada dikkat et kendine kuzum
Yenam Allah kavuştursun inşallah
Çok sağol banu ablacım Allah razı olsun güzel duaların için kocaman bi amiiiiinnn diyorum bende
Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız valla verilmiş sadakanız varmış benim oğlanda çok hareketli oda geçen tv düşürdü Allahtan biyerine gelmedi yere düştü tv valla bu sıpalar bi gün bizi kalpten götürür heralde
Afiyet olsun nursena ablacım
Eki Görüntüle 685973 öğle yemeğim kurutulmuş domatesle kavurulmuş kurutulmuş yeşil fasulyee kavurmasııı közlenmiş biberle yoğurt :)) tazeleri pazara geldii sonunu tükettim kurularınn
Kuzum sen daha iyileşemedinmi kıyamam sana bir daha git doktora bebeğim valla çok zor bişeymiş benimde 1 haftayı geçti daha yeni toparlıyorum kendimi dikkat et tatlım kendinemerhaba ...
Yenacım Aynurcum dün yazmışsınız ama ben okuyamadan cıktım...çok halsizim..öksürük geçmiyor 11 iğne olucak yarın ama iyileşmiş değilim...
bugün işe geldim çok sıkıldım evde diye ama sanırım geri gidicem...tekrardan doktora gideyim...
Herkesler iyidir inşallah...
Öpüldünüz...
Nursena ablacım afiyet olsun valla bende bayılırım kurunun her türlüsüne eline sağlıkEki Görüntüle 685973 öğle yemeğim kurutulmuş domatesle kavurulmuş kurutulmuş yeşil fasulyee kavurmasııı közlenmiş biberle yoğurt :)) tazeleri pazara geldii sonunu tükettim kurularınn
galiba ağlicak yer arıyormuş, tırnağı bahane etmiş canım.
çocuk işte.....
arada geç gelsin yenacım ne olacakki??
bu konuya çok takılıyor gibimisin yoksa canımcım??
bazen benimde 1hafta geciktiği olur, ben takmam, geldimi de hoşgeldin derim:)bi yanlışım varmı?
erken gelirse takarım ama......
benim kuzenimin biride hiperaktif sayılır, çocukken annesi ona mümkün oldukça enerji yapacak şeyleri gereğinden fazla vermemeye gayret ederdi, enerjisini iyice artırıyo diye.
mesela şeker türü ve yumurtaydı.
hadi gözünaydın tatlım işler bitmiş:)
nerde nursena, orda közleme biber:)
Esracım akşama ben de sebze ve yoğurt yemeyi düşünüyorum ama daha adını koyamadım
slm kizlaaarrrr yine pek bi tenha buralarr
Sabahtan tartildim nasil becerdim bilmiyorum ama 96yida ucundan acik gördüm pek bi mutluyum bugün
Sabahtan tartildim nasil becerdim bilmiyorum ama 96yida ucundan acik gördüm pek bi mutluyum bugün
Nursenacım çok yemiyorsun, daha doğrusu çok yediğin sebze bu da zaten diyette olması gereken bir durum. karbonhidrat ve proteinde sınırlama gerekiyor ama sebze istendiği kadar yenilebiliyor. senin zaten sabah da öğle de karbonhidratin az. böyle devam et, eğer bu beslenmeyle durursa kilo vermen o zaman azaltırsın.
bi de hepimizde ortak bir durum var. hafta içi düzgün beslenebiliyoruz, hafta sonu pek mümkün olmuyor bu. yediklerimi azaltmaktan çok hafta sonunu düzeltirsek daha iyi sonuç alırız.
.
Sağol bitanem evet çok şükür bitti valla rahatladım yemin ederim
g
arada geç gelsin yenacım ne olacakki??
bu konuya çok takılıyor gibimisin yoksa canımcım??
bazen benimde 1hafta geciktiği olur, ben takmam, geldimi de hoşgeldin derim:)bi yanlışım varmı?
erken gelirse takarım ama......
aynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...
Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur..sağlıkla huzurla oturun eviniz de...
Sık sık bu durumu yaşadığım için bu konuya çok takılıyorum evet..Arada olması çok olağan ama öyle değil işte..
Çünkü beni çok rahatsız ediyor...KArın ağrısı,bel ağrısı,moral bozukluğu,şişkinlik ve bu periyodu 2-3 ay da bir yaşıyorum..
yenam:)
pro kartı alsammı diye düşündüm bugün:)
eşimle bi görüşcem bakalım, o ne dicek:)
belki bende prolu olurum:)
şu pro kartı en çok renkli yazı için istiyorum açıkçası:)
aaa birde imza alanı için:)
bakalım hayırlısı.
öptüm; mucks mucks mucks
ne olcak böyle halimiz yenamaynen öyle...Örneğin benim bir hafta emeğimi 1-2 gün silip süpürüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?